2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hafta sonu gezmesi, lazer ve mudo dan aldığı elbise yaramış anlaşılan Esin' e :))
Bende daha iyi buldum Esintoşu..

itiraf edeyim iimde tarif edilemez bi coşku var ki ben bunu hiç hayra alamet saymıyorum bu boşanma işi çıtı çıkalı eser için yada boşanma için hani böyle deli del ağlamadım sokakta gören asla durumumu anlamaz halbuki acayip bir bilinmezlik var hayatımda ki hiç sevmem ama hayırlısı bakalım

elektrik gitmesi suretiyle yazdıklarım silindi tekrar yazamıycam:KK33:
esintoş bende daha iyi gördüm seni canım:KK16: midendeki o yumruğu eser boşandığı an beyinsiz başına yiyecek üzülme sen:KK52:

İşim çok, bir de pazartesi olması münasebetiyle biraz keyfim yok, sayfa açık ama yazamadım bir türlü...

Şimdi de bir toplantıya giriyorum, öğleden sonra daha çok yazacam diye umuyorum.

Öptüm çok.

Günaydın diycem ama geç kaldım sanırım biraz:)

Pelin'e dün klima dokundu galiba.. Karnını üşütmüş. İshal hali var. Gece çok sık uyandı. Midesi hep gurul guruldu. Şimdi de annem lapa yapmış, onu yiyor...

Ben de organik hayatın tadını çıkarıyorum:) Dalından dut kopardım geldim onu yiyorum. Ev kocaman, annem, Pelin ve benden başka da kimse yok.Bahçe yemyeşil, salıncak var,havuz var, hava buz gibi, bilimum meyve ağaçları ve toprakta sebzeler var. Körpecik biberler,tazecik fasulyeler, kabaklar... Ey topik ahalisi!!! Bize kalmaya gelsenize yaaaa... Tam bizim bebelere göre bi yer burası. Bebeleri yeşilliklere salarız, biz de ayaklarımızı uzatır dinleniriz..:KK69:

Ayy Kıymet nasıl imrendirdin beni yaa, ohh ne güzel hayat valla, keşke gelebilsem ne iyi olur, en çokta organik meyve-sebze kısmına imrendim, tadını çıkarın bol bol..

Gün karanlıksa etrafın bulanıksa
Kaderin sana düşmansa benden çok da farklı değilsin
Yağmura saygın sonsuzsa aşka hiç inanmıyorsan
Zorla günleri sayıyorsan aynı kişi bile olabiliriz

Eminim bi gün senle buluşup bişeyler içeceğiz
Hatta belki eskileri anacağız dertleşeceğiz

En sevdiğin şarkı yalansa hayatının filmi hayatsa
Bi de hayatın tümüyle yalansa karşılaşmamız an meselesi
Hayatının kitabı mutluluksa sardunyaları mırıldanıyorsan
Deniz görmeden yaşayamıyorsan sen eşittir ben demektir..

Gün yol almışsa efkârın omzundaysa
Gözyaşın sana düşmansa benden çok da farklı değilsin
Yağmura aşkın sonsuzsa kalbinde saklanıyorsan
Zorla günleri sayıyorsan aynı hüznü bile duyabiliriz

Eminim bi gün senle buluşup bişeyler içeceğiz
Hatta belki eskileri anacağız dertleşeceğiz

En sevdiğin şarkı yalansa hayatının filmi hayatsa
Bi de hayatın tümüyle yalansa karşılaşmamız an meselesi
Hayatının kitabı mutluluksa sardunyaları mırıldanıyorsan
Deniz görmeden yaşayamıyorsan sen eşittir ben demektir..

eyyy KK bağyenleri facede paylaşamıyorum mesaj içerikli olamsın die sie armağanımdır yukardaki şarkı:KK37:

Günaydın diycem ama geç kaldım sanırım biraz:)

Pelin'e dün klima dokundu galiba.. Karnını üşütmüş. İshal hali var. Gece çok sık uyandı. Midesi hep gurul guruldu. Şimdi de annem lapa yapmış, onu yiyor...

