- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.521
sağol burcu daha iyileri senin olsun koptum burda valla hem buna hemde pilleri çıkarma konusuna böyle bişey olsa ben mertin pillerini çıkarırdım yaramazlık yapınca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BMS Su Artma Sistemleri - BMS SU ARITMA TEL: 0212 451 64 54 BMS birde şundan kullanan arkadaşım var tezgah üstü. suyun tadı çok güzel içtim test ettim, yarım saatte 5 lt su temizliyo sonra kaldırıp istediğin yere koyabilirisin taşınabiliyo istersen tezgahüstünde kalabilir, buda 4 aşamalı temizliyo suyu fiyatı 800tl civarı.
arıtma cihazı sudaki tortuları ve kireci temizliyor ancak mikroorganizmaları temizlemiyor diye biliyorum..bi araştır istersen..BMS Su Artma Sistemleri - BMS SU ARITMA TEL: 0212 451 64 54 BMS birde şundan kullanan arkadaşım var tezgah üstü. suyun tadı çok güzel içtim test ettim, yarım saatte 5 lt su temizliyo sonra kaldırıp istediğin yere koyabilirisin taşınabiliyo istersen tezgahüstünde kalabilir, buda 4 aşamalı temizliyo suyu fiyatı 800tl civarı.
Burcu, pil çıkarma olayına bende çok güldüm, Allah iyiliğini versin emi :))
Aylincim, anne konusundaki yazına tamamen katılıyorum, çok doğru yazmışsın, çevremizde ne çok örneği var hakkaten..
Tanya, araya başka konular girdi yazamadım bir türlü, Özgür e uykusunun içinde biberonla süt içirmeyi denedin mi hiç..?
arıtma cihazı sudaki tortuları ve kireci temizliyor ancak mikroorganizmaları temizlemiyor diye biliyorum..bi araştır istersen..
yasemin de bna benzer bişey yazmıştı sanırım:26:
denemezmyimmm en ağır ykusundan bile uyanıyor..daha 1 aylık yoktu o zaman bile almadı..
moralim bozuk..eşim evrak toplarken aile cüzdanımızı çıkardı.ordaki resmime baktım kendimi tanıyamadım resmen..5 yılda ne kadar çökmüşüm..( bu bodur piliç olayı yalanmış valla..baya baya yaşımı gösteriyorum artık..
üstüne yetmedi cilt analizine gittim..kadın halime acıdı..ben de kendime...
şimdi derin araştırmaya girdim. sööleyin bakalım no.vi.drm kullanan var mı? ve ave..ne ..cilt lekeleri için hangısı daha ii? diğer topiclere gidesim yok..sizden biri biliyordur sanırım..
Temizliyor Tanya.
Ben unutmadığım zamanlarda v.ichy kullanıyorum ama unuttuğum zamanlar daha fazla olduğu için bi faydasını görmedim.
Yasemin yazı tipini değiştirir misin,çok zor okunuyor hem renginden hem tipinden :86:
hoşgeldin:) iyi geçmiştir umarım tatiliniz..merhaba canlarım sizleri çok ama çok özledim.dün sonunda evime kavuştum bugün temizlik çamaşır hilal anca nettede giremedim hala herkes iyi mi pınar nasıl haberini duydum ama bişey yazamadım neyse hilal durmuyor anlatacaklarımı uyuyunca yazarım gece 2.3 gün daha evlerdeyim pzrt iş başı
Tlfdan yazıyorum size çok anneci oldu zillim babacı da oldu
ben de araştırıyorum..dermokoz. dediklerindenmiş bunlar..bakalım.mucize beklemiyorum zaten ..biraz daha iyi görünsem yeter:)Tanya, ben de kendimle ilgili aynı şeyi düşünüyorum, son 1-2 yılda acayip yaşımı gösterir oldum.
Bir de aynen cilt analizine gittim, cildim alarm veriyormuş, dünyanın parasını verip der.ma.lo.gi.ca.nın tonik ve nemlendiricisini aldım, kullansam belki işe yarar ama üşeniyorum.
Senin dediğin ürünleri bilmiyorum, bu aldıklarım 31 yıllık geçmişimde bir ilk zaten.
Ben seviyorum Yasemin'in yazı tipini, ekran ayarları farklı mı gösteriyor acaba?
Hiç yerçekimine karşı gelmeye niyetim yok valla, nemlendiricinin dışında bişey kullanmıyorum, cilt analizi bir kere yaptırdım, o da oradaki cilt uzmanının ısrarı üzerine, daha 30 yaşındaydım o zaman, kadın felaket tellallığı yaptı bana, sanırsın ki dünyanın sonu gelmiş, ''sende suratında ki makyajla annem yaşında görünüyorsun'' dedim ve arkamı dönüp çıktım, aynı kadına geçenlerde yine rastladım, beni unutmuş tabi, ''cildim nasıl sizce'' diye sordum mahsustan, ''maşallah yaşınıza göre (yaşım ne ki ayol, daha 34 yaşındayım) çok çok iyi, iyi bakmışsınız'' dedi, bende ''siz uzmansanız eğer bende yasemin değilim'' dedim, saf saf suratıma baktı, ''hiç bakmadım, malesef bilemediniz, Allah vergisi benim ki, 4 sene önce felaket dediğiniz cilde bugün maşallah çekiyorsunuz, çok komiksiniz'' dedim ve yine arkamı dönüp çıktım..
Ben cildinle çok oynamanı önermem, korumak gerekir tabiki ama kozmetik ürünlere karşıyım, bırak yaşlanalım yahuu, doğanın kanunu bu, ben saçımı da boyamayacam yaşlanınca, beyaz beyaz saçlarımla gezecem mesela :)))
Merhaba arkadaşlar nasılsınız:)...
Sizleri çok ama çook özledim de buraya girmeye hiiiç fırsatım olmadı...Başta Duru'nun problemleri olmak üzere pek çok problemle uğraşıyorum işte...
Siz nasılsınız görüşmeyeli varmı değişiklik??
Pınar hamileydi en son Hasretten öğrendim nolmuş ki???
Oldu mu böyle Aylincim..
Canim hoşgeldin, Duru nun problemleri derken genel yaramazlıklardan bahsediyorsan hepimizde var o modellerden biliyorsun :)) Bunun dışında kötü bişey yoktur umarım..
Pınar ın hamileliğinin düşükle sonuçlanacağını söylemiş doktor, bizde 3 gündür falan haber almadık bir daha..
HOşbulduk canım...sağlık sorunu vardı idrar yolları enfeksiyonu aylar sürdü hatta 5,5 aylıktan beri bir geçiyo bi tekrarlıyodu...sonunda kurtulduk birkaç aydır tekrarlamadı..doktor böbreklerde kaçak olabilir dedi tekrarladığı için ama çok şükür oda çıkmadı...diğer soruna gelince Duru'da belki hatırlarsanız doğduğundan bu yana çok ciddi bir uyuma ve yeme problemi vardı...doktor atarax verdi onu bile kullandık fayda görmedik doğduğundan bu toplam gece en fazla 4 saat uyumuşumdur...doktora gittik Duru'nun uyku merkezi problemi varmış..yani beden uyumak istesede beyin derin uykuya geçemiyormuş...pedagogtan yardım alın dedi...ve biz tavsileler sonucu çok ünlü bir pedagog ile tanıştık...Allah razı olsun...kadının dediği hedefe daha ulaşamasakta çoook büyük yol katettik uyku sorunu ile ilgili... şimdilik bu bile bize yetti valla...uykulara düzene girmeye başlayınca çok şükür şimdi yemesi daha düzgün..
sen nasılsın??? iklim nasıl?