- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.481
gülşancım okudum da balık burcuna azcık alık muamelesi yapmışlar bozuldum vallaözgür evet cok duygusal bir çocuk tutturdukları tek şey bu:)
hasret, tempona ayranım valla..tek çocukla başedemezkene plates e gideceksin 2 çocukla..eşinle de barışmışsın gözün aydın..umarım hep iyi gider artık..
kerm böcek atmış ağzına..güleyim mi ağlayım mı şaşırdım..
bu ara sizinkilerde de babaya düşkünlük var mı? 2-3 gündür durmadan babasına sırnaşıyor özgr ..eline esk, müze katlrını verdim babasının resmine bakıp bakıp baba baba deyip bişeyler anlatıyor:))kıskanmaya başladım:)
süt içmeyi kv sayesinde bıraktı oğlum( alıştırmaya uğraşıyouz ama beceremedim..önerisi olan?
haklisin bn sahsen esiinin kocasindan duyduklarini okuduktan sonra tirsmaya basladim bizimkide o boyuta gelirmi diye. cunku bnzer karakterdeler sahsi muhteremle! ilk kez bosanma lafini etti mesela demkki bir kademe ileri gittik bakalim daha nleer gorecegiz..gerci dun gece bana sarkilar dinletiyodu telefondan karicimlar canimlar aldigi alkolunde tesiryle hawada ucusuyodu.. allh sonumuzu hayir rtsin
burcu kızma ama bakıcılarla senin aranı annen bozuyo hep, istemeyerek yapıyo belki ama şimdi seni mahçup etmiş oldu, otoritenide zayıflatacak muhtemelenYeni bakıcı evde kamera olduğunu bilmiyordu, 2-3 hafta sonra söylemeyi planlamıştım.
Az önce annem aradı, bizdeymiş, Doruk hiç durmuyormuş, annem ter içindeymiş, açıp da halini seyretseymişim, ama kocam seyretmesinmiş, nerdeyse çıplak dolaşacakmış!!!
Ölür müsün öldürür müsün!
Kaç kere de söyledim bakıcı bilmiyor diye...
Kadının öğrendiğine mi yanarsın yoksa öğrenme şekline mi, valla delirecem.
Bir de çocuğu şikayet ediyor bana, evine git o zaman dedim ben de, şikayet edip durma, cırladım bi güzel...
gülşancım okudum da balık burcuna azcık alık muamelesi yapmışlar bozuldum vallaözgür evet cok duygusal bir çocuk tutturdukları tek şey bu:)hasret, olgunlastrdigi gibi bizmkinide etkiler blki die ümidediyorim. bn cerene uyutrken muzlu sut weriyorum yirtik uclu biberon larla. 1 muz 200ml sut yaklasik gece uyutrkende ayni boylece gunde 2 muz yemis oluyo sutle. bazen bebe biskuwiside koyuyorum sende boyle deneyebilirsin. balli sutude sewer belki
biberonun ucunu kestin mi? bir de öyle deneyeyim..hala biberon almıyor.
bu akşam denerim yarın yazarım:)
umarım içer..
Doruk da babaya çok düşkün Tanyacım.
Babayla oyun oynamayı çok seviyor. Benimleyse azmayı seviyor, anlamadım bişey :)
Süt konusunda hiç bir önerim yok, çünkü ben de içiremiyorum, devam sütü içiyor hala, sinir oluyorum.
Hayırlı olur inşallah Hasretcim, sen getirme aklına öyle şeyler...
Ben çok benzer karakterler olduklarını düşünmüyorum, senin eşinin evine daha bağlı ama fevri bir adam olduğunu düşünüyorum. Eser'le ilgili düşüncelerim çok fena, elime verseler parçalar bırakırım. Yine de boşanma konusunun çok sık telaffuz edilmemesi lazım, keyifli bir zamanında bunu Cengiz'e bastıra bastıra söyle, yoksa onu da parçalama ihtimalim var
su yerine içeceğini sanmıyorum gülşancım..gelip gidip suya saldırıyor..çok su içiyor .bazen adaçayı filan veriyorum onu a istemiyor illa ki su ..damacanın başında nöbette..tanyacım süt konusunda bi fikrim yok ama aylinin dediği gibi su yerine oda sıcaklığında vermeyi düşünüyorum ilk olarak, ben şuan sadece kahvaltı karışımına katıyorum hergün sütü oda 70-100ml ancak vardır yani:26:
hasret sabrına hayranım canım eşin konusunda ve tabi birde iki bebekle hayatı idare etmene maaşallah diyorum başka bişey demiyorum
Yeni bakıcı evde kamera olduğunu bilmiyordu, 2-3 hafta sonra söylemeyi planlamıştım.
Az önce annem aradı, bizdeymiş, Doruk hiç durmuyormuş, annem ter içindeymiş, açıp da halini seyretseymişim, ama kocam seyretmesinmiş, nerdeyse çıplak dolaşacakmış!!!
Ölür müsün öldürür müsün!
Kaç kere de söyledim bakıcı bilmiyor diye...
Kadının öğrendiğine mi yanarsın yoksa öğrenme şekline mi, valla delirecem.
