2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sabıran bir anneden merhaba :))
Mutlu nun yazısı hem güldürdü hem düşündürdü, güzel paylaşımmış..
Kujucum, annene geçmiş olsun, umarım ciddi bişey değildir.
Gülşan, Allah yardımcınız olsun oralarda..
Bosnacan, geçmiş olsun, bakıcıya da maşallah, benim kene de yemiyor mercimek v.s.
Mustican, san ada geçmiş olsun, bende çok fenayım, dün sinyallerini veriyordu, sabah kalktım ki boğazım ağrıyor, burnum akıyor, öksürük var, salgın olabilir, çevremde çok duyuyorum bu aralar çünkü, tam mevsim geçişindeyiz, dikkat etmemiz lazım.
Vadidedi-Zambak, geçmiş olsun, inşallah geçici bir durumdur, aradığın dr. kad.ir tuğ.cu olabilir mi..?
Zemheri bacım, aramıza hoşgeldin tekrar, emzirmeyi unutturabilmişsin boncuk gözlüye, inşallah yemeside düzene girer en kısa zamanda, takma kafanı, sağlıklı olsun gerisi teferruat..
Unuttuğum kimse varsa affola..

benimde boğazım ağrıyo bugün inşallah hasta olmam, başımda uykusuzluktan çatlıyo resmen:KK50: ben kaçıyorum öğlen görüşürüz inşallah:KK16:

slm canlarım günaydın çok sağolun allah hepinizden razı olsun annem 1 hafta daha kalacak hastanede annemde astım var buda solunumu etkiliyo tabi inşallah iyiye gider durumu bizde serhan'la bu akşam çıkıyoruz yola tek uçak vardı zaten şimdi valiz hazırlıyorum hepinizi çok öpüyorum dualarınızzı eksik etmeyin nolurr sizlerde allaha emanet olun hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun görüşmek üzere

Son düzenleme:
slm millet :KK71:
döndüm hayırlısıyla :KK52:
ebrucan çooook geçmiş olsun, bundan sonra beş kat dikkatli olacağım :18:
simeay çook geçmiş olsun sana da aynı zamanda aynı sıkıntıları yaşamışız deniz de çok hasta oldu 2 gün ateşi 39-37,5 arasında gezindi tonsilitmiş beş iğne verdi doktor, bu gece 2 de düşürebildik ateşini 37.4e, deniz 1 aydır hep hasta soğuk algınlığı, ishal, kulak, boğaz perişan oldu kenikleri sayılıyor neredeyse, 9,5 kiloya düştü zaten zayıftı iyice eridi gitti :KK58:
karavana can doğumgünün kutlu boşanma davan hayırlı olsun
musti senin de hakkında hayırlısı olsun
sık sık takılmaya çalışcam artık öptüm hepinizi kocaman :KK54::KK54::KK54:
görüşürüz :KK62::KK62::KK62:

ebuşum çok geçmiş olsun canım,gerçekten dikkatli olmak lazım, bende buzdolabındaki yumurta rafını aşağı indirip, ilaç rafını yukarı koydum bu korkudan ama bu seferde hergün yaramaz merto tarafından biriki yumurta kırılıyor,hemde büyük bir zevkle alıp alıp atıyor sıpa:KK52:
zemheri denizimede çok geçmiş olsun:KK59: hoşgeldin tekrardan canım:KK16:

EBUŞUM hoşgeldin ve çok çok geçmiş olsun okudukça içim acıdı evet çok dikkat etmek lazım benimde çantamda ilaç olur her zaman ve bende çantamı ortalığa bırakırım:KK20:

günaydın demeyi unuttum günaydınlr herkese özledim sizleri dün nette problem vardı giremedim pek

günaydın ,

herkese geçmiş olsun , bebişlere ve annişlere üzüldüm,

tekrar herkese geçmiş olsun dikakt edin kuzucuklara ,

Günaydın..
3. uykusuz gecemi yaşadım, ateşi düşürüyorum tekrar yükseliyor, offf offf..
Lavinia, çok geçmiş olsun, okurken içim acıdı resmen, çoook dikkatli olmalıyız çookkk..
Zemheri, size de geçmiş olsun, özlettin kendini gel artık..
Mutlu, size de geçmiş olsun.. Gülşanla buluştuk, keşke sende olsaydın, çok keyifli bir gündü..
Bayram kimseye yaramadı heralde, herkes dökülüyor..
Diğer arkadaşlarda, hepsi hoşgelmişler, benim işlerim yoğun biraz, fazla takılamıyorum o yüzden, işleri toparlayım gelirim yine..

