- 7 Ekim 2009
- 2.201
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.561
ben çıkıyorum..hoşçakalın...:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayşegül alemsin:) acaba yaptırsan demeden eşin anlar mı...
Kıymt çok şaşrıdım...herkes yazıyor bööle şeyler..senden göründüler heralde...
Kurt , kuş, hayvanat bahçesi yaptım valla.. Geçmedi bi türlü sizsiz zaman..
Yeni bir ortama yeni bir şehre alışmak ne zor bilirim Seyhancım. Biliyosun bizim de gündemimizde şu günlerde.slm güzeller nasılsınız herkes iyidir umarım
serhan uyuyor bende işlerimi bitirdim 5dk bakıyım dedim geçmişe bakamıyorum fazla vaktim yok burada çok sık elektrik kesintisi oluyo kısa süreli ama yinede sık oluyo geçen gün geçmişi okudum tam yazıyordum elektrik kesildi serhan fırsat vermediği için sadece o uyurken girebiliyorum nete
biz iyiyiz alışmaya çalışıyoruz zor olacak biraz ama başka çare yok eşim mutsuz işyerinde çok fazla iş var ve kimse ne yaptığını bilmiyor dedi herşey ona bakıyo yine yoruluyo bi düzen oturtana kadar geç gelirim bazen hafta sonu bile çalışabilirim kışa kadar böyle olur dedi buraları da pek sevemedi bende oturduğum evi sevmedim çok eski ve bakımsız bırakmışlar biraz çekidüzen verene kadar çok yorulduk işin kötüsü boyatamadık bile zaman yoktu biz ararken bi tane ev yokken şimdi bi sürü ev var sinir oluyorum gözümde büyüyor çok zor taşınmak öyle olmasa seneye yaza başka eve geçerdim ama 2 yıl için değmez diye düşünüyorum baharda bi boyatır temizleriz tekrar diyorum ama şu var eğer ısınamazsak kesin taşınırız neyse boğdum sizi gelir gelmez
geçmezzzz tabi şekerim.sanırım cocuklar üniye baslayacaklar biz hala buralarda yazışıyor olacagız ... bu kez gelin damat çekiştirmesi yaparız- e ozamana kadar kv ve görümceler ceker ellerini herhalde bizim üstümüzden aminnnnnnnn :)
KIYMET özledik seniiii
NURŞAH çok geçmiş olsun duruya çok şaşırdım yazdıklarını okurken bi an önce uyku düzeni de tamamen oturur bi daha doktorluk hastalğı olmaz inşallah
SEYHAN hoşgeldin özledik senii yeni yere alışamaım demişsin 2 sene göz açıp kapıyana kadar geçer arkadaşlarını çevreni bıraktın üzülüyosun biliyorum ama bak biz burdayız sabit durduk seni bekliyoruz
özlemişim walla burayı ama nerden başlayacağımı bilmiyorum...Havalar çok sıcak ve günde 3 defa duştayız Hilal ile ve çok hoşuna gidiyor şimdi duşunu yaptı ve uyudu vücudu isilik ve dermotoit mantar olmuş krem sürüyoruz kabartılarımız var maalesef bu sıcakta da olması doğal dedi doktor krem sürmeye bayılıyor OHHH diyip kendisine de sürüyor....
Nurşah sende hoşgeldin uzun zamandır yoktun....
Seyhan ile konuşmuştuk o söyledi bana Pınar'ın durumunu umarım kötü bişeyi yoktur....
Yasemin canım İklim kuzumu eve gidince öp çok şeker...
Burcu sabah öylesine baktım sanırım bakıcı ve annen ile yine olaylar olmuş...
Gülşahcım canım MERT paşam iyidir umarım
Aylin hakkınızda hayırlısı olsun canım
Daha yazacaktım ama kim var kim yok bir gezineyim....
Tatilimiz iyi geçti su perisi Hilal denizden çıkmak bilmedi babası ile 2 hafta güzel vakit geçirdiler...Kumlarla haşır neşir herkese abi abla diye bağırıp durdu denizde ....
