2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet saklama koşulları çok önemli bence de, dolapta iken bile bozulabiliyor, sen özellikle dikkat et zaten, küçük adam pek hassas hakkaten..
Tuvalet eğitimi için geç kalmadın ama yaz günü bırak altı açık gezsin, bahçenizde varmış ne güzel, bu arada hem pişiği geçer hemde yavaştan alışır çişini söylemeye..

sık sık açıyorum çıplak gezdiriyorum yalnız dün annemin ısrarıyla kilot giydirmiştim altı ıslanınca korktu çişinden normalde uzağa fışkırtıyo ya çıplakken hayran hayran seğredip dokunmaya çalışıyo ama bu sefer direk altı ıslandı korkudan ağladı bide tam banyodayken eğilip kaka yaptı sonra kalkıp yaptığı şeyi görünce yine korkudan bana doğru gelip kucağına al dedi ağladı(kucağına al dedi derken ellerini uzattı yani)

sık sık açıyorum çıplak gezdiriyorum yalnız dün annemin ısrarıyla kilot giydirmiştim altı ıslanınca korktu çişinden normalde uzağa fışkırtıyo ya çıplakken hayran hayran seğredip dokunmaya çalışıyo ama bu sefer direk altı ıslandı korkudan ağladı bide tam banyodayken eğilip kaka yaptı sonra kalkıp yaptığı şeyi görünce yine korkudan bana doğru gelip kucağına al dedi ağladı(kucağına al dedi derken ellerini uzattı yani)

uzağa fışkırtıyo lafına koptum Esin!! Allah iyiliğini versin:KK52:

Beni de güldürdün valla Esin :))
Benim cüce bezi açıkken çiş yaparsa, hemen gösteriyor, çişş diyor bi de, sonra da küvete doğru koşuyor :)
Bezi varken de yokken de, yaptıktan hemen sonra söylüyor çişş diye. Umut var demek ki, lazımlık alacam.

Esin beni de güldürdün valla :)) Bir yerde okumuştum, tuvalet eğitimi için çişlerini, en az bir kere altları ıslanacak ve bacaklarından aşağı akacak şekilde donlarına yapmalarının çok faydası varmış, o zaman çok komik ve saçma gelmişti, benim küçük kene de ilk yaptığında çok korkmuştu ama şimdi alıştı, kakadan da genelde korkuyorlar, vücutlarının bir parçasının koptuğunu sanarlarmış, küçük kene kakasını görünce hayretle ''anne bu neee'' diye bağırıp kaçmıştı, kakadan uzaklaşıp geriden ''bu ne, bu ne'' diye işaret edip defalarca sormuştu, tatlı bir dille anlatıp, korkulacak bişey olmadığına ikna etmek gerekiyor ama şu an kavrayamadıkları için anlamıyorlar, hala kakasını bezinin dışında, wc de yada oturakta görürse korkuyor.. Alışacaklar ama ne yapalım, böyle böyle öğrenecekler, ilk kez kilot giydirdiğimde eğilip eğilip bakıyordu mesela şimdi bezi bağlatmak istemiyor, bezsiz kilotla gezmek istiyor, öğle uykusunda bile altını hiç ıslatmadan uyanabiliyor artık..

Burcu, sizde ışık gördüm ben, çok zorlamadan başlayabilirsiniz bence eğitime, hazır senin bücürük, önce yaptıktan sonra söylüyorlar sonra yapmadan önce haber veriyorlar..

Slm Canlar....
uzun bir Tatilden sonra malesef tekrar Almanyadayiz...
1 hafta Antalya cok güzel gecti kuzu cok eglendi. Kayseri ztn cok güzeldi.
Oraya o kadar alismisizki su anda burda acayip ruhum daraliyor kendimi nefes alamiyor gibi hissediyorum :KK50:
Tugra tek tek ordakileri sayiyor ve sonra yok diyor. Oda cok zorlaniyor belli, durup durup bagiriyor.
Orasi kalabalikdi simdi yine iki basimiza kaldik üüüüfffff....

