2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm millet :KK71::KK52::KK52::KK52:

ben geldim :KK51: sizleri çok özledim yav evde henüz internet yok mümkün olduğu kadar hızlı nakli tamamlamaya çalışacağız bir kaç gün daha seyrek girerim ama bayramdan sonra eski performansıma dönmeyi umudediyorum.
geçmişe şöyle bir bakcam son sayfayı inceledim boyalara başlamışsınız daha erken değil mi yav :26: ayrıca oyun hamurunu 3 yaştan önce önermiyorlar, çocuklar işlevini kavrayamıyor ve yemeye kalkışıyormuş.
bir de aklım takıldı neden birbirinize rumuzlarla hitabediyorsunuz kaçırdığım birşey mi var ona göre davranayım :26::26:
öptüm hepinizi yakında görüşürüz :KK54::KK54::KK54:

merhaba,ben dün aldım 2+yazan oyun hamuru.1 ay sonra belki oynar,bugün gösterdim-az mıncıkladı ,yemedi..hep bana veriyor -şekil vereyim diye..gözetim altına olur bu iş diye düşünüyorum...dün akşam bir blog okudum-18 ayli bebek oyun hamuru ile (1 ay sonra biim için)20*30 dak oynamış..annesi üreticiye çok teşekkür ediyormuş:)

Günaydın,

Çok hastayım, boğazım kütük gibi şiş, her yerim ağrıyor, sürünüyorum. Tam da zamanını buldum :KK43:

kizlar baya bi okudum gecmisi su oyun gruplari ilgimi cekti bosnanin werdigi linki buladim bana yazarsaniz sewinirim.
bende cery icin kres dusunuyorum ama seneye eylulde falan yarim gun olur sanirim. biz eylul 20si gibi midurnudaki dewremulke gidecegiz 15gun yada 1ay orda kres oyun grubu hizmetide weriliyor eger cery hoslanirsa belki donduguzde burdan werebilirim haftada 2-3gun. g
ewet bizde parkta bolbol kosuyoruz kendi yasitlariyla pek oynamiyor cunku pek bi kirilganlar yada bizimki fazla hasere :)

banada bilgi wer cnm linkide atarsan sewinirim..

Özelden yolladım Hasretcim.

slm millet :KK71::KK52::KK52::KK52:

ben geldim :KK51: sizleri çok özledim yav evde henüz internet yok mümkün olduğu kadar hızlı nakli tamamlamaya çalışacağız bir kaç gün daha seyrek girerim ama bayramdan sonra eski performansıma dönmeyi umudediyorum.
geçmişe şöyle bir bakcam son sayfayı inceledim boyalara başlamışsınız daha erken değil mi yav :26: ayrıca oyun hamurunu 3 yaştan önce önermiyorlar, çocuklar işlevini kavrayamıyor ve yemeye kalkışıyormuş.
bir de aklım takıldı neden birbirinize rumuzlarla hitabediyorsunuz kaçırdığım birşey mi var ona göre davranayım :26::26:
öptüm hepinizi yakında görüşürüz :KK54::KK54::KK54:

Hoşgeldin...
Bir deşifre riski yaşadık, sonra bir çok kişinin bu konudan muzdarip olduğu ortaya çıktı, biz de böyle devam etmeye karar verdik :)
Boyalar için hiç erken olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim, Doruk çok keyifli oynuyor. Oyun hamuru çocuğun ilgi alanına ve alışkanlıklarına göre değişebilir, her şeyi ağzına atma eğilimi varsa erken olabilir ama Doruk'ta böyle bir durum yok. Zaten oynarken yalnız bırakmıyorum.
Bayram tatilinde pek aktif olmaz topik, bayramdan sonra coşalım artık :)

Günaydınlar..
Bugün hem cuma hem de Mübarek Kadir Gecesi, dualarımızın kabul olması dileğiyle Kandilimizi kutlu olsun, hayırlara vesile olsun inşallah..
Ben işlerimin çoğunu toparladım gibi ama çok yoruldum, bugün burada sizlerle takılmayı umuyorum..
Zemheri, hoşgeldin, gerekli açıklamayı Bosna yapmış, Bayram sonrası çoşma kısmına bende katılıyorum, herkes enerji toplayıp gelsin Bayram tatilinde :))

günaydınlarrr biz yine uykusuzuz ama çok şükür 3 azı dişimiz uç verdi kaldı 1 tanesi o da uç verse artık uykuya döneriz sanırım hafta sonu antakyada olucam pztsi babamlar rusyaya gidiyo bende iske dönce salı kuzuyu babası alıcak 3 nlüğüne bende tatil yapıcam ne hissedeceğim knusunda kararsızım yani aslında biraz dinlenmek ii gelicek ama böle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum :KK30:

BOSNAGÜL bende bayıldım fotolara o masa sandalyeyi nette görmüştüm ve çok beğenmiştim ama i.k.ea netten satış yapmıyo bi gidene sipari vericez artık

günaydınlarrr biz yine uykusuzuz ama çok şükür 3 azı dişimiz uç verdi kaldı 1 tanesi o da uç verse artık uykuya döneriz sanırım hafta sonu antakyada olucam pztsi babamlar rusyaya gidiyo bende iske dönce salı kuzuyu babası alıcak 3 nlüğüne bende tatil yapıcam ne hissedeceğim knusunda kararsızım yani aslında biraz dinlenmek ii gelicek ama böle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum :KK30:

BOSNAGÜL bende bayıldım fotolara o masa sandalyeyi nette görmüştüm ve çok beğenmiştim ama i.k.ea netten satış yapmıyo bi gidene sipari vericez artık

yok canım vicdan azabı yapma dinleneceğim tatil yapacağım iyi gelecek diye düşün ki öle olsun ,

Bildiğim kadarıyla ik.ea nın şehir dışına netten satışı var, geçenlerde bende netten bişey almaya çalıştım ve bana bir uyarı geldi, şehir içine satışımız yok diye, sen ordan netten alabilirsin, bir dene bakalım..

Bildiğim kadarıyla ik.ea nın şehir dışına netten satışı var, geçenlerde bende netten bişey almaya çalıştım ve bana bir uyarı geldi, şehir içine satışımız yok diye, sen ordan netten alabilirsin, bir dene bakalım..

valla online satış yok ama biiletişim teli vermişler bi ariyim bakiyimii oldu söylediğin hiç zahmet edip aramicaktım yoksa nasılsa red ederler die

SELAM ŞEKERLER
Kadir Geceniz mübarek olsun
bol bol dua edin
bayram tatiline ihtiyacımız var uykusuzluk hat safhada
azı mazı dişi farketmiyor uykusuzluğa devam gecede 3 sefer uyanıyor hala deliksiz uyku alamadım

selam kızlar:KK16: bi ceee diyip kaçıcam:KK55:
mertin tahlilleri iyi çıktı çok şükür:KK16: 3 ay sonra yine kontrol var ama:KK59: hala risk varmış çünkü:KK59: olsun bunada şükü12r+++++++++ şükür, mert yazıyo durmuyo sıpa öptük sizi

selam kızlar:KK16: bi ceee diyip kaçıcam:KK55:
mertin tahlilleri iyi çıktı çok şükür:KK16: 3 ay sonra yine kontrol var ama:KK59: hala risk varmış çünkü:KK59: olsun bunada şükü12r+++++++++ şükür, mert yazıyo durmuyo sıpa öptük sizi

Çok sevindim Gülşancım, kontrol altında olması daha iyi boşver, hem böylelikle An.ka.ra.ya gelme fırsatı buluyorsun işte :))

GÜLŞANCIM çok sevindim testlerin temiz çıkmasına çok geçmiş olsun

gittim kendime bayramlık çanta aldım oğluşun da bayramlıkları tmm tavsiye ederim be.ne.tt.on.da deli indirim var

Bende tam sohbet konusu açacaktım ki Hepkaravana benden önce davrandı, güle güle giysin kuzu..
Ben Küçük Kene ye, sadece ayakkabı aldım, evde yığınla giyemediği, dolapta bekleyen elbisesi var, hergün birini giysin artık, altına da hepsine uyacak şık bir ayakkabı seçtim, oldu bitti, ayakkabımız taşlı maşlı, janjanlı bişey, çok yakıştı zilliye :))

slmlarrrr... dün gece de biz oglusa bayramlık aldık ,ama gittiğimiz yerlerin altını üstüne getirdi... herseyi elliyo deviriyo ... futbol topları vardı ortada magazada onları teker teker cıkardı ben koydum o cıkardı ... çizgi filmlerdeki gibi egoş kosuyo arkasından ben hızlıca ama ...cok yoruldummmm :KK43:((

aslında çok şık ve az giyilmiş kıyafetleri var ama yeni hiç giyilmemiş bişeyi yoktu bayram bu yeni bişeyi olmalı diye yeşil beyaz bi şort ve yeşil bi t-shirt aldım

sevgili dostlar ben çıkıyorum biraz işim var toparlayıp bayram tatilime başlicam kendinize ve kuzularınıza iyi bakın mutlu huzurlu bayramlar herkese benim için kritik bir hafta sonu olacak dua edin lütfen bu günleri hayırlısıyla en kolay şekilde atlatayım sizleri seviyorum İYİ BAYARAMLAAARRR

Hayırlı cumalar ve kandiller..Bugün için dualarınızda bize de yer verin olur mu..Geldi geliyodu,oruç tutabilir miyim falan derken Ramazan da bitti...Çok şükür firesiz ve çok rahat tuttum oruçlarımı. Allah kabul etmiştir inşallah..:26:

İki gündür bakıcı adaylarıyla görüşüyoruz. İnsanlar da pek enteresan, hem çalışmak istiyorlar hem de o saatte gelmem bu saatte kadar kalmam, evimden başka yerde bakmam vs. İçime sinen, aklıma yatan, temiz güleryüzlü birini buldum. İnşallah rabbim yüzümü kara çıkarmasın...Bayramdan sonra gelecek Pelinle tanışacak, deneme yapacağız, bakalım karşılıklı beklentilerimizi karşılayabilecek miyiz. Diğer baıkıcıya henüz bişey söylemedim. Ama başka birini aradığımı zaten biliyor. O günkü patlamadan sonra hal ve tavırlarına dikkat etmeye başladı ama artık neye yarar...

Gülşan, çok sevindim Mert'in iyi haberlerine.İnşallah sonraki kontrolleri de iyi çıkar.

Bosna ne resmi koymuş? Facebık ta mı? Ben resim mesim göremiyorum da :KK35:

Bayramlık lınan kuzular güle güle giysinler cicilerini. Pelin'in de milyon tane kıyafeti var Simenay'ın dediği gibi. Bayram 3 değil 13 gün olsa her güne giyecek kıyafeti bulunur.. ki onları da ben almadım, ta doğumunda fln gelen hediyeler:KK53: Zaten çocuğa dolu dolu kıyafet alıp da masraf yapmaya karşıyım. Zaten arkamızı dönmeye büyüyolar bir, ikincisi de evin içinde eşofmandan başka bişey giymiyorlar, hatta sıcak günlerde onu bile giymediler!!!

Hayırlı cumalar ve kandiller..Bugün için dualarınızda bize de yer verin olur mu..Geldi geliyodu,oruç tutabilir miyim falan derken Ramazan da bitti...Çok şükür firesiz ve çok rahat tuttum oruçlarımı. Allah kabul etmiştir inşallah..:26:

İki gündür bakıcı adaylarıyla görüşüyoruz. İnsanlar da pek enteresan, hem çalışmak istiyorlar hem de o saatte gelmem bu saatte kadar kalmam, evimden başka yerde bakmam vs. İçime sinen, aklıma yatan, temiz güleryüzlü birini buldum. İnşallah rabbim yüzümü kara çıkarmasın...Bayramdan sonra gelecek Pelinle tanışacak, deneme yapacağız, bakalım karşılıklı beklentilerimizi karşılayabilecek miyiz. Diğer baıkıcıya henüz bişey söylemedim. Ama başka birini aradığımı zaten biliyor. O günkü patlamadan sonra hal ve tavırlarına dikkat etmeye başladı ama artık neye yarar...

Gülşan, çok sevindim Mert'in iyi haberlerine.İnşallah sonraki kontrolleri de iyi çıkar.

Bosna ne resmi koymuş? Facebık ta mı? Ben resim mesim göremiyorum da :KK35:

Bayramlık lınan kuzular güle güle giysinler cicilerini. Pelin'in de milyon tane kıyafeti var Simenay'ın dediği gibi. Bayram 3 değil 13 gün olsa her güne giyecek kıyafeti bulunur.. ki onları da ben almadım, ta doğumunda fln gelen hediyeler:KK53: Zaten çocuğa dolu dolu kıyafet alıp da masraf yapmaya karşıyım. Zaten arkamızı dönmeye büyüyolar bir, ikincisi de evin içinde eşofmandan başka bişey giymiyorlar, hatta sıcak günlerde onu bile giymediler!!!

ben pelini çok merak ediyorummm ,, resimelrini göremez miyim hiç miii ??

merhaba!i.ke.a sayfasından alışveriş yapabiliyorsun-şehrinde mağaza yoksa..git.ti gi*****da biraz daha pahalı-birkaç on lira -satanlar var ..
ben bayramlık kıyafet almadım-giyinmemiş elbeseler var Gül ün.biz bayramda buradayız,havuz,cadde,sahil yaparız artık:)
herkese iyi bayramlar !

X