2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aylin merak etme arkadaşım mertte aynı kerem gibi, deli gibi koşturuyo, aynı senin dediğin gibi dışarı çıkıyoruz sanki kurulmuş oyuncak gibi yere bıraktığımız anda bi taraflara koşturuyo ve ne hikmetse bizim ters istikametimize doğru oluyo hep bizde çok yoruluyoruz dışarıda ama o çok mutlu oluyo diye çıkıyoruz mecburen sütü tek başına hiç içirmiyordum iyi fikir bi deneyelim bizde, malum mertin günde 1,5 litreden fazla sıvı alması lazım yoksa böbrek taşı tekrarlayabilirmiş:18:
burcu telefona üzülme yenisi gelmiş ne güzel işte, akşamları kapatırsın tlf nu olmazmı numaramı yolluyorum özelden

Aynı Doruk'u anlatmışsın...
Gerçekten, niye hep ters istikamete gidiyor ki bunlar
Bir de neden yerden sürekli bir şeyler topluyorlar ve onları bir genel cerrah edasıyla inceliyorlar dakikalarca :)

Şirket hattı ya Gülşancım, çok önemli durumlar haricinde (hastalık vb.) 24 saat açık olması gerekiyor bizim telefonların.
Sağol numara için, kaydediyorum hemen.

günaydınlarrr

valla ne bakıcı ne kimse ben yıkıyorum ama kadına ütületiyorum benim makinede 8 kiloluk yarım doluyo olsun ayrı yıkansın acıcık su fazla gitsin bişi olmaz yazık kuzumun tenine deterjana takılmayabilirim ama yüksek ısıda yıanmaları benim için önemli zaman zaman kaka falan bulaşıyo mesela ne kadr elde itileyip atsanda hem yüksek ısıda yıkanmalı hem sora ütülenmeli bence bilemiyorum çorapları bende ütülüyorum iidir iidirr

AYLİN bizimkide burcunun dediği ibi çabuk oyalanan bi çocuk bide bende biraz rahatım bu konularda yani biraz yoruyo tabi sürekli hareket halinde olmak ama sinirlendirmiyo en azından

biz sütü 1 yaşından beri rahatlıkla içiyoruz başlarda ishal olması dışında bi sorun yaşamadık çabuk alıştı yalnız yaz itibariyle biraz souk vermeye başladım ki onu çok daha fazla sevdi buz gibi diil tabi ama oda sıcaklığından soğuk

mertin hafızası süperdir onun dikkatini asla dağıtamıyoruz biz, kandırdık sanıyoruz başka bişeyle oynamaya başlıyo ama 5dak. sonra yine eski yaramazlığa geri dönüyo, sinirlerimiz harap oluyo resmen

yalnız oyalamak demişken size kuzunun bize yaptığı cinliği anlatayım bira şişelerine çok düşkün babası da akşam evde içer babası yine bira içerken (tabi bu eski bi olay) şişeyi istedi vermedik oyalaık fln sonra bu gitti bizim kızdığımızı bildiği bişey yatı ayakkabıları alıp salona taşıdı babası kktı ver onları bana diye bu kaçtı ilerde elinden attı babası ayakabıları toplarken de hızla dönüp babasının şişesini kapmaya çalıştı ben odadaydım ve şişeyi aldım ama bizi zekasıyla dehşete düşürdü ve bunu 1 kez yapadı benzer urumlar yaşanıyor çok uyanık bunlar çokkk

Son düzenleme:
esin gerçekten çok zekiler bu yaramazlar, mertte dışarı çıkmak istediğinde elimizden tutup kapıya götürür, biz hayır falan dediğimizde 5 dakika falan oycakları ile oynar sonra yapmasını istemediğimiz bişey yapar bizde ona kızarız oda ağlamaya başlar, susmak bilmez buarada numara hepsi çünkü ağlaya ağlaya elimizden tutup yine kapıya götürür bizi, dışarı çıkartırsanız susarım demeye getiriyo çakal

gunaydin herkese.. kizlar spora basliyorum eger kicimi kaldirip gidersem bugun plates hocasi bni bekliyor:) bnse dun besiktastaydim melisayla bowling oynadik alisweris yaptik cok halsizim:) bu spor olayini cek ayarladi israrla:) sanirim bana sisko demek istyo:))) neyse canima minnet zaten istyordum

Barıştınız mı siz?
Allahım, ben niye hep gündemin bu kadar gerisinde kalıyorum yaw :26:

Sadece incelese iyi bizimki bir de ağzına atıyor,üstelik ağzından almaya çalışınca elimizi ısırıyor tüm siniriyle (dün okumayanlara özet geçeyim,ağzına böcek bile attı hem de canlıııı )

mertin hafızası süperdir onun dikkatini asla dağıtamıyoruz biz, kandırdık sanıyoruz başka bişeyle oynamaya başlıyo ama 5dak. sonra yine eski yaramazlığa geri dönüyo, sinirlerimiz harap oluyo resmen

Çabuk unutsa bile onun yerine yaptığı şey de sakıncalı ki çocuğumun, bi tehlikeliyi bırakıyo diğer tehlikeliye geçiyor.