selam kızlar
ebru --- simenay çok geçmiş olsun .ben ateşi çıkar çıkmaz dr götürüyorum artık yoksa düşmüyor otit veya tonsillit çıkıyor onlarda antibiyotiksizgeçmiyor ilaç başlayınca en azından yemek yiyor sen götürdünmü nesi varmış inş düzelir
bende hiç denk gelemiyorum hep şehir dışında oluyorum buluşmalarda
metinde çok huysuz hiç eve girmek istemiyor kafasını vuruyor yerlere en yüksek kaydıraklara çıkyor kafasını parmaklıklardan uzatıyor düşecek diye tutunca kendini neresi denk geldi atıyor

gülşan bizimki hep ziyaretti işte deniz kenarındabile yürüyemedim

offff yaaa en korktugum seylerden biri ... gecmiş olsun arkadasım ...

haber falan izlemeyeceğim ben artık gazetede okumayacagım cok kötü seyler var cocuklarla ilgili kötü haberleri gercekten kaldıramıyorum biraz önce kuaförde önüme koydular gazeteyi düşen bi çocuk haberi agladım resmen içim acıdı... Allah hepimizin meleklerini korusun ... bizlerde cokkk uyanık olalım inşallah

Selam millet
Ebru Mamura çok üzüldüm, sana da Allah sabır vermiş arkadaşım, çok geçmiş olsun.
Hergün ayrı bi atraksiyon oldu bu bebeler yahu yandık.
Bizim bayram Kero peşinde koşmakla geçti,hiçbişey anlamadım daha çok yoruldum neyse ki işe geldim de asıl tatilim başladı, en azından dötümün üstünde oturabiliyorum.
Bugün kontrole götürdü bakıcısı Sağlık Ocağına, 11.750 ve 87 cm miş, uzun ama çiroz oğlum :KK43: Sizde boy kilo durumları ne alemdeydi?

slm arkadaşlar bebişlere çok geçmiş olsun yağmur'a çok üzüldüm allah korusun hiç yalnız kalmaya gelmiyolar

ben yarın istanbula gidiyorum annem çok hastaymış hastaneye kaldırmışlar zaten bi süredir grip gibiydi ama geçmedi bi türlü yarın gece ye bulabildim uçak biletini 15 gün kalıcam moralim çok bozuk görmeden içim rahat etmiycek

mrb kızlarrrr
bizim bayram tatili devam edio yaklaşık 10 gündür annemlerdeyiz cuma günü babanneye geçiçcez ordanda halaya:) ew gezmesi yapıoruz kocacım tatili bu sanıo:) melike iyice sımarmış we azmış durumda annemle her sabah bakkala gidio ordan parka gidio kuduruo gelio salıncağı çok sewio. iki gündür sürekli çişini söyleyen kızım avm lerde we pparkalardaki teyzelerin pantolonuna dikkat çekip aa aa demeleri sonucu resmen altına yapıo. artık biraz düzeldi bugünİ

bana aşırı düştü sürekli anneee annee die dolanıo sizinkiler nasıl yaa. bazen çok bunaltıo inan ki. babaısnın kucagına dolanmıo market arabasınada binmio bebek arabasını hiç kullanmadı zaten belim omuzlarım heryerim agrıo yere koyuncada asla elini wermio gidio alıp başını. zapedemiyorum artık.
ebrucum çok geçmiş olsun canım allah beterinden korusun umarım atlatır kuzum benim gözlerim doldu kıyamam nası çaresizler cnm yaa. kilo konusunda melikede 11.3 kilo boyunu bilmiyorum 86 flndı en son. bi öğünlerimiz bi çorba bi dilim ekmek içi yanında köfte akşamda aynen çoprba yanında bi çay tabaa sebze yemee kahvaltıda karışık bulamaş hala. ikindide yogurt meyve kek karışımı yiyo. iki kerede uyuyo zor yetişio öğünleri ztn:) başka yapabileceğim bişey yok kilosuna zira çok kuduruk. wermemesine sewiniyorum.
boyumuz bizim dogduk dogalı erkeklerde gidiyodu ama normale döndü sanırım yada ben hazır yogurt yediriyorum hep acaba onların mı kalsiyum oranı düşük diyorum benim sütüm ztn 500 ml diil 100 ml ancadır artık . sabahda 100 ml sütle ıslatıorm peyniri war bide yogurt yiyo. 500 ml olmuyoruz mu ki die endişeleniyorum bazen.
umarım herkes iyidir hepinzi öpüyorum kızlarrr

allah razı olsun arkadaşlar..derler ya allah kimseyi çocuğuyla imtihan etmesin..cok zor..o an döktüğü her bir gözyaşına kurban olurdum onun..kenddime cok ama cok kızıyorum..annemin defalarca uuyarısına rağmen ilaçları almadım çantamdan..nekadar yetişemeyeceği yere bile koysam çantamı üzerinde örtüyle beraber yere indireceğini düşünemedim bi an..gercekten emin olabilseydim kesin kes evet ilacı yuttu diyebilseydim de yıkansaydı o mide cidden belki bukaadar üzülmeyeblrdim ama dr maalesef benden kesin bi bilgi alamayınca yutmuş olarak kabul etmek durumundayız dedi..sonucunda binbir feryatla ykandı midesi.şu anda ise burun akıntısı için verdiğim peditus a biletepki gösterior midesi..anında kusuyor..bi dönem ilaç verilmeyecek..
tüm hastalara geçmiş olsun..
sizleri sevior öpüorum..kuzucuklara iyi bakın..bu ara fırsat bulup uzun uzun giremiorum..

