2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günyadın canım biizm hastanede ikili testleri prof. doktor fuat bey yapıyor o kadar suratsız ve kısa cevaplar veriyorki anlatamam asıl doktorum filiz hanımda eğer fuat bey şuanda net cevap veremem yanıltıcı olur diyorsa bizde bişey söyleyemeyiz dedi kaldı :) ama ben hep diyorum benim oğlum olacak :hooray: eşim ne kadar kız istesede ben erkek istiyorum :)

Canım benimde eşim kız istiyor fakat benim herhangi bir tercihim yok..Allah hayırlı evlat versin ama kızlara çok cicili bicili kıyafetler var sırf olnları giydirebilmek için kız olabilir yani...opuyorumnanaktan
Ha bu arada anadolu yakasında hastane sormuşsun..bende anadolu yakasındayım ama avrupa yakasında doktorum..Bir kez benim doktorum izindeydi..bende çamlıca da Medicana ya gitmiştim Dr. Adil Hakan İlhan çok iyi bir doktordu ne sorsan kibar kibar hepsine yanıt veriyor..Çokta ilgileniyor herşey ile..Aklına takılan bişi olursa ara mutlaka filan dedi..Benim işyerime yakın acil bişi olduğunda direk ona gideceğim..Bu arada muayene de Genel Yaşam Sİgorta anlaşmalı 50 TL idi normal muayene ne kadar bilmem..Ama ikili testin ve diğer tahlillerin Hisar Hospital kadar olucanı sanmam..

Kızlar ben ikili test içinde diğer kan testleri içinde bir kuruş para ödemedim valla, özel hastaneye gidiyorum, şimdi sizleri okuyunca şaşırdım kaldım, bende ssk lıyım, sonradan bana yüklü bir fatura çıkarmazlar inşallah :))

arkadaşlar ben ikili testi özel bi hastanede taptırdım ve tek kuruş ödemedim.benim yengemde aynı yerde hiçi ücret ödemedi.ben ilk çocuktada ücret ödememiştim.ikili testi devlet karşılıyor diye biliyorum.ilk çocukta sadece üçlüye ücret ödemiştim.

günaydın herkese
simenay nasıl oldun iyimisin?

ads 3lü test için devlet hastanesine ücretmi ödüyoruz ilk bebekte.

Kızlar ben ikili test içinde diğer kan testleri içinde bir kuruş para ödemedim valla, özel hastaneye gidiyorum, şimdi sizleri okuyunca şaşırdım kaldım, bende ssk lıyım, sonradan bana yüklü bir fatura çıkarmazlar inşallah :))

neden walla anlamadım işlemleri yaptırmadan hiçbirsey yapmazlar acile gitsen bile ...Önce para sonra muayene sonra da mudahale...Ne iyi senin hastane walla şaşırdımm:uhm: aman dikkat et bence sormakta fayda var dediğin gibi yaa faturayı eve gönderirlerse şaşırma sakın:uhm:a.s.:nazar:

bildiğim kadarıyla ikili testlerde erken teşhis için yapılacak bi durum yok.sadece dovn sendromu olup olmadığı belirleniyo,.ALLAH korusun en kötü durum bebeği aldırmak..diye biliyorum..yanlışmı biliyorum arkadaşlar:uhm: :uhm:

yok cnaım doğru biliyorsun ama ben genel anlamda yazmıştım biraz karmaşık olmuş :)

nilüferşah bende öyle biliyorum.allah nasıl layık gördüyse diye düşünüyorum.iki kdın doğumcuya da sordum sadece down sendromu var mı yok mu diye dedi.bende kafa karıştırmaya gerek yok dedim.ama yine içimde şüphelerim var acaba benim bilmediğim başka bişey var mı diye

bnada nedense hep erkek gibi geliyor senin...hadi hayırlısı bakalım...bende işte yapıyorum biraz geliyorum sonra size yazıyorum,bu arada dinlenmiş oluyoum...