Ben de organik hayatın tadını çıkarıyorum:) Dalından dut kopardım geldim onu yiyorum. Ev kocaman, annem, Pelin ve benden başka da kimse yok.Bahçe yemyeşil, salıncak var,havuz var, hava buz gibi, bilimum meyve ağaçları ve toprakta sebzeler var. Körpecik biberler,tazecik fasulyeler, kabaklar... Ey topik ahalisi!!! Bize kalmaya gelsenize yaaaa... Tam bizim bebelere göre bi yer burası. Bebeleri yeşilliklere salarız, biz de ayaklarımızı uzatır dinleniriz..:KK69:
oki bebem adresi gönder nede olsa bekar ve bir ay sonrada işsiz bi hatunum gezer dururum:KK53:

eyyy KK bağyenleri facede paylaşamıyorum mesaj içerikli olamsın die sie armağanımdır yukardaki şarkı:KK37:

oki bebem adresi gönder nede olsa bekar ve bir ay sonrada işsiz bi hatunum gezer dururum:KK53:

Ayy Kıymet nasıl imrendirdin beni yaa, ohh ne güzel hayat valla, keşke gelebilsem ne iyi olur, en çokta organik meyve-sebze kısmına imrendim, tadını çıkarın bol bol..

Geyik diil yahu ..Can-ı gönülden davet ediyorum. Pelin de ben de çok memnun oluruz gelebilirseniz...
Esin telefonumu özelden yolluyorum. Eylül itibarıyle tadı kalmaz buraların. Hemen gelin:KK69:
Yasemin Ankara- Kayseri otobüsle 5 saat . Bi hftasonu gelebilirsin İklimle. Hem belki Pelin İklim'i görünce onu örnek alır da biraz uslanır:))

Anamı da alıp geleyim mi Kıymet, annelerimiz dertleşirken senle de ben dertleşiriz, çocukları da salarız yeşilliğe..
Şaka bir yana, ben gezmeyi çok seven biriyimdir, her fırsatı değerlendirmeye çalışırım ama öyle bir kocaya düştüm ki sorma, adam bildiğin odun, poposunu kaldırıpta şehir içinde bile bir yere gitmez bana da mani olur, o mani olmasa anası bir şekilde mani oldurtur, tek başına gezen kadınları ayıplarlar v.s. v.s. Bekarlık günlerimi arıyorum valla, ohh kafama göre takılır, gezerdim, babam hiç karışmazdı, çok modern bir insandı rahmetli..

Ama bayramda orada iseniz, Ürg.üp e gitme ihtimalimiz var, ordan Kay.seri yarım saat, mutlaka uğrarım, görüşürüz

kıymeeeeet bende gelmek istiyorum yaaaa:KK58:
mert artık tv de köpek görünce hav havvv diyo, kedi görüncede pisi pisi diyo ayyy çok mutlu oluyorum yeni bişey öğrenince:KK9: şuara en gıcık olduğum huyu tam iki seksen koltuğa uzanınca elimizden tutup hadi diye bizi evin içinde alakasız yerlere götürmesi, üstelik bazen hem benim elimden hemde babasının elinden tutup ailece evde gezmeye çıkıyoruz:KK52:

Kıymet, tam adamına dedin valla, zaten bu aralar evde oturacam diye aklım gidiyor, Kayseri dediğin bir uçak ve bağ bahçe ortamına deliririm ben, gözüm karardı inan ki :)

Yasemin, ben de çok severim gezmeyi, bi aralar Eko da dediğin gibiydi ama şimdi iyileşti, takılıyor peşime.

