2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim Kıymatlım yaa, fiyatı değiştirmiyorlar kesinlikle, eşin de alsa aynı olacak yani, boş yere yormayayım sizi, yoksa aklıma gelmedi değil yani :))
220 Tl dediler bu arada, sizce değer mi ki, bi akıl verin bana, ömür boyu kullanırım, sonrada kardeşlerimin çocukları falan kullanır diye düşündüm ama bilemiyorum..
Ben zaten alışveriş canavarıyım.. Cevap verip de seni de yoldan çıkarmayayım.:KK35:

Güle güle kullan arkadaşım.
Super bir ateş ölçer buldum, doktorların kullandığından, sadece Bur.sa da bir medikal firması satıyor, kargo ile gönderebiliyorlar ama biraz pahalı yaww, sen chi.cco nun kini almıştın dimi, akşam deneyimle ve bana da haber et, birde şu ther.mo.sen.se nin kini kullanan kimse yok galiba, onu da beğendim ama off kararsız kaldım yaa, acil benimde almam lazım aslında..

yaww o kadar abartmayın alt üstü ateşölçer ben netten taa doğmadan aldım epiciğiburda dan:) 34 tl ye ve hiç şaşmadı :) babası pimpiriklidir o diğeri ile sonra baştan kolaltıdnan kulaktan felan ell ideneme yapar o konuda da sıkıntı yaşamadık üstelik 5 taneyi de kaydediyor kaçtan kaça düştü takip açısından da iyi idi e daha ne olsun günde elli tane ölçecek halimzi yokya mevlam kullandırmasın zaten :)

yarın amrkasını yazarım şimdi yok kalmamış

Çok teşekkür ederim Kıymatlım yaa, fiyatı değiştirmiyorlar kesinlikle, eşin de alsa aynı olacak yani, boş yere yormayayım sizi, yoksa aklıma gelmedi değil yani :))
220 Tl dediler bu arada, sizce değer mi ki, bi akıl verin bana, ömür boyu kullanırım, sonrada kardeşlerimin çocukları falan kullanır diye düşündüm ama bilemiyorum..

at.eşölçer mi 220 çüşş diyorum. hem o kadar digital bişeyin ömüüürboyu gitme ihtimali yok simenaycım. daha öncede yazmıştım ben br.aun. marka 1 sn de ölçüyo kulaktan ölçüo ama hiç rahatsız etmio melikenin uykusu çok hafiftir. ben uyurken hep ölçtö hiç uyanmadı. ben 70 e mi ne almıştım.
siz çalışyıorsunuz ama bizle aynı kapıya çıkıo bayanlar:) çalışmıyorum tek mAAaaşlıyız sizin aldığınız a ürününün daha hesaplısını alıorm aynı kapıya çıkıo çok masraflı we gereksiz harcamalar yapıosunuz. yazık emteyin emeklerinize. altın aldı başını gidio birikim yapın. zorta bırta para saçmayın öyle.

günaydınlar:KK16:
çok işim var ama buralardayım, simenay ateşölçeri beğendim koltukaltı derecesi ile karşalaştırdım aynı çıkıyo, ama tikli mert 5 saniye ölçüme bile dayanmıyo maaalesef,üstelik temassız olmasına rağmen:KK36: kulaktan ölçermi alsaydım acaba melikenin dediği gibi:26: neyse küçücük bişey zaten arabanın kumandasından biraz büyük yani, alışır herhalde mert bey, çok pahalı bişey alma bence, melikenin kullandığını patronun hanımı kullnıyo oda çok memnun, ondanda alabilirsin canım:KK53:
ben kaçtım izlemedeyim ama:KK3:

Günaydın, iyi haftalar,

Yorgun ve yoğunum, alerjim tuttu, ağzım burnum gözlerim şiş, burnum tıkalı nefes alamıyorum, hafta sonu kuzuya çok bağırdım vicdan azabı çekiyorum, annemle yine küsüs moralim bozuk, kuzuya da onun yüzünden bağırdım zaten, o nedenle daha da küsüm anneme.

Görüldüğü üzere, ben de durum pek parlak değil, bu ruhsuz halimle burda takılmasam daha bile iyi olabilir di mi :)

Seviyorum sizi...

bosnacım bizdede durumlar aynı bende merte çok bağırdım, babası yüzünden bağırdım bende, çok üzülüyorum oğluşuma bağırdıktan sonra ama bağırdığım gerçeğini değiştirmiyor bu:KK59:

Günaydın, iyi haftalar,

Yorgun ve yoğunum, alerjim tuttu, ağzım burnum gözlerim şiş, burnum tıkalı nefes alamıyorum, hafta sonu kuzuya çok bağırdım vicdan azabı çekiyorum, annemle yine küsüs moralim bozuk, kuzuya da onun yüzünden bağırdım zaten, o nedenle daha da küsüm anneme.

