2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öğlen oldu..neden bu kadar yoğun burası anlamadım(

kavaltıya koyuyorum mecburen canım çünkü yem,yor(hiçbirşey hem de ..karışıtıyorum içine bişeyler az a olsa beselyici bişeyler gidiyor midesine..ben de istemiyorum aslında ama..yemeyince...
annem değnek efendi diye seviyor :))

yahu ne bereketli bir topic çıktı burası:))
yine hamile haberi var..hayırlısı ..
çoğunluk korunmuyor galiba...takvime falan güvenmiyorsunuz demi arkadaşlar..:))

Son Dakika!!

KV annemi aramış. Yrn iftara çağırmış bizi. Annem de geliriz demiş.:26:

İpler tamamen koptu, hayatımdan çıktılar, artık beni rahatsız etmeyecekler diye tam huzur bulmuşken nerden çıktı bu iş dedim anneme. Böyle olmaz, aranızın düzelmesi lazım dedi. Aramızın düzelmesi demek yine onların gece gündüz bize gelmeleri demek. Elim ayağım titremeye başladı yine.

Şu son olaylardan sonra artık eşim de telefonda onlarla konuşurken benim adımı bile söylemiyodu. Öyle konuşmuşlar heralde. Bi daha onun adını bize söyleme fln mı dediler neyse...Pelin napıyo diyolar mesela.. Ben Pelin'e yemek yediriyo oluyorum. Ikına sıkıla 'ııııhhhh Pelin'e yemek yediriliyo.' fln diyodu. sanki annem babam bana isim koymayı unutmuşlar gibi hiç benim ismim telaffuz edilmiyodu. Ve o olaylardan sonra hiç annesi ve kardeşileri ile ilgili bişey söylemedi bana. Ben o durumda hayatımdan çok memnundum... Şimdi bana 'sen bizi abimden ayıramıycaksın !' 'Sen art niyetlisin' 'Yalancısın' diye suratıma bağırmış insanlarla ne diye yüzyüze geleyim ben...Hiç istemiyorum hiççççç!!

Eminim yrn bu konular yeniden gündeme gelecek ve bu sefer konuşmalar pelin'in önünde olacak Pelin'in bunlara şahit olması, maruz kalıp da gerginlikten etkilenmesi istediğim en son şey..

ben diyorum ki ;

1- bundan böle piyasada satılan idrr test. asla ve asla güvenmeyecem

2- hadi güvendim dielim kesinleştirmeden ortalıgı ayaga kaldırmayacam

3- ortalığı ayaga kaldırdımsada asla ve asla kendimi yiyip bitirmeyecem

4- bu durumda kalmamak için 3 aydan 3 aya mutlaka koruyucu iğne olacagıma and içerim :))))

dün çok şükür dr aradı hemen gel dedi arkadaşım zaten kadın dogumcu bayan hemen gittim vajnal ult baktı yok bi şey kendini üzeecek yer mi aradın dedi sonra bi test daha yaptı negatif ..ben hala gec döllnme olmasın falan deyip duruyorum 99.9 yok eminim dedi rahm duv cok kalınlasmıs ay nasıl mutlu oldum nası sevindim cabuk beni koruyacak bi şeyler yaz dedim adte söktrc verdi d.knt hapı kullanayım artık keseym memeden dedim yok dedi 3 aylık iğn ol kesin korur demi dedim :)))

gecede hafif lekelenmem basladı ... herseyi gectim dün arkadaşlarla gittiğim kafedeki bebekleri görünce sanki aldırmısım gibi hissettim istemedim ya bebek varsada sevmem o bebeği dedim ya.garip bi his işte sanki bebek vardıda ben o bebekten özür diledim seni istemedim die ((

ne gereği varmış şimdi iftarın seni cok cok ii anlıyorum benim gecen seneki zamanlarım gibisin gürüverince sinirden elim ayagım titrerdi ... cok şükür bizimkiler biraz da olsa aramızda mesafe olması gerektiğini anladılar tabi bunda görümcemn hamileliğinn cok büyük etkisi var . nisanda geldi kv en son bana mesela ... o cagırıyo yemege genelde haftada 1 gidiyoruz ... baktılar hamamda deli var benle ugrasmıyolar artık.

sen ne yapabilirsin belki bu iftar yemeğini arayı düzeltmek için yapmış olabilirler arayı düzeltmek derken tabi mesafeli olacaksın herzamanki gibi bunlarda eninde sonunda kabullenirler .yani yarın belki o konular hiç açılmaz gayet rahat bi yemek olur senin için moralini bozma.

gitme sende ? zaten kopmamış mı bırak öyle kalsın daha ne kadar kötü olabilir ki ?

