2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

helikopter anne

inşallah herşey gönlünce olur canım benim

Musti, nerden geçiyorsun, kaçta geçiyorsun, akşam da geçiyor musun, kaçta geçiyorsun, söyle çabuk :)

Ben bir de yüzmeye göndermek istiyorum kuzuyu, ama daha çok erken di mi? Ne zaman başlamak lazım acaba?

ya ben şimdi erenköy e geçtim her sabah es-in balon diye biryerden geçiyroum bi ara demiştin bi baloncu var diye ordan geçerken hep aklıma geliyorsun , akşamları geçmiyorum ama seninle görüşmek sözkonusu olur ise iş çıkışı saat altıdan sonra beklerim snei :)

Bir kaç kaynak baktım şimdi, 2-2,5 yaşında verilebiliyormuş yüzmeye, uygundur bence de.

Oyun grubu konusunu epey araştırdım, birlikte oyun kavramı 3 yaşından önce pek oluşmazmış ama birbirlerinden bağımsız olarak bir arada oynadıklarının farkında olurlarmış. Bizimkiler için hiç erken değil bence, bir çok merkezde daha küçükler için bile düzenleniyor. Mesela, benim ilgilendiğim organizasyonda amaç ebeveynin çocuğuyla keyifli ve verimli zaman geçirmesine olanak sağlamak, yaratıcı ve gelişim odaklı oyunlar üretebilir hale gelmek. Tabi bir de çocuğun başka çocuklarla aynı ortamı paylaşarak yaşının izin verdiği kadar sosyalleşmesi :)

kötü bir huyum daha var kocmla egoş konusunda anlaşamıyoruz ... ben hep benim dediğim olsun diyorum. ama dogrular benim ki aslında şöle ki mesela incir almıs egoş ishal yedir cocuga diyo ishal oldugu için olmaz diyorum tartısıyoruz en basiti ... dün cay döktü babsının cayını azıcık yandı kocam banyoya gitti döndü egosun eline vuruyo hafif de olsa cok kızdım bilinçli yaptıgı birşey deil, o da aklınca terbiye ediyo ... hep sen mi karısacaksın terbiyesine dedi 18 yasında deil ki o 17 aylık daha dedim hem neden vuruyosun dün aksam da bundan tartıstık ama haksızmıyımmmm .

canım bak şimdi dha çok istedim gidelim mutlaka her akşam cadıyı parka bahçeye çıkaıorum evde kalabalık içinde vsaktimiz güme gitmesin diye bence bu çok güzel olur

ya annemlerde bazen bana diyor arada bir vur eline anlar diye ama hiçte anlamıyor valla sadece kendisi zarar görürse örneğin bardağı su içtikten sonra yere atıyor anenmde vur eline yapmaz diyor ( bence saçma ) göstermelik uyguladım tınlamadı bile oyun sandı oda bana vuruyor :) ama düşen bardak kırıldı ve onunda canını yaktı ( malesef ) işte o zaman öğrendi bi daha kesinlikle atmıyor ): elbetteki bu çok ağır ama eline vurmak çözüm değil merlike nin anlattığı gibi sert bakış ciddi duruş ciddiyetle anlatmak kararlılık daha etkili

Musti, dediğin yer bizim orası değil sanırım ama bize uzak da değil.
Bayramdan sonra iş çıkışı görüşelim anacım :)

Egoş'un annesi, tamam seninki 4 yaşında sosyalleşsin :))) Kanımca 4 yaşında da 14 yaşında da hep kuzu olacaklar bizim için ve böyle hissettiğimiz için bir dönem bizden nefret edecekler :) Offf büyüyüp posta koyacak bu kuzular bize yaa, şimdi bizi sarılıp öpen, arkadamızdan ağlayan minişler bizi beğenmez olacak, ne fena bea...

bu oyun evini seveceğini düşünüyorum çünkü benim kuzu çok sosyal büyük küçüük farketmez allah vere göz ucuyla ona bakmış olun hemen koşuyo bişiler anlatıyo yapmacık yapmacık gülüyo sizin söölediklerinize micro yalaka

yahu bi dur :) naptın öyle ,,,

evet ya yaparlar kendilerine bi sevgili (( bir söz vardı ya erkek cocuklar için- sen 20 yaşına gelinceye kadar büyütecem diye uğraş , elin kızı gelsin 20 dk da aklını basından alsınmıydı neydi :)))

