- 12 Haziran 2009
- 446
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.301
Şaka yaptım kızlar, Mart anneleri topiği çok kalabalık gerçekten ve arada kaynayabiliyor, kimseye küsmedim şaka yaptım size...
Ayağımdan ufak bir kaza geçirmiştim ya hani, 5 gündür evde yatıyorum, alçıya aldılar benim bacağımı komple, hamileyim diye röntgen çekemediler hastanede, kırık yokmuş ama çatlak ve incinme olabilirmiş, tedbir olsun diye dizime kadar alçıya aldılar bacağımı, hareket edemiyorum haliyle, zaten yürümem yasaklandı, üstüne basmayacakmışım, evde 10 gün yatacam sonra alçıyı çıkaracaklar, zor oluyor biraz ama iyileşmek için katlanıyorum artık...
Bebişim de iyidir umarım, bu kadar sorun arasında kendi derdime düşüp onu ihmal ettim açıkçası biraz, bulantılarım azaldı, iştahım açıldı kızlar benim, yattığım yerden habire yiyorum, annem sağolsun kilo aldıracak bana valla...
Bunun dışında amniyosentez konusu kafamı çok karıştırdı, sürekli ağlıyorum kızlar, doktoruma olan güvenim sarsıldı ben hastane ve doktor değiştirmeye karar verdim.. Bir konu açtım sizde okumak isterseniz buyrun..
Amniyosentez konusunda fikirlerinize ihtiyacım var.. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Simenay, diğer başlığı okudum şimdi. Madem senin de güvenin azaldı, başka bir doktora da gitsen. En azından testlerini orada yaptırsan bu amniyosentezi hiç anlatmadan o doktora. İnşallah bir şey çıkmaz canım, içini ferah tut.
bu arada simenaycım,hani kimse beni sormamış falan dedinya,inan hep aklım sendeydi,yalnız foruma yazmamıştım,.:1hug:
hadi canim hayirlisiyla git gel insallah gor bebisinide icin rahatlasin bir
dilacım teşekkür ederim tatlım buarada güzel haberlerini de okudum çok sevindim canım
:1hug:
taburcu çok zor beklemek ama yapılacak bişey yok malesef...4 saat kaldı yaşasınnn.... :dance:
simenaycanım kusura bakma gerçekten Şeniz şimdi nasılsın,ne zaman çıkarıcaklarmış alçıyı ?
Teşekkür ederim kızlar, moralim çok bozuk gerçekten, doktoru değiştirecem kesinlikle, Canancım dediğin gibi bişey demeden başka doktora devam edecem, üçlü test var sırada naılolsa, onda da benzer bir sonuç alırsam, mecburen yaptırırım amniyosentezi, bu şüpheyle 9 ay geçer mi?
Sekie canım benim, bak burada göreceğin E ile başlayan her isim benim bir sevdiğimin ismi. Kuzenlerim, eşim, arkadaşlarım, akrabalarım, dayım vs... Hepsi de sevilen insanlar. Hepsi içinde çok güzel şeyler söylenir. İçerinde erkek bebek sahibi olursam kendi bebeğime koyacağım isim de var :) Kimseye yapam bu kıyağı seninle paylaşıyorum bak
Gördüğün üzere amma da çok E harfi ile başlayan tanıdığım var. :)
Edip, Eren, Ediz, Ekim, Ekin, Emek, Emin, Ener, Enis, Erdem, Esen, Ezel, Evren, Eser, Efgan, Egemen, Emir, Erim, Ender, Engin, Eray, Erdal, Ersen, Ersin, Ertan, Ertuğrul...
Şaka yaptım kızlar, Mart anneleri topiği çok kalabalık gerçekten ve arada kaynayabiliyor, kimseye küsmedim şaka yaptım size...
Ayağımdan ufak bir kaza geçirmiştim ya hani, 5 gündür evde yatıyorum, alçıya aldılar benim bacağımı komple, hamileyim diye röntgen çekemediler hastanede, kırık yokmuş ama çatlak ve incinme olabilirmiş, tedbir olsun diye dizime kadar alçıya aldılar bacağımı, hareket edemiyorum haliyle, zaten yürümem yasaklandı, üstüne basmayacakmışım, evde 10 gün yatacam sonra alçıyı çıkaracaklar, zor oluyor biraz ama iyileşmek için katlanıyorum artık...
Bebişim de iyidir umarım, bu kadar sorun arasında kendi derdime düşüp onu ihmal ettim açıkçası biraz, bulantılarım azaldı, iştahım açıldı kızlar benim, yattığım yerden habire yiyorum, annem sağolsun kilo aldıracak bana valla...
Bunun dışında amniyosentez konusu kafamı çok karıştırdı, sürekli ağlıyorum kızlar, doktoruma olan güvenim sarsıldı ben hastane ve doktor değiştirmeye karar verdim.. Bir konu açtım sizde okumak isterseniz buyrun..
Amniyosentez konusunda fikirlerinize ihtiyacım var.. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Canım önceki testin sonucunu da doktoruna götürmelisin... Bence öteki doktor para için de yapıyor olabilir... Allahım ne kadar çok manyak var bu dünyada... Moralini alt üst etmiş resmen....
Ayağını alçıya almaları iyi olmuş, hem biraz dinlenirsin de...
Canımcım 10 gün kalacak alçı dedi doktor, 5 günü bitti, kaldı 5 gün, sonrasında özgürüm artık :)) şimdi daha iyiyim, sadece amniyosentez konusunda moral bozukluğu var işte..
cok gecmis olsun canim alci zorlayabilir ama olsun sonrasinda rahat edersin bence amniyosentezi o kadar dert etme kendine bunu cok kisi yaptiriyor be bitanem uzme kendini ve bebisini
merhaba canımcım,.sana özel mesaj atıyorum.okursunmu:1hug:
canım çok sağol benim içimin rahatlaması gerçekten bi yana eşimin içinin rahatlaması çok daha iyi olucak ilk defa gelebilecek benimle o yüzden çok heyecanlı delikafadulden
Teşekkür ederim Limburg, alçı hareketlerimi kısıtlıyor evet ama bu arada evde dinlenmiş ve araştırmak için fırsat bulmuş oluyorum işte, herşeyin hayırlısı artık, dua edin bana nolur, kafam çok karışık..
Teşekkür ederim Limburg, alçı hareketlerimi kısıtlıyor evet ama bu arada evde dinlenmiş ve araştırmak için fırsat bulmuş oluyorum işte, herşeyin hayırlısı artık, dua edin bana nolur, kafam çok karışık..
canım bende özelden yazdım sana oku...yimee çıkıyom kısçeler görüşiruk...
Canımcım 10 gün kalacak alçı dedi doktor, 5 günü bitti, kaldı 5 gün, sonrasında özgürüm artık :)) şimdi daha iyiyim, sadece amniyosentez konusunda moral bozukluğu var işte..
ayy evet kimbilir ne kadar heyecanlidir benimkide belli etmez bisiy yani hayecan merak yokmus gibi davranir ki cok sukur biz hep beraber gittik ama oraya gidince dr benden fazla fazla soru sorar ekranin icine dusecek gibi bakar tabi insan hem bebisini iyi saglikli gorunce hemde kocisini oyle gorunce cok keyifli ouyor ohh bee diosun yani:1hug: