- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.501
yazgı alpe kim bakacak eğerki kv bakacaksa git bence, azcık eğlenmek ve kv'ye işkince çektirmek seninde hakkınben pazartesi günü ilk kez öğle arasında eve gitmedim merti çok özledim ama gitmediğime deydi çok güzel vakit geçirdim ve dinlendim, hayat yalnızca alp için değil kendin içinde bişeyler yap, sonuçta 3-5 saat bişey, bize baksana akşama kadar çocuğunu göremeyenler var aramızda cık cık
ya yazgı yapma allah aşkına zaten uyku saati öyle olmasa bile babaanesiyle takılsın bikaç sat ne var bunda sende için rahat git tadını çıkar büyük çocukla ilgilen birazda
sıcak suyu için değil tanya, biz haftada 3 damacana su tüketiyoruz burda, 6tlden ayda 72 tl falan yani, yılda 850 tl civarı para gidiyo suya çok para değil yani o makineevet yazgı mesela ben:)
sabah 7.30 da evden cıkıyorum akşam 6-6.30 a dek görmüyorum özgr ü..
sana hep söylüyorum..benim işe başlamadan önceki halim gibisin..bir kaç defa bıraksan ki bıraktığın da babannesi sen dinlenirsin..kendine vakit ayır arkadaşım..fırsatı varsa gez eğlenalpE ne zararı olur ki bunu..aksine dinlenmiş rahatlamış bir anne daha sevindirir onu:)
Gülşancım bilemedim ben de..fikrim yok..çok elzem değilse alma ya çok da ucuz değilmiş hani..
bir de onun sıcak suyu ne kadar işe yarar ki..kahvesi filan güzel olmuyor onların
ya inan seni gayet iyi anlıyorum ş an o suçluşuk duyugsunu benden ii kimse anlıyamaz ama olmaz sen arada bir nefes almadan ayrıa kocana özel bir zaman ayırmadan olmaz tmm hepiiz çok seviyoruz çocuklarımızı ama nefes te almamız lazım hiç suçluluk falan hissetme bak tatilde bi çift vardı karı koca gelmişler cemden 6 ay büyük bi bebeklei varmış ama onu getirmemişler biraz birbirimize vait ayırmak istedik bebek iş güç yıpratıyor dediler kadın aşkımızı tazeledik bu 4 günde diyor yapılmalı her çift bebeksiz zamanlar ayırmalı kendineya haklısınız tabiki ama Alp erken yatmazki,en aşağı 23:30.birde tek gece olsa dert etmem belkide iki gece üstüste olunca kendimi kötü hissediyorum.aslında banada iyi geliyor açıkcası,biraz dinleniyorum.yaa kızlar inanın bunu bilinçli mi yapıyorum bilmiyorum ama acayip suçluluk duygusu hissediyorum.birde kendimce bu kış değil gelecek kışa çalışmaya başlarım diye düşünüyorum.
hımm yani saatlerce güneşte plastik şişeler içinde bekleyen, içinde binlerce bakteri üremiş damacana sudan içmeye devam et diyosunuzben yinede bi düşüneyim bakalım
esin gün içinde ayrı kalabilirim oğlumdan ama ayrı tatile gidemem herhaldeben artık eşim ve oğlum olmadan hiç bişeyden tat alamıyorum, hep eksik kalıyo bişeyler neden acaba, eşimde aynı şeyi söylüyo
kullanıcı adını pınar değiştirdi ona sormak lazım, ama editör değiştiriyo galiba biz değiştiremiyoruz:26: pınar demişken ondan haberi olan varmı bebek iyimi acaba:26:
ya bişi sorucam ben kullanıcadımı değiştirmek istiyorum nasıl yaparım
yasemin hoşgeldin canım, iklim senin yediklerinemi saldırıyo, bizimki niye böyle şeyler yapmıyo yawbende çok isterdim yediğimden içtiğimden istesin, çok kıskandım şimdi bak
YASEMİN evet kendimi daha güçlü hissediyorum aslında annemle ufak ufak gerilmeye başladık yani aynı evde zorolacağına inancı büyük ama nedense hayatla ilgili çok umutluyum ve bunda AYLİNİN payı büyük kenisini sık sık rahatsız ediyorm sağolsun o da katlanıyor bana
ya inan seni gayet iyi anlıyorum ş an o suçluşuk duyugsunu benden ii kimse anlıyamaz ama olmaz sen arada bir nefes almadan ayrıa kocana özel bir zaman ayırmadan olmaz tmm hepiiz çok seviyoruz çocuklarımızı ama nefes te almamız lazım hiç suçluluk falan hissetme bak tatilde bi çift vardı karı koca gelmişler cemden 6 ay büyük bi bebeklei varmış ama onu getirmemişler biraz birbirimize vait ayırmak istedik bebek iş güç yıpratıyor dediler kadın aşkımızı tazeledik bu 4 günde diyor yapılmalı her çift bebeksiz zamanlar ayırmalı kendine
hımm yani saatlerce güneşte plastik şişeler içinde bekleyen, içinde binlerce bakteri üremiş damacana sudan içmeye devam et diyosunuzben yinede bi düşüneyim bakalım