Umarim herkes iyidir kuzularin keyfi yerindedir, gecmis cok fazla oldugu icin bakmadim.
Oglusum artik kel, hic begenmedim sevmedim bu halini :63:
Cenesi her zamanki gibi hic durmuyor sürekli konusuyor. Son bi kac gündür birsey yapacagi zmn sormaya basladi.
Mama yiyimmi, Arabaya biniyimmi felan. üst giyerken savasiyoruz, giymiyom diyo kaciyo.
Istahi hala pek yok.
Izin sonrasi bu tuhaf igrenc duygu ve yalnizlik disinda hersey yolunda cok sükür.

oooo vallahi hızınıza yetişilmiyor,tuvalet eğitimine başlanmış bile,özendim vallahi,ama bizde henüz ışık yok.yani klozette oturmak istemiyor,henüz lazımlık almadım.biz wc ye günde bir-iki kez beraber giriyoruz.ilk zamanlar çişş diyordu,orayı görünce şimdi oda yok.yani ne çişş diyor ne başka bişey,tek işaret kakasını yaparken saklanıyor ve kimse ona baksın istemiyor olması.bakalım nezaman başlayacağız biz.Alpiş yine diş çıkarıyor,8 olmuştu şimdi 12 olacak.fakat köpek dişlerinden önce yan dişleri çıkıyor,birtaraf uç vermiş bile.tabii sızısı oluyor,eli ağzında,kaka sayısı fazla,pişik oldu biraz.

biz hala boya yapamadık,hallederiz kocam sağolsun,erteliyorda erteliyor:95:.

Slm Canlar....
Oraya o kadar alismisizki su anda burda acayip ruhum daraliyor kendimi nefes alamiyor gibi hissediyorum :KK50:
Tugra tek tek ordakileri sayiyor ve sonra yok diyor. Oda cok zorlaniyor belli, durup durup bagiriyor.

Umarim herkes iyidir kuzularin keyfi yerindedir, gecmis cok fazla oldugu icin bakmadim.
Cenesi her zamanki gibi hic durmuyor sürekli konusuyor. Son bi kac gündür birsey yapacagi zmn sormaya basladi.
Mama yiyimmi, Arabaya biniyimmi felan. üst giyerken savasiyoruz, giymiyom diyo kaciyo.
Istahi hala pek yok.
Izin sonrasi bu tuhaf igrenc duygu ve yalnizlik disinda hersey yolunda cok sükür.

Hoşgeldin, tatillerin en kötü yanı eve dönüş kısmıdır zaten :KK43:((
Kalabalık eğlenceli bir ortamdan sonra Tugra ile bas basa kalmanız bir süre sizi zorlayacaktir ama insanoğlu nelere alışmıyor ki, bu da geçer.. Saglıgınız yerinde olsun da gerisi teferruat..
Tugra ya kocaman bir maşallah diyorum, cümle kuruyor demek haa, akıllı bıdık..
Almanya da bu sene havalar çok değişkenmiş duyduğuma göre, eşimin teyzesi ve kuzenleri orada yaşıyor da, geçen ay yanıyoruz, çok sıcak diyorlardı, geçen haftada donuyoruz, kalorifer yakıyoruz dediler, ne kadar tuhaf, mevsimlerinde ayarı bozuldu heralde..

oooo vallahi hızınıza yetişilmiyor,tuvalet eğitimine başlanmış bile,özendim vallahi,ama bizde henüz ışık yok.yani klozette oturmak istemiyor,henüz lazımlık almadım.biz wc ye günde bir-iki kez beraber giriyoruz.ilk zamanlar çişş diyordu,orayı görünce şimdi oda yok.yani ne çişş diyor ne başka bişey,tek işaret kakasını yaparken saklanıyor ve kimse ona baksın istemiyor olması.bakalım nezaman başlayacağız biz.Alpiş yine diş çıkarıyor,8 olmuştu şimdi 12 olacak.fakat köpek dişlerinden önce yan dişleri çıkıyor,birtaraf uç vermiş bile.tabii sızısı oluyor,eli ağzında,kaka sayısı fazla,pişik oldu biraz.

Alpiş için daha var demek ki wc eğitimine, sağlıklı olsunlarda varsın geç olsun, eninde sonunda hepsi de söyleyecek nasılsa :))
Demek badana boya yapamadınız, şimdiye bitmiştir diye düşünmüştüm bende.. Ahh bu erkekler, üşengeçler...
Madem badana olmadı, pazara gittin mi, neler aldın, neler yaptın anlat bakalım, sınav başladı :))

Slm Canlar....

Istahi hala pek yok.

Hoşgeldiniz :)
Tatilinizin güzel geçmesine sevindim...
Yalnızlığa alışmak zor olacak tabi, haklısın.
Tuğra epey dillenmiş, maaşallah...

Tuvalet eğitimi için uygun zamanlar bunlar işte, bir ay erken iki ay geç, bütün minişler sinyal verecekler yavaş yavaş, bence aceleye hiç gerek yok, hayatımız hiç de kolaylaşmayacak bezen kurtulunca :)

Köpek dişleri azılardan sonra çıkarmış zaten genelde Yazgıcan...
Bizde de önce küçük azılar çıktı.

Belirleyici Kart : şu andaki durumunuzu temsil eder.

