2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızda erkekte çok seviliyor,insiyeti, ne olursa olsun onlar kendilerini çok sevdiriyorlar... :))) ama insan alışveriş yapmak için öğrenmek istiyor cinsiyetini değilmi?aslında yeşil sarı tonlarda bişeyler alabilirsiniz,hem kız hem erkeğe olur...

Yeşil sarı hem kız hemde erkek için ideal renk yegenim ablama demiş ki 5 yaşında anne sen kardeşime sordunmu da mavi renk aldın demiş (erkek olacak) yaa benim gibi pembe severse oda demiş ....5 yaşında ama neler biliyor bir bilseniz fikrini neden sormadın diyor yaaadelikafadulden

günaydın herkese
simenay nasıl oldun iyimisin?

ads 3lü test için devlet hastanesine ücretmi ödüyoruz ilk bebekte.

Mutlucum teşekkür ederim, çok daha iyiyim bugun, işe başladım, doktor araştırmasına devam ediyorum canımcım, amniyosentez için hala bi karar verebilmiş değilim :KK43:(

neden walla anlamadım işlemleri yaptırmadan hiçbirsey yapmazlar acile gitsen bile ...Önce para sonra muayene sonra da mudahale...Ne iyi senin hastane walla şaşırdımm:uhm: aman dikkat et bence sormakta fayda var dediğin gibi yaa faturayı eve gönderirlerse şaşırma sakın:uhm:a.s.:nazar:

Şimdi tekrar sordum hastaneye, almıyoruz ücret dediler, ohh iyi, fatura matura gelmeyecek eve :))
Ama eğer yaptırırsam beni amniyosentez ile yeterince kazıklayacak hastane zaten :))

Mutlucum teşekkür ederim, çok daha iyiyim bugun, işe başladım, doktor araştırmasına devam ediyorum canımcım, amniyosentez için hala bi karar verebilmiş değilim :KK43:(

Şimdi tekrar sordum hastaneye, almıyoruz ücret dediler, ohh iyi, fatura matura gelmeyecek eve :))
Ama eğer yaptırırsam beni amniyosentez ile yeterince kazıklayacak hastane zaten :))

Sana aminosentez mi yapılacak anlamadım? Özel sağlık sigortan mı var senin iş yerinden dolayı belki ondan almazlar

o üç boyutlu ultrason yani renkli ultrason oluyor...Üçlü de aynen ikili test gibi ...İkili testte 2 farklı hormona bakıldığından öyle ... Üçlü taramada üç farklı hormon ölçülüyor anne yaşı kilosu bebek haftası filan onlarda bununla hesaplanarak yapılıyor
Bu arada ben 60 kg hamile kaldım şuan 62,3 olmuşum doktorum şimdi besleneme zamanı dedi ve vitamin ve kan şurubu verdi hapı tercih etmedim bunun tadı daha da güzel ve miğde yakmıyor

vitaminindemi şurubunu verdi eğer şurupsa adıne sölermisin

kızlar gÜnaydın..bı kaÇ gÜndÜr kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum.bebeĞıme bıŞe oldu dıye korkuyorum. Aranızda gebelık belırtılerı geÇen varmı

Sana aminosentez mi yapılacak anlamadım? Özel sağlık sigortan mı var senin iş yerinden dolayı belki ondan almazlar

Geçen haftadan beri kafam çok karışık Pancuben, bana doktorum amniyosentez yapalım dedi, moralim çok bozuktu, yaşadığım çelişkiyi anlatamam... Henüz karar veremedim ama araştırıyorum, doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, amniyosentez konusunda bi konu açmıştım orayı oku bak.. Sigortam falan yok, ssk lıyım sadece..

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ez-konusunda-fikirlerinize-ihtiyacim-var.html

Simenay, beni de okuldan aradılar ve okula çağırıyolar. :) Ah bu vazgeçilmezlik... zemuszemus
Havam batsın... :)

Canancım, yaa demek seni de çağırdılar, hadi git bakalım, beni şenliklerle karşıladılar valla, bi ilgi bi alaka görmelisin...

Pancuben senin avatarın mı değişti?
Ben de bakıyorum bakıyorum bu kim diyorum, az önce jeton düştü...

evet yaaa benim arkadasım göndermiş çok hoşuma gitti bunu yaptım bende

vitaminindemi şurubunu verdi eğer şurupsa adıne sölermisin
yok canım kan hapının şurubu bu vitamin standart ve herkesin kullanıldığı hap ...Doktorum üç çeşidi var dedi kan hapı,kan şurubu ve kan kapsülü dedi .Miğden hapları kaldırmazsa şurup daha iyi dedi tadı da güzel

kızlar gÜnaydın..bİ kaÇ gÜndÜr kendİmİ hamİle gİbİ hİssetmİyorum.bebeĞİme bİŞe oldu dİye korkuyorum. Aranızda gebelİk belİrtİlerİ geÇen varmı

Günaydın canım ben bariz beni etkileyen belirti hiç yaşamadım diyebilirim..Kaç haftalık oldu 12 haftadan sonra çoğu sıkıntı bitiyor çünkü

Geçen haftadan beri kafam çok karışık Pancuben, bana doktorum amniyosentez yapalım dedi, moralim çok bozuktu, yaşadığım çelişkiyi anlatamam... Henüz karar veremedim ama araştırıyorum, doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, amniyosentez konusunda bi konu açmıştım orayı oku bak.. Sigortam falan yok, ssk lıyım sadece..

