- 26 Mart 2009
- 1.364
- 7
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.801
Yasemin bayramda Ankara ya gelirsen beklerim...
Hem bayramlaşırız hem de kayınvalide inadı adlı yaprak sarmamdan yersin...
Yasemin bayramda Ankara ya gelirsen beklerim...
Hem bayramlaşırız hem de kayınvalide inadı adlı yaprak sarmamdan yersin...
bence üşütmüşün canım kötü şeyler düşünme ara ara benimde kasıklarıma ağrı vuruyor ama normal dedi doktor dularımız seninle haberdar etmeyi unutmaa biziiii:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
ya benim o kadar değil,sen bi dr ye,yorma kendinide...sakin ol,inşallah bişey yoktur bişey...idrar yollarını üşütmüş olabilirsin,2 hafta önce benimde öyle oluyordu,,,
memnun değilsen değiştir tabi,,,iyi bir dr bulursun inşallah,,
kızlar selam ben döndüm izinden.bir hafta sonra başlamak gerçekten kötü oldu keşke gene izinli olsaydım bu hafta.ne güzel dinlendim.29 eylülü merakla bekliyorum.inşallah herşey yolundadır bebeğim sağlıklı olsunda hiç önemli değil cinsiyeti.15+5 olduk bugün allahın izniyle sanırım belli olur bayramdan sonra.
yeni gelen arkadaşlarımız vardır mutlaka.hepiniz hoşgeldiniz kızlar.allah sağlıkla kucağımıza alamyı nasip etsin bebişlerimizi.geçmişi okuyamadım çok uuzndu bana kısa bir özet geçebilirmisiniz.bir hafta içinde cinsiyetini öğrenen oldumu bebişinin.başka neler olsu sitede.sakın kötü haber duymak istemiyorum.
kızlar bu arada benim karnımda ufak tefek hareketlenmeler oluyor.seğirmeymiş sanırım.tekmelerinide duyalım hayırlısıyla inşallah.
ah canımmm ya çok teşekkür ederim.yaprak sarmanın adı ne güzelmiş öyle valla merak ettim bak şimdi :roflol:
canlarım saolun cok gıdıp geldım cok sukur hersey yolundaydı kıpır kıpırdı herseyıne baktı.ben ıkı gundur grıbım atesım falanda cıkıyor hamıleyım dıyede bısıy kullanmıordum neyse drda dedı bebekle alakalı bısıy degıl karın grıbı olmus olabılırsın dedı usutmekle alakalı galıba cok sukur rabbıme ıcım rahat ettı
canım bende sizi özledim.demek seninde erkek.mart ayı erkekler doldurdu.sağlıklı olsunlarda.iki gün önce karnımda garip hareketlenmeler oldu.tam anlamıyla tekme değil ama seğirmeymiş bebişten dolayı çok güzeldi evet.allahın izniyle kucağımızada alalım kuzularımızı.hoşgeldin canımmm a.s. özledik seni.iyi olmana ve dinlenmene sevindim.evet işe başlamak zor gelir şimdi sana ama alışırsın.demek bebişin başladı kıpırdanmaya ay ne güzel ben de çok merak ediyorum o duyguyu.ben öğrendim cinsiyeti ama daha kesin değil büyük ihtimal erkek dedi bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da.zaten listemizi erkekler doldurdu valla. kaydirigubbakcemile3
Dila,
Kızına kaç para başlık istiyorsun?
Kendim için değil, (benimkisi de kız olabilir)
Burada bir arkadas var, oglu 1 yasında onun için soruyorum...
naniknaniknaniknaniknaniknanik
Yaprak Sarmamın Adı: Kayınvalide İnadı
Hikayesi:
Biz eşimle çıkarken, eşim beni kayınvalidem ile tanıştırdı. Kayınvalidemin ilk sorusu sen yaprak sarabiliyormusun? (Ömrüm boyunca hiç yaprak sarmamışım, ama acayip iyi yerim...) Nazikçe hayır, ben onun yerine uzmanlaşmaya inanıyorum, onu hazır alıyorum, onu saracağım zamanda da kendi uzmanlık alanlarımla (Eğitim falan) ilgileniyorum diye saçmaladım...
Tabii eşimin annesi bunu diline doladı, teyzesiyle beraber biz evlenene kadar hep bir ağızdan: "Yaprak sarması" dediler... O kadar beni kırdılar ki...
İlk bayramımızdan bir hafta önce aldım yaprakları, yaptım içini, bu arada tarifte kadınlarkulubunden, başladım sarmaya...:enbuyukkk: Ama görmen lazım, her birini neredeyse cetvelle ölçüyorum... Ama yaprak sarmalarımın her birinin çapı mübalağsız 0,5 cm; boyu da 10-15 cm arasında oldu... Eh yarım kilo yaprağı 5 günde sardım ama resmen sanat eseriydi...
Derken bayramda kayınvalideler geldi, masaya yaprakları da koydum, herşeyi tam... Kayınvalidemin dibi düştü... Sen mi sardın diye soramıyor bile... Renk gitti... Hemen atıldım ben de, "Anneciğim hazır bunlar, bizim işyerinin orada bir kadın kilosunu 10 TL ye satıyor, yoksa uğraşılır mı bununla diye" Kadın bana sipariş vermeye bile çalıştı, ama arada kaynattım...
Ertesi gelişinde de söyledim... Yaprakları ben sardım, demek ki, kafası analitik olarak çalışan adam herşeyi yapabiliyormuş diye, o an muhteşemdi... O günden beri bana yemek sormaz ... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
allah seni emi delikafadulden ağırlığınca altın istiyoz hazır hafifken alın yoksa alamazsınız vermem Çok üzgünüm çoook
Ben geldimmmmm.
Beni özleyen özlemeyen herkese merhaba...
Kızlar geçmişi okuyamadım. Bu iş yükünde okuyabileceğimi de sanmıyorum. İnşallah herkes iyidir. Tüm haberler güzeldir. Sahtan beri bir bilgisayarı kurayım diye uğraştım durdum. Aman sakın adına kanıpta Sony Vaio laptopları iyi sanmayın. Onlara o kadar para vermeyin. Kızıdırdı bilgisayar beni.
Bizden haberlere gelirsek aslen benim bebeğimle tanışmam bu cumartesi oldu demeliyim. En son gördüğümde bir yuvarlak içinde pıt pıt atan bir kalp vardı. Bu sefer resmen bir bebek gördüm. Tembel mi tembel, rahatına düşkün bir bebekti. 5.8 cm boyu var. Cinsiyetimizi bilmiyoruz teyzeleri. İkili testimizi yaptık ense kalınlığı ölçümü 1.39 mm, kan testimizi cuma günü alacağız.
Cumartesi gününün bir diğer güzel haberi beknur yani Nurşah ile tanıştık. Aynen verdiği tarifteki gibi zayıf, ince, uzun, esmer güzeli bir anne. Nurşah'in bebeğinin elinin ultrason çıktısı vardı :) o gözümün önünden gitmiyor. Nurşahcım seninle tanıştığıma çok sevindim.
Ben geldimmmmm.
Kızlar geçmişi okuyamadım. Bu iş yükünde okuyabileceğimi de sanmıyorum. İnşallah herkes iyidir. Tüm haberler güzeldir. Sahtan beri bir bilgisayarı kurayım diye uğraştım durdum. Aman sakın adına kanıpta Sony Vaio laptopları iyi sanmayın. Onlara o kadar para vermeyin. Kızıdırdı bilgisayar beni.
Bizden haberlere gelirsek aslen benim bebeğimle tanışmam bu cumartesi oldu demeliyim. En son gördüğümde bir yuvarlak içinde pıt pıt atan bir kalp vardı. Bu sefer resmen bir bebek gördüm. Tembel mi tembel, rahatına düşkün bir bebekti. 5.8 cm boyu var. Cinsiyetimizi bilmiyoruz teyzeleri. İkili testimizi yaptık ense kalınlığı ölçümü 1.39 mm, kan testimizi cuma günü alacağız.
Cumartesi gününün bir diğer güzel haberi beknur yani Nurşah ile tanıştık. Aynen verdiği tarifteki gibi zayıf, ince, uzun, esmer güzeli bir anne. Nurşah'in bebeğinin elinin ultrason çıktısı vardı :) o gözümün önünden gitmiyor. Nurşahcım seninle tanıştığıma çok sevindim.
ay vallahi süpersin :roflol: ama çok güzel bir ders olmuş ona demek ki insan isteyince herşeyi yapabilirmiş. :lepi:
Ben geldimmmmm.
Ben geldimmmmm.