2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler Ezgi.12 . haftadan beri cinsiyetini göreceğiz diye epey uğraştık.Nerdeyse her hafta doktora gittik ama bizim ki uykudan kalkıpta bacaklarını açmadı bir türlü.Biz vajinal bakalım dedikçe o pozisyonunu değiştirdi , anlayacağın epey bir inatçı ve utangaç çıktı bizim ki...Ama eltimin oğluda öyle 5. aya kadar göstermemiş cinsiyetini , anlayacağınız eşimin sülalesinin erkekleri epey bir utangaç...

Hoşgeldin...
Burunda galiba kemik var mı diye bakıyorlar, o da hemen belli oluyor..

maşallah ne güzel:) benimki bayağı bi çıktı halim yaman top gibi olcam sanırım delikafadulden 1 kilo anca aldım ama zaten varolan göbeğim toplandı sivrildi hamile olduğum çok belli oluyor :CüvCüv:

benim daha anlaşılmıyor hamile olduğum sanki az biraz göbek varmış gibi duruyor kaydirigubbakcemile3 büyüdükçe kıyafet bulmakla da uğraşacaz o da var.ben daha almadım hamile kıyafeti eskileri gayet rahat oluyor şimdilik.ama yakında alırım .

aranızda benim gibi yumurta yemeyen var mı? ben maalesef 5-6 yıldan beri ne haşlama nede tavada yiyebiliyorum

Pancuben ben 19 yıldır yumurta yemiyorum , tiksindim anlayacağın.Ama bebeğin ihtiyacını diğer protein kaynaklarından ya da kekin içerisinde ki yumurtanın proteininden almaya çalışıyorum...

of ya iki dakka gittim gene kaynatmışsınız..sarma demeyin ya canım çekiyo.. sinpac şindi akşam otur cetvelinide al bana sarma sarıcan...
bolulular çok güzel sarıyo ya..çok canım istedi haha günaha girdiniz akşam akşam oh canıma değsin...

üstten problem yok eskiler oluyor ama ben 3 haftadır hamile pantolonu giyiyorum..son gittiğimde doktor uyarmıştı dar giyme diye....ama çoook rahat bişey :) tavsiye ederim....

canım selam sakın korkma ,iyi çıkıcak inşallah sonuçların.moralini bozma bebişinde hisseder allahım yardımcın olsun canım benim.bende ölemişim sizi.

aranızda benim gibi yumurta yemeyen var mı? ben maalesef 5-6 yıldan beri ne haşlama nede tavada yiyebiliyorum

ayyyyy evettt ben de varım ben de. ne olacak bu halimiz ben zaten sevmezdim şimdi iyice tiksindim.eşim kahvaltıda yese bana herşey yumurta kokuyor gibi geliyor ama çok faydalı birşeylere katıp yemek lazım.

benimde Allaha coook sukur bulantılarım ve yemekten tiksinmelerim gecti
bu seferde eski bene döndüm doymak bilmeyen istahlı ben:)
1 haftada verdigim kiloları almaya basladım bile.. gobüste cıktı.. hic yoktuuu hatta onceden hafif uzerime oturan kıyafetler bol geliyodu
ama geciciymis
cok kilo alırmıyım diye korkuya kapıldım simdide mirmirmirmir

pancuben;9099301]Çok güzel haberlerle dönmüşsün canım Beknurlada öyle ayyy içim gitti hepimiz aynı doktora gitsek ne olur acaba? Doktor kafayı yerdi sanırım.....Liste neredeyse 90 anne adayı var...akannehirkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile Benim meleğimde cinsiyetini göstermedi 6,06 cm 1 cm ense kalınlığı hayırlısı perşembe alcam sonucumu bendee:CüvCüv:[/QUOTE]

Canım senin de haberlerin ne güzelmiş. Biz sabırla cinsiyetini göstersin diye bekleyeceğiz demek ki.

ezgim29; Sinpac; pembedusler; sizler de sağolun kızlar.
Bu arada Yasemin senin bıcırık oğlanmış :) hadi gözün aydın. Sağlıkla doğsun inşallah.

Hadi hayırlısı canım, su gibi geçer inşallah zaman. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Hoşgeldin canım. Benimkininde burnuna bakmadı ensedeki alan ve kan testi. Ama benim tüm tanıdıklarımın testleri böyleymiş. Bu burun ölçümü yeni bir şey olabii mi ki.

Kızlar merhaba...Bizim de cinsiyetimiz bebeğimin bin bir göstermeme inadına rağmen %80 oranın da belli oldu...Benim de inşallah oğlum olacak...Mart ayı erkek ayı olacak cidden de...

Gözün aydın canım bir oğlumuz daha olmuş.

Sararım tabii ki Dila sen iste ama kayınvalide inadı kıvamında olmaz, daha makul ölçülerde olur... Bayramda gel bana, beraber yiyelim?

canım hoşgeldin aramıza.alalh sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.ense kalınlığında iyi çıkmış gözünaydın.benimde burnuna bakmadı dr.sadece ense kalınlığını ölçtü o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…