- 5 Ekim 2007
- 1.805
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.281
elma veya meyve ye geçer canım sendemi ankaradasın
her yatışımda hissediyorum özelliklede tatlı yediğim zamanlar
Hafif ekşili elma benim mideme de çok iyi geliyor, bir de üzüm. Akşam yemekten sonra bunları yiyorum mutlaka, çok iyi geliyor.
selam kızlar benımde 10.hafta hamileliğimin doldu Allah nasip ederse inş nısan annesı olucam :))
Hayırlı sabahlar kızlar
Yine güzel haberler var Çatladapatla ve Dila arkadaş Maşallah Bebiklerinize...
benimde tatlımın ilk lokmasını aldığımda karnımın ortasında bi hareket olurdu ama devaı gelmezdi
kızlar günaydın bugün açılışı ben yapayım bari,keyifli,mutlu ,huzur dolu bir gün geçirmenizi diliyorum..opuyorumnanaktan
kızlar ben iyiçe hissetmeye başladım bebişi,,,baya bi çıktı karnım,oturup kalkarken falan rahatsızlık vermeye başladı,içindede ara ara hareketler hissediyorum,az önçe kıpırdıyordu benim kereta yine...akşam yatarken falan döndüğüm tarafa sanki karnım o tarafa kayıyor sanki,
Herkese Merhaba, umarım herkes iyidir, geçmişi oku oku bitiremedim valla, çok hızlı ilerlemiş sayfalar, yokluğumu pek farkeden olmamış anlaşılan, küstüm size, bu kız napar ne eder, nerelerde diye hiç merak etmediniz mi beni, başımdan neler geçti neler...
Şaka yaptım kızlar, Mart anneleri topiği çok kalabalık gerçekten ve arada kaynayabiliyor, kimseye küsmedim şaka yaptım size...
Ayağımdan ufak bir kaza geçirmiştim ya hani, 5 gündür evde yatıyorum, alçıya aldılar benim bacağımı komple, hamileyim diye röntgen çekemediler hastanede, kırık yokmuş ama çatlak ve incinme olabilirmiş, tedbir olsun diye dizime kadar alçıya aldılar bacağımı, hareket edemiyorum haliyle, zaten yürümem yasaklandı, üstüne basmayacakmışım, evde 10 gün yatacam sonra alçıyı çıkaracaklar, zor oluyor biraz ama iyileşmek için katlanıyorum artık...
Bebişim de iyidir umarım, bu kadar sorun arasında kendi derdime düşüp onu ihmal ettim açıkçası biraz, bulantılarım azaldı, iştahım açıldı kızlar benim, yattığım yerden habire yiyorum, annem sağolsun kilo aldıracak bana valla...
Bunun dışında amniyosentez konusu kafamı çok karıştırdı, sürekli ağlıyorum kızlar, doktoruma olan güvenim sarsıldı ben hastane ve doktor değiştirmeye karar verdim.. Bir konu açtım sizde okumak isterseniz buyrun..
Amniyosentez konusunda fikirlerinize ihtiyacım var.. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
gunaydin canimmmmopuyorumnanaktan
Günaydin Kizlar...
Bizde dün doktora gittik...cok sükür hersey yolunda...
Bebegim normalden birazcik büyükmüs hala...
Önce bakarken sirti bize dönükdü ve hareket etmiyordu...
Tam icimden hareket etsede görsem keske dedim pat diye
birden yüzünü döndü bize...artik hissettimi napti cücüüm...delikafadulden
Yüzünü dönmesilye kollarini yukari dogru uzati...
Bir cirpiniyor bir cirpiniyor kizlar inanamazsiniz...hihoyyyt
Doktor cok hareketli bu bebek dedi...
Cinsiyetini sorduk...burda kücük bisey var nokta gibi galiba erkek dedi..
ama daha kesin degil alisverise felan baslamayin ama %80 erkek dedi..
O kadar sevindikki esimle öyle kimil kimil görünce...:asigim:
Hala gözümün önünden gitmiyo yavrum...
Ben sana E ile başlayan bir sürü erkek bebek ismi veririm ama bedava olmaz :)
ver kuzum ne istiyorsan veririm sana,feda olsun!!!!kaydirigubbakcemile3
günaydın şekerler nasılsınız bakalım bugün? opuyorumnanaktan
ben acaip heyecanlıyım saat 4 olsada dr.a gitsem diye bekliyorum
gece nerdeyse hiç uyumadım çok karnım,kasıklarım falan ağardı ama şaşılacak kadar dinamik haldeyim herhalde yavrumu görcem ya ondan :lepi:
buarada bugün için kocaeli de hava çok kötü olcak diyorlar inş. olmaz gidiceğim has.uzak,evim birinci katta ve geçen gün sokağı su bastı çok korkuyorum :1shok: