-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.781
sana da geçmiş olsun canım, ne gıcık bir şey ama yaa. Ben de kontrole gittiğimde bi sorayım, işe yarar bir şey önerirse sana da söylerim.
şimdi doktordan aradılar...
üçlü test için 5 ekime randevu aldık 5 ekime kadar günler geçmez şimdi....
Ben bişi düşünmedim...Ama düşünenlerden kopya çekebilirim..anne baba akraba ziyaretinden başka da herhangi bi yere gitmicem maalesef evde dinlenmeyi düşünüyorum..Senin varmı hazırlıkların?Bayram için nasıl hazırlıklar yapıyorsunuz?
Evet sarmayı sar mutlaka, görümcen doğurursa da oraya götürürsün :))Bayramda eğer şanslıysam görümcem doğurur, biz de oraya gideriz...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ama şanssızsam, görümcem doğurmaz :sinifsinif: Ve eşimin arkadaşları bize bayram ziyareti yaparlar akannehir Ki bu durumda sarma sarmam gerekiyor ve borek yapacagım....
Görümcemin ne zaman doğuracağı şu anda belli olmadığına göre, her durumda ben sarma sarmaya başlayayım :çok üzgünüm:
Tamam canım, bana da haber ver, inşallah işe yarar bişey söyler dr., çok gıcık bi durum hakkaten..
Hadi hayırlısı Dilacım, senin doktor hem ikili hemde üçlü test yapanlardan sanırım...
Sinpaccım, bende bayram için hazırlık yapmıyorum, annem sağolsun geçen hafta gelip, biraz temizliğimi yaptı, bunun dışında, bana pek gelen olmuyor zaten akrabalardan, kayınvalidemle yakın oturduğumuz için daha çok onlara geliyorlar bizde genelde orda olduğumuz için, orda görüşüyoruz, alışveriş bile yapmadım yani..
Dur ben de 5 ekimi isteyeyim...
Evlilik yıldönümümde test yaptırırım...
Doğumgünümde de hastanede yatıyordum zaten..:hulya: (bu yeni galiba, orgu oruyor)
merhaba arkadaşlar kaydirigubbakcemile5
cuma günü 2 li test için gittik
ense kalınlığı 1,40 çıktı .. kesin sonuçları çarşamba alacağız inş.
ama cinsiyeti ile ilgili birşey söylemek istemedi, erken dedi
1 ay sonra söyleyecekmiş :umursamaz:
herkes iyidir inş. öpüyorum hepinizi a.s.
seninkide erkek içime doğdu ehe...
liste dolsun benim kızıma aday çoğalsın...şindiden biriktirin paraları...
dila seninki kız mı kesinleşti mi?
ya ben hala inanmıyorum ama bizim doktorun yanıldığı hiiiç görülmemiş...alışveriş yapıcam dedim faturayı bana yollarsın yanlışlık olursa dedi düşün yani :))
ben yinede bişi almicam...
Ben bişi düşünmedim...Ama düşünenlerden kopya çekebilirim..anne baba akraba ziyaretinden başka da herhangi bi yere gitmicem maalesef evde dinlenmeyi düşünüyorum..Senin varmı hazırlıkların?
evet hayatım bende yapmaz zannettim ama yapıyomuş...yapsın ya hiç önemli değil..
sinpac al sende aynı gün gidelim doktora...
sen nereye gidiyordun?
benim sabah 10,30 da öbür türlü araya kaynayanlar oluyo ben geç kalıyorum..:hulya::hulya:.anaam bu ne güsel bişimiş örüyos...
ya ben hala inanmıyorum ama bizim doktorun yanıldığı hiiiç görülmemiş...alışveriş yapıcam dedim faturayı bana yollarsın yanlışlık olursa dedi düşün yani :))
ben yinede bişi almicam...
Hazır börek, hazır baklava alacağım...
Özel sarmam var, zeytinyağlı; ondan saracağım...
Keşke benimde kurtuluşum olsa :sinifsinif:
Tamam canım, bana da haber ver, inşallah işe yarar bişey söyler dr., çok gıcık bi durum hakkaten..
Hadi hayırlısı Dilacım, senin doktor hem ikili hemde üçlü test yapanlardan sanırım...
Sinpaccım, bende bayram için hazırlık yapmıyorum, annem sağolsun geçen hafta gelip, biraz temizliğimi yaptı, bunun dışında, bana pek gelen olmuyor zaten akrabalardan, kayınvalidemle yakın oturduğumuz için daha çok onlara geliyorlar bizde genelde orda olduğumuz için, orda görüşüyoruz, alışveriş bile yapmadım yani..
oh oh bayram hazırlığı iyi.en güzeli de yaprak sarması tabi bayılırımmmm.
daha erken ama...aklinda bi isim varmi dilam? :hulya:
Medicana... Sen Dila?
bu kadar emin olduğuna göre vardır bir bildiği.bence de bekle biraz daha hemen alma.benimki de bi emin konuşsa bakalım.