-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.841
Herkese merhaba :dance: ben de inşaallah mart annesi olacağım beni de listeye ekler misiniz?Sat 22 haziran kilo 60 yaş 30.İkili testimi bugün yaptırdım ense kalınlığı 1,4 mm çıktı kan sonuçlarını da yarın öğleden sonra alacağım.Yalnız kafama takılan birşey var doktor sadece ense kalınlığını ölçtü,burnuna bakmadı.Sizinkiler burnuna baktı mı acaba?
Bu tavsiyen bana dünyalar kadar değerli oldu :CüvCüv:
Ben süt içemiyorum....
Hemen bu akşam yemeye başlayacağım...
İnşallah en yakında duyarsın cnm çok güzel bişey .yaaa ben de duymak istiyorum o pıtı en sabırsızlıkla beklediğim şey o.
maşallah ne güzel:) benimki bayağı bi çıktı halim yaman top gibi olcam sanırım delikafadulden 1 kilo anca aldım ama zaten varolan göbeğim toplandı sivrildi hamile olduğum çok belli oluyor :CüvCüv:
Ohhh ben zeytinyağlı sarmayı çok severim ama sarmak bana çok eziyetli geliyooo :)
aranızda benim gibi yumurta yemeyen var mı? ben maalesef 5-6 yıldan beri ne haşlama nede tavada yiyebiliyorum
aranızda benim gibi yumurta yemeyen var mı? ben maalesef 5-6 yıldan beri ne haşlama nede tavada yiyebiliyorum
benim daha anlaşılmıyor hamile olduğum sanki az biraz göbek varmış gibi duruyor kaydirigubbakcemile3 büyüdükçe kıyafet bulmakla da uğraşacaz o da var.ben daha almadım hamile kıyafeti eskileri gayet rahat oluyor şimdilik.ama yakında alırım .
canım selam sakın korkma ,iyi çıkıcak inşallah sonuçların.moralini bozma bebişinde hisseder allahım yardımcın olsun canım benim.bende ölemişim sizi.Sen okulda mısın, yoksa eve mi geldin Canan? Bana 2 gün daha izin verdiler, ama her an çağırabiliriz çokda rahat olma diye de eklediler.. Bu arada ben evde iken bebeğe yarasın diye ne bulduysam yedim, hazır bulantımda yokken diye, midemi bozdum, aman evde izinde olanlar dikkat etsin, benim gibi olmayın sonra...
Canımcım geçmiş olsun, sıkı giy bu aralar, üşütme dikkat et..
Hoşgeldin, özletmiştin kendini hakkaten, forumda bu aralar pek bi değişiklik yok, bana doktor amniyozentez dedi, benim moralim bozuk bu aralar biraz ama birkaç gündür iyiyim forumdaki arkadaşların sayesinde, sen miydin bana bilgi hastanesinden uzak dur diyen, böyle bişey hatırlıyorum sanki..
Süper bir hikayesi varmış, kayınvalideye iyi ders olmuş, isteyince herşeyi yapabiliriz ama nedense bu kayınvalideler bunu anlamamakta direniyor..
Gözünyadın canım, kan testi sonucunda iyi çıkar inşallah.
İnşallah en yakında duyarsın cnm çok güzel bişey .
selamunaleyküm güzel anneler herkesler buradaymış :) geçmiş oku oku bitmiyor maşallah...genel olarak herkes iyi sanırım...ben de bugün sevkimi aldım yarın doktora gidiyorum:)çok özledim bebeğimi...16. haftada gidecektik ama henüz burda bir doktor bulamadım gidip görüşelim ona göre 3lü test zamanı giderim diye düşündüm...şimdiden bi yarın olsa diye saatleri sayıyorum:)
Herkese merhaba :dance: ben de inşaallah mart annesi olacağım beni de listeye ekler misiniz?Sat 22 haziran kilo 60 yaş 30.İkili testimi bugün yaptırdım ense kalınlığı 1,4 mm çıktı kan sonuçlarını da yarın öğleden sonra alacağım.Yalnız kafama takılan birşey var doktor sadece ense kalınlığını ölçtü,burnuna bakmadı.Sizinkiler burnuna baktı mı acaba?
Kızlar merhaba...Bizim de cinsiyetimiz bebeğimin bin bir göstermeme inadına rağmen %80 oranın da belli oldu...Benim de inşallah oğlum olacak...Mart ayı erkek ayı olacak cidden de...
of ya iki dakka gittim gene kaynatmışsınız..sarma demeyin ya canım çekiyo.. sinpac şindi akşam otur cetvelinide al bana sarma sarıcan...
bolulular çok güzel sarıyo ya..çok canım istedi haha günaha girdiniz akşam akşam oh canıma değsin...
canım hoşgeldin aramıza.alalh sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.ense kalınlığında iyi çıkmış gözünaydın.benimde burnuna bakmadı dr.sadece ense kalınlığını ölçtü o kadar.Herkese merhaba :dance: ben de inşaallah mart annesi olacağım beni de listeye ekler misiniz?Sat 22 haziran kilo 60 yaş 30.İkili testimi bugün yaptırdım ense kalınlığı 1,4 mm çıktı kan sonuçlarını da yarın öğleden sonra alacağım.Yalnız kafama takılan birşey var doktor sadece ense kalınlığını ölçtü,burnuna bakmadı.Sizinkiler burnuna baktı mı acaba?
üstten problem yok eskiler oluyor ama ben 3 haftadır hamile pantolonu giyiyorum..son gittiğimde doktor uyarmıştı dar giyme diye....ama çoook rahat bişey :) tavsiye ederim....
üstten problem yok eskiler oluyor ama ben 3 haftadır hamile pantolonu giyiyorum..son gittiğimde doktor uyarmıştı dar giyme diye....ama çoook rahat bişey :) tavsiye ederim....