Banada erkek gibi geliyor başından beri..Ama eşimin sülalesi hep erkek tahmin ediyor..Kız olupta onları şaşırtmayı alın buda size kapak olsun demeyi çok isterdim :KK70:
İyi bakalım..Allah kolaylık versin sana:eek:

mutlu 03
yoo ben ilk bebeğimde ikiliye hiç ücret ödememiştim ama üçlüye 50lira ödemiştim 2006 yılında onu söyledim.o zama üçlü test yeni çıktı dediler.yoksa ilk veya ikinci çocuk diye bişey yok.

yok cnaım doğru biliyorsun ama ben genel anlamda yazmıştım biraz karmaşık olmuş :)

olsun canımcım,olur böyle şeyler:1hug:
nilüferşah bende öyle biliyorum.allah nasıl layık gördüyse diye düşünüyorum.iki kdın doğumcuya da sordum sadece down sendromu var mı yok mu diye dedi.bende kafa karıştırmaya gerek yok dedim.ama yine içimde şüphelerim var acaba benim bilmediğim başka bişey var mı diye
arkadaşlar içimizdeki şüpheleri atalım,.ALLAH neylerse GÜZEL eyler,.elbette bi bildiği vardır :Saruboceq: :Saruboceq:eek:yüzden sıkıntı yapıp bebiklerimizi üzmeyelim :lepi:

arkadaşlar bende anlam veremedim şimdi olanlara ha bu arada şayet ben iki teste bu kadr ödediysem şimdi diyorsunuz ki 3 lü testt alınıyor asıl para o halde en yandım :)

ya bilmiyorum çokta aklımı bulandırmadan ben ufak bi araştıram daha yapayım en iyisi :)

Banada erkek gibi geliyor başından beri..Ama eşimin sülalesi hep erkek tahmin ediyor..Kız olupta onları şaşırtmayı alın buda size kapak olsun demeyi çok isterdim :KK70:
İyi bakalım..Allah kolaylık versin sana:eek:

bendede o takıntı vardı ama başka sebeblerden dolayı(gıçığım var hepsine),2 oğlum oldu buda bana kapak oldu! :)))

arkadaşlar bende anlam veremedim şimdi olanlara ha bu arada şayet ben iki teste bu kadr ödediysem şimdi diyorsunuz ki 3 lü testt alınıyor asıl para o halde en yandım :)

ya bilmiyorum çokta aklımı bulandırmadan ben ufak bi araştıram daha yapayım en iyisi :)

ya benim dr ilk çocuğumda 2 li testte problem çıkmayına bena 3 lü testi yapmadı....bundada yapmaz herhalde,üçlü test ne ki?

Kızlar boşverin paraları, ücretleri hamileliğinizin keyfini sürün. Bir bu kalsın düşüneceğimiz. Rabb'im yardım eder. Sizde de oldu mu bilmiyorum, bebeğimin çok ksımetli olduğuna inanıyorum, en sıkışık anımızda bile bir çare çıktı hep karşımıza. Hayırlı evlat olur inşallah hepsi. Kucağımıza alalım da bütün masrafları unuturz. :)

Kızlar boşverin paraları, ücretleri hamileliğinizin keyfini sürün. Bir bu kalsın düşüneceğimiz. Rabb'im yardım eder. Sizde de oldu mu bilmiyorum, bebeğimin çok ksımetli olduğuna inanıyorum, en sıkışık anımızda bile bir çare çıktı hep karşımıza. Hayırlı evlat olur inşallah hepsi. Kucağımıza alalım da bütün masrafları unuturz. :)

bence de yaaa hayırlısı herseyin en güzeli nasip olması dileğiyle yaaa aynen benimde öyle oldu en dar zamanda en stresli dönemde yüzümüzü güldürdü Rabbim...:nazar::nazar::nazar::nazar:

benim doktor kont. 25 inde bu ay söyleyeceğim demişti. rüyamda erkek görmüştüm. ilkinde de kız görmüştüm kız oldu hayırlısı tabi.sağlıklı olsunda

kızda erkekte çok seviliyor,insiyeti, ne olursa olsun onlar kendilerini çok sevdiriyorlar... :))) ama insan alışveriş yapmak için öğrenmek istiyor cinsiyetini değilmi?aslında yeşil sarı tonlarda bişeyler alabilirsiniz,hem kız hem erkeğe olur...

ya benim dr 20 haftada ayrıntılı ultrasona gireçeğimi söyledi,üç lü test omu oluyor açaba?

o üç boyutlu ultrason yani renkli ultrason oluyor...Üçlü de aynen ikili test gibi ...İkili testte 2 farklı hormona bakıldığından öyle ... Üçlü taramada üç farklı hormon ölçülüyor anne yaşı kilosu bebek haftası filan onlarda bununla hesaplanarak yapılıyor
Bu arada ben 60 kg hamile kaldım şuan 62,3 olmuşum doktorum şimdi besleneme zamanı dedi ve vitamin ve kan şurubu verdi hapı tercih etmedim bunun tadı daha da güzel ve miğde yakmıyor

X