- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.341
Taburcu bilgi icin tesekkurler.
Simenay bence artik bu konuyu hic dusunme sadece guzel haber ver bize tamam mi?
Simenay bence artik bu konuyu hic dusunme sadece guzel haber ver bize tamam mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin ilk bebeğin mi ikinci bebeğin mi?
Şaka yaptım kızlar, Mart anneleri topiği çok kalabalık gerçekten ve arada kaynayabiliyor, kimseye küsmedim şaka yaptım size...
Ayağımdan ufak bir kaza geçirmiştim ya hani, 5 gündür evde yatıyorum, alçıya aldılar benim bacağımı komple, hamileyim diye röntgen çekemediler hastanede, kırık yokmuş ama çatlak ve incinme olabilirmiş, tedbir olsun diye dizime kadar alçıya aldılar bacağımı, hareket edemiyorum haliyle, zaten yürümem yasaklandı, üstüne basmayacakmışım, evde 10 gün yatacam sonra alçıyı çıkaracaklar, zor oluyor biraz ama iyileşmek için katlanıyorum artık...
Bebişim de iyidir umarım, bu kadar sorun arasında kendi derdime düşüp onu ihmal ettim açıkçası biraz, bulantılarım azaldı, iştahım açıldı kızlar benim, yattığım yerden habire yiyorum, annem sağolsun kilo aldıracak bana valla...
Bunun dışında amniyosentez konusu kafamı çok karıştırdı, sürekli ağlıyorum kızlar, doktoruma olan güvenim sarsıldı ben hastane ve doktor değiştirmeye karar verdim.. Bir konu açtım sizde okumak isterseniz buyrun..
Amniyosentez konusunda fikirlerinize ihtiyacım var.. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Herkese merhaba, umarım iyisinizdir.
Kızlar bu sabah beni arı soktu, hamilelikte bunun bir zararı var mıdır? Bilginiz var mı bu konuda?? Arı alerjim yok normalde ama bebek için endişelendim..
Slm kızlar çalışanlara sorum olcam şu doğum parası nedir doğum maaşı nedir ya bilen varmı detaylı bilgi vere bilirmi aca
Bizim burada muhasebede 8 aylık hamile bir arkadaşım var. Ondan öğrendiklerimi anlatayım.
Doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta olmak üzere 16 hafta çalışanlar için devlet ücretli izin hakkı tanıyor. Doğum öncesi doktor izin verirse son 3 haftaya kadar çalışabiliyorsun. Bu durumda kalan 5 haftayı doğum sonrasına eklete biliyorsun. bu toplamdaki 16 haftalık ücretli iznin parasını doğum sonrasında sigorta müdürlüklerine gidip alabiliyorsun. Ama bunun işlemleri var. Bu paradan vergi kesintisi yapılmıyor yani normal maşımızı hep kesintilerle alıyoruz ya onun kesintisiz hali sana ödeniyor.
Kızlar müdürümüz yağmur nedneiyle bizim şimdi çıkıp eve gitmemizi istedi. Risk almayalım dedi. Ben evime yollanıyorum.[/QUOTE
taburcu inşallah kötü şeyler olmaz sen hemen evine git evin kaçıncı katta.
Kızlar müdürümüz yağmur nedneiyle bizim şimdi çıkıp eve gitmemizi istedi. Risk almayalım dedi. Ben evime yollanıyorum.
Bu ödemenin adı ne imiş?
Taburcu, şimdi diyelim ki günlüğün 30TL, 2/3 ü 20TL; ben bunu SSK ya başvurursam alabilir miyim? Benim ama bu 16 hafta boyunca maaşım da ödenecek...
Canım, ulaştım doktora, bir zararı yokmuş. Sizleri de arı sokarsa, alerjinizin olmadığı müddetçe korkmayın yani.odette canımcım geçmiş olsun,.bencede doktoruna bi sor,ALLAH korusun ihmal etme emi:1hug: