2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, sizde hiç cilt lekesi çıktı mı?
Benim yüzümü sivilce bastı ve yanaklarımda kırmızı lekeler oluştu:gitme:
Soytarıya benzemeye başladımÇok üzgünüm çoook

Dila,
Kızına kaç para başlık istiyorsun?
Kendim için değil, (benimkisi de kız olabilir)
Burada bir arkadas var, oglu 1 yasında onun için soruyorum...
naniknaniknaniknaniknaniknanik

Sararım tabii ki Dila sen iste ama kayınvalide inadı kıvamında olmaz, daha makul ölçülerde olur... Bayramda gel bana, beraber yiyelim?

ben batıkentte oturuyorum sen?hem bayramdan sonra buluşma ayarlicam ben oraya getirirsin ehe amma yüzsüzüm...
sen yapma bebişim kaynanana yaptır çok canım çekti de benimki gelsin bende yaptırırım...

Hoşgeldin...
Burunda galiba kemik var mı diye bakıyorlar, o da hemen belli oluyor..

sinpac teşekkürler cevabın için evet kemik var mı diye bakıyorlar ama benim doktorum söylemedi görüp görmediğini.Zor ölçtü zaten ense kalınlığını durmadı sürekli hareket ediyordu.Bir iki kere doktor sarstı pozisyonunu değiştirsin diye.Ben de sormayı unuttum burnunu.Taktım yani özetle.Ben de biraz zor bulanlardanım da bebeği ne kadar itiraf etmek istemesem de pimpirikliyim galiba. Ayrıca bütün arkadaşlara hoşbulduk

Kızlar, sizde hiç cilt lekesi çıktı mı?
Benim yüzümü sivilce bastı ve yanaklarımda kırmızı lekeler oluştu:gitme:
Soytarıya benzemeye başladımÇok üzgünüm çoook

benimde alnımda isilik gibi sivilceler oldu.. yaklaşık 3--4 haftadır var hemde..kaydirigubbakcemile3

Ayyy canımgeldin miii?? ben sabahtan beri burdaydım bi yandan gelmeni bekliyordum bi yandan da takip etmeye çalışıyodum yazılanları...Canım saolasın iltifatların için :) seninle de tanışmak çok güzeldi sbhta bende yazdım aynılarını arkadaşlara tanıştık dedimkaydirigubbakcemile3...Bu arada ben sonrada ayrıntılı inceledim benim sonuçları 5,65 cm benimki baş ile popo mesafesi..12+2 çıktık bizz usgye göreee...
Ay canım yaa çoraplar için tekrar saolasın..bakıp bakıp güldüm valla çok şirindi..Sen şimdi hangi gün gidicen tekrar? Ha aklımdayken söyliyim eşimle ben, sizi birbirinize çok benzettik eşinleyerimseniben

ben batıkentte oturuyorum sen?hem bayramdan sonra buluşma ayarlicam ben oraya getirirsin ehe amma yüzsüzüm...
sen yapma bebişim kaynanana yaptır çok canım çekti de benimki gelsin bende yaptırırım...

Hazır alırım, kilosu on milyon :roflol::roflol::roflol::roflol:

Hazır alırım, kilosu on milyon :roflol::roflol::roflol::roflol:

acnım gözün aydın,ense güzel çıkmış,inşallah kan sonuçlarıda güzel çıkacak ,ben ce erkek seninkide...!!!!

maşallah annesi,dikkat et kjendine ,yorma,,,

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne kadar güzelmiş bunun hikayesi çk güldüm...kapak olmuş kayınvalideye!kaydirigubbakcemile3

bunu söylediğin iyi o9ldu canım ben hiç yemiyordum...

anım hoşgeldin,,bebeğin hayırlı olsun,ense kıalınlığında güzel çıkmış...

heraksam salata yapıyorum ben soğanda çok iyiyiymiş kuru soğan bana komşum dedi soğan ye ki suyun iyi olsun bebeğin beslensin dedi.

soğanı bende duymuştum,ama yedikten sonra midem ağrıyor ya...

Kızlar merhaba...Bizim de cinsiyetimiz bebeğimin bin bir göstermeme inadına rağmen %80 oranın da belli oldu...Benim de inşallah oğlum olacak...Mart ayı erkek ayı olacak cidden de...

maşallah bir erkek daha...listede 2 tane kjızımız var galiba...mart ayı erkek ayı oldu yaaa...

Kardeş benim ki de söylemedi ama iskeleti yani kemik dokunun rengi farklı ya, burunu oluştuysa zaten hemen görünüyor.... Gördüğü, problem olmadığı için söylememiştir... Sen de ekrana baksan eminim burnunun olduğu yerde kemiği görürdün...
İçini ferah tuta.s.:smiley-cool:

seninkide erkek içime doğdu ehe...
liste dolsun benim kızıma aday çoğalsın...şindiden biriktirin paraları...
aa erkek m, doğdu senin de içinee :lepi: herkes öle diyor biliyo musun vereliniortak
tamam merak etme senn kaydirigubbakcemile3
gözün aydın canım umarım kan sonuçları da güzel çıkar.
Allah razı olsun tatlım inş. kaydirigubbakcemile5
Gözünaydın, kan sonuçları da iyi çıkar umarım..
inş. simenaycım opuyorumnanaktan
ya ben hala inanmıyorum ama bizim doktorun yanıldığı hiiiç görülmemiş...alışveriş yapıcam dedim faturayı bana yollarsın yanlışlık olursa dedi düşün yani :))
hadii yaaa :lepi: kaydirigubbakcemile3
Şuanda 3-4 kişinin melekleri cinsiyetlerini göstermedi Nazlı meleklerimiz yaaa olsun sağlıcakla gelsinlerde başka bisey istemem... Liste Erkek ordusuyla doldu hadi bakalımmm hayırlsı
hayırlı sağlıklı olsunlar da inş. yeter dimi arkadaşım, bekleriz biz onların nazını yerimseniben
hayırlısı inş. kaydirigubbakcemile5

işte benim bebek + göbek...:) abartmıyorum cidden büyük...e benim boyum da kısa zaten kilom da vardı ama hiiiç takmıyorum :lepi:

anım çok güzel bir göbek bu,benimkide o kadar ,bende takmıyporum ama bebek olmasa içinde çok takardım kesin...kaydirigubbakcemile3 ben popoma taktım bu aralar,sanki büyüdü,,,mafoldumben
doğumdan sonra akapunktur merkezinin yolunu tutacağım anlaşılan,çok kilo alaçakmışım gibi geliyor,benim boyumda uzun çok kötü oluyor kilo alınça,çok iri yarı oluyorum...

kızlar ankarada buluşup yaprak sarması yiyelim herkes pişirsin bakalım kim daha güzel yapmış cokacimcoook

Kardeş boşver pişirmeyelim, hazır yiyelim... Çukurambar da hazır yapan bir yer var... Ankara da kaç kişiyiz? Kaç araba çıkar ki? Her araba 4 hamile alsa; 2-3 araba bütün Ankaralıları taşır... Buluşuruz Armada da... Arabalarla sarma ve mantı yemeye gideriz, çukurambara....

Dönüşte yine armada da bitiririz olayı... Nasıl olmuş program :smiley-cool:

Ben göremiyorum...
Batsın bu web senseÇok üzgünüm çoook

sağol canım...popomu takmıyorum bi değişiklik olmadı henüz ama iri olan göğüsler biraz daha büyüdü inşallah çok büyümezler...ben de bu gidişle emzirme dönemi bitince estetik olurum artık taşıyamıyorum bunları :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…