-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.761
oy ben geldim anaam öğle tatili iki dışarı çıkim dedim altıma edicektim nerdeyse ha..bundan sonra llazımlıkla dolaşıcam ama nereye yapıcam onu bilmiyom...
gülmeyin laaa...
benim ablmlarda almanyada ablama izin vermemişlerdi,ama gebenin durumuna bağlı birazda,ablamın son ayları pek iyi değildi!evet 3.5 saat uçak yolculuğu sonrada araba yolculuğu olursa yorucu olabilir ,ama araba yoculuğuna izin veriyorlar da uçakta basınç olduğu için izin vermiyorlar,
GEBELİKTE UÇAK YOLCULUĞU - Hera Kadın Sağlığı Merkezi - Gebelik Kadın Doğum - gebelİkte uçak yolculuğu
burayı bir oku istersen
oy ben geldim anaam öğle tatili iki dışarı çıkim dedim altıma edicektim nerdeyse ha..bundan sonra llazımlıkla dolaşıcam ama nereye yapıcam onu bilmiyom...
gülmeyin laaa...
Canım, erkek gibi görünüyor dedi doktor ama eminde konuşmadı pek..
merhaba canlar geçmişi okuyacak vaktim yok inşallah herkes iyidir
bugün misafirim gelecek kayınvalidem ve görümcemler
o yüzden büyük bir çalışma içersindeyim
ben yarın doktora gideceğim bebişimi çok özledim 1 ay 4 gün oldu onu görmeyeli
inşallah iyidir...
ikili testimizide yaptıracağız dualarınız üzerimizde olsun
hoşcakalın
inşallah iyidir...
hoşcakalın
kordon da olabilir ultrsaonda net gözükmemiştir ama benim içime kız doğuyor bana göre ....kendim adıma da öyle kız hissetmeye başladım nedense...Önemli olan sağlıklı olsunlarda hiç farketmez:CüvCüv::1hug:
inşallah iyidir...
hoşcakalın
herkese merhaba opuyorumnanaktan ben de geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.Hijyenim iyi haberlerle gelirsin inşallah.Simenay senin de erkek heralde hayırlı olsun canım.
İlahi Dilacım yaa, çok komiksin valla, lazımlığı göze aldıysan, yapacak bir köşe de bulursun ama Kızılay ın orta yerinde yapma da :))
Ezgim hoşgeldin, iyidsindir umarım...
benimkine taa 12 haftalıkken erkek gibi görünüyor demişti doktor ama kesin değil canımcım, Pancuben de şimdi kız gibi doğuyor içime dedi de, bende hayırlısı dedim, sağlıklı olsunlarda, başka bişey istemeyiz dimi..?
Selam kızlar, herkes iyidir umarım. Listedeki erkek bebiş sayısı kızları 8'e 9'a katlamış, bizim listemiz dışında mart ayında doğum yapacak olan birkaç arkadaşıma da erkek demiş doktorlar. Nedir bu bolluk anlamadım vallahi kaydirigubbakcemile3
Benim bebişinki hala belli değil, bayramdan sonra öğreneceğim ama iyice de meraklanmaya başladım.
Bu arada geniz akıntısı sorunu yaşıyorum bu sıralar, sizlere de oluyor mu??Normalde mide bulantılarım geçmişti ama geniz akıntısı yine midemi bulandırmaya başladımafoldumben
sana da geçmiş olsun canım, ne gıcık bir şey ama yaa. Ben de kontrole gittiğimde bi sorayım, işe yarar bir şey önerirse sana da söylerim.Merhaba Odette, Benimde burnum tıkalı, ve geniz akıntısı var, aynen bulantı yapıyor bende de, ama genelde sabahları oluyor, sanırım gece yatarken genizden aşağı akıyor ve sabah kalkınca da bulantı oluyor, benim öğlen geçiyor, çünkü hep oturarak çalışıyorum ve genzimden aşağı akamıyo haliyle :)) Ben doktora sormuştum en son gittiğimde burun tıkanıklığını, çok tıkanıyorsa serum fizyolojik uygula ama bence kullanmamaya çalış, sık sık burun içini nemlendir demişti..
Ben hiçbir şey yapmıyorum, bayramda kayınvalidemlere gideceğiz, evde yokuz. Sadece yolculuk hazırlığı yapacağım. Sen neler yapacaksın?Bayram için nasıl hazırlıklar yapıyorsunuz?
şimdi doktordan aradılar...
üçlü test için 5 ekime randevu aldık 5 ekime kadar günler geçmez şimdi....
Ben hiçbir şey yapmıyorum, bayramda kayınvalidemlere gideceğiz, evde yokuz. Sadece yolculuk hazırlığı yapacağım. Sen neler yapacaksın?