2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün?
ben dr.dan çok güzel haberlerle geldim canlarım
ilk girdiğimizde cinsiyetini göstermedi bağdaş kurmuş oturuyordu sonra ben içimden hadi miniğim göster anneye dedim sanki duymuş gibi dönmeye başladı bacaklarını açtı.cinsiyetini öğrenmek bi yana beni duyması çok duygulandırdı :sinifsinif:
neyse lafın kısası kızlar %95 erkek dedi dr.umuz :emir_bebek:
tabii sonradan %5 lik kısmı tutarsa bilemem kaydirigubbakcemile3
allah herkese hayırlı evlat versin inş. hepinize dualarınız için çok teşekkür ediyorum canlarım opuyorumnanaktan

o zaman belli olur zaten Allah gönlüne göre versin cnm
Amin.. İnşallah hayırlısıyla bi kızım olur..

vallaha ben öyle yaptım.. benimde bir dahaki 5 ekimdi.. yani 18. haftamda.. hayatta duramam dedim. ve bir hafta sonra aldım randevu tekrar.. işten resmen kaçarak gittim. öğrendim.. ben doktorumdan çok memnunum..aradı beni niye randevu aldın bir sorun mu var dedi. meraktan vallahi duramıycam dedim.. ve gittim öğrendim.. herkese tavsiye ederim..zemuszemus
kaydirigubbakcemile3 Ben de aynı şeyleri planlıyorum da 14. haftada görebilir mi ki??? Sen renkli ultrasondan mı öğrendin?

çanlarım günaydın,,a.s.a.s.

frambuazım hepsini istiyorum...kaydirigubbakcemile3

Hepsini veriim.. Yanında bi de öpücük kazandınız.. opuyorumnanaktan

günaydınn seninki 2. bebeğin galiba .. bende hissetmiş olabilirm yani nerdeyse aynıyız senle.. ayyy daha da sevindim şimdi.. bacak bacak üstüne atınca oldu .. rahatsız oldu sanırım.. bidaha denesem mi .. :nazar:kıyamam oğluma rahat etsin ..

evet anım benim 2.çibenimki birde karnım aç olduğunda çok hareketleniyor.....

ilk girdiğimizde cinsiyetini göstermedi bağdaş kurmuş oturuyordu sonra ben içimden hadi miniğim göster anneye dedim sanki duymuş gibi dönmeye başladı bacaklarını açtı.cinsiyetini öğrenmek bi yana beni duyması çok duygulandırdı :sinifsinif:
allah herkese hayırlı evlat versin inş. hepinize dualarınız için çok teşekkür ediyorum canlarım opuyorumnanaktan

hayırlı olsun... tebrik ederim.. benimde bir oğlum olucak..:nazar:

Bi erkek daha geliyo.. Gözünaydın canım. Sağlıkla gelsin oğluşumuz..
İyice sabırsızlanıyorum böyle herkes öğrendikçe.. 1ekim'e kadar beklenir mi yahu??
Pazartesi bi bahane bulup gitmem lazım doktora.. :1ninca:

kaydirigubbakcemile3 Ben de aynı şeyleri planlıyorum da 14. haftada görebilir mi ki??? Sen renkli ultrasondan mı öğrendin?

hayır normal ultrason da.. her zaman girdiğimiz.. 13+2 de kesin değil ama erkek gibi dedi. 14+2 de %99 erkek dedi.. görülüyor 14. haftada ama kimi doktor söylemiyor.. bence ısrar et.. ben öyle yaptım.. bıktı çenemden söyledi..kaydirigubbakcemile3

hayır normal ultrason da.. her zaman girdiğimiz.. 13+2 de kesin değil ama erkek gibi dedi. 14+2 de %99 erkek dedi.. görülüyor 14. haftada ama kimi doktor söylemiyor.. bence ısrar et.. ben öyle yaptım.. bıktı çenemden söyledi..kaydirigubbakcemile3

Erkekse anlamak biraz daha kolaymış.Genelde erkekleri 12. haftadan itibaren söylüyolarmış.
Benimkini de söylemeyince kız diye hevesleniverdim. kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar bende şimdi dr dan geldim, ikili testimizi yaptırmaya gittik, 12+2 günlük boyuda 5,7 cm çıktı. ense ölçümüzde 1 mm çıktı.bir ümit belki cinsiyeti belli olur diyoduk ama kendini tamamiyle kapatmış, ters dönmüştü, hareketsizdi, dr uyuyor dedi, halbuki o kadar çikolata yemiştim gitmeden:)))) neyse artık inşallah bidaki sefere öğrenmek nasip olur, ayrıca listeyi yapan arkadas bilgileri güncellerse sevinirim..