Ters Gelen Kılıç Yedilisi
Bu evrede o kadar çok boş laf duyacaksınız ki iyi bir öneri yahut bir nasihate hasret kalacaksınız.

Karşıt Kart: size etki eden ve karşı duran nedenleri gösterir

Ters Gelen Kılıç Altılısı
Siz ne kadar çaba sarf etseniz de çevrenizdeki kötülükler bitmiyor.Yaşayacağınız tatsızlık ve kötü gelişmelere karşı tedbirli olun.

Temel Kart: sorunun ana nedenini belirler

Kupa Dokuzlusu
Size şans getirecek bir kart.Birlikteliğinizin verdiği haz ve mutluluk hayatınızın her alanında etkili oluyor.Ailenize yeni bir bebek katılabilir.

Yakın Geçmiş: geçmiş olayları ve nedenlerini verir

Ters Gelen Kılıç Dörtlüsü
Karşılaştığınız olaylara temkinli ve şüpheci yaklaşıyorsunuz.Bu yaklaşımınız bazı tehlikelerden korunmanızı sağlarken bazen de elinize geçen bazı fırsatları kaçırmanıza sebep oluyor.Yanlışı ve doğruyu ayırt etmek sizin elinizde.Sezgilerinize güvenin.

Şuan: şu anda olan olayların açıklanmasını hedef alır.

Yıkılan Kule
Bu kart anlaşmazlıklara , beklenmeyen felaketlere sefalete, kedere, rezalete ve fakirliğe işaret eder.

Gelecek: gelecekte olacakla ilgili bilgiler taşır.

Para Kralı
Bu dönemde derin ve doyurucu bir ilişkinin adımlarını atabilirsiniz.Eğer ilişkiniz var ise partnerinizle aranızdaki bağların daha güçlenecek.

Duygular: Şuandaki duygularınızı açıklar

Kupa Üçlüsü
İlişkinizde yahut iş yaşamanızda üçüncü bir şahsın yardımı sayesinde mutluluğa ulaşacaksınız.Bereketli ve şifalı günler sizi bekliyor.

Dış Güçler: etkilerini ve ilişkininin üzerindeki etkisini belirler

Ters Gelen Kupa Kraliçesi
Huysuz ve güvenilir olmayan bir kadınla tanışabilirsiniz.Çevrenizde ahlaksızlık ve inançsızlık hat safrada kendiniz bu evrede dış dünyaya kapatmak ve kendi benliğinizin keşfine çıkmak sizin için faydalı olabilir.

İstekler ve Umutlar:sorunuzun sonucunda umut ve isteklerinizi gösterir.

Ters Gelen Kılıç Şovalyesi
İlişkinizde bir ayrılık yaşayabilirsiniz.Size karşı yapılan haksızlıklara karşı sesinizi biraz yükseltmelisiniz.Pasif tavırlarınız size hiç bir fayda sağlamayacak.

Sonuç: sorunuzun genel olarak sonuçlarını temsil eder.

Güç
Doğrunun güçlü olduğuna inandınız ve kendinizi disipline soktunuz.Karşılaşacağınız zorluklara karşı kuvvet ve dayanma gücüne sahipsiniz.Eski deneyimler sizi aşktan soğutsa da uygun bir kişiyle tekrardan denemeniz sizin yararınıza olacaktır.

buyruuz tarot falım

Alpiş için daha var demek ki wc eğitimine, sağlıklı olsunlarda varsın geç olsun, eninde sonunda hepsi de söyleyecek nasılsa :))
Demek badana boya yapamadınız, şimdiye bitmiştir diye düşünmüştüm bende.. Ahh bu erkekler, üşengeçler...
Madem badana olmadı, pazara gittin mi, neler aldın, neler yaptın anlat bakalım, sınav başladı :))

yani acelesi yok zaten wc işinin,ara ara deneyeceğim.ama önümüzdeki yaza bez işi bitmiş olsun istiyorum.
yaa sorma benim eşim inanılmaz üşengeç.bişeyi bin kere söylersin yapsın diye.boyalar,malzemeler,herşey evin içinde,keyfi gelince yapacağız inşallah,ama sinir geldi artık banada,azkaldı herşeyi camdan aşağıya sallayacağım.
efenim,gittim gitmem mi,hatta bu hususta sorum bile var.domates aldım,rendeledim,koydum.10 poşet falan az değil mi,alayım daha?taze fasulye ve barbunya almadım,çünkü kayınpederim az bekle kızım,şimdi pahalı,tatilciler gidince düşer,ben sana söylerim dedi.hakikatende kilosu 3-4 lira bunların.dolmalık biber aldım ama onada ilave yapacağım,2 poşet koydum henüz.böyle şekerim.nasıl,kaldım mı geçtim mi??:KK37:

Almanyanin havasini anlamak mümkün degil ztn....iki gündür buz gibiydi...geldigimize daha bir pisman etti bizi.
Bugün günesli 24 derece...
Alisacagiz napalim, zor olacak gibi bu sefer ama.

