2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar benımde 10.hafta hamileliğimin doldu Allah nasip ederse inş nısan annesı olucam :)) ama mide ağrısından ölüyorum acıacı su geliyo baktım doluyom ağzıma kadar ve kusmuyorum ben kendımı kusturuyorum o acısuyu çıkarınca rahatlıyorum napıyım ... genelde tuzlu yemek geliyo mide bulantısındanmı ne tatlı yemıyorum fazla cinsiyetı belli edermı :) hanı tatlı yiyenın bilmem neyı ekşinin bilmem neyı muhabbetı varya nasıldı

Son düzenleme:
efecrin jayırlısıyla git gör bebeğini inşallah yağmur normal yağarda sel olmaz bu ramazan ayında çok zor Allah insanlara kolaylık versin

canım çok sağol umarım rahat rahat gider gelirim
allah kimseyi zor da bırakmasın valla

Hafif ekşili elma benim mideme de çok iyi geliyor, bir de üzüm. Akşam yemekten sonra bunları yiyorum mutlaka, çok iyi geliyor.

ben işyerinde yiyorum meyvemi ara öğünüm oluyor

selam kızlar benımde 10.hafta hamileliğimin doldu Allah nasip ederse inş nısan annesı olucam :))

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.

Hayırlı sabahlar kızlar

Yine güzel haberler var Çatladapatla ve Dila arkadaş Maşallah Bebiklerinize...

hayırlı sabahlar ama biz öğle emeğine başlayacaktık cokacimcoook

gunaydin arkadaslara.s.
ayy canim yaaa ne kadar sanslisin yerim ben o balik gibi yuzen oglusunu masallah darisi en kisa zamnda bize insallah

Şaka yaptım kızlar, Mart anneleri topiği çok kalabalık gerçekten ve arada kaynayabiliyor, kimseye küsmedim şaka yaptım size...

Ayağımdan ufak bir kaza geçirmiştim ya hani, 5 gündür evde yatıyorum, alçıya aldılar benim bacağımı komple, hamileyim diye röntgen çekemediler hastanede, kırık yokmuş ama çatlak ve incinme olabilirmiş, tedbir olsun diye dizime kadar alçıya aldılar bacağımı, hareket edemiyorum haliyle, zaten yürümem yasaklandı, üstüne basmayacakmışım, evde 10 gün yatacam sonra alçıyı çıkaracaklar, zor oluyor biraz ama iyileşmek için katlanıyorum artık...

Bebişim de iyidir umarım, bu kadar sorun arasında kendi derdime düşüp onu ihmal ettim açıkçası biraz, bulantılarım azaldı, iştahım açıldı kızlar benim, yattığım yerden habire yiyorum, annem sağolsun kilo aldıracak bana valla...

Bunun dışında amniyosentez konusu kafamı çok karıştırdı, sürekli ağlıyorum kızlar, doktoruma olan güvenim sarsıldı ben hastane ve doktor değiştirmeye karar verdim.. Bir konu açtım sizde okumak isterseniz buyrun..

Amniyosentez konusunda fikirlerinize ihtiyacım var.. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

canımcım merhaba,.hayırdır kötü bi durum yoktur inşallah:uhm: :uhm: :uhm:

Arkadaşım çok geçmiş olsun. Ben kazayı falan bilmiyordum. Dikkat et kendine. Amniyosentez nereden çıktı? Seninle ilgili çok şey kaçırmışım sanırım... İnşallah önemli bir problem yoktr.

cok sukur hersey yolunda olunca acayip mutlu ve huzurlu oluyor insan hadi gozun aydin canim

Ben sana E ile başlayan bir sürü erkek bebek ismi veririm ama bedava olmaz :)

ver kuzum ne istiyorsan veririm sana,feda olsun!!!!kaydirigubbakcemile3

Sekie canım benim, bak burada göreceğin E ile başlayan her isim benim bir sevdiğimin ismi. Kuzenlerim, eşim, arkadaşlarım, akrabalarım, dayım vs... Hepsi de sevilen insanlar. Hepsi içinde çok güzel şeyler söylenir. İçerinde erkek bebek sahibi olursam kendi bebeğime koyacağım isim de var :) Kimseye yapam bu kıyağı seninle paylaşıyorum bak

Gördüğün üzere amma da çok E harfi ile başlayan tanıdığım var. :)

Edip, Eren, Ediz, Ekim, Ekin, Emek, Emin, Ener, Enis, Erdem, Esen, Ezel, Evren, Eser, Efgan, Egemen, Emir, Erim, Ender, Engin, Eray, Erdal, Ersen, Ersin, Ertan, Ertuğrul...

hadi canim hayirlisiyla git gel insallah gor bebisinide icin rahatlasin bir

Simenay, diğer başlığı okudum şimdi. Madem senin de güvenin azaldı, başka bir doktora da gitsen. En azından testlerini orada yaptırsan bu amniyosentezi hiç anlatmadan o doktora. ınşallah bir şey çıkmaz canım, içini ferah tut.

bu arada simenaycım,hani kimse beni sormamış falan dedinya,inan hep aklım sendeydi,yalnız foruma yazmamıştım,.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…