Allah senin iyiliğini versin, manyak kadın :)
Yerim ben o mikro yalakayı :)))

yahu bi dur :) naptın öyle ,,,

Durayım di mi, daha çok var :)))

evet ya yaparlar kendilerine bi sevgili (( bir söz vardı ya erkek cocuklar için- sen 20 yaşına gelinceye kadar büyütecem diye uğraş , elin kızı gelsin 20 dk da aklını basından alsınmıydı neydi :)))

Egoş'un annesi, senden sağlam kaynana olacak gibi geldi bana bi an :) Bi an ama :))))

Allah senin iyiliğini versin, manyak kadın :)
Yerim ben o mikro yalakayı :)))

Durayım di mi, daha çok var :)))

Egoş'un annesi, senden sağlam kaynana olacak gibi geldi bana bi an :) Bi an ama :))))

beni güldürdün Allah da seni güldürsün, olmam ya ben cok cektim baskaları cekmesin :))) yok yok olmam ama itiraf ediyorum tamam içim biraz acır herhalde biraz ama :)))

ne güzel yorumluyorsun öyle :) oyy maşşalah güzel gözlü kuzuya :)

erkek anası kız babası batsın başlık parası :)

yaw bu kadar düşünmeyin biz onların hayatlarına sevgililerine eşlerine ne kadar saygı duyar sever istekli görünürsek onalr o kadar bize bağlanır diye düşünüyorum , bağımsız olurlarsa bizler saygı gösterirsek eşleri ilede çok mutlu olacakalrıdır :)

yaw anlatamdım derdimi kafam akrıştı boşvein bu mesajı :)

Çok komiksiniz,ekrana bakıp gülüyorum :)
Benim oğlum bize posta koymaya başladı bile, kaşlarını çatıp tek eli havada sanırım sövüyor sinirini alamazsa 1 tane patlatıyor yine alamazsa cimcik atıyor saçımızı çekiyor, ama normalde çok neşeli güleryüzlü sakin bi çocuk, ben bu çocuğa boşuna chucky demiyorum dengesiz çok fena

Derin ve deliksiz gece uykusuna saat 4.30'da yatabilmiş bir anneden günaydın... Benim için pek aydınlık bir gün olmayacak gibi...

Dün akşam uyku vaktinin geldiğini anlayan küçüğüm büyük bir ciddiyetle odasına gitti, boya kalemlerini aldı, sandalyesine oturdu ve resim yapmaya başladı. Abartısız yarım saat resim yaptı, aralarda bize bir şeyler anlattı, sonra resme devam etti. Saat geç olup sanat aşkı uykudan kaçmaya daha yaramayınca, masa ve sandalyelerin tepesine tırmandı fala derken, uyku saatini tam 1 saat geciktirmeyi başardı eşek sıpası :) Bu arada, hala almadıysanız, boya kalemi almanızı şiddetle tavsiye ederim...

Bugün çok yoğun olmayacakmışım gibi görünüyor ama bu saat olmuş hala kimsecikler yok. Hadi gelin de iki laf edelim :)

Günaydınlar herkese
Nasıl boya kalemi aldın?parmak boyası dediklerinden mi? yoksa başka mı? bi de sandalye ve masayı kaça almıştın? i.keadan mıydı? amma soru sorasım varmış sabah sabah

oyun hamuru aldım ama pek bi fayda göremedim boya kalemide dayısının boyalarını yemeyi tercih ettiği için özellikle saklıyorum yani benim bıdık balık burcunun sanatçı ruhu özelliğini kullanmıyor ama anladığım kadarı ile cüce sonuna kadar değerlendiriyor çok sevdim :)

cadıyı her akşam bahçeye çıakrtıyorum şöyle bir oyun buldum bahçenin bir köşesinde kum yığını var kovalarımız ve kalıplarımızı bir şişe suyla alıp oturuyorduk üst baş berbat tabi çok keyif alarak oynuyor , ben camda kum sanatına baılıyorum , cadıyı bu yönde heveslendirmek için hem bu şekilde videolar izletiyorum hemde o kumlu alana kartonalr serdim kumu incecik üstüne döküyoruz ve orada parmaklarımzıla şekilelr çiziyoruz güneş araba ev bebek felan çok eğleniyor ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…