Görüldüğü üzere, ben de durum pek parlak değil, bu ruhsuz halimle burda takılmasam daha bile iyi olabilir di mi :)

Seviyorum sizi...

bağırma kuzuma tırmalarım bak seniii ,

geçmiş olsun canım ,

annenle niye küstünüz sebep kuzu ise kıskançlığın mı tutu gene senin istediğinden farklı baktı yada kuzu ona senden çok sarıldı :=)

günaydınlar:KK16:
çok işim var ama buralardayım, simenay ateşölçeri beğendim koltukaltı derecesi ile karşalaştırdım aynı çıkıyo, ama tikli mert 5 saniye ölçüme bile dayanmıyo maaalesef,üstelik temassız olmasına rağmen:KK36: kulaktan ölçermi alsaydım acaba melikenin dediği gibi:26: neyse küçücük bişey zaten arabanın kumandasından biraz büyük yani, alışır herhalde mert bey, çok pahalı bişey alma bence, melikenin kullandığını patronun hanımı kullnıyo oda çok memnun, ondanda alabilirsin canım:KK53:
ben kaçtım izlemedeyim ama:KK3:

hayırlı olsun canım, ayrıca kolay gelsin,, :KK53:

Günaydın..
Sabah sabah işlere gömüldüm, çok yoğunum..
Merlike haklısın arkadaşım, o kadar para vermeye değmez, yanlış anlaşılmak istemem, çalıştığım için pahalısını alıyorum gibi bir düşüncem hiç olmadı, ben sadece daha kalitelidir hemen bozulmaz diye düşünmüştüm, madem ki hem hesaplı hemde kaliteli cihazlar var, onlardan alırım bende, birikim yapmak konusunda da sonuna kadar katılıyorum, uyarın için teşekkürler.. Arada birilerinin silkeleyip beni kendime getirmesi gerekiyor sanırım :))
Musti ve Gülşan, size de teşekkür ederim, uyarıları dikkate alacam..

günaydın

Simenay,bugün mail olarak eeeee-ooo:)-bebekte 1 tl dijtal markas belli ateşölçer satıldığını duyurdular...kargo da 6 tl (100 tl ücretsiz)..oradan alsan?

bosnacım bizdede durumlar aynı bende merte çok bağırdım, babası yüzünden bağırdım bende, çok üzülüyorum oğluşuma bağırdıktan sonra ama bağırdığım gerçeğini değiştirmiyor bu:KK59:

hayret amirim seni nedn kızdırdı ki :KK53:

hadi ben haftasonumuzu analtayım daçatlayın :KK52:

haftasonu cadıyı cumartesi babası aldı bi güzel gezmişler eğlenmişler keyfi bi yerinde bi yerinde geldi ki sormayın pazarda ben çıkardım cadıyı eğlence merkezne götürdüm binmediği oyuncak kalmadı akşam geldiğimizde benimde onunda yorgunluktan hali kalmamıştı , yatağa uzandı cadı kalk içeri geç dedim hayır diyor çok mu yoruldun dedim hı hı diyor :)) :KK52::KK52::KK52:

beyfendinin traş makinesinin şarj aleti kaybolmuş taşınırken, yok bu evde herşey kayboluyor, durmadan para dökmemiz lazım vs vs gibi laflar söyledi, bende küstüm ona, kendi kaybedip bana çemkirince ağzıma geleni söyledim, onun kişisel eşyalarını koyduğu dolap ayrı ben hiç karışmam, toplayan kaldıranda yine kendisi kaybedende kendisi ama nedense kendisine toz kondurmuyo hiç. ayrıca evim çalışan ve bir terminatör annesine göre gayet toplu ve düzenlidir, benim hiçbişeyim kaybolmadı çok şükür:63: traj makinesi 100tl servise şarj aletinin fiyatını sordum 53tl:KK47: soyguncular:KK47:

Son düzenleme:
Berbat hafta sonu geçiren annelere bir ilavede benden gelsin.
Diş ağrısı+zehirlenme+kocayla hala küs olma durumu+yaramazlıklarından dişlerimi daha da sıktırıp ağrıtan bebe=hafta sonum :KK58:

Gülşancım benim de evim çalışan anneye göre gayet topludur ama ben de bardağını bile mutfağa bırakmayan kocadan,ev çok dağıldı vb laflar duyuyorum :KK47:

günaydın

Simenay,bugün mail olarak eeeee-ooo:)-bebekte 1 tl dijtal markas belli ateşölçer satıldığını duyurdular...kargo da 6 tl (100 tl ücretsiz)..oradan alsan?

Bilgi için teşekkürler, bunun aynısından var evde ama Küçük Kene, koltuk altında yada ağzında durdurmadığı için ölçemiyoruz malesef, o yüzden temassız bişey arıyordum :KK43:(

X