-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.741
canım yaa afedersın tuvaletım varmıs gıbı agrıo ama bısey yok hem agrıo hem kramp gıbı oluyo bende dr u aradım 1de gel dedı ınsallah bısıy olmaz burda bırınde duymustum 3aylık hamıleydı karın agrısından duramamıs acıle gıtmısler bebegı olmus karnında cok korkuyorum ınsallah bısıy olmaz dua edın nolur
canım yaa afedersın tuvaletım varmıs gıbı agrıo ama bısey yok hem agrıo hem kramp gıbı oluyo bende dr u aradım 1de gel dedı ınsallah bısıy olmaz burda bırınde duymustum 3aylık hamıleydı karın agrısından duramamıs acıle gıtmısler bebegı olmus karnında cok korkuyorum ınsallah bısıy olmaz dua edın nolur
bu doktoru da degıstırıcem anlaşılan..teşkler kızlar..
bebeğim 11+4 deyken ense kalınlığı ölçüldü .dr 3 dedi. yani sınırda- hemen kan verip analize gönderdik aynı gün. sonuçlar bi kaç güne gelecek. acaba 14 haftaya yakınmı baktırsaydım. moralim çok bozuldu .
biliyorum 3çok.dr dediğine göre sınırda da olsa riskli .
cinsiyetinden herşeyden vazgeçtim....yeterki sağlıklı olsun...
Dualarımız seninle canım, hayırlı haberlerle gel inşallah..
Özlemcim, ben 12+0 da iken yaptırdım, ve bildiğim kadarıyla 11-13 hafta arası yapılan bir test zaten.
Selkie, senin işin zor hakkaten, üç erkeğin içinde yandın anam sen, ki şimdiden babasını örnek almaya başlamış senin kerata baksana :)
Canım aldığım bilgiye göre 100 üzerinde çıkan değerlere göre aminosentez yapıldığını belirtmişler ve 200 fbcg bile çıkan varmış.Doktorunda zaten söylemiş kötü bisey çıkmayacak diye istersen bekle 3'lü tarama testini derim ben .Çünkü bu test vucudunda bulan bhcg hormunun salgılanmasına da bağlı sadece risk değerlerini belirtiyorlar ....
Kesin bisey yok bunu da anlamak için aminosentez yapıyorlar . Karar senin elbette ama sakın bozma moralinia.s.a.s.a.s.
bende bayramda ankaraya uçakla gideceğim ,benim dr son 3 aya kadara musade etti,son 3 aydan sonra almıyorlar zaten uçağa, dr raporu istiyorlarmış...
...
Pancubencim, çok teşekkür ederim arkadaşım, biraz olsun içim rahatladı zaten, sizlerle paylaşmak iyi geldi, iyi ki varsınız, hepinizi seviyorum... Ben olumlu düşünüyorum, bebeğimin de iyi olduğuna eminim, ama bu doktorların kafa karıştırması yok mu, işte o noktada insan allak bullak oluyor... Neyse kısmette ne varsa onu yaşayacaz elbet..
Bu bayramda degilde kurban bayraminda belki TRye ucmak istiyorduk...
Ben o zamana 6 bucuk - 7 aylik hamile oluyorum Allah izin verirse...
Yani ben gidemeyecekmiyim o zaman...:gitme:
Bu bayramda degilde kurban bayraminda belki TRye ucmak istiyorduk...
Ben o zamana 6 bucuk - 7 aylik hamile oluyorum Allah izin verirse...
Yani ben gidemeyecekmiyim o zaman...:gitme:
Estafurullah elimden bisey gelmişse ne mutlu bana ...Daha önceleri de bahsettim ablamda aminosentez yaptırdı ama risk içeren bir durumu olmadı sadece değerler den biri yüksekti fbhcg side 48 çıkmıştı yanii 50 nin aldındaydı ama doktoru(aynı doktora gidiyoruz) yaptı iyi kide yaptı kafalarda soru işareti kalmadı ...Erkek olduğuda bu testlede doğrulanmıştı.Ultrason görüntüsü ve ikili teste göre cinsiyette netleşmişti 3lü tarama testine gerek kalmamıştı....Kalbin ferah olsun.
Bak seninde aynı dönemlerdeyiz.Şuan bebeklerimiz gelişiyor önemli olan senin beslenmen ve içini ferah tutman :Saruboceq:a.s.
sen yinede dr ne sor bakalım ne diiyecek?
Muayene olup bence gelebilirsin doktoruna muayene olduktan sonra ablamda 7,5 aylıkken 9 saatlik araba seyahati yaptı her 1,5 saatte 15 dk dinlenme molası verdi.Rusya -Türkiye uçakla ne kadar mesafesi ? :uhm:
Ne güzel şeyler yazmışsın, gerçekten içimi ferahlattın Pancuben, herşeyde bir hayır vardır, umarım hepimizin bebişleri sağlıkla gelecek ve biz bu günleri hatırlayıp, ne kadar da stres olmuştuk diyeceğiz, Rabbim neylerse güzel eyler, Şu mübarek günlerde bol bol dua edip ona sığınıyorum..
Bi dahaki sefer sorayim ben o zmn doktora bi...
Yok canim ben Rusyada degilim..kaydirigubbakcemile3.onu öylesine isaretlemistim...
Almanyadayim ben...yaklasik 3bucuk saatlik bir yolculuk oluyor...gamyoncuiremsu
AMİN İNŞALLAH SENİN MELEĞİNİN CİNSİYETİ BELLİ MİYDİ? BUNA GÖRE KIZ ERKEK OLDUĞUNU DA ANLAYABİLİRİZ TAHMİN YÜRÜTEREKkaydirigubbakcemile5a.s.