2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaşlarımı kendim alıyorum,hep kendim alırdım zaten,bıyık hiç almam,birkez evelenirken almışlardı okadar.ojemi eksik etmemeye çalışırım,saçlarım sanırsın ki cadı sila nın duvarına astığı süpürge.ama dışardan bakıldığında ve sadece dışarıda iken bakıldığında gayet bakımlıyım.özellikle akşam çıkacaksam yarım saatte kuğu gibi olabilirim,tabi Alp i biri oyalarsa:93:
ben çalışmıyorken böyleysem sizler sonuna kadar haklısınız,bakımsız olmakta canlarım.

bende kullanmıyorum pişik kremi , kızarıklık olursa ha-ma-ten sürüyorum, ama pişik kremini bulursam kutulardan birinde tekrar başlıycam çok sıcak çünkü:KK25:

gün aymadı aymıyor şöyle bi baktım son 3 senedir ne kadar mutsuzdum ben ya acıdım kendime şimdi size dünü anlatayım halinize şükredin bi hocaya gidip okutup üfletcem kendimi de kuzuyu da

işten çıktım patronla cenaze evine görümcemi almaya gittik ben arabada bekledim hemen döncez diye geciktiler indim eve doğru yürürken eseri gördüm yanıma gelip bi selam verdi nra kovalayan varmış gibi gitti anlam veremedim sonra anladım haticesi arabanın yanında bekliyomuş birlikte binip gittiler (cehennemin dibinde kaybolurlar inşallahhhh) tabi ben sinirden dağılmış halde eve gittim annemin dişi kötüydü iice azmış eseri arayıp dişçinin telefonunu almak zorunda kaldım aramışken boşanacağımızı kimlerin bildiğini sordum dayanamaım hatice biliyo mu dedim ben söylemedim dedi haticeyi at kafandan aramızda bişi yok olamaz falan dedi olduğu kadarı gördüğüm kadarı yeter dicektim diyemedim bırak ne kadar medeni boşanıyoruz bu işi o hale getirme dedi ben mi diyebildim sadece sonra kapattım zaten gece kaç kere uyandık saymadım ama 3. de kaka için uyandı bi açtım ishal ve tabi ki pişik ama bu sefer yıkamama bile izin vermiyeceği kadar kötü neyse binbir bağırtı yıkadım ilaçladım bağladım sütünü verdim tam gözünü yumdu yine kaka yaptı hadi uyandırdım bi daha yıkadım bi dha bağırdı süt vermeden uyutmaya çalıştım uyudu bikaç kez daha dönemediği için ve poosuunun acısından uyandı uyuttum sabah poposu cılk yarayd kolu başı kaşınıyodu ben her bebek için uyandığımda esere sinirimden uyuyamadım allahım bitsin artık bitsin bitsin

yaaaaaaa:84:
derya beni çatlatmayın, doğumdan sonra benim bıyıklar haftada bir alınacak duruma geldi nedenini bilmiyorum ama her hafta sir ağdayla aldırıyorum mecburen, buraya bir güzellik salonu açıldı lazer gelmiş, patronun eşi koltuk altına denedi eğer memnun kalırsa bende başlıycam önümüzdeki ay:KK53:

Ben kol altıma ve alt bacaklarıma 4'er seans yaptırdım, çok faydasını gördüm.
Zaman bulsam bir kaç seans daha gidip tamamından kurtulacam da, yok işte.

Bu arada, bizim yeni bakıcı eşinizle dışarı çıkacağınız zaman ben Doruk'a bakarım demişti, hem de bir kaç kere. Şimdi ben yarın akşam bir konsere gitmek istiyorum, bakıcıya bi sorsam mı acaba ?

Yazgıcan, Alpiş'e el insaf diyorum, çok güldüm...

Alt değiştirme problemi bu aralar hepimizde yine var anlaşılan, önceden yere çömelip rahatça yapıyordu kakasını şimdilerde dikkat ettim de ayakta ve bacaklarını iyice birbirine bitiştirip kapatmış, kasılmış vaziyette poposunuda sıkıp büzmüş halde yapmaya çalışıyor, nasıl çıkaracaksa öyle, haliyle ağlamalar bağırmalar oluyor, düzeltmeye, yardımcı olmaya çalıştığımda da beni itekleyip ''git'' diyor, o vaziyette elbette yapamaz, nasıl düzeltecem ben bu çocuğu yaa...

Gülşaaan benimde hiç bıyığım olmadı :))) Bıyık aldırmak nasıl birşey hiç bilmiyorum..

Hanaaaa Aylin kız keroda mı durmuyo alt değiştirirkenn Dodo da aynıı çığlık kıyamet değiştiriyorus..Neden acaba ya?