merhaba kızlar bende şimdi dr dan geldim, ikili testimizi yaptırmaya gittik, 12+2 günlük boyuda 5,7 cm çıktı. ense ölçümüzde 1 mm çıktı.bir ümit belki cinsiyeti belli olur diyoduk ama kendini tamamiyle kapatmış, ters dönmüştü, hareketsizdi, dr uyuyor dedi, halbuki o kadar çikolata yemiştim gitmeden:)))) neyse artık inşallah bidaki sefere öğrenmek nasip olur, ayrıca listeyi yapan arkadas bilgileri güncellerse sevinirim..

gözünaydın ... bidaha ki gidişine kesin öğrenmiş olursun sende..:dance:

bir erkek daha mı?maşşallah!hadi hayırlı olsun oğluşun...mavilere burundu mart ayı

Hepsini veriim.. Yanında bi de öpücük kazandınız.. opuyorumnanaktan
mersiiiiiiii!kaydirigubbakcemile3

çanım hadi gözün aydın...inşallah sonuçlar güzel çıkar!çinsiyetide bir dahakine öğrenirsin inşallah!

Gözünaydın canım.. Senin bebek yine sakinmiş. Ya da çikolatayı az yemişsin :lepi: Ben ultrasona girmeden önce 1 paketi bitirmiştim. İçim kıyılmıştı :icecream: Sonra da bizimki göbek atıyodu içerde.. Ama ona rağmen dokrot cinsiyetiyle ilgili ser verdi sır vermedi.. :eek:lmaz:

arkadaşlar bu haftlarda kilo durumlarınız nasıl? benim doktorum çok katı.. resmen diyet verdi bana.. sizinkilerde öylemi?

gözünaydın ... bidaha ki gidişine kesin öğrenmiş olursun sende..:dance:

çanım hadi gözün aydın...inşallah sonuçlar güzel çıkar!çinsiyetide bir dahakine öğrenirsin inşallah!

sağolun kızlar artık bidaki randevumuz bayramdan sonra ozaman gösterir herhalde kendini, artık göstersin kendini ya bişeyler almak istiyorum ama cinsiyetini bilmediğim için hiç bişey alamıyorum.. bide ultrasonda vücüdu kadar kafası vardı ya dr bu haftalarda böyle olabilir dedi,sizinde ölemiydi, yoksa bizimki biraz koca kafalımı:)))

arkadaşlar bu haftlarda kilo durumlarınız nasıl? benim doktorum çok katı.. resmen diyet verdi bana.. sizinkilerde öylemi?

Ben daha çok şükür kilo almadım. O yüzden beslenmeyle ilgili herhangi bişey söylemedi bana..
Bi de o doktorun verdiği listeler zaten benim yıllardır yediğim şeylerdi, belki de o yüzden..
Kilo aldın mı sen?

cnm ben 62 ile hamile kaldım şuan 59 kiloyum, yediğim herşeyi çıkardım gecen haftaya kadar, ne süt ne yoğurt ne et ağzıma koymadım, dr a eşim şikayet etti beni, dr ilk 3 ay hiç önemli değil beslenmesi yemesse yemesin dedi, 3 aydan sonra önemli ama ister istemez yicek,ve kilo almaya başlıcak 3-4 aydan sonra dedi.

sağolun kızlar artık bidaki randevumuz bayramdan sonra ozaman gösterir herhalde kendini, artık göstersin kendini ya bişeyler almak istiyorum ama cinsiyetini bilmediğim için hiç bişey alamıyorum.. bide ultrasonda vücüdu kadar kafası vardı ya dr bu haftalarda böyle olabilir dedi,sizinde ölemiydi, yoksa bizimki biraz koca kafalımı:)))

yok çanım 1 haftada normal öyle olması,öyle deme annesi üzüleçek.....

Ben daha çok şükür kilo almadım. O yüzden beslenmeyle ilgili herhangi bişey söylemedi bana..
Bi de o doktorun verdiği listeler zaten benim yıllardır yediğim şeylerdi, belki de o yüzden..
Kilo aldın mı sen?

bende hiç almadım ..bende zaten kötü beslenmem..sebze meyve ağırlıklı yerim.. ama mesela kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeğinden başka 3. dilimi yemiyceksin diyor.. belkide birazda bilerek yapıyodur.. :) 53 le hamile kaldım 53 üm hala ama dikkat ediyorum.. yani doktorun söylediklerini yapıyorum..

Bak benimki 12. haftada böyleydi canım...
12haftai.jpg

X