2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkurler arkadaslar hosbuldukkkkkk.

Mutlu03 Valla ben isin entresani yemek yiyebiliyorum (cogu zaman :))) bazi seyler haric tabi. Yedikten sonra 1 saat bulantim oluyor ve yemek yedikten tam 2 saat sonra tekrar bulantilar basliyor arada atistirmaliklarla idare etmeye calisiyorum. Bi gun iyi geliyorum ise bi gun berbat yani cok degisken bir yapim oldu artik benim. Ama dedigim gibi hedefim var 16. hafta :)))))))

Taburcu bence bu hamilelik isi sabir isi kardesim. Baska bisi degil su an sabrediyoruz cogu zaman sabrimiz deneniyor ve ilerde de hep sabredecegiz bu anne olmanin ilk kurali sanirsam.

Simenay bebeginin ense kalinligi kac cikmisti.

Arkadaslar birsey sormak istiyorum. bu doktor isimlerini neden ozelden yaziyorsunuz ne sakincasi var acaba. Ben KK da oyle daha onceden hicbir topige uye olmamistim da o yuzden soruyorum yani. Yonetimce mi yasak yoksa sizler mi paylasmak istemiyorsunuz isimleri.

herkese merhaba biliyorsunuz dün bayağı bir ağrım oldu bugün daha iyiyim ama birazdan doktoruma gidiyorum dünden beri gözüme uyku girmedi bebişimi görmezsem rahat edemeyeceğim.inşallah iyi haberlerle gelirim :Saruboceq:

canımcım bu mübarek günde dualarım seninle,.:Saruboceq:güzel haberlerini hemen iletmeyide unutma emi:lepi:

Ezgim iyi haberlerle gelmeni umud ediyorum, dualarım seninle arkadaşım..

çok teşekkür ederim canlarım inşallah iyi haberlerle geleceğim Allah hepimizin bebişini korusun.ben çıkıyorum gelince yazarım.

Canımcım, ense kalınlığı 0,66 çıktı bebeğimin, doktor burun kemiği gelişimine de baktı, bunlar için normal demişti.

Benim bebegimin 2.1 cikti ve yasim 30. Dusuk risk cikti. Senin kan tahlilinde mi farklilik var acaba. Canim bence hicbirseyi kafana takmamalisin. Herseyden onemlisi senin moralin biliyorsun. :Saruboceq: Insallah hersey normaldir saniyorum arkadaslarda tavsiye etmisler bencede kesinlikle 2. doktora gostermelisin sonuclari.

Teşekkür ederim fty, başka bir doktora daha gitmeye karar verdim zaten, benim yaşımda 32, kan testi sonucunda free beta hcg değerim yüksek çıktı benim, ondan dedi doktor amniyosentez yapalım diye..

Simenaycığım ayağın için çok geçmiş olsun. Bu amniyosentez meselesi için ilk yazdığında da kızmıştım. Doktorun "sonuc temiz çıkacak eminim ama sen yine de amniyosentezi yaptır" demiş. Ben bunu anlamıyorum temiz çıkacağına eminsen bunu neden yaptır diye ısrar ediyorsun. Yok içinde şüphe varsa benimle neden açıkça paylaşmıyorsun. Bu benim güvenimi yıkar. Ben doktorumun tutarsız konuşmasını, benimle açık olmamasını kabul edemem. Bence ilk fırsatta başka bir doktora git. Ben teslerim bu başka bir doktora gidiyordum artık ona deva etmek istediğimden emi değilim bu nedenle sonuçlarımla size geldim dersin. İçini ferah tut. İnşallah hiçbir şey çıkmaz.

Kızlar, benimle ilgilenen, doktor tavsiyesinde bulunan, moral veren, dua eden, kısacası tüm Mart annelerine çoookkk teşekkür ediyorum, biraz olsun moralim yerine geldi, iyi ki sizlerle paylaşmışım ve iyi ki varsınız, hepinizi seviyorum, ben biraz istirahat edecem, sonra yine gelirim aranıza, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın, çok öptüm hepinizi, sevgiler...

Doktor adı ya da hastane adını yazıyorsun ama doktorun, hastanenin telefon numarasını, adresini yazarsan siliniyor diye biliyorum.

Canım su gibi git su gibi gel. İnşalah çok güzl haberler alırsın. İnşallah herşey normaldir.

Teşekkür ederim Taburcu, ilk fırsatta başka doktora gidecem zaten, bu güvensizlikle aynı doktora devam edemem artık.

Herkese merhaba, umarım iyisinizdir.
Kızlar bu sabah beni arı soktu, hamilelikte bunun bir zararı var mıdır? Bilginiz var mı bu konuda?? Arı alerjim yok normalde ama bebek için endişelendim..

Hayırlı Cumalar kızlar. Rabbim yavrularımıza da bize de güç kuvvet versin, Sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
simenay çok geçmiş olsun. Bir an önce ayağın iyileşir inşallah,sağlığına kavuşman dileğiyle.. Bebeğin konusunda da çok ağlama bebeğini de üzme. Bu tip şeyler genelde oluyor. Ama sonuç temiz çıkıyor. ıyi düşün iyi olsun canım. ıyice düşünüp araştırmadan da amniyosentez yaptırma bence. Hayırlısı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…