Bir de çocuğu şikayet ediyor bana, evine git o zaman dedim ben de, şikayet edip durma, cırladım bi güzel...
burcu kızma ama bakıcılarla senin aranı annen bozuyo hep, istemeyerek yapıyo belki ama şimdi seni mahçup etmiş oldu, otoritenide zayıflatacak muhtemelen
biberonun ucunu kestin mi? bir de öyle deneyeyim..hala biberon almıyor.
bu akşam denerim yarın yazarım:)
umarım içer..
fatmadan haberi olan varmı kızlar, eşiyle barıştılarmı acaba:26: aklıma düştü bu aralar bende numarası yok:26:
iyi bari:)) tabi düşkün lsun babasına da ama pabucumu dama atmasın:)
devam sütünü hiç içmedi burcu..tüm markalardan aldım çöpe gitti hep.önce inek sütünü içiyordu.sonradan bıraktı..
su yerine içeceğini sanmıyorum gülşancım..gelip gidip suya saldırıyor..çok su içiyor .bazen adaçayı filan veriyorum onu a istemiyor illa ki su ..damacanın başında nöbette..
anneni seviyorum:)
hasret eserin de çip içip bana şiirler okuduğu şarkılar dinlettiği günler oldu ama geldiğimiz nokta ortada fakat burcu haklı eserin cengodan farkı aile bağı die bişi yok adamda evim ailem yok bekar yaşiyim bi başıma takıliyim birileri çamaşırımı yıkasın arkamı toplasın ama o kadar tam ıssız adam triplerinde her kadınla yatabilmeliym diye düşünür gizlemez de ha aldatmam ama evliliği işte bu yüzden sevmiyorum der yalnız hatırlatırım filmde ıssız adam bir toka için hüngür sümük ağlar kadının herşeyi olur ama adam hiçtir artık ohhhhh beter olsun
valla bişi kaybetmiş sayılmazsın ben tanıştım evlendim çocuk yaptım ama bende nefret etmek üzereyim daha da kötüsü nefret etmiyorum hiçbişey hissetmiyorum ona karşı bööle içimde kocaman bi boşluk varEvet, bin beter olsun, sarsak!
Kız Esin, tanımadığım, hatta yüzünü bile fotodan gördüğüm bi adamdan nefret ettirdin valla beni :)
ewet cngz ewine bagli allhtan.. tum cabasi hirsi bize iyi bir yasam sunmakk, cocuklarina iyi bi gelecek sunmak icin. eser picide gitsin siseleri we sag eliyle issiz adami yasasin senin gibi bi kadini kaybetti cook pisman olacalhasret eserin de çip içip bana şiirler okuduğu şarkılar dinlettiği günler oldu ama geldiğimiz nokta ortada fakat burcu haklı eserin cengodan farkı aile bağı die bişi yok adamda evim ailem yok bekar yaşiyim bi başıma takıliyim birileri çamaşırımı yıkasın arkamı toplasın ama o kadar tam ıssız adam triplerinde her kadınla yatabilmeliym diye düşünür gizlemez de ha aldatmam ama evliliği işte bu yüzden sevmiyorum der yalnız hatırlatırım filmde ıssız adam bir toka için hüngür sümük ağlar kadının herşeyi olur ama adam hiçtir artık ohhhhh beter olsun
yaa kac gundur bnmde aklimda cok merak ediorum.fatmadan haberi olan varmı kızlar, eşiyle barıştılarmı acaba:26: aklıma düştü bu aralar bende numarası yok:26:
ewet ucu yirtik cektikce oluk oluk akiyo.biberonun ucunu kestin mi? bir de öyle deneyeyim..hala biberon almıyor.bu akşam denerim yarın yazarım:) umarım içer..yok cnm problem yok her ogunden 10 dk sonra kaka yapiyo genellkle. hem sade sutu zemginlesmis oluyohasret günde iki muz kabız yapmazmı:26:tanya mert doğduğundan beri babaya düşkün, bende kıskanıyorum valla ama normal çünkü en evmediği şeyleri (yemek, alt değiştirme ve uyku, mert hiçbirinide sevmez) biz anneleri yapıyoruz babaları sadece seviyo ve oynuyo ben olsam bende düşkün olurum onlara
herkese selamlar,kimse yok gerçi ama
bildiğiniz üzere dün oğluşla deniz sefası yaptık,bayılıyor suya su kurbağasıtabii çok sorunsuz geçti diyemeyeceğim ama enazından tırmanacak biryerler yoktu ve o yönden rahattım.Akşamda hem market alışverişi hemde dolaşma olsun diye çıktık.kordondan bişey alacaktım,yazları biz pek kordona çıkmayız çünkü bildiğiniz bir pazar gibi,insanlara değmeden geçemiyorsunuz ve berbat bir durum:120:neyse uğradık kordona o kalabalıkta bizimki yürümek istiyor,bıraktık bizde ama elinden tutuyoruz ki,Alp asla el tutturmaz,yürüyoruz ama benimki debeleniyor bırakın diye,sonra ben başka tarafa bakarken elimi bir ısırdı ama ufak çapta çığlık attım diyebilirim,tabii o durumda bıraktım ve bizimkisi nasıl gülüyor o an bir görün.sıpam yaa
ya birde bişey var,yarın burda gökhan türkmen konseri var ve eşim ben seviyorum,süpriz olsun diye dün bilet ayırtmış.konser akşam 9 da ve doğal olarak Alp gelemeyecekyani içim hiç rahat değil,gitmesek demeyede dilim varmıyor.birde bu akşam abisinin doğumgünü var ve kızarkadaşı dışarda bişeyler ayarlamış,yine Alp gelemeyecek sanırım,gerçi bu akşam 1-2 saatten fazla durmam ve geç çıkarız muhtemelen.belki götürebilirim ama neresi olduğu önemli,alkollü ve müzkli bir ortamsa olmaz.off yaa,bu çocuktan ayrı kaldığımda yüreğim daralıyor,çok suçlu hissediyorum.