- 4 Ağustos 2011
- 331
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.401
Bosnacım ben annem dısında güvenemiyorum kimseye o yüzden yani daha bi aklının basına gelmesi lasım kreş için , h.sonu sınav için antalyaya arkadaşlara gittk ya arkadasım sabah kalkar eoşa ben bakarım sınavdayken dedi .güvenemedim tabiki egosda geldi bizimle kocam daha güvenilir geldi :))) cok kötü bir huy ama güvenemiyorum kimseye işte cok hareketli koltuk tepelerinde gezen bi çocuk belkide ondan devamlı göz önünde olacak takip altında yoksa ramak kalıyor kötü kazalr atlatmasına
açıkçası şöyle düşünüyorum sabah işe erken gelmiyorum iş durumuna göre 9 hatta 9:30 eğer eltmle bi problem yaşamazsak o güne kadar öğleye kadar onda kalır ahvaltısı uykusu rahat olur ilgi görmeye devam eder öğleden sonrada oyunlar arkadaşlar uyku saati fln kreşte geçer eğer böyle devam edersem o zaman kadar kendi ofisim olur ona da yer yaparım belki öğlene kadar takılırız kuzumla
Musti, nerden geçiyorsun, kaçta geçiyorsun, akşam da geçiyor musun, kaçta geçiyorsun, söyle çabuk :)
Ben bir de yüzmeye göndermek istiyorum kuzuyu, ama daha çok erken di mi? Ne zaman başlamak lazım acaba?
Yüzme erken coştun bakıyorum :) kreşte zaten yüzme kursları da oluyor hatta folklor bile oluyor o zaman verirsin
Duruma göre bakıcam belki ilk zamanlarda yarım günle başlayıp alışınca tam güne geçerim, sabahın köründe geliyorum ben işe, en azından uykusunu alıp kahvaltısını ettirdikten sonra bakıcı götürür,akşam vakti de yine bakıcısı gider alır gelir, ama tabi ne olacağı hiç belli olmaz.
Oyun grupları güzel fakat parkta bakıyorum Kerem ve yaşıtındakiler birbirlerinin suratlarına bile bakmıyorlar, ipini koparmış gibi ordan oraya koşturuyorlar,o da daha erken olmasın?
Bir kaç kaynak baktım şimdi, 2-2,5 yaşında verilebiliyormuş yüzmeye, uygundur bence de.
Oyun grubu konusunu epey araştırdım, birlikte oyun kavramı 3 yaşından önce pek oluşmazmış ama birbirlerinden bağımsız olarak bir arada oynadıklarının farkında olurlarmış. Bizimkiler için hiç erken değil bence, bir çok merkezde daha küçükler için bile düzenleniyor. Mesela, benim ilgilendiğim organizasyonda amaç ebeveynin çocuğuyla keyifli ve verimli zaman geçirmesine olanak sağlamak, yaratıcı ve gelişim odaklı oyunlar üretebilir hale gelmek. Tabi bir de çocuğun başka çocuklarla aynı ortamı paylaşarak yaşının izin verdiği kadar sosyalleşmesi :)
kötü bir huyum daha var kocmla egoş konusunda anlaşamıyoruz ... ben hep benim dediğim olsun diyorum. ama dogrular benim ki aslında şöle ki mesela incir almıs egoş ishal yedir cocuga diyo ishal oldugu için olmaz diyorum tartısıyoruz en basiti ... dün cay döktü babsının cayını azıcık yandı kocam banyoya gitti döndü egosun eline vuruyo hafif de olsa cok kızdım bilinçli yaptıgı birşey deil, o da aklınca terbiye ediyo ... hep sen mi karısacaksın terbiyesine dedi 18 yasında deil ki o 17 aylık daha dedim hem neden vuruyosun dün aksam da bundan tartıstık ama haksızmıyımmmm .
Musti, dediğin yer bizim orası değil sanırım ama bize uzak da değil.
Bayramdan sonra iş çıkışı görüşelim anacım :)
Egoş'un annesi, tamam seninki 4 yaşında sosyalleşsin :))) Kanımca 4 yaşında da 14 yaşında da hep kuzu olacaklar bizim için ve böyle hissettiğimiz için bir dönem bizden nefret edecekler :) Offf büyüyüp posta koyacak bu kuzular bize yaa, şimdi bizi sarılıp öpen, arkadamızdan ağlayan minişler bizi beğenmez olacak, ne fena bea...
Musti, dediğin yer bizim orası değil sanırım ama bize uzak da değil.
Bayramdan sonra iş çıkışı görüşelim anacım :)
Egoş'un annesi, tamam seninki 4 yaşında sosyalleşsin :))) Kanımca 4 yaşında da 14 yaşında da hep kuzu olacaklar bizim için ve böyle hissettiğimiz için bir dönem bizden nefret edecekler :) Offf büyüyüp posta koyacak bu kuzular bize yaa, şimdi bizi sarılıp öpen, arkadamızdan ağlayan minişler bizi beğenmez olacak, ne fena bea...
bu oyun evini seveceğini düşünüyorum çünkü benim kuzu çok sosyal büyük küçüük farketmez allah vere göz ucuyla ona bakmış olun hemen koşuyo bişiler anlatıyo yapmacık yapmacık gülüyo sizin söölediklerinize micro yalaka
yahu bi dur :) naptın öyle ,,,
evet ya yaparlar kendilerine bi sevgili(( bir söz vardı ya erkek cocuklar için- sen 20 yaşına gelinceye kadar büyütecem diye uğraş , elin kızı gelsin 20 dk da aklını basından alsınmıydı neydi :)))
Allah senin iyiliğini versin, manyak kadın :)
Yerim ben o mikro yalakayı :)))
Durayım di mi, daha çok var :)))
Egoş'un annesi, senden sağlam kaynana olacak gibi geldi bana bi an :) Bi an ama :))))
bu oyun evini seveceğini düşünüyorum çünkü benim kuzu çok sosyal büyük küçüük farketmez allah vere göz ucuyla ona bakmış olun hemen koşuyo bişiler anlatıyo yapmacık yapmacık gülüyo sizin söölediklerinize micro yalaka
evet ya yaparlar kendilerine bi sevgili(( bir söz vardı ya erkek cocuklar için- sen 20 yaşına gelinceye kadar büyütecem diye uğraş , elin kızı gelsin 20 dk da aklını basından alsınmıydı neydi :)))
Musti, yok yok, gayet güzel anlattın, ben anladım, beğendim, katıldım :)
Derin ve deliksiz gece uykusuna saat 4.30'da yatabilmiş bir anneden günaydın... Benim için pek aydınlık bir gün olmayacak gibi...
Dün akşam uyku vaktinin geldiğini anlayan küçüğüm büyük bir ciddiyetle odasına gitti, boya kalemlerini aldı, sandalyesine oturdu ve resim yapmaya başladı. Abartısız yarım saat resim yaptı, aralarda bize bir şeyler anlattı, sonra resme devam etti. Saat geç olup sanat aşkı uykudan kaçmaya daha yaramayınca, masa ve sandalyelerin tepesine tırmandı fala derken, uyku saatini tam 1 saat geciktirmeyi başardı eşek sıpası :) Bu arada, hala almadıysanız, boya kalemi almanızı şiddetle tavsiye ederim...
Bugün çok yoğun olmayacakmışım gibi görünüyor ama bu saat olmuş hala kimsecikler yok. Hadi gelin de iki laf edelim :)