2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gülencim çok çok geçmiş olsun..kötü bişey olmamasına sevindim canım:1hug:bluangel ikili testin sonuçları güzel çıkmış,.tebriklerrrrr:lepi:pancuben şu an için kabızlık problemim yok,demir hapını bırakınca hemen bağırsaklarım kendine geldikaydirigubbakcemile3

gülencim çok çok geçmiş olsun..kötü bişey olmamasına sevindim canım:1hug:bluangel ikili testin sonuçları güzel çıkmış,.tebriklerrrrr:lepi:pancuben şu an için kabızlık problemim yok,demir hapını bırakınca hemen bağırsaklarım kendine geldikaydirigubbakcemile3

demir hapı için erken değil mi kesmen ?

bu arada arkidişler bebikimi halaa hissetmiyorum ben:sinifsinif:biranönce gelsin şu günler diyorum,hergece tetikte bekliyorummmmm:CüvCüv: :CüvCüv:hissedermiyim diye,..zemuszemusbaşka bi konuysa geçmiş sayfada beşiklerden bebek odalarından bahsetmişsiniz,.bendeniz halaa karar veremedi,beşikmi,park yatakmı,yoksa odamı,.düşünecek ne çok şey var değilmi:hulya: :bbo: :bbo:

kızlar nasılsınız,?geçmişi okuyamadım inşallah bir problem yoktur...
ben iyi değilim yaa,bugün sabahtan çapitole gittim oğlan gezmek istyormuş,sonra ordayken kreşinden aradılar,çağırdılar gittim toplantı var dediler meğersem ders kitaplarını ve kırtasiye malzemelerinin satışı varmış,tabi bana söylemedikleri için bunu telde sinir oldum,neyse malzemeleri aldım 315 tl tuttu,beş kuruş para kalmadı üstümde,kendi kendime iyiki dedim çapitolde para harçamamışım,sinir oldum ya,insan niçin çağırdığını böyle bir durumda bilmek ister,ben herzaman yanında 400 tl taşımıyorumki,olmayada bilirdi üstümde,neyse sonra arabam okulun karşısında bir otoparktaydı,otopark dediğim böyle yol kenarına araba bırakmak için yapılan yerlerden,kapalı değil,ordada arabama kapısının ordan vurmuşlar,315 tl nin üstüne birde o sinir etti,geldim eve eşime telefon açtım anlattım durumu fırça yiyeçeğimi düşünürken ki eşime laf anlatmak zordur hiç bir şey demedi neyseki belki akşama iyiçe sorgulayaçaktır...öfff işte öyle sinir oldum geldim...

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız,?geçmişi okuyamadım inşallah bir problem yoktur...
ben iyi değilim yaa,bugün sabahtan çapitole gittim oğlan gezmek istyormuş,sonra ordayken kreşinden aradılar,çağırdılar gittim toplantı var dediler meğersem ders kitaplarını ve kırtasiye malzemelerinin satışı varmış,tabi bana söylemedikleri için bunu telde sinir oldum,nyse malzemeleri aldım 315 tl tuttu,beş kuruş para kalmadı üstümde,kendi kendime iyiki dedim çapitolde para harçamamışım,sinir oıldum ya,insan niçin çağırdığını böyle bir durumda ister,ben herzaman yanında 400 tl taşımıyorumki,olmayada bilirdi üstümde,neyse sonra arabam okulun karşısında bir otoparktaydı,otopark dediğ*im böyle yol kenarına araba bırakmak için yapılan yerlerden,kapalı değil)ordada arabama kapısının ordan vurmuşlar,315 tl nin üstüne birde o sinir etti,geldim eve eşime telefon açtım anlattım durumu fırça yiyeçeğimi düşünürken ki eşime laf anlatmak zordur hiç bir şey demedi neyseki belki akşama iyiçe sorgulayaçaktır...öfff işte öyle sinir oldum geldim...

Walla ne sinir bir gün müş okullar maalesef para tuzağı oldu....bu arada araba içinde geçmiş olsun...Canım bayramdan sonra buluşma tertipleyeceğiz tarih belirleyelim sabah konuştuk 3-4 ekim dedik sonra benim ablamın doğumu var ozaman unuttum söylemeyi ya ondan sonraki hafta 10 ekimde kontrolüm var yani anlayacağın hepimizin müsait bir gününü planlayalım KOCAELİ-İSTANBUL buluşması yapıcaz....Haberin ola.Sinpac ta Ankara'dan katılacak görümcesine gelecekmiş

Walla ne sinir bir gün müş okullar maalesef para tuzağı oldu....bu arada araba içinde geçmiş olsun...Canım bayramdan sonra buluşma tertipleyeceğiz tarih belirleyelim sabah konuştuk 3-4 ekim dedik sonra benim ablamın doğumu var ozaman unuttum söylemeyi ya ondan sonraki hafta 10 ekimde kontrolüm var yani anlayacağın hepimizin müsait bir gününü planlayalım KOCAELİ-İSTANBUL buluşması yapıcaz....Haberin ola.Sinpac ta Ankara'dan katılacak görümcesine gelecekmiş
ne güzel olur,3 ekim bana uyar,pazar günü olursa gelemem...eşim bir yere salmaz beni o evdeyken,
ya birde neye sinir oldum ya daha anaokulu bu okul,ve seneliği nakit 10.000 tl,ben o kadar para ödedim oraya ,bari bunları karşılasalardı o paranın içinden...daha servis üçreti ödeyeçeğim ya...

nerde buluşmayı düşünüyorsunuz?biryer düşündünüzmü?

X