2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

karavana çok alemsin kıs o kadar da fazla değil mi ? benim cadı ya ben bol bol kıyafet alırım çünki kirlendiğinde üstü mutlaka değişecek sevmez hanımın öyle pasaklı dolaşmayı :) birde kirletmememyi bilse :)

frambu hayırlı olsun canım nasıl biri ? ayrıntı ?

yav bugün hiç keyfim yok ,,, sebebide yok ,

E herkesin konuşası var da niye kimse konuşmuyor :)

ortada konu :)

cadıyla ilgili planlarım var ben 3 yaşına geldiğinde yarım günde olsa kreşe vermek istiordum ama sanırım onu erkene alacağım çünki hem oyun oynamayı öğrensin hemde annem biraz tatil yapsın kadıncağız eve bağımlı kalıyor ,

Ben de oyun gruplarına götürmeyi düşünüyorum, hatta bir organizasyon buldum bile, eylül ayında başlayacak, belki sen de katılırsın Musti, beraber götürürüz :)
3 yaşına gelince kreşe vermeyi planlıyorum evet ama tam gün vermem herhalde...

çok özledim sizle çene çalmayı ama cok işim var bugün :KK43:((( 15 dk mola verdim kendime ... aksam kv deydik bu aksam dısarda yemek veriyomus yine onlarlayız ıyyyyyyyyyyyyyy ..

ordan cıktıgımız gibi kuzuyu alıp parka atacam kendimi kuzu eglensin ben de stres atarım :))) benim de cok tatile gidesim var ama görümce dogurcak die burdayız olsun o dogursun yeterki sonra gitsekte olur :)))

kreş için ben 4 ü bekleyecem haftada 2 gün o da yarım öle gönderirim bi akslik cıkmazsa çünkü bakıcı problemim yok şimdilik Allah anneme saglık versin bakar yazık ,5 de de anasınıfı inşallah sonra 1.sınıf -oku egoş oku, egoş topu at :))) ayyy duygulandım bak rabbim göstersin o günleri

Ben de oyun gruplarına götürmeyi düşünüyorum, hatta bir organizasyon buldum bile, eylül ayında başlayacak, belki sen de katılırsın Musti, beraber götürürüz :)
3 yaşına gelince kreşe vermeyi planlıyorum evet ama tam gün vermem herhalde...

o organizasyon hakkında bilgim olursa inan çok sevinirim canım ,

tam gün vermene gerek yok senin benim durumlar ve aklımdaki şey farklı canım , :)

çok özledim sizle çene çalmayı ama cok işim var bugün :KK43:((( 15 dk mola verdim kendime ... aksam kv deydik bu aksam dısarda yemek veriyomus yine onlarlayız ıyyyyyyyyyyyyyy ..

ordan cıktıgımız gibi kuzuyu alıp parka atacam kendimi kuzu eglensin ben de stres atarım :))) benim de cok tatile gidesim var ama görümce dogurcak die burdayız olsun o dogursun yeterki sonra gitsekte olur :)))

neden doğuma eşin mi girecek yoksa :):KK52: siz yokken douramıyormu sizde tatil dönüşü görün ne olur ki :KK47:

kreş mevzuu geçmişken bende 3 yaşında yarım gün kreşe vermeyi düşünüyorum ama öncesinde burda bi oyun evi çıldı bugün gidip görüşme yapıcam 2 yaşından önce almıyoruz ama öle çok talep oldu ki galiba sınıf açıcaz dedi 4 kişilik gruplarla ingilizce oyunlar şarkılar boyama falan yapılıyomuş ister anneli ister annesiz bakalım ayrıntıları öğreneyim eylülde başlıyacak gibiyiz

Benim görümce ve arkadaşın kızı 3 yaşında kreşe başladı, çok sık hastalanmalarının dışında ikisi de çok memnun,çocuklar çok değişti, ingilizce sayı bile sayıyorlar,bizim öğretmemizin aklımıza gelmeyeceği şeyleri onlar öğretiyorlar. Ben de vericem belki tam gün belki yarım gün.

kreş için ben 4 ü bekleyecem haftada 2 gün o da yarım öle gönderirim bi akslik cıkmazsa çünkü bakıcı problemim yok şimdilik Allah anneme saglık versin bakar yazık ,5 de de anasınıfı inşallah sonra 1.sınıf -oku egoş oku, egoş topu at :))) ayyy duygulandım bak rabbim göstersin o günleri

Kreşe verme nedeni sadece bakacak insan problemi değil aslında. Enerjisi biraz disipline olur böylelikle diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi, tam gün için 3 erken zaten.

o organizasyon hakkında bilgim olursa inan çok sevinirim canım ,

tam gün vermene gerek yok senin benim durumlar ve aklımdaki şey farklı canım , :)

Ben sana özelden yazayım detaylarını şimdiden...

