- Konu Sahibi minikcadimm83
- #12.221
doktor bebişime kız dedi ama 11+1'de çok erkendi ya,bi yanlışlık olmasın,erkek doguyo içimekaydirigubbakcemile3 dayanamayıp bu cuma bi daha gidicem kontrole:kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selkie geçmiş olsun...
SnowWhiteQueen tebrik ederim...
ay yavrum benim,yerim ben onu.çok duygusal oluyolar,kıyamam walla hiç.ahh ah içim bi hoş oldu,hayırlısıyla kucagımıza alıp o günleri görsek:sinifsinif:
allah aşkına hangi okul bu selkie :1shok: bende anasınıfı öğretmeniyim hoş şuan yapmıyorum mesleğimi ama ne kadar pahalı ne altın kaplama falan mı bu okul delikafadulden
selam bayanlar....
biz geldik.....güzel haberler getirdik :) doktordaydık bugün...çoook şükür her şey yolunda...artık boy değil baş ölçülüyormuş ölçümlerimiz güzel çıktı hatta bir hafta ilerlemişiz...14+4 ama doktor 15+4 dedi....veeeeeeee o bir KIZ :) doktor önce kıza benziyor dedi ama uzunca bir süre baktıktan sonra sağlıklı bir kız çocuğu dedi :ecrin_bebek: bundan sonra değişmez sanırım hihoyyyt
gelişimi hareketleri çok iyi kesesi , suyu ve plesentanın yerleşimi de iyiyiymiş......
çok özlemiştim çok mutlu oldum onu görünce ve de sağlıklı olduğunu öğrenince...Rabbim bu güzel gecede hepimizin dualarını kabul etsin hepimzin bebeklerine sağlık versin inşallah....
şimdi bir de geçmişe bakayım inşallah herkes iyidir.....
Walla ne sinir bir gün müş okullar maalesef para tuzağı oldu....bu arada araba içinde geçmiş olsun...Canım bayramdan sonra buluşma tertipleyeceğiz tarih belirleyelim sabah konuştuk 3-4 ekim dedik sonra benim ablamın doğumu var ozaman unuttum söylemeyi ya ondan sonraki hafta 10 ekimde kontrolüm var yani anlayacağın hepimizin müsait bir gününü planlayalım KOCAELİ-İSTANBUL buluşması yapıcaz....Haberin ola.Sinpac ta Ankara'dan katılacak görümcesine gelecekmiş
ben aslan burcuyum da o yüzden,yazık zaten duygusal olacak bi de ben başında sindiririm çocugu heptenkaydirigubbakcemile3 koç olsa dişe diş,ikimizde ateş grubu.aksiyon olur hayatımızdakaydirigubbakcemile3
özel çamlıça çoşkun kolejinin anaokulu...bu çevredeki en iyi okul,eğitimleri güzel ama çok masraflılar...
selam bayanlar....
biz geldik.....güzel haberler getirdik :) doktordaydık bugün...çoook şükür her şey yolunda...artık boy değil baş ölçülüyormuş ölçümlerimiz güzel çıktı hatta bir hafta ilerlemişiz...14+4 ama doktor 15+4 dedi....veeeeeeee o bir KIZ :) doktor önce kıza benziyor dedi ama uzunca bir süre baktıktan sonra sağlıklı bir kız çocuğu dedi :ecrin_bebek: bundan sonra değişmez sanırım hihoyyyt
gelişimi hareketleri çok iyi kesesi , suyu ve plesentanın yerleşimi de iyiyiymiş......
çok özlemiştim çok mutlu oldum onu görünce ve de sağlıklı olduğunu öğrenince...Rabbim bu güzel gecede hepimizin dualarını kabul etsin hepimzin bebeklerine sağlık versin inşallah....
şimdi bir de geçmişe bakayım inşallah herkes iyidir.....
özel çamlıça çoşkun kolejinin anaokulu...bu çevredeki en iyi okul,eğitimleri güzel ama çok masraflılar...
Üç yıl önce sanırım o okula Türkçe Olimpiyatları için gelmiştim ve hayran kadım. Eğitim sistemleri hakkında oldukça detaylı bilgi alma fırsatım olmuştu. Gerçten iyi tercih.
ne güzel olur,3 ekim bana uyar,pazar günü olursa gelemem...eşim bir yere salmaz beni o evdeyken,
ya birde neye sinir oldum ya daha anaokulu bu okul,ve seneliği nakit 10.000 tl,ben o kadar para ödedim oraya ,bari bunları karşılasalardı o paranın içinden...daha servis üçreti ödeyeçeğim ya...
evet canım maalesef biraz masraflı biliyorum coşkun kolejinde bende öğretmenlik yaptım ist.dayken sen nerde oturuyorsun canım
kızlar çok üzüntülüyüm bugün kan sonuçlarımı almaya gittim amniyosentez dediler neyapcam ben şimdi keşke testi yaptırmasaydım
keske iyi bir okul araştırıp öyle verseydiniz çok saçma anaokulunda fazla hizmet ne var ki okul öncesi alışkanlık okuma yazma ve oyun...Hersey çok pahalanmış yaaa ya diğer bebeğinde okuyacak anaokuluna gidecek ...walla oturduğumuz yerde kimse para basmıyor milleti soyuyorlar resmenkötükedihüso
Mutlu,
Karşıya döndüm derken, o mağazayı daha açık tarif etsen de ben de bulsam?
kızlar çok üzüntülüyüm bugün kan sonuçlarımı almaya gittim amniyosentez dediler neyapcam ben şimdi keşke testi yaptırmasaydım