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ez-konusunda-fikirlerinize-ihtiyacim-var.html

evet yaaa okudum şimdi ama kötü düşünme sonucunu bana söyleyebilirmisin bir araştırayım ben hastane konusunda çok şanslısın ozaman :nazar:a.s.

o üç boyutlu ultrason yani renkli ultrason oluyor...Üçlü de aynen ikili test gibi ...İkili testte 2 farklı hormona bakıldığından öyle ... Üçlü taramada üç farklı hormon ölçülüyor anne yaşı kilosu bebek haftası filan onlarda bununla hesaplanarak yapılıyor
Bu arada ben 60 kg hamile kaldım şuan 62,3 olmuşum doktorum şimdi besleneme zamanı dedi ve vitamin ve kan şurubu verdi hapı tercih etmedim bunun tadı daha da güzel ve miğde yakmıyor

20 hafta şeker testiyle ayrıntılı ultrason yapacağını söyledi,bakalım ne olacak?

SAnırım banada öyle olucakk :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun canım....

Yeşil sarı hem kız hemde erkek için ideal renk yegenim ablama demiş ki 5 yaşında anne sen kardeşime sordunmu da mavi renk aldın demiş (erkek olacak) yaa benim gibi pembe severse oda demiş ....5 yaşında ama neler biliyor bir bilseniz fikrini neden sormadın diyor yaaadelikafadulden

ay ne bilmiş bişeymiş o öyle,yigenin kız mı erkekmi?benim oğlumla yşıtmış,bu yaşlarda çok bilmiş oluyorlar....kaydirigubbakcemile3

kızlar gÜnaydın..bİ kaÇ gÜndÜr kendİmİ hamİle gİbİ hİssetmİyorum.bebeĞİme bİŞe oldu dİye korkuyorum. Aranızda gebelİk belİrtİlerİ geÇen varmı

nasıl yani,benimde öyle çok miğdde bulantım falan yok....ama istersen bir dr ye git....ultrasona gir,için rahatlar en azından...

20 hafta şeker testiyle ayrıntılı ultrason yapacağını söyledi,bakalım ne olacak?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun canım....

ay ne bilmiş bişeymiş o öyle,yigenin kız mı erkekmi?benim oğlumla yşıtmış,bu yaşlarda çok bilmiş oluyorlar....kaydirigubbakcemile3

nasıl yani,benimde öyle çok miğdde bulantım falan yok....ama istersen bir dr ye git....ultrasona gir,için rahatlar en azından...
YEĞENİM KIZ ADI AYŞENUR ŞİMDİ Kİ YEĞENİMDE ERKEK ADINI DA HAKAN KOYUCAKLAR 2 EKİMDE DOĞUMU...YAAA SORMA DÜN NELER YAPTI BİR BİLSEN TEYZE YAPTIĞIN YEMEKLER ÇOK GÜZEL AMA NOT OLARAK SANA 6 VERİYORUM DEDİ..(KENDİNİ YEMEKTEYİZ GİBİ HİSSETTİ) PEÇETELERİN DE ÇOK GÜZEL MASANA OLMUŞ DEDİ ZİLLİ YAAAAdelikafaduldendelikafadulden

evet yaaa okudum şimdi ama kötü düşünme sonucunu bana söyleyebilirmisin bir araştırayım ben hastane konusunda çok şanslısın ozaman :nazar:a.s.[/QUOTE]

Pancuben, canımcım o açtığım konuda yazıyor sonuçlarım işte..

HERKESE MERHABA.
SıMENAYCIM TEKRAR GEÇMıŞ OLSUN CANIM.
SEYYALTANER ALLAH EN KISA ZAMNADA EŞıNE KAVUŞTURSUN CANIM.
SELKıE kız bu üç erkek senin canını çıkartır valla.
BEKNURCUM senin adına çok sevindim canım ya güzel haberler almışsın.Darısı benim başıma yarın 12:30 da benimde randevum var.
DıLA06 ben sana zaten demiştim kızın olacak diye ay o ne şirin çorap öyle ya güle güle giysin bebeşim.
Bizi sorarsanız hafif hafif tekmeliyoruz zaten hareketlerini erken hissettiğimi söylemiştim

Son düzenleme:
Selkiecim ayrıntılı ultrason ile 3 lü testi sormuşsun...Sanırım bunlar aynı şeyler değil..Çoğu doktor ikili testten sonra 3'lüye gerek duymayıp ayrıntılı ultrasona geçiolar direk

Kizlar hamileligin kacinci ayindan itibaren ucakla yolculuk yapmak yasak
yada tehlikeli bir bilgisi olan varmi?

Doktoruma böyle bir sinirlama varmi diye sormayi unutmusum...

X