- 21 Ağustos 2009
- 25
- 0
- 40
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.721
Sımenay teŞekkÜr ederım..canım umarım senınde herŞey gÖnlÜnce olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HERKESE MERHABA.
SİMENAYCIM TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
SEYYALTANER ALLAH EN KISA ZAMNADA EŞİNE KAVUŞTURSUN CANIM.
SELKİE kız bu üç erkek senin canını çıkartır valla.
BEKNURCUM senin adına çok sevindim canım ya güzel haberler almışsın.Darısı benim başıma yarın 12:30 da benimde randevum var.
DİLA06 ben sana zaten demiştim kızım olacak diye ay o ne şirin çorap öyle ya güle güle giysin bebeşim.
Bizi sorarsanız hafif hafif tekmeliyoruz zaten hareketlerini erken hissettiğimi söylemiştim
HERKESE MERHABA.
BEKNURCUM senin adına çok sevindim canım ya güzel haberler almışsın.Darısı benim başıma yarın 12:30 da benimde randevum var.
DİLA06 ben sana zaten demiştim kızım olacak diye ay o ne şirin çorap öyle ya güle güle giysin bebeşim.
Bizi sorarsanız hafif hafif tekmeliyoruz zaten hareketlerini erken hissettiğimi söylemiştim
Yarında ben gidiyorum doktora ense kalınlığı falan ölçülecek bak hepinizin dualarını bekliyoruz ona göre.
teşekkürler canım ... çok haklısın onuda üzmeye hiç hakkımda yok ama toparlayamadım gelip gitmesi daha kötü oldu sanırım
ama kısa dönem 128 gün kaldı allah ın izni ile dönecek. Onu çok özlüyorum...mafoldumben
Yarında ben gidiyorum doktora ense kalınlığı falan ölçülecek bak hepinizin dualarını bekliyoruz ona göre.
mart anneleri günaydın ve iyi haftalar herkese....geçmişi okuyamadım ama ufaktan göz geçirdimm..kızı olacak arkadasım varmış gözü aydın olsun..erkek olanlarda vardı sanırım eee mart ayı erkek ayı baksanıza....
Cumartesi günü gittik bizde tam 14 haftalık+3 gün boyu 6,06 m ense kalınlığı 1 dedi doktorumuz hersey yolunda ama bizimki maalesef göstermedi cinsiyetini süpriz olsun diye bekletiyor sanırım.maalesef öğrenemedik .10ekimde kontrolümüz var...
Bu arada demir şurubu ,vitamin ve hemoroid için ilaçta aldım.fibrokistlerini sordum ..ilerleyen zamanlarda göğüslerde büyüme olup gerildiğinde kaybolur dedi merak etme dedi.
Ikili testi perşembe günü alıcam sonucu ..doktorum bir risk olmasa bile bu testi bizim için önemi var dedi.ama hersey yolunda dedi.
AYY NE GUZEL BULUSTUNUZ HAA BNIM HICBIRINIZLE TNISMA IMKANIM YOK MAALESEF NEYSE CANIM ZATEN BAS POPO MESAFESINI OLCUYOR DR BOY DERKEN ONU KASTEDIYORa.s.Günaydın kızlar..Geçmişe bakamadım sadece düne ve bugüne bakabildim...
Kussbfilal'cim de beni sormuş biz onunla aynıyız ya :)
Bizde cumartesi gittik doktora, Taburcu ile haberleşmiştik oda aynı hastaneye gidiyormuş.. Randevularımızda aynı saatteydi..Ama ben biraz gecikmiştim..(Benim doktorumun sekreterine küçük bir hediye bırakmış çok tatlı civcivli bir çorap miniciktiii...Tekrar buradan ona teşekkür ederim..) sonra ben geldim yetiştim Allah'tan tanıştık çokta güsel olduuu opuyorumnanaktan
Bu arada bende sonunda ense kalınlığına baktırdım, 1,3 mm çıktı ikili testi cuma günü alcam..Usg'ye göre bizimki normalde 11+4 olması lazımdı 12+2 çıktı...yani bgn 12+4 olduk..Ama maalesef cinsiyeti ile ilgili en ufak bir tahmin bile yapmadı..çok zorladım ama ağzını bıçak açmadı yahuuu :) Bende ense kalınlığı 1,3mm demekki erkek dedim hiiçç umursamadı bileee :umursamaz:
Ya arkadaşlar siz boy ölçüsünde baştan popoya kadar olan kısmımı yazdırıyosunuz Nilüferşah'a?
