- 8 Temmuz 2009
- 2.534
- 12
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #12.241
Canım hadi hayırlı olsun kızın...çok sevindim..Allah tamamına erdirsin hepimizinkini...
ama şaşırdım bende seninkini erkek tahmin etmiştimsositososito..ense kalınlığı kaçtı seninkinin (bu aralar ben ense kalınlığına takmış durumdayım zemuszemus
ya bn ilk okulada orda vereeğimde o nedenle anaokulunada orda başlattım,birazda eşime inat oldu,ben heryerden tutumlu olmaya çalışıyorum,eşim gitti kardeşine hediye ev aldı bana sormadan,bende kızdım açıkçası,ben o kadar herşeyin hesabını yapayım beni hiç arayıp sormayan bir insana benim eşim bizim zorla biriktidiğimiz parayı düşünmeden versin.sanki her ay yollamıyormuş gibi hadi ona sesim çıkmıyordu ama biraz fazla oldu bu.ki görümem bekar ve çalışan bir kadın aldığı maaşta kendine yetecek güçte ama biraz lüksü seviyor.bende madem öyle çocukların okuluna çalış bundan sonra dedim..
snowhite tebrikler canımcım,bir kız haberi daha.oleyyyyyy:lepi::hulya:kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyyt hihoyyyt
ıyi bir eğitim için harcanan bütün paralara değer diye düşünüyorum. ınşallah imkanlarım olur da çocuğumu iyi bir özel okulda okuturum.
sizde ikili test değeri kaç çıktı neolur bana yardım edin ağlamaktan helak oldum
sizde ikili test değeri kaç çıktı neolur bana yardım edin ağlamaktan helak oldum
valla canım ağlama lütfen yaaa,eminim bişey yok bebeğinde,ben değerimi bilmiyorum ama ense1.8 çıkmıştı,12+4 gündü ölçtürdüğümdesizde ikili test değeri kaç çıktı neolur bana yardım edin ağlamaktan helak oldum
kaydirigubbakcemile5 bençede...Ohhh canıma deysin çok iyi yapmışın ozaman kaydirigubbakcemile5
ense kalınlığı 1.1 ,hcg 57,papa 0.961,crl 61mm bunlar normal ikili test 1.153 değerin üzerinde çıktı
ense kalınlığı 1.1 ,hcg 57,papa 0.961,crl 61mm bunlar normal ikili test 1.153 değerin üzerinde çıktı
mede,sinpac,nılufersahh teşekkür ederim kızlar.
selkie geçmiş olsun
snowwhite,hayırlı olsun
serifemre canım üzülme ve tek doktorla sınırlı kalma.umarım herşey yolunda gider
canım benim üzülme dur bakalım yapılsa bile sonuçlarda riskli çıksa biel allah esirgesin bebişlerde bir problem olmuyormuş.korkma nolur allah yardımcın olsun.kızlar çok üzüntülüyüm bugün kan sonuçlarımı almaya gittim amniyosentez dediler neyapcam ben şimdi keşke testi yaptırmasaydım
kızlar çok üzüntülüyüm bugün kan sonuçlarımı almaya gittim amniyosentez dediler neyapcam ben şimdi keşke testi yaptırmasaydım