- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.701
bendede o takıntı vardı ama başka sebeblerden dolayı(gıçığım var hepsine),2 oğlum oldu buda bana kapak oldu! :)))
SAnırım banada öyle olucakk :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede o takıntı vardı ama başka sebeblerden dolayı(gıçığım var hepsine),2 oğlum oldu buda bana kapak oldu! :)))
kızda erkekte çok seviliyor,insiyeti, ne olursa olsun onlar kendilerini çok sevdiriyorlar... :))) ama insan alışveriş yapmak için öğrenmek istiyor cinsiyetini değilmi?aslında yeşil sarı tonlarda bişeyler alabilirsiniz,hem kız hem erkeğe olur...
günaydın herkese
simenay nasıl oldun iyimisin?
ads 3lü test için devlet hastanesine ücretmi ödüyoruz ilk bebekte.
neden walla anlamadım işlemleri yaptırmadan hiçbirsey yapmazlar acile gitsen bile ...Önce para sonra muayene sonra da mudahale...Ne iyi senin hastane walla şaşırdımm:uhm: aman dikkat et bence sormakta fayda var dediğin gibi yaa faturayı eve gönderirlerse şaşırma sakın:uhm:a.s.
Mutlucum teşekkür ederim, çok daha iyiyim bugun, işe başladım, doktor araştırmasına devam ediyorum canımcım, amniyosentez için hala bi karar verebilmiş değilim (
Şimdi tekrar sordum hastaneye, almıyoruz ücret dediler, ohh iyi, fatura matura gelmeyecek eve :))
Ama eğer yaptırırsam beni amniyosentez ile yeterince kazıklayacak hastane zaten :))
o üç boyutlu ultrason yani renkli ultrason oluyor...Üçlü de aynen ikili test gibi ...İkili testte 2 farklı hormona bakıldığından öyle ... Üçlü taramada üç farklı hormon ölçülüyor anne yaşı kilosu bebek haftası filan onlarda bununla hesaplanarak yapılıyor
Bu arada ben 60 kg hamile kaldım şuan 62,3 olmuşum doktorum şimdi besleneme zamanı dedi ve vitamin ve kan şurubu verdi hapı tercih etmedim bunun tadı daha da güzel ve miğde yakmıyor
Sana aminosentez mi yapılacak anlamadım? Özel sağlık sigortan mı var senin iş yerinden dolayı belki ondan almazlar
Simenay, beni de okuldan aradılar ve okula çağırıyolar. :) Ah bu vazgeçilmezlik... zemuszemus
Havam batsın... :)
Pancuben senin avatarın mı değişti?
Ben de bakıyorum bakıyorum bu kim diyorum, az önce jeton düştü...
yok canım kan hapının şurubu bu vitamin standart ve herkesin kullanıldığı hap ...Doktorum üç çeşidi var dedi kan hapı,kan şurubu ve kan kapsülü dedi .Miğden hapları kaldırmazsa şurup daha iyi dedi tadı da güzelvitaminindemi şurubunu verdi eğer şurupsa adıne sölermisin
kızlar gÜnaydın..bİ kaÇ gÜndÜr kendİmİ hamİle gİbİ hİssetmİyorum.bebeĞİme bİŞe oldu dİye korkuyorum. Aranızda gebelİk belİrtİlerİ geÇen varmı
Geçen haftadan beri kafam çok karışık Pancuben, bana doktorum amniyosentez yapalım dedi, moralim çok bozuktu, yaşadığım çelişkiyi anlatamam... Henüz karar veremedim ama araştırıyorum, doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, amniyosentez konusunda bi konu açmıştım orayı oku bak.. Sigortam falan yok, ssk lıyım sadece..
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ez-konusunda-fikirlerinize-ihtiyacim-var.html
evet yaaa okudum şimdi ama kötü düşünme sonucunu bana söyleyebilirmisin bir araştırayım ben hastane konusunda çok şanslısın ozaman a.s.
o üç boyutlu ultrason yani renkli ultrason oluyor...Üçlü de aynen ikili test gibi ...İkili testte 2 farklı hormona bakıldığından öyle ... Üçlü taramada üç farklı hormon ölçülüyor anne yaşı kilosu bebek haftası filan onlarda bununla hesaplanarak yapılıyor
Bu arada ben 60 kg hamile kaldım şuan 62,3 olmuşum doktorum şimdi besleneme zamanı dedi ve vitamin ve kan şurubu verdi hapı tercih etmedim bunun tadı daha da güzel ve miğde yakmıyor
SAnırım banada öyle olucakk :)
Yeşil sarı hem kız hemde erkek için ideal renk yegenim ablama demiş ki 5 yaşında anne sen kardeşime sordunmu da mavi renk aldın demiş (erkek olacak) yaa benim gibi pembe severse oda demiş ....5 yaşında ama neler biliyor bir bilseniz fikrini neden sormadın diyor yaaadelikafadulden
kızlar gÜnaydın..bİ kaÇ gÜndÜr kendİmİ hamİle gİbİ hİssetmİyorum.bebeĞİme bİŞe oldu dİye korkuyorum. Aranızda gebelİk belİrtİlerİ geÇen varmı
YEĞENİM KIZ ADI AYŞENUR ŞİMDİ Kİ YEĞENİMDE ERKEK ADINI DA HAKAN KOYUCAKLAR 2 EKİMDE DOĞUMU...YAAA SORMA DÜN NELER YAPTI BİR BİLSEN TEYZE YAPTIĞIN YEMEKLER ÇOK GÜZEL AMA NOT OLARAK SANA 6 VERİYORUM DEDİ..(KENDİNİ YEMEKTEYİZ GİBİ HİSSETTİ) PEÇETELERİN DE ÇOK GÜZEL MASANA OLMUŞ DEDİ ZİLLİ YAAAAdelikafaduldendelikafadulden20 hafta şeker testiyle ayrıntılı ultrason yapacağını söyledi,bakalım ne olacak?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun canım....
ay ne bilmiş bişeymiş o öyle,yigenin kız mı erkekmi?benim oğlumla yşıtmış,bu yaşlarda çok bilmiş oluyorlar....kaydirigubbakcemile3
nasıl yani,benimde öyle çok miğdde bulantım falan yok....ama istersen bir dr ye git....ultrasona gir,için rahatlar en azından...
Selkİecİm dr um İzİnde ama bugun plİkİlİnİĞe gİtmeyİ dÜŞÜnÜyorum. Dua edermİsİn korkuyorum yaa