2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yeni öğrendim ve hemen yemeye başladım hemde çok sık.marul bebeğin suyunu artıyormuş.haftada bir tane yiyin en azından.ben her akşam beş altı yaprak yıkayıp üstüne limon sıkıp yiyorum mutlaka yiyin.

canım inşallah sen de iyi haberlerle gelirsin.

Herkese merhaba :dance: ben de inşaallah mart annesi olacağım beni de listeye ekler misiniz?Sat 22 haziran kilo 60 yaş 30.ıkili testimi bugün yaptırdım ense kalınlığı 1,4 mm çıktı kan sonuçlarını da yarın öğleden sonra alacağım.Yalnız kafama takılan birşey var doktor sadece ense kalınlığını ölçtü,burnuna bakmadı.Sizinkiler burnuna baktı mı acaba?

heraksam salata yapıyorum ben soğanda çok iyiyiymiş kuru soğan bana komşum dedi soğan ye ki suyun iyi olsun bebeğin beslensin dedi.

hoş geldin :) hayırlı olsun...benimki baktı ama ona dair bir açıklama yapmadı...her şey normal , güzel dedi geçti .....

hoşgeldin aramıza a.s. ense kalınlığı iyi çıkmış inşallah kan sonuçların da iyi çıkar.burnuna bakmak derken ben o testi yaptırırken doktorum burun kemiği oluşmuş bu da down sendromu riskinin düşük olduğunu gösterir demişti.yani senin doktorun da görmüştür sana söylememiş olabilir.listeye nilüfer arkadaşımız ekler seni.

Kızlar merhaba...Bizim de cinsiyetimiz bebeğimin bin bir göstermeme inadına rağmen %80 oranın da belli oldu...Benim de inşallah oğlum olacak...Mart ayı erkek ayı olacak cidden de...

Herkese slmm güzel bi hafta olsun inşallah.

Bu gün o kadar çok uyudum ki hala kendime gelemiyorum. Dün gece yatarken pıt pıt pıt bişeyler hissediorum bana mı öyle geliyor dedim eşime koştum o da hissetti ve dünden beride hiç durmuyor bir hareketli ve kesinlikle konuşunca anlıyorlar sürekli konuşuyorum inanılmaz heyecanlandım dün gece çok güzel bi duygu.. Darısı herkesin başına daha 13 +o bugün..

DİLA cım
hayırlısı olsun kızın ne güsel çoraplara bayıldımm bir an önce giymesi dileğiyle .

iyiyim canım bir şikayetim yok şimdilik Allaha şükür.bebişimi gördükten sonra rahatladım.azcık göbüşüm çıktı ona seviniyorum kaydirigubbakcemile3

maşallah ne güzel:) benimki bayağı bi çıktı halim yaman top gibi olcam sanırım delikafadulden 1 kilo anca aldım ama zaten varolan göbeğim toplandı sivrildi hamile olduğum çok belli oluyor :CüvCüv:

yaaa ben de duymak istiyorum o pıtı en sabırsızlıkla beklediğim şey o.

Bunu ben de merak ettim. :)

Sen okulda mısın, yoksa eve mi geldin Canan? Bana 2 gün daha izin verdiler, ama her an çağırabiliriz çokda rahat olma diye de eklediler.. Bu arada ben evde iken bebeğe yarasın diye ne bulduysam yedim, hazır bulantımda yokken diye, midemi bozdum, aman evde izinde olanlar dikkat etsin, benim gibi olmayın sonra...

Canımcım geçmiş olsun, sıkı giy bu aralar, üşütme dikkat et..

Hoşgeldin, özletmiştin kendini hakkaten, forumda bu aralar pek bi değişiklik yok, bana doktor amniyozentez dedi, benim moralim bozuk bu aralar biraz ama birkaç gündür iyiyim forumdaki arkadaşların sayesinde, sen miydin bana bilgi hastanesinden uzak dur diyen, böyle bişey hatırlıyorum sanki..

Süper bir hikayesi varmış, kayınvalideye iyi ders olmuş, isteyince herşeyi yapabiliriz ama nedense bu kayınvalideler bunu anlamamakta direniyor..

Gözünyadın canım, kan testi sonucunda iyi çıkar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…