- 4 Ağustos 2011
- 331
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.401
Bosnacım ben annem dısında güvenemiyorum kimseye o yüzden yani daha bi aklının basına gelmesi lasım kreş için , h.sonu sınav için antalyaya arkadaşlara gittk ya arkadasım sabah kalkar eoşa ben bakarım sınavdayken dedi .güvenemedim tabiki egosda geldi bizimle kocam daha güvenilir geldi :))) cok kötü bir huy ama güvenemiyorum kimseye işte cok hareketli koltuk tepelerinde gezen bi çocuk belkide ondan devamlı göz önünde olacak takip altında yoksa ramak kalıyor kötü kazalr atlatmasına
helikopter anne
açıkçası şöyle düşünüyorum sabah işe erken gelmiyorum iş durumuna göre 9 hatta 9:30 eğer eltmle bi problem yaşamazsak o güne kadar öğleye kadar onda kalır ahvaltısı uykusu rahat olur ilgi görmeye devam eder öğleden sonrada oyunlar arkadaşlar uyku saati fln kreşte geçer eğer böyle devam edersem o zaman kadar kendi ofisim olur ona da yer yaparım belki öğlene kadar takılırız kuzumla
inşallah herşey gönlünce olur canım benim
Musti, nerden geçiyorsun, kaçta geçiyorsun, akşam da geçiyor musun, kaçta geçiyorsun, söyle çabuk :)
Ben bir de yüzmeye göndermek istiyorum kuzuyu, ama daha çok erken di mi? Ne zaman başlamak lazım acaba?
ya ben şimdi erenköy e geçtim her sabah es-in balon diye biryerden geçiyroum bi ara demiştin bi baloncu var diye ordan geçerken hep aklıma geliyorsun , akşamları geçmiyorum ama seninle görüşmek sözkonusu olur ise iş çıkışı saat altıdan sonra beklerim snei :)