Gülşan, aynen, biz de üçümüz elele dolaşıyoruz evde bazen :) Bazen de Ekrem'le ikimizi elele tutuşturup, önümüze düşüp üstümüzden çekerek gezdiriyor sıpa... Epey konuşuyor benim oğlum, ama anlaşılabilen 5-10 kelime var, fakat anlatışı bir görseniz, böyle bir ciddiyet, böyle bir mimik-jest olamaz, meclis tv'den konuşuyor sanki miniş :)))

kıymeeeeet bende gelmek istiyorum yaaaa:KK58:
mert artık tv de köpek görünce hav havvv diyo, kedi görüncede pisi pisi diyo ayyy çok mutlu oluyorum yeni bişey öğrenince:KK9: şuara en gıcık olduğum huyu tam iki seksen koltuğa uzanınca elimizden tutup hadi diye bizi evin içinde alakasız yerlere götürmesi, üstelik bazen hem benim elimden hemde babasının elinden tutup ailece evde gezmeye çıkıyoruz:KK52:

Lojmana taşınınca rahat edersin meraklanma, ne de olsa küçükmüş lojman, şimdiki ev büyük, e çocukta haliyle gezmek ister elbet :)))
Şaka bir yana, elimizden çeke çeke diğer odalara götürüyor benim küçük kene de, ama odada ne istediği belli değil rastgele ıhh ıhh diye işaret parmağıyla bir yerleri gösteriyor, bazen çok sıkılıyorum ama yapacak bişey yok, 3 yaşına kadar sürüyormuş bu keşfetme dönemi, ya sabır şunun şurasında 1,5 senemiz var..

Kıymet, tam adamına dedin valla, zaten bu aralar evde oturacam diye aklım gidiyor, Kayseri dediğin bir uçak ve bağ bahçe ortamına deliririm ben, gözüm karardı inan ki :)

Yasemin, ben de çok severim gezmeyi, bi aralar Eko da dediğin gibiydi ama şimdi iyileşti, takılıyor peşime.

Gülşan, aynen, biz de üçümüz elele dolaşıyoruz evde bazen :) Bazen de Ekrem'le ikimizi elele tutuşturup, önümüze düşüp üstümüzden çekerek gezdiriyor sıpa... Epey konuşuyor benim oğlum, ama anlaşılabilen 5-10 kelime var, fakat anlatışı bir görseniz, böyle bir ciddiyet, böyle bir mimik-jest olamaz, meclis tv'den konuşuyor sanki miniş :)))

Benim odunda iyileşecek inşallah, eskiye nazaran daha iyi ama daha da iyi olması lazım :))

Oyyy yerim ben o ciddiyetli kuzuyu, maşallah, büyüdükçe ifadeleri değişmeye başladı, bebeklikten çıkıyorlar artık, çocuk oldular beaa, yakında sevdirmezler de kendilerini haa..

Benim odunda iyileşecek inşallah, eskiye nazaran daha iyi ama daha da iyi olması lazım :))

Oyyy yerim ben o ciddiyetli kuzuyu, maşallah, büyüdükçe ifadeleri değişmeye başladı, bebeklikten çıkıyorlar artık, çocuk oldular beaa, yakında sevdirmezler de kendilerini haa..

Ameliyat edelim seninkini, ilaç tedavisi yeterli olmamış demek ki :)

Bende en çok onan korkuyorum, öpüyorum sarılıyorum kokluyorum, böyle kalbim aydınlanıyor resmen kuzuyu bağrıma basınca, ama yakında adam olur bunlar, sevdirmezler, öptürmezler, napıcaz o zaman bilmiyorum. Bir tane daha yaparım diyecem ama bunu zor yaptık zaten, olur mu bilmem :)

Bir sorum var:
Bizim minişler bamya yiyebilirler mi? Bir de yesinler mi, bi faydası var mı?
Ben ağzıma koymam ve eve sokmam da kendisini, hiç bilmiyorum o yüzden.

Yazın çok sebze yok, ne yedireceğimi şaşırdım valla.

Bir sorum var:
Bizim minişler bamya yiyebilirler mi? Bir de yesinler mi, bi faydası var mı?
Ben ağzıma koymam ve eve sokmam da kendisini, hiç bilmiyorum o yüzden.

Yazın çok sebze yok, ne yedireceğimi şaşırdım valla.

Bamya dan ben epey yedirdim küçük kene ye, severek yedi, çorbalarına da kattım, yemek olarakta yaptım, lifli bir sebze, faydalı diye düşünüyorum, mineral açısından da zenginmiş, bakla ve patlıcan hariç her sebzeyi veriyorum ben.

X