slm canlarım günaydın çok sağolun allah hepinizden razı olsun annem 1 hafta daha kalacak hastanede annemde astım var buda solunumu etkiliyo tabi inşallah iyiye gider durumu bizde serhan'la bu akşam çıkıyoruz yola tek uçak vardı zaten şimdi valiz hazırlıyorum hepinizi çok öpüyorum dualarınızzı eksik etmeyin nolurr sizlerde allaha emanet olun hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun görüşmek üzere

Kujum, tekrar geçmiş olsun, dualarım sizinle olacak, annenin hastanede müşahade altında olması daha iyi aslında, sağlığına kavuşmuş bir şekilde çıkar inşallah hastaneden, sana da iyi yolculuklar, kuzunu öp benim için..

kuju ve ebuş inşallah kısa sürede iyileşir hastalarımız:KK16: ebuş seni çok iyi anlıyorum, mertin boğazına erik parçası kaçtığında bende kendimi suçlamıştım, birsüre etkisini hissettiriyo hastalık sonra düzeliyo çok üsteleme yemek konusunda falan boğazıda tahriş olmuştur canı yanıyodur onun şimdi:KK59:

Yeni bakıcıyla durumlar hiç iyi gitmiyor. Pelin kadını çok zorluyor, yapamıyorum deyip bırakmasından korkuyorum:KK25:

Birazdan da aşıya gidicez..

Dua, dua, dua....

Bir soru: 18. Ayda yapılan aşı 5'li karma aşı değil mi, ve bundan sonra ilkokul 1. sınıfa kadar aşı yok dendi bize, size de aynı şey söylendi mi, özel aşılar hariç tabi..?

ben geldimmmmmmm ... görümcem dogum yaptı bugün sabah beri hastanedeydik .o kadar fazla dogum varmıski bugün 25 e yakın bebek cıktı sanırım sabahtan beri.bebek dogması güzel bir olay ama o telaşe karmaşa 2. mi yok canımmmm dedim yani... sonra anneme gittim egoşumu öptüm kokladım büroya geldim

ben geldimmmmmmm ... görümcem dogum yaptı bugün sabah beri hastanedeydik .o kadar fazla dogum varmıski bugün 25 e yakın bebek cıktı sanırım sabahtan beri.bebek dogması güzel bir olay ama o telaşe karmaşa 2. mi yok canımmmm dedim yani... sonra anneme gittim egoşumu öptüm kokladım büroya geldim

Hadi gözünüz aydın, artık bol bol o bebekle ilgilenip seni unutur umarım görümcen ve kv..

Hadi gözünüz aydın, artık bol bol o bebekle ilgilenip seni unutur umarım görümcen ve kv..

yokkkk asla unutmazlar beni nerde ,ama belki telaşeye dalıp biraz üzerimdeki gözlerini cekerler die düşünüyorum :KK66: dogum telaşesi bile yaradı mesela su anda evliliğime bile yansıdı onların telaşe içinde olması, olumlu yansıma tabi ki :) yardım ettm bebege ilk altını değiştirdim kv kenardan bakıyo cok biliyodun hani dedim içimden ben demesem altını değiştirem demicek

Bir soru: 18. Ayda yapılan aşı 5'li karma aşı değil mi, ve bundan sonra ilkokul 1. sınıfa kadar aşı yok dendi bize, size de aynı şey söylendi mi, özel aşılar hariç tabi..?

hastayken aşısını yaptırdınmı
nasıl oldu iklim ateşi düştümü
özel aşılar varmış
su çiçeği ve hepatit a bizim aşı birimine sordum
ama su çiçeğini önermem diyor ebe arkadaş ama hepatit ayı yaptır diyor
açıkcası eczaneler soğuk zincire uymuyorlar ama sağlık bakanlığındaki aşıların soğuk zinciri daha güzel sağlanıyor

yokkkk asla unutmazlar beni nerde ,ama belki telaşeye dalıp biraz üzerimdeki gözlerini cekerler die düşünüyorum :KK66: dogum telaşesi bile yaradı mesela su anda evliliğime bile yansıdı onların telaşe içinde olması, olumlu yansıma tabi ki :) yardım ettm bebege ilk altını değiştirdim kv kenardan bakıyo cok biliyodun hani dedim içimden ben demesem altını değiştirem demicek