İş yerinde de yasaklanmış KK giremiyeceğim sanırım bende tlfdan girerim artık
Nurşahcım geçmiş olsun Duru'ya.
Şu yazdıkların çok ilgimi çekti. Farkında olmadan Pelin'deki probleme de ışık tuttun. Pelin de geceleri çok sık uyanan bir çocuktu. Ta ki eşim Bursa'ya gidene kadar. Şimdi şu yazdıklarını okuduktan sonra anlıyorum ki ben eşim burdayken sürekli kv problemi yaşıyordum, bu da Pelin'e yansıyor ve onu huzursuz ediyordu. Eşim gittikten sonra kv bize uğramaz oldu. Hatta geçen hafta biz Bursa'ya gitmeden önce görümcelerle tartıştıktan sonra ipler tamamen koptu ve ben çok rahatladım. Enteresan bir şekilde, hava çok sıcak olmasına rağmen Pelin çok kolay uyuymaya başladı..
Dr un anlattıklarını daha detaylı paylaşsana.. Nasıl alıştırdın tek başına uyumaya? Ben de ayağımda sallıyorum çünkü. Ve Tracy nin kitabını okudum tümden bunalıma girdim. Yöntenlerini pek de uygulanabilecek görmedim..[QUOTE=simenay;20164248]Kıymet, çok şaşırtıcı hakkaten, buna benzer bir sürü mesaj yazmışızdır hepimizde, o halde zamanı geldikçe hepimizde ceza alacaz demek ki, yada seni o adı geçen dr. un bir tanıdığı kötü içerik diye yönetime şikayet etmiş te olabilir..
Bizde kv yazdıklarını okudu da seni şkayet etti sandık :))
KIYMET özledik seniiii
NURŞAH çok geçmiş olsun duruya çok şaşırdım yazdıklarını okurken bi an önce uyku düzeni de tamamen oturur bi daha doktorluk hastalğı olmaz inşallah
SEYHAN hoşgeldin özledik senii yeni yere alışamaım demişsin 2 sene göz açıp kapıyana kadar geçer arkadaşlarını çevreni bıraktın üzülüyosun biliyorum ama bak biz burdayız sabit durduk seni bekliyoruz
Ya ben de Kero yu sallamadan uyutamıyorum son ses çığlık çığlığa bağırıyor yatağına koyunca,biraz ağlasın bişey olmaz dedim çocuk sinir harbi yaşıyor resmen, bu sefer de sinir hastası etmeyeyim çocuğu diye yine alıp sallıyorum.
Kıymet kesin o dr.un tanıdığı şikayet etti yoksa ceza alınacak bi yazı yazmamışsın,bursa ya taşınacak mısın peki?eşinle nasıl ayrıldınız?aranız nasıl?
ayfer hoşgeldin
hoşgeldin ayfercim özledik bea ayline neden hakkında hayırlısı dedin ben anlamadımözlemişim walla burayı ama nerden başlayacağımı bilmiyorum...Havalar çok sıcak ve günde 3 defa duştayız Hilal ile ve çok hoşuna gidiyor şimdi duşunu yaptı ve uyudu vücudu isilik ve dermotoit mantar olmuş krem sürüyoruz kabartılarımız var maalesef bu sıcakta da olması doğal dedi doktor krem sürmeye bayılıyor OHHH diyip kendisine de sürüyor....
Seyhan ile konuşmuştuk o söyledi bana Pınar'ın durumunu umarım kötü bişeyi yoktur....
Tatilimiz iyi geçti su perisi Hilal denizden çıkmak bilmedi babası ile 2 hafta güzel vakit geçirdiler...Kumlarla haşır neşir herkese abi abla diye bağırıp durdu denizde ....
Ben de sizi özledim Esincim...
