- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.461
aylin merak etme arkadaşım mertte aynı kerem gibi, deli gibi koşturuyo, aynı senin dediğin gibi dışarı çıkıyoruz sanki kurulmuş oyuncak gibi yere bıraktığımız anda bi taraflara koşturuyo ve ne hikmetse bizim ters istikametimize doğru oluyo hepbizde çok yoruluyoruz dışarıda ama o çok mutlu oluyo diye çıkıyoruz mecburen sütü tek başına hiç içirmiyordum iyi fikir bi deneyelim bizde, malum mertin günde 1,5 litreden fazla sıvı alması lazım yoksa böbrek taşı tekrarlayabilirmiş:18:
burcu telefona üzülme yenisi gelmiş ne güzel işte, akşamları kapatırsın tlf nu olmazmınumaramı yolluyorum özelden
kızlar ne kadar abartmışsınız bu çamaşır olayını hele burcu çırapları bile ütülüomuş. ütületiomusun bilmiorm gerçide. ben iç çamaşırlarınıda ütülemiyorum gömlek tshirt fln işte.
melikenin çamaşırlarını 1. aydan itibaren bizimkilerle yıkadım halada yıkıyorum bnm makina 8 kiloluk olduğu için onun bütün kıyafetleri bile doldurmaz makinayı. yumuşatıcıda atıodum wala ama atmayabilirim bundan sonra. normal matiklerle yıkıyorum ben. siz çalışıyosunuz bakıcı makıcı anne fln halledio ben bide yok ayrı sepet. sonra melike o sepetleri deşecek yok ayrı yıka ayrı deterjan coraba kadar ütüle kafayı sıyırırım heralde.
Burcu mesajımı almadın mı sen??
gunaydin herkese.. kizlar spora basliyorum eger kicimi kaldirip gidersem bugun plates hocasi bni bekliyor:) bnse dun besiktastaydim melisayla bowling oynadik alisweris yaptik cok halsizim:) bu spor olayini cek ayarladi israrla:) sanirim bana sisko demek istyo:))) neyse canima minnet zaten istyordum
sen gündemin gerisinde kalmıyosun anacım hasretin hızına yetişilmiyo
Barıştınız mı siz?
Allahım, ben niye hep gündemin bu kadar gerisinde kalıyorum yaw :26:
hasret sevindim senin adına:) benide biri platese yollasa keşke
Aynı Doruk'u anlatmışsın...
Gerçekten, niye hep ters istikamete gidiyor ki bunlar
Bir de neden yerden sürekli bir şeyler topluyorlar ve onları bir genel cerrah edasıyla inceliyorlar dakikalarca :)
Şirket hattı ya Gülşancım, çok önemli durumlar haricinde (hastalık vb.) 24 saat açık olması gerekiyor bizim telefonların.
Sağol numara için, kaydediyorum hemen.
mertin hafızası süperdir onun dikkatini asla dağıtamıyoruz biz, kandırdık sanıyoruz başka bişeyle oynamaya başlıyo ama 5dak. sonra yine eski yaramazlığa geri dönüyo, sinirlerimiz harap oluyo resmen
Barıştınız mı siz?
Allahım, ben niye hep gündemin bu kadar gerisinde kalıyorum yaw :26:
hahahahhah ewet cnm walla hiz super bnde sasiyorum bi yandan da nekadr surer die dusunuyorum boyle:)Sadece incelese iyi bizimki bir de ağzına atıyor,üstelik ağzından almaya çalışınca elimizi ısırıyor tüm siniriyle(dün okumayanlara özet geçeyim,ağzına böcek bile attı hem de canlıııı ) Çabuk unutsa bile onun yerine yaptığı şey de sakıncalı ki çocuğumun, bi tehlikeliyi bırakıyo diğer tehlikeliye geçiyor. Onlara yetişemezsin kızım, baksana hatun 2 çocukla pilatese gidecek kadar hızlı yaşıyor
ewet ewet bn hizliyim ama gecen yazdim buraya aradi gelirken bisey istyomusun dedi we geldi die.. sanirim gormediniz!!!! bn cerenden sobra yazilcaktim zaten ama kismet olmamis hamis olmustum:) bu defa kendi soyledi murat hocayla konustum sende annenle konus hergun gelsin cocuklara baksin sende gel 1_2 saat spor yap git dedi we bunu 2 gun arayla 2,3 kez soyleyince bnde aldim mesajiHASRET çok güldüm demek sana şişko demek istiyo sen gündemin gerisinde kalmıyosun anacım hasretin hızına yetişilmiyo
insallh eski formuma ulasacsgim istikrarla:)hasret sevindim senin adına:) benide biri platese yollasa keşke
ewet cnm azmistim buraya gozden kacmis demkki ewe dondu 2 gun ayri yattik bn hic konusmuyodum cekmeceye koydugu paralara dokunmuyodum 3.gun babasini getrdi we mecburen bnmle yatti o gecrde kendi zoruyla baristi iste:)Barıştınız mı siz?Allahım, ben niye hep gündemin bu kadar gerisinde kalıyorum yaw :26:
haklisin bn sahsen esiinin kocasindan duyduklarini okuduktan sonra tirsmaya basladim bizimkide o boyuta gelirmi diye. cunku bnzer karakterdeler sahsi muhteremle! ilk kez bosanma lafini etti mesela demkki bir kademe ileri gittik bakalim daha nleer gorecegiz..gerci dun gece bana sarkilar dinletiyodu telefondan karicimlar canimlar aldigi alkolunde tesiryle hawada ucusuyodu.. allh sonumuzu hayir rtsinGündemin gerisinde kalmadığım onaylandı, sevindim :)Hasret düzelmenize sevindim, gel gör ki bir daha anlamış olduk, bu adamın huyu bu, ilk değildi, son da olmaz büyük ihtimalle, bari bundan sonra olursa o kadar hırpalama kendini, yazık canına...Kerem'in ağzına böcek attığını dün de okumuş ve gülmüştüm, bugün yine güldüm, manyak mıyım ne :)Gülşan, hemen bakıyorum bebikimin burcuna, romantik balık adamım o benim
gülşancım okudum da balık burcuna azcık alık muamelesi yapmışlar bozuldum vallaözgür evet cok duygusal bir çocuk tutturdukları tek şey bu:)hasret, tempona ayranım valla..tek çocukla başedemezkene plates e gideceksin 2 çocukla.. eşinle de barışmışsın gözün aydın..umarım hep iyi gider artık..kerm böcek atmış ağzına..güleyim mi ağlayım mı şaşırdım..bu ara sizinkilerde de babaya düşkünlük var mı? 2-3 gündür durmadan babasına sırnaşıyor özgr ..eline esk, müze katlrını verdim babasının resmine bakıp bakıp baba baba deyip bişeyler anlatıyor:))kıskanmaya başladım:)süt içmeyi kv sayesinde bıraktı oğlum ( alıştırmaya uğraşıyouz ama beceremedim..önerisi olan?[/QUOTE:-]sagol canim bu adamla biraz zor amabakalim zamn armutu olgunlastrdigi gibi bizmkinide etkiler blki die ümidediyorim. bn cerene uyutrken muzlu sut weriyorum yirtik uclu biberon larla. 1 muz 200ml sut yaklasik gece uyutrkende ayni boylece gunde 2 muz yemis oluyo sutle. bazen bebe biskuwiside koyuyorum sende boyle deneyebilirsin. balli sutude sewer belki