2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sana da geçmiş olsun canım, ne gıcık bir şey ama yaa. Ben de kontrole gittiğimde bi sorayım, işe yarar bir şey önerirse sana da söylerim.

Tamam canım, bana da haber ver, inşallah işe yarar bişey söyler dr., çok gıcık bi durum hakkaten..

şimdi doktordan aradılar...
üçlü test için 5 ekime randevu aldık 5 ekime kadar günler geçmez şimdi....

Hadi hayırlısı Dilacım, senin doktor hem ikili hemde üçlü test yapanlardan sanırım...

Sinpaccım, bende bayram için hazırlık yapmıyorum, annem sağolsun geçen hafta gelip, biraz temizliğimi yaptı, bunun dışında, bana pek gelen olmuyor zaten akrabalardan, kayınvalidemle yakın oturduğumuz için daha çok onlara geliyorlar bizde genelde orda olduğumuz için, orda görüşüyoruz, alışveriş bile yapmadım yani..

Evet sarmayı sar mutlaka, görümcen doğurursa da oraya götürürsün :))
Bayramlarda annem de hep sarma sarar ve baklava yapar. Güzel bir gelenek..

Kızlar haberiniz vardır mutlaka, domuz gribi aşısı Türkiye'ye geldiğinde(ekim gibi) ilk olarak 10 milyon kişiye yapılacakmış, öncelikli risk grubu olarak hamileler varmış. Ne düşünüyorsunuz bu konuda??

Dur ben de 5 ekimi isteyeyim...
Evlilik yıldönümümde test yaptırırım...
Doğumgünümde de hastanede yatıyordum zaten..:hulya: (bu yeni galiba, orgu oruyor)

evet hayatım bende yapmaz zannettim ama yapıyomuş...yapsın ya hiç önemli değil..
sinpac al sende aynı gün gidelim doktora...
sen nereye gidiyordun?
benim sabah 10,30 da öbür türlü araya kaynayanlar oluyo ben geç kalıyorum..:hulya::hulya:.anaam bu ne güsel bişimiş örüyos...

merhaba arkadaşlar kaydirigubbakcemile5

cuma günü 2 li test için gittik
ense kalınlığı 1,40 çıktı .. kesin sonuçları çarşamba alacağız inş.

ama cinsiyeti ile ilgili birşey söylemek istemedi, erken dedi
1 ay sonra söyleyecekmiş :umursamaz:

herkes iyidir inş. öpüyorum hepinizi a.s.

seninkide erkek içime doğdu ehe...
liste dolsun benim kızıma aday çoğalsın...şindiden biriktirin paraları...

gözün aydın canım umarım kan sonuçları da güzel çıkar.

Gözünaydın, kan sonuçları da iyi çıkar umarım..

Şuanda 3-4 kişinin melekleri cinsiyetlerini göstermedi Nazlı meleklerimiz yaaa olsun sağlıcakla gelsinlerde başka bisey istemem... Liste Erkek ordusuyla doldu hadi bakalımmm hayırlsı

Ben bişi düşünmedim...Ama düşünenlerden kopya çekebilirim..anne baba akraba ziyaretinden başka da herhangi bi yere gitmicem maalesef evde dinlenmeyi düşünüyorum..Senin varmı hazırlıkların?

Hazır börek, hazır baklava alacağım...

Özel sarmam var, zeytinyağlı; ondan saracağım...

Keşke benimde kurtuluşum olsa :sinifsinif:

Medicana... Sen Dila?

ya ben hala inanmıyorum ama bizim doktorun yanıldığı hiiiç görülmemiş...alışveriş yapıcam dedim faturayı bana yollarsın yanlışlık olursa dedi düşün yani :))
ben yinede bişi almicam...

bu kadar emin olduğuna göre vardır bir bildiği.bence de bekle biraz daha hemen alma.benimki de bi emin konuşsa bakalım.

Simenay şanslı bir insan olduğunu bil bence:dance:
Benim annem çok yaşlı, 70 küsur şu anda...:1no2:
Keşke benimkisi de bana yardım edebilseydi...benneyaptımki

selam arkadaşlarr uzun zamandır girmiyodum siteye bi bakayım dedim maaşallah erkek bebişler doldurmuş listeyi benimki daha belli olmadı en son 12+3 te gitmiştim ama ben sormayınca dr da cinsiyetle ilgili yorum yapmadı bunca yıl bekleyince sağlığını daha çok merak ettim :))

nilüfercim benim bilgileri de günceller misin 12+3 'te baş popo 58mm
ayın 23'üne randevumuz var bakalım Allah nasip ederse cinsiyeti de o zamana söylerim artıkın bi de ben kız istiyorum ama erkek hissediyorum demiştim ama tahmini kız die yazılmış yoksa kızım mı olacak sositososito (inşallah kızdır)

herkese öpücüklerrr opuyorumnanaktan

daha erken ama...aklinda bi isim varmi dilam? :hulya:

Medicana... Sen Dila?

bu kadar emin olduğuna göre vardır bir bildiği.bence de bekle biraz daha hemen alma.benimki de bi emin konuşsa bakalım.

çatladapatla canım elvin diye düşünüyoruz o zamana kadar daha başka bişiler bulamazsak...
sinpac benimki özel cüneyt genç canım...
ezgim evet ama bir taraftanda acabaaa demiyor değilim...bakalım 5 ekimde tam 16 hafta olcak ozamanda kız derse tamamdır bu iş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…