2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dilacım teşekkür ederim tatlım buarada güzel haberlerini de okudum çok sevindim canım
:1hug:

taburcu çok zor beklemek ama yapılacak bişey yok malesef...4 saat kaldı yaşasınnn.... :dance:

simenaycanım kusura bakma gerçekten Şeniz şimdi nasılsın,ne zaman çıkarıcaklarmış alçıyı ?

Simenay öteki topiğe de yazdım... Benim doktorumu tavsiye ediyorum... Normalde rutinde çok ilgilenmez ama bu tarz durumlarda acayip ilgilenir, her ihtimali değerlendirir... Medicana da... Doçent...

bu arada simenaycım,hani kimse beni sormamış falan dedinya,inan hep aklım sendeydi,yalnız foruma yazmamıştım,.:1hug:

Teşekkür ederim kızlar, moralim çok bozuk gerçekten, doktoru değiştirecem kesinlikle, Canancım dediğin gibi bişey demeden başka doktora devam edecem, üçlü test var sırada naılolsa, onda da benzer bir sonuç alırsam, mecburen yaptırırım amniyosentezi, bu şüpheyle 9 ay geçer mi?

Canımcım 10 gün kalacak alçı dedi doktor, 5 günü bitti, kaldı 5 gün, sonrasında özgürüm artık :)) şimdi daha iyiyim, sadece amniyosentez konusunda moral bozukluğu var işte..

Canım önceki testin sonucunu da doktoruna götürmelisin... Bence öteki doktor para için de yapıyor olabilir... Allahım ne kadar çok manyak var bu dünyada... Moralini alt üst etmiş resmen....

Ayağını alçıya almaları iyi olmuş, hem biraz dinlenirsin de...

maşallah bütün E harfi ile başlayan isimler sizde şimdi sen bebeğinde adını E ile koyucan dimi canım isim kalmamış görünüyo ama bulursun inş. kaydirigubbakcemile3

Simenay,
Ben hamileliğimin 4. haftasında bilmeden rontgen çektirmiştim... Doktorum olmasa aldıracaktım bebişimi... Birçok kişiden radyoloji doktorundan fikir aldı... Araştırdı, ve hep benim moralimi yüksek tuttu...
Kesinlikle öneriyorum...

cok gecmis olsun canim alci zorlayabilir ama olsun sonrasinda rahat edersin bence amniyosentezi o kadar dert etme kendine bunu cok kisi yaptiriyor be bitanem uzme kendini ve bebisini

Ayağım alçıdan bi çıksın başka doktora gidecem zaten, ama gerçekten kafam çok karışık, bana özelden doktorunu yaz, bir araştırayım..

Canımcım 10 gün kalacak alçı dedi doktor, 5 günü bitti, kaldı 5 gün, sonrasında özgürüm artık :)) şimdi daha iyiyim, sadece amniyosentez konusunda moral bozukluğu var işte..

canım benim yaa geçmiş olsun kusura bakma yaa senle ilgilenmemiş gibi olduk...
amniyosenteze gelince bak geçmiş sayfalarada yazdım...doktorum çok iyi zaten biliyosunuz ama erkek bebiklerin ense kalınlığı biraz daha fazla çıkar kız bebeklerine göre bazı doktor arkidişler para kazanmak için hemen amniyosentez derler kesinlikle başka iki uzmanın daha görüşü alınmalı bu konuda hemen yaptırılmamalı demişti...
eğer düşünürsen adresini telefonunu veririm ama benimki özel bilmiyorum nerede çalışıyorsun belki kurumun karşılar canım...dikkat et kendine hiç bişi olmicak merak etme tamammı?

cok gecmis olsun canim alci zorlayabilir ama olsun sonrasinda rahat edersin bence amniyosentezi o kadar dert etme kendine bunu cok kisi yaptiriyor be bitanem uzme kendini ve bebisini

Teşekkür ederim Limburg, alçı hareketlerimi kısıtlıyor evet ama bu arada evde dinlenmiş ve araştırmak için fırsat bulmuş oluyorum işte, herşeyin hayırlısı artık, dua edin bana nolur, kafam çok karışık..

canım çok sağol benim içimin rahatlaması gerçekten bi yana eşimin içinin rahatlaması çok daha iyi olucak ilk defa gelebilecek benimle o yüzden çok heyecanlı delikafadulden

ayy evet kimbilir ne kadar heyecanlidir benimkide belli etmez bisiy yani hayecan merak yokmus gibi davranir ki cok sukur biz hep beraber gittik ama oraya gidince dr benden fazla fazla soru sorar ekranin icine dusecek gibi bakar tabi insan hem bebisini iyi saglikli gorunce hemde kocisini oyle gorunce cok keyifli ouyor ohh bee diosun yani:1hug:

canım bende özelden yazdım sana oku...yimee çıkıyom kısçeler görüşiruk...

dua etmemmi hic canim ALLAH en kisa zamnda senin icine ferahlik versin selamete cikarsin insallah

iyi az kalmış yarısı bitmiş sonrasında da dikkat etmen gerekiyor mazallah tekrarlamasın diye canım amniyosentez e fazla kafanı takma iyi sonuçlar çıkacak allahın izniyle iyi düşün iyi olsun arkadaşım :1hug:

valla bende onun o halini merak etmiyor değilim hala anlayamadı baba olduğunu görünce anlar artık umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…