ayy canım hadı hem gozun aydın hem allah kavustursun aaa sahı sız esınle beraber bebısını gormeyed gıdıcektınıız kımbılır oda nasıl heyecanlanmıstır
mrb kızlar.bebegime ikili test için özel bi hastanede doç.a gittik. ama bize ikili test yapmak istemedigini soyledı,bebgın 12 haftalık tam sınırda , eger yaparsak gereksız yere amniyosentez yapmak zorunda kalabılırız dedi..üçlü test daha kapsamlı onu yapalım dedii..sız kacc haftalık yaptırdınız ıkılıleri?
mrb kızlar.bebegime ikili test için özel bi hastanede doç.a gittik. ama bize ikili test yapmak istemedigini soyledı,bebgın 12 haftalık tam sınırda , eger yaparsak gereksız yere amniyosentez yapmak zorunda kalabılırız dedi..üçlü test daha kapsamlı onu yapalım dedii..sız kacc haftalık yaptırdınız ıkılıleri?
mrb kızlar.bebegime ikili test için özel bi hastanede doç.a gittik. ama bize ikili test yapmak istemedigini soyledı,bebgın 12 haftalık tam sınırda , eger yaparsak gereksız yere amniyosentez yapmak zorunda kalabılırız dedi..üçlü test daha kapsamlı onu yapalım dedii..sız kac haftalık yaptırdınız ıkılıleri?
YEĞENİM KIZ ADI AYŞENUR ŞİMDİ Kİ YEĞENİMDE ERKEK ADINI DA HAKAN KOYUCAKLAR 2 EKİMDE DOĞUMU...YAAA SORMA DÜN NELER YAPTI BİR BİLSEN TEYZE YAPTIĞIN YEMEKLER ÇOK GÜZEL AMA NOT OLARAK SANA 6 VERİYORUM DEDİ..(KENDİNİ YEMEKTEYİZ GİBİ HİSSETTİ) PEÇETELERİN DE ÇOK GÜZEL MASANA OLMUŞ DEDİ ZİLLİ YAAAAdelikafaduldendelikafadulden
Selkİecİm dr um İzİnde ama bugun plİkİlİnİĞe gİtmeyİ dÜŞÜnÜyorum. Dua edermİsİn korkuyorum yaa
sorma 2 si yetiyor zaten...zaten oğlumda aynı babası o ne yaparsa oğlanda yapıyor,şimdi ona diyorum oyuncakalrını topla,bana diyorki babam kendi eşyalarını toplamıyor sen topluyorsun,benim oyuncaklarımıda neden sen toplamıyorsun babamın dağıttıklarını topluyorsun ama?:1shok:HERKESE MERHABA.
DİLA06 ben sana zaten demiştim kızın olacak diye ay o ne şirin çorap öyle ya güle güle giysin bebeşim.
Selkiecim ayrıntılı ultrason ile 3 lü testi sormuşsun...Sanırım bunlar aynı şeyler değil..Çoğu doktor ikili testten sonra 3'lüye gerek duymayıp ayrıntılı ultrasona geçiolar direk
Kizlar hamileligin kacinci ayindan itibaren ucakla yolculuk yapmak yasak
yada tehlikeli bir bilgisi olan varmi?
Doktoruma böyle bir sinirlama varmi diye sormayi unutmusum...
Ya kızlar benım cok karın agrım var kramp gıbı oluyor boyle normzlmı bı sorunmudur
yeteşşürler canım benimmmm... ya gittik görmeye ikili test için prof çok görütntü göstermedi bize heyecanını ek anlamdı eşimin :) ama asıl doktorum filiz hanım saolsun randevumuz olmadan adlı bizi eşimi görmeli idin odada ben zaten bebeişten çok onu izledim bir benim ekranıma bir doktorun ekrarına dönüp durdu bebişte babasını gördüğü gibi başladı dans etmeye :) ama cinsiyetini öğrenemedik doktroumuz daha erken ddi 14. hafta bebeğe erken dediler yaa lmaz:
ne guzel hayırlı haberlerle donmussun canım buyumus bebısın masallah rabbım kucagımıza alacagımız gunlerıde gostersın ınsallah
canım o karın ağrıları bendede var,aynı karmp gibi giriyor ve gidiyor....