Barıştınız mı siz?
Allahım, ben niye hep gündemin bu kadar gerisinde kalıyorum yaw :26:

Onlara yetişemezsin kızım, baksana hatun 2 çocukla pilatese gidecek kadar hızlı yaşıyor

günaydın:)
dün akşam apar topr çıktım selamsız kusura bakmayın...emekli olan birisi vardı daireden küçük bir merasim düzenlendi de ona..saat gec olunca oğluma koştum hemen:)
herkes iyi sanırım..benim işler yine yoğun ama ısrarla uyuzlanarak çalışıyorum.. :))

bizim durumlara gelince.. tilki pasa pasa kurkcu dukkanina dondu. gayet iyi bana karsi simdilik. babasi cafede yardim ediyo sozde elemanlarla ona bi ew tutacakti ama ses yok 3_4gundur geceleri oda geliyo gerci zarari yok bn uyurken gelio sabahta 8de sessizce cekip gidio ama iste bnm gerilmem icin yeterli. bir aydir botlarla dolasiyo oglu ayakkabi alsin die amacina ulasmis dun. surekli cekin tisortlerini giyiyo hicbisey getirmemis aç! werem etti bu aclar soyu beni. neyse yine gerildim. dukkan iyi gidiyor sukur:) umarim su sike dawasi yuzunden lig ertelenmez. cunku bizim icin 3_4 mac tum borclarin kapanmasi demek.. maddi olarakta sorun yasamiyoruz akli basina geldi fazla fazla brakiyo cekmeceye. .... ceren yine bezdiriyo hepimizi aglama numaralari, cigliklar, hasta olmus gibi oksuruk numaralari bitiriyo bizi:) ulasi cok sert sewio operken aniden isirabilio:) yemekleri zorla sokakta yoldann gecen adamlarin kizmasi sonucu yiyor:) (annem oyle yediriyo tavi) bn mutfakta tezgahin ustunde genelde bulasik faln yikatarak:) aglayarak, kendimi duwarlara wurarark, yerlere atarak yedirebiliyorum o kahkahalarla gulerken:)

Gündemin gerisinde kalmadığım onaylandı, sevindim :)

Hasret düzelmenize sevindim, gel gör ki bir daha anlamış olduk, bu adamın huyu bu, ilk değildi, son da olmaz büyük ihtimalle, bari bundan sonra olursa o kadar hırpalama kendini, yazık canına...

Kerem'in ağzına böcek attığını dün de okumuş ve gülmüştüm, bugün yine güldüm, manyak mıyım ne :)

Gülşan, hemen bakıyorum bebikimin burcuna, romantik balık adamım o benim

hahahahhah ewet cnm walla hiz super bnde sasiyorum bi yandan da nekadr surer die dusunuyorum boyle:)
HASRET çok güldüm demek sana şişko demek istiyo sen gündemin gerisinde kalmıyosun anacım hasretin hızına yetişilmiyo
ewet ewet bn hizliyim ama gecen yazdim buraya aradi gelirken bisey istyomusun dedi we geldi die.. sanirim gormediniz!!!! bn cerenden sobra yazilcaktim zaten ama kismet olmamis hamis olmustum:) bu defa kendi soyledi murat hocayla konustum sende annenle konus hergun gelsin cocuklara baksin sende gel 1_2 saat spor yap git dedi we bunu 2 gun arayla 2,3 kez soyleyince bnde aldim mesaji dun motorla hiz yaptik biraz cok guzeldi odum dotume karisti resmen:)))) o sirada bn sisko gorunuyomuyum dedim o da hyr balik etlisin dedi :S we bana 2 sene sonra 3.yude yapariz dimi dedi bnde cewabini werdim merak etmeyin:)))
hasret sevindim senin adına:) benide biri platese yollasa keşke
insallh eski formuma ulasacsgim istikrarla:)
Barıştınız mı siz?Allahım, ben niye hep gündemin bu kadar gerisinde kalıyorum yaw :26:
ewet cnm azmistim buraya gozden kacmis demkki ewe dondu 2 gun ayri yattik bn hic konusmuyodum cekmeceye koydugu paralara dokunmuyodum 3.gun babasini getrdi we mecburen bnmle yatti o gecrde kendi zoruyla baristi iste:)

gülşancım okudum da balık burcuna azcık alık muamelesi yapmışlar bozuldum vallaözgür evet cok duygusal bir çocuk tutturdukları tek şey bu:)
hasret, tempona ayranım valla..tek çocukla başedemezkene plates e gideceksin 2 çocukla..eşinle de barışmışsın gözün aydın..umarım hep iyi gider artık..
kerm böcek atmış ağzına..güleyim mi ağlayım mı şaşırdım..

bu ara sizinkilerde de babaya düşkünlük var mı? 2-3 gündür durmadan babasına sırnaşıyor özgr ..eline esk, müze katlrını verdim babasının resmine bakıp bakıp baba baba deyip bişeyler anlatıyor:))kıskanmaya başladım:)

süt içmeyi kv sayesinde bıraktı oğlum( alıştırmaya uğraşıyouz ama beceremedim..önerisi olan?

haklisin bn sahsen esiinin kocasindan duyduklarini okuduktan sonra tirsmaya basladim bizimkide o boyuta gelirmi diye. cunku bnzer karakterdeler sahsi muhteremle! ilk kez bosanma lafini etti mesela demkki bir kademe ileri gittik bakalim daha nleer gorecegiz..gerci dun gece bana sarkilar dinletiyodu telefondan karicimlar canimlar aldigi alkolunde tesiryle hawada ucusuyodu.. allh sonumuzu hayir rtsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…