Tuvalet egitimine bizde baslmadik henüz. Kakasini yapacagi zaman belli ediyor.
Cis ile ilgili bir belirti yok ama.

Evet Tugra bayagi bayagi konusuyor artik. nerden duyduysa Agzini burnunu kirarim (asini munnunu kiyaym) bile diyor. :KK53:

Slm Canlar....

Istahi hala pek yok.
hoşgeldiniiiz tatilin en kötü tarafı bitmesidir bencede ama alışırsınız yinede evim evim güzel evim bana sorarsan

yok canım bizimkinin de bu yaz alışacağı yok bana sorarsan kaka yaparken gözümün içine bakıp ıkınıyo ben ordan anlıyorum suratı fln kızarıyo ha bide kokusuna uykudan bile uyanyo insan olmadı ççle anlıyoruz altını doldurduğunu

hoşgeldiniiiz tatilin en kötü tarafı bitmesidir bencede ama alışırsınız yinede evim evim güzel evim bana sorarsan

yok canım bizimkinin de bu yaz alışacağı yok bana sorarsan kaka yaparken gözümün içine bakıp ıkınıyo ben ordan anlıyorum suratı fln kızarıyo ha bide kokusuna uykudan bile uyanyo insan olmadı ççle anlıyoruz altını doldurduğunu

evet yaa insan yemiş gibi kokuyor,dişlerim dökülüyor,kafam güzel oluyor kokudan:89:heleki bezlerinin durduğu çöp kutusu aman yarabbim,yaz diye sinek oluyor derdim ama olmuyor,sinekler bile yanaşmıyor,yanaşan sineklerde bir hoş olup bayılıyor:KK53:
bizimkide ıkınıyor ama ben ona bakınca ya saklanıyor yada eliyle yüzünü kapatıyor:KK69:.

evet yaa insan yemiş gibi kokuyor,dişlerim dökülüyor,kafam güzel oluyor kokudan:89:heleki bezlerinin durduğu çöp kutusu aman yarabbim,yaz diye sinek oluyor derdim ama olmuyor,sinekler bile yanaşmıyor,yanaşan sineklerde bir hoş olup bayılıyor:KK53:
bizimkide ıkınıyor ama ben ona bakınca ya saklanıyor yada eliyle yüzünü kapatıyor:KK69:.

Allah seni kahretmesin, ben de ne anlatıyor bu diyorum, dişlerim dökülüyor falan diye :)))
Napsın çocuklar be, siz rahatsız olmayın diye kakalarına parfüm sıkacak halleri yok :)

Slm Canlar....

Istahi hala pek yok.
Tatilinizin güzel gerçmesine sevindim Zelihacım. Ben bir haftalık Bursas seyehati dışında hep Kayseri'deydim. Keşke görüşseydik..

Ay Yazgı aynı Pelin'i anlatıyorsun. Kaka yaparken Pelin'in de bi köşesi var hep oraya gidiyor. Annem tuvaletine gidiyor diyo:)
Pelin'în de aynı söylediğin dişleri çıkıyor.Bizimki de uç vermiş. Ve aynı söylediğin belirtiler var.. Alt değiştirmekten ilallah geldi. Hızına bez yetiştiremiyoruz!! Tam da şu en sıcak günlerde zaten huysuz olan kızımın bi de bu dişler yüzünden huzursuzluğu başladı.Allah yardımcımız olsun..

Kopya vermek var mı?????!!!:KK52:

Allah seni kahretmesin, ben de ne anlatıyor bu diyorum, dişlerim dökülüyor falan diye :)))
Napsın çocuklar be, siz rahatsız olmayın diye kakalarına parfüm sıkacak halleri yok :)
ya tmm da bi insan uyurken kaka yapar sonrada rahatsız olup uyanmaz mı uyandırıp huzursuz etmiyim uyanır diyorum sabaha kadar kokudan uyuyamıyorum o da bana ina uyanmıyor pişiği varsa mecbur uyandırıyorum ama pişiği yoksa beyimizin keyfini bekliyoruz

:KK53::KK53:
bişey yapmasınlar canım,yapacak bişey yok zati :))
hatta benim Alp in kaka yapış esnasındaki hareketleri hoşuma bile gidiyor,o duduşları büzüyor,ıkınıyor,kızarıyor,saklanıyor:KK69:

X