Noldu sizin boşanma meselesi?Geçenlerde bi okudum kv ile konuşmak istediğini yazmışsın. Konuştun mu?
inşallah canım şimdi bile kendimi çok daha iyi hissediyorum :) o yüzden sanırım Duru'da iyi..Kısır döngüye girdik resmen....Nurşah, çok sevindim senin adına, yani şimdi daha iyi olmanıza, eğer anlattığın gibiyse durum, endişelenmekten çok şey kaçırmışsın Duru nun büyümesi ile ilgili, Onu gözlemleyebilmek ve izlemek çok güzel bir duygu, farkındalık çok önemli bir konu bence, içinde yaşarken birçok şeyi farkedemiyoruz malesef, uzmandan yardım almakla çok iyi etmişsiniz, zamanla sende hem fiziken hemde ruhen toparlanırsın, herşey daha güzel olur inşallah..
saol canımcım...bizim burada bi fotocu var yakınlarda oraya giderim uygundu da fiyatı...hemen hemen hergün fotoğrafı var Duru'nun onları kronolojik sıraya göre dizip tarih yazıcam :)Netten sipariş verebilirsin, indirimde yapıyorlar, 25 TL üzeri kargo bedava, Fotoğraf Baskı, Fotoğraf, Fotograf Baskı, Foto baskı, Fotoğraf baskı fiyatları, Fotoğraf Baskısı, Fotograf Baskisi, Hediyelikler, Ödüllü yarışma , daha önce Burcu önermişti burayı bende buradan sipariş veriyorum, ilgilenirsen diye yazayım dedim..
inşallah canım bende babasınında buna çook ihtiyacı var :)KIYMET özledik seniiii
Hoşbulduk canım sende hoşgeldinn..evet yoktum durumu anlattım işte yukarıda :)özlemişim walla burayı ama nerden başlayacağımı bilmiyorum...Havalar çok sıcak ve günde 3 defa duştayız Hilal ile ve çok hoşuna gidiyor şimdi duşunu yaptı ve uyudu vücudu isilik ve dermotoit mantar olmuş krem sürüyoruz kabartılarımız var maalesef bu sıcakta da olması doğal dedi doktor krem sürmeye bayılıyor OHHH diyip kendisine de sürüyor....
Seyhan yaa sen gittin mi inan çok üzüldüm..çünkü görüşmek kısmet olmadı buarada bir türlü yaaa buluşup çocukları parka götürcektik dahaaa 2 sene sonraya mı kaldııı :)canımcınız zaten burada kimsem yok komşum falan olacak bi durumda da değilim apartmandaki tek kadın 75 yaşında eşimin işyerindeki arkadaşlarının eşleride bazısı çalışıyo kalanıda ya yeni doğum yapmış yada yapacak herzaman olduğu gibi siz varsınız ya bana yeter hepinizi çok seviyorummmm
nurşahcım geçmiş oldun duru ya ama gelişmeler sevindirici ben de denedim serhanı aynı şekilde uyutmayı ama başarılı olamadım henüz ara sıra denemelerim devam ediyo o mucize günü sabırsızlıkla bekliyorum
Duruda öyleydi sallayıp yatırırdım uyanır uyuyamazdı ve tekrar başa bu sefer yine sallardım ter içinde kalırdı dizlerimde yatırırdım yine uyanırdı...çocuklara kendi kendine uyumayı öğrettiklerinde daha derin ve sağlıklı uyurlarmış...Ya ben de Kero yu sallamadan uyutamıyorum son ses çığlık çığlığa bağırıyor yatağına koyunca,biraz ağlasın bişey olmaz dedim çocuk sinir harbi yaşıyor resmen, bu sefer de sinir hastası etmeyeyim çocuğu diye yine alıp sallıyorum.
Kıymet kesin o dr.un tanıdığı şikayet etti yoksa ceza alınacak bi yazı yazmamışsın,bursa ya taşınacak mısın peki?eşinle nasıl ayrıldınız?aranız nasıl?
ayfer hoşgeldin