Ahamda ben geldim hamileyim , ama aldırmak için dr arıyorum malum karstayım eşim ailem kayınvalidemler çok istiyor , ama ben istemiyorum nedenine gelince benim hamileliğim çok zor geçiyor sürekli kusma ve miğde ağrıları sancılar ve yüksek tansiyon hastasıyım zeynepide bu nedenle 1 ay erken doğurdum tayin işide yattı kısaca eğer bu bebeği dğurmaya karar verirsem hamileliğimde yaşadığım olumsuzluklara katlanmam lazım aynı zamanda zeynep duran sakin bir bebek değil akşama kadar 5 dk oturmuyorm gidecek tek bir yer oynayacak tek bir alan yok oda akşma kadar yakamda bu nedenle alalhım affetin ama bu hafta sonuna kadar aldıracağım

Ben geldim...
Çok bakamadım geçmişe, hızlıca okuduklarımdn aklımda kalanlar:
Şerife de hamileymiş, şaşırdım, inşallah istiyordur da üzülmez. Allah sağlıkla kavuştursun.
Egoş'un annesi hamile değilmiş, ne üzdün bizi de be! Hadi gözün aydın :)
Mert kuzumun ateşi varmış, inşallah ciddi bir şey değildir, geçmiş olsun.
Frambuuyu kv iftara çağırmış, hiç gerek yok bence de, gitme...
Musti, doktordan çok etkilendimm. Adını arattırdım, bişey çıkmadı, bi kontrol etsene arkadaşım.
Atladıklarım kusura bakmasın, kafam bir dünya, işlerim çok yoğun ve ben çok bıkkınım.

bir hamile haberi daha mı?nerde o düşüp bayılan smileyok yok ben bundan böyle doğum kontrol hapı kullanayım,birde spiral taktırayım,birde şu üç aylık iğnelerden olayım,hatta tedbiri elden bırakmayıp deri altı implantı da yaptırayım,kacamda przrvtf kullansın.

GÜLŞAN38 arkadaşım kuzucuk hastalanmış,çok geçmiş olsun.inşallah kötü bir durum yoktur.bu kuzu nazara mı geliyor,nedir bu böyle yaa?çok sık tekrarlıyor hastalığı.ALLAH beterinden korusun.

EGE43 arkadaşımda hamile değilmiş,aslında garip olacak ama gözünaydın.

Yazgülü (yaz34) beni işimin başında sesli güldürdün Allah da seni güldürsün. Senin de lakabın bu olsun "yazgülü"
Egoşun annesi, hadi gözün aydın
Zeynep'in annesi,karar senin, bakamayacağın çocuğu doğurmanın ne kendine ne çocuğa hayrı var haklısın.

sanada bilgielrini tam oalrak face den attım canım :)

ya bu arada ben sadece yaşadığım şeyi yazdım hepsi bu özel tavsiyem felan değil bakın ben daha önce bildiğim halde verdiğ ilacı iki uzmandan teyt ettim ona göre :) ama sonuç aynı çıktı bunuda yazmadan edemiyorum :)

Son düzenleme:

bunlara rağmen kalırsan erkek olursa adını isa koyarsın artık (töbe töbe) :)

HEE olsun,sankim azıcık dışı bol ışıklı içi alengirli mekanların kapısına asılan şarkıcı posterlerindeki isimler gibi olmuş ama neyse,olabilir :))

Son düzenleme:
arkadaşım yapmayın etmeyin şu aldırma lafından bahsetmeyin hele ki şu mübarek ayda
sizin düşünmeyerek yaptığınız hatayı o minik cana ödetmeyin böyle bir şeyi yapıyorsanız da burada günahınızı ifşa etmeyin
Rabb'im o çocukları aratmasın size inşallah ne diyeyim Allah akıl fikir ihsan eylesin sizlere

Allah yardımcın olsun cok zor bi durum en ii ben anlarım seni .4 gündür hamileym sandım idrr test yüsnden kabus gibiydi.

Musticim, sağol. Hemen gideceğimden değil ama dursun bir kenarda.

Yazgülü mü? Hmm, beğendim, münasip.

Azemheval, ne diyeyim bilemedim, hakkında hayırlısı olsun.

Egoş'un annesi, çok güldüm, Allah iyiliğini versin.

Burdayım ama her an gidebilirim, birden kaybolursam kusura bakmayın.

bunlara rağmen kalırsan erkek olursa adını isa koyarsın artık (töbe töbe) :)

bosna ve çoko arkadaşlarımın kararı ile benim adım artık yazgülü:93:kocamada diyeyim ki bundan böyle benim adım yazgülü,böyle sesleneceksin bana.neyapar acaba adam

dogru söylüyosun sanırım ben olsaydı aldıramayacaktım zaten dün cafedeki bebekleri görünce anladım. en iisi bu durumlara yol acmadan korunmak .ama azemde biliyorumki cok zor bi durumda yargılayamam o yüzden

saol inşallah artık bugün ben polaynna gibi dolasıyorum cok şükür elimde bi sepet öle hissediyorum kendimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…