hadi gözünüz aydın
şimdi biraz yeni bebeğe yönelirler

kuju ve ebru çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlıklarına kavuşurlar

aşı takviminde sağlık bakanlığı bi değişiklik yapmazsa sadece 5 li karma aşımız var bu ay, önümüzdeki ay su çiçeğinin 2. dozunu vurdurcaz, ondan sonraki ay ben hepatit a aşısı vurdurcam,malum buralarda dizanteri çok yaygın tedbirimi erken alacam. sonra ilkokula kadar aşı yok:KK62: hatta karma aşıyla su çiçeği aynı gün vurulabiliyorsa ikisini birden vurdurcam bikere canı yansın kuzumun:KK43:
ege olumlu yansımalara evet ama olumsuz yansımalara hayır diyorum ben, inşallah seninle uğraşmayı bırakırlar, ayrıca Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin:KK16:

ben su çiçeğini özel hastanede vurdurdum, eczaneye girmeden direk depodan alıyor hastane aşıyı, kendi soğuk ecza depoları vardı bizzat içeri girip gördüm, inşallah boşa vurdurmamışızdır aşıyı, şüphelendim şimdi:18:

İklim in ateşi 37 ye düştü çok şükür, bugün çok çok daha iyi, aşı için pzt. günü 3-4 gün sonra ateşi düşünce yapalım demişlerdi, bu sabah annem tekrar götürüp sormuş, ateşini ölçüp bakmışlar ve aşıyı yapmışlar, aşı ateş yapmazmış, inşallah gece sorun yaşamam, dün gece önceki gecelere göre çok iyiydik, bakalım bu gece nasıl olacak, gündüz iyi oluyor gece yükseliyordu ateşi..

Su çiçeğini biz 15 aylıkken yaptırdık, 2. doz da yapılacak diye bişey demediler bize, 5 yaşında tekrar yapılacak demişlerdi, kafamı karıştırdınız şimdi, 2. doz nerden çıktı..?
Hepatit-A yı bende ihmal etmeyecem, 2 yaşında yaptırmamızı söyledi bizim dr.

Demek ikokula kadar rahatız artık, ohh çok şükür, umarım çocuklarımız sağlıkla büyürler, bilinçli anneler olarak ne mutlu bize..

Ben grip aşısını soracam bizim dr. a, sanki yaptırmak istiyor gibiyim, birçok ülkenin aşı takviminde var artık..

aşı takviminde sağlık bakanlığı bi değişiklik yapmazsa sadece 5 li karma aşımız var bu ay, önümüzdeki ay su çiçeğinin 2. dozunu vurdurcaz, ondan sonraki ay ben hepatit a aşısı vurdurcam,malum buralarda dizanteri çok yaygın tedbirimi erken alacam. sonra ilkokula kadar aşı yok:KK62: hatta karma aşıyla su çiçeği aynı gün vurulabiliyorsa ikisini birden vurdurcam bikere canı yansın kuzumun:KK43:
ege olumlu yansımalara evet ama olumsuz yansımalara hayır diyorum ben, inşallah seninle uğraşmayı bırakırlar, ayrıca Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin:KK16:

saol şekerimmmm :KK66:

hastayken aşısını yaptırdınmı
nasıl oldu iklim ateşi düştümü
özel aşılar varmış
su çiçeği ve hepatit a bizim aşı birimine sordum
ama su çiçeğini önermem diyor ebe arkadaş ama hepatit ayı yaptır diyor
açıkcası eczaneler soğuk zincire uymuyorlar ama sağlık bakanlığındaki aşıların soğuk zinciri daha güzel sağlanıyor

hadi gözünüz aydın
şimdi biraz yeni bebeğe yönelirler

kuju ve ebru çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlıklarına kavuşurlar

mutlucum tşk ediyorum sana da .

Ege gözünaydın, bebeğiniz doğmuş.İnşallah biraz rahat bırakırlar seni artık..

Hasta olanlara da geçmiş olsun...

Aşıdan geldik, ne aşısı vurulduğumuzu bilmiyorum ben. Şu bakıcı meselesi kafamı allak bullak etti kaç gündür. Pek keyifsizim.:KK50: Bakıcı az önce giderken ağladı, benim size bir faydam olmuyor diye...Halbuki elinden geleni yapıyor ama Pelin şartları çok zorluyor, kadın kan ter içinde kalıyor yemek yedirirken. Bugün kahvaltısı 1 saat sürmüş.Haliyle diğer öğünleri ve uykusu da aksamış.Bunların üstüne bi de aşıya gittik.. Oyyyyyy!!!Şiştim.
Tesellilerinize ihtiyacım var:KK43:

Son düzenleme:
X