kreş mevzuu geçmişken bende 3 yaşında yarım gün kreşe vermeyi düşünüyorum ama öncesinde burda bi oyun evi çıldı bugün gidip görüşme yapıcam 2 yaşından önce almıyoruz ama öle çok talep oldu ki galiba sınıf açıcaz dedi 4 kişilik gruplarla ingilizce oyunlar şarkılar boyama falan yapılıyomuş ister anneli ister annesiz bakalım ayrıntıları öğreneyim eylülde başlıyacak gibiyiz

ay ne güzelmiş ,,olur aslında ,

Benim görümce ve arkadaşın kızı 3 yaşında kreşe başladı, çok sık hastalanmalarının dışında ikisi de çok memnun,çocuklar çok değişti, ingilizce sayı bile sayıyorlar,bizim öğretmemizin aklımıza gelmeyeceği şeyleri onlar öğretiyorlar. Ben de vericem belki tam gün belki yarım gün.

senin tam gün vermen çok mantıklı değil mi ? hem kreş hem bakıcı parası ödemektense ?

bosnacım bu arada ben her sabah sanırım tam sizin evin önünden geçiyorum :)

Musti, nerden geçiyorsun, kaçta geçiyorsun, akşam da geçiyor musun, kaçta geçiyorsun, söyle çabuk :)

Ben bir de yüzmeye göndermek istiyorum kuzuyu, ama daha çok erken di mi? Ne zaman başlamak lazım acaba?

açıkçası şöyle düşünüyorum sabah işe erken gelmiyorum iş durumuna göre 9 hatta 9:30 eğer eltmle bi problem yaşamazsak o güne kadar öğleye kadar onda kalır ahvaltısı uykusu rahat olur ilgi görmeye devam eder öğleden sonrada oyunlar arkadaşlar uyku saati fln kreşte geçer eğer böyle devam edersem o zaman kadar kendi ofisim olur ona da yer yaparım belki öğlene kadar takılırız kuzumla

Bosnacım ben annem dısında güvenemiyorum kimseye o yüzden yani daha bi aklının basına gelmesi lasım kreş için , h.sonu sınav için antalyaya arkadaşlara gittk ya arkadasım sabah kalkar eoşa ben bakarım sınavdayken dedi .güvenemedim tabiki egosda geldi bizimle kocam daha güvenilir geldi :))) cok kötü bir huy ama güvenemiyorum kimseye işte cok hareketli koltuk tepelerinde gezen bi çocuk belkide ondan devamlı göz önünde olacak takip altında yoksa ramak kalıyor kötü kazalr atlatmasına

Ben de kreş harici zamanlar için anneme güveniyorum valla, aksi halde hem bakıcı hem kreş parası karşılamam mümkün değil.

Egoş'un annesi, haklısın, başka birine emanet etmek çok zor, benim aklım hala evde kalıyor. Ama öte yandan da sosyalleşmeleri gerek bu çocukların, o yüzden kendimizi şimdiden hafif hafif kontrol etmeliyiz. Eleştiri gibi algılama, ben de senden çok farklı değilim, kendime de söylüyorum yani bunları :)

Musti, nerden geçiyorsun, kaçta geçiyorsun, akşam da geçiyor musun, kaçta geçiyorsun, söyle çabuk :)

Ben bir de yüzmeye göndermek istiyorum kuzuyu, ama daha çok erken di mi? Ne zaman başlamak lazım acaba?

Yüzme erken coştun bakıyorum :) kreşte zaten yüzme kursları da oluyor hatta folklor bile oluyor o zaman verirsin

ay ne güzelmiş ,,olur aslında ,

senin tam gün vermen çok mantıklı değil mi ? hem kreş hem bakıcı parası ödemektense ?

bosnacım bu arada ben her sabah sanırım tam sizin evin önünden geçiyorum :)

Duruma göre bakıcam belki ilk zamanlarda yarım günle başlayıp alışınca tam güne geçerim, sabahın köründe geliyorum ben işe, en azından uykusunu alıp kahvaltısını ettirdikten sonra bakıcı götürür,akşam vakti de yine bakıcısı gider alır gelir, ama tabi ne olacağı hiç belli olmaz.
Oyun grupları güzel fakat parkta bakıyorum Kerem ve yaşıtındakiler birbirlerinin suratlarına bile bakmıyorlar, ipini koparmış gibi ordan oraya koşturuyorlar,o da daha erken olmasın?

Ben de kreş harici zamanlar için anneme güveniyorum valla, aksi halde hem bakıcı hem kreş parası karşılamam mümkün değil.

Egoş'un annesi, haklısın, başka birine emanet etmek çok zor, benim aklım hala evde kalıyor. Ama öte yandan da sosyalleşmeleri gerek bu çocukların, o yüzden kendimizi şimdiden hafif hafif kontrol etmeliyiz. Eleştiri gibi algılama, ben de senden çok farklı değilim, kendime de söylüyorum yani bunları :)

biliyorum benden farklı olmadıgını , eleştiriye açıgımdır bu arada :KK66: evet sosyallesmeleri lasım da 4 yasına gelsin benim ki öle sosyalleşsin minicik benim oglum teyzesi kuzu o kuzu :))))

X