Ay bilmiyorum,Gülşan gibi eline illa oyalanacağı bişey veriyoruz, yemezse böyle oluyo, dün bakıcısı altını alacakmış pöööf öğğ falan demiş,herhalde sıcak diye rahatsız mı oldu ne, sorunsuz aldırmış

yazgıcan aynı merti görüyorum alpin resmine bakınca, erkek çocukları hepmi böyle yaramaz oluyo yaw, dün gece biz perdeleri asarken mert kaşla göz arası mutfakta sandalyeyi ocağın önüne getirip üstüne tırmanmak üzereydi, Allahtan tencere kapağı varmış tezgahta o dikkatini çekmişte bi bacağı ocakta bi bacağı sandalyede kalacak şekilde yakaladım:KK53:

gün aymadı aymıyor şöyle bi baktım son 3 senedir ne kadar mutsuzdum ben ya acıdım kendime şimdi size dünü anlatayım halinize şükredin bi hocaya gidip okutup üfletcem kendimi de kuzuyu da

işten çıktım patronla cenaze evine görümcemi almaya gittik ben arabada bekledim hemen döncez diye geciktiler indim eve doğru yürürken eseri gördüm yanıma gelip bi selam verdi nra kovalayan varmış gibi gitti anlam veremedim sonra anladım haticesi arabanın yanında bekliyomuş birlikte binip gittiler (cehennemin dibinde kaybolurlar inşallahhhh) tabi ben sinirden dağılmış halde eve gittim annemin dişi kötüydü iice azmış eseri arayıp dişçinin telefonunu almak zorunda kaldım aramışken boşanacağımızı kimlerin bildiğini sordum dayanamaım hatice biliyo mu dedim ben söylemedim dedi haticeyi at kafandan aramızda bişi yok olamaz falan dedi olduğu kadarı gördüğüm kadarı yeter dicektim diyemedim bırak ne kadar medeni boşanıyoruz bu işi o hale getirme dedi ben mi diyebildim sadece sonra kapattım zaten gece kaç kere uyandık saymadım ama 3. de kaka için uyandı bi açtım ishal ve tabi ki pişik ama bu sefer yıkamama bile izin vermiyeceği kadar kötü neyse binbir bağırtı yıkadım ilaçladım bağladım sütünü verdim tam gözünü yumdu yine kaka yaptı hadi uyandırdım bi daha yıkadım bi dha bağırdı süt vermeden uyutmaya çalıştım uyudu bikaç kez daha dönemediği için ve poosuunun acısından uyandı uyuttum sabah poposu cılk yarayd kolu başı kaşınıyodu ben her bebek için uyandığımda esere sinirimden uyuyamadım allahım bitsin artık bitsin bitsin

Esin dağıttın valla beni, hangisine ne diyeyim bilemedim...
Allah güzel gözlü kuzuma sağlık versin, senin de gelmiş geçmiş en kötü günlerin olsun bunlar, bundan sonra güneş doğsun...

ESİN cim yaşadıklarının hepsi çok zor şeyler,nedesen haklısın.Allah yardımcın olsun,sana kuvvet versin,sabır versin.kuzumada sağlık,şifa versin rabbim.
ama bu bir süreç geçecek canım,yeniden herşey yoluna girecek.bu yaşadığın sıkıntıların mükafatını alacaksın inşaallah canım.

Bende pişik kremi kullanmıyorum artık, kızarıklık görürsem ha.ma.ten sürüyorum..

Yazgıcan, Allah kolaylık versin, sana bir kez daha acıdım şimdi, işin zor hakkaten..

Esintoş, ne kadar doğru bir karar aldığını bir kez daha anlamışsındır heralde, artık Es.er i ve onun ne yaptığını düşünme, Hati.ce olmasa başka biri olacak veya olmayacak, sen bu kısımlarını düşünüp kendini boşuna yıpratma, biliyorum kolay değil ama onunla geçirdiğin mutsuz günleri düşün ve bundan sonrasında ne kadar huzurlu ve mutlu olacağını düşün bir de..
Güzel gözlü kuzuya geçmiş olsun, bu sıcakta birde ishal mi çıktı çocuğun başına yaa, hemen katılaştıracak şeyler yedirmeye başlasaydınız, inşallah çabuk düzelir.

esin senin için ve cemy için hep dua ediyorum inşallah biran önce huzurlu günlerinize dönersiniz canım benim, eserin kimle ne b-k yediğinide düşünme bence artık, o şimdi ipini koparmış gibi koşuyor yorulunca bi duracak ki herkes geride kalmış o tek başına , o zamanda o uykusuz gecelerin tadına varacak meraklanma arkadaşım:KK19:

Esin ayrıca bu çocuk çok fazla ishal olmuyor mu??? bence yedirdiklerinizi bi kontrol etmenizde fayda var.Ona dokunan birşey yediriyorsunuz.
Yazgı ya acıyan arkadaşlar,aynı versiyon bende de var,boyunun yetişemediği durumlarda parmak ucunda yükselmeyi bile biliyor bücür :18:

Esin ayrıca bu çocuk çok fazla ishal olmuyor mu??? bence yedirdiklerinizi bi kontrol etmenizde fayda var.Ona dokunan birşey yediriyorsunuz.
Yazgı ya acıyan arkadaşlar,aynı versiyon bende de var,boyunun yetişemediği durumlarda parmak ucunda yükselmeyi bile biliyor bücür :18:

Sana da acıyorum o halde :)) Kıskandın mı hemen Yazgı ya acımışlar bana hiç acımıyorlar diye, kıyamam sana kuzuuumm :)))

O parmak ucunda yükselmesi beni çok eğlendiriyor, çok komik oluyorlar yaww..
Dün akşam sandalyeyi çekip getiriyor bizimki, dur bakalım ne yapacak dedik, küçük kene balkondan aşağı bakacakmış meğer, tabiki izin vermedik, sandalyenin üstünde ve 6.katta, düşünmek bile karnıma ağrılar girmesine sebep oluyor, geceleri uyuyamaz oldum, sürekli kabus görüyorum, kene bir yerden düşecek diye ödümüz kopuyor, bu hareketli ve tırmanma isteği ile dolu dönemlerinin bir an evvel geçmesini diliyorum, yoksa ben kalpten gidecem..

yanımda olmanız büyük destek ama tüm gücüm tükeniyor yani dün benden güzel mi benden akıllı mı diye düşünecek kadar şimdi ne yapıyorlar diye kuracak kadar küçüldüm kendimden utandım içim acıyo kalbini ortası sıkışıyo bebeğimin acısı bi yandan o o.r.o.s.p.u.y.l.a eser bi yandan

AYLİN ewe çok sık ishal oluyo ama farklı bişey de yemiyo dün de kontrol ettim hadi eltim değişik bişey yediriyo bilmeden desem annemde yanlarındaymış tüm gün tavuk yemiş pilav yemiş yoğurt sabah yumurta peynir simit aralarda meyve bunların hepsi ev yapımı ve bahçeden zaten iştahı da yok zorlamamışlar akşamda ben dolma yedirdim doktora sordum bünyeden dio

Sana acımıyorum...
Günde 3-5 saat görüyorsun zaten, idare et :)
Bakıcısına acıyabilirim olsa olsa :)

O parmak ucunda yükselmesi beni çok eğlendiriyor, çok komik oluyorlar yaww..
Dün akşam sandalyeyi çekip getiriyor bizimki, dur bakalım ne yapacak dedik, küçük kene balkondan aşağı bakacakmış meğer, tabiki izin vermedik, sandalyenin üstünde ve 6.katta, düşünmek bile karnıma ağrılar girmesine sebep oluyor, geceleri uyuyamaz oldum, sürekli kabus görüyorum, kene bir yerden düşecek diye ödümüz kopuyor, bu hareketli ve tırmanma isteği ile dolu dönemlerinin bir an evvel geçmesini diliyorum, yoksa ben kalpten gidecem..

Ben de çok gülüyorum parmak uçlarında yükselmesine. Yine de ulaşamazsa tabure getirip üstüne çıkıyor.
Düşmesi korkusu bende de tavan yapmış vaziyette, su içmeye bile gidemiyorum bunu bırakıp...
En son bıraktığım yerde bulamazsam kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor.
Ev 7. kat bea..

Ben kötü olayları düşünmemeye çalışıyorum,çünkü bu yaştayız ama bizim bile yaşıyor olmamız büyük şans bu dünyada,Konya da bile deprem oldu, olacağı varsa oluyor işte,ne teknoloji ne bilmem ne

yanımda olmanız büyük destek ama tüm gücüm tükeniyor yani dün benden güzel mi benden akıllı mı diye düşünecek kadar şimdi ne yapıyorlar diye kuracak kadar küçüldüm kendimden utandım içim acıyo kalbini ortası sıkışıyo bebeğimin acısı bi yandan....................

Bak kızıyorum ama, tamam haklısın insan düşünmeden edemez ama önce sen kendine saygı duyacaksın ki başkaları da sana saygı göstersin, sen kendi kendini küçümsersen başkalarından saygı-statü bekleme bence, kendi kendine gücünü tüketen de sensin, dik tut başını yahuu, hayatını Es.er ve ne yaptığı ile ilgili düşünerek geçiremezsin, o boş bir insan, boş boş geçirecek hayatını ama sen geleceğe dair dopdolusun, planların var, amacın var ve bunları hayata geçirmek zorundasın, kendin için, Cemy için...
Ve şu an böyle düşünüp bu duyguları yaşaman çok normal, zamanla hepsi körelecek emin ol... Ayrıca Hat.ay a gitmenin senin için çok daha iyi olacağını düşünüyorum, Es.er gözünün önünde olduğu sürece, sen kafanda yazacak bir senaryo mutlaka bulursun..

Esintoş farklı bişey yemese bile belki çocuğun bünyesine tavuk ağır geliyordur, bi süre verme bence veya sıcaklardan yumurta ağır geliyor olabilir, böyle böyle denesen?
Burcu uslu çocuğun var sen hiç konuşma :KK20:
Bu hafta sanırım bizim Keroyla yıldızlarımız barışık değil, hem daha az gördüm bu hafta, hem daha fazla hayır dedim yaptıklarına herhalde ondan, taşınalım düzelticem aramızı :KK69:

X