- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.481
gülşancım okudum da balık burcuna azcık alık muamelesi yapmışlar bozuldum vallaözgür evet cok duygusal bir çocuk tutturdukları tek şey bu:)
hasret, tempona ayranım valla..tek çocukla başedemezkene plates e gideceksin 2 çocukla..eşinle de barışmışsın gözün aydın..umarım hep iyi gider artık..
kerm böcek atmış ağzına..güleyim mi ağlayım mı şaşırdım..
bu ara sizinkilerde de babaya düşkünlük var mı? 2-3 gündür durmadan babasına sırnaşıyor özgr ..eline esk, müze katlrını verdim babasının resmine bakıp bakıp baba baba deyip bişeyler anlatıyor:))kıskanmaya başladım:)
süt içmeyi kv sayesinde bıraktı oğlum( alıştırmaya uğraşıyouz ama beceremedim..önerisi olan?
Doruk da babaya çok düşkün Tanyacım.
Babayla oyun oynamayı çok seviyor. Benimleyse azmayı seviyor, anlamadım bişey :)
Süt konusunda hiç bir önerim yok, çünkü ben de içiremiyorum, devam sütü içiyor hala, sinir oluyorum.
haklisin bn sahsen esiinin kocasindan duyduklarini okuduktan sonra tirsmaya basladim bizimkide o boyuta gelirmi diye. cunku bnzer karakterdeler sahsi muhteremle! ilk kez bosanma lafini etti mesela demkki bir kademe ileri gittik bakalim daha nleer gorecegiz..gerci dun gece bana sarkilar dinletiyodu telefondan karicimlar canimlar aldigi alkolunde tesiryle hawada ucusuyodu.. allh sonumuzu hayir rtsin
Hayırlı olur inşallah Hasretcim, sen getirme aklına öyle şeyler...
Ben çok benzer karakterler olduklarını düşünmüyorum, senin eşinin evine daha bağlı ama fevri bir adam olduğunu düşünüyorum. Eser'le ilgili düşüncelerim çok fena, elime verseler parçalar bırakırım. Yine de boşanma konusunun çok sık telaffuz edilmemesi lazım, keyifli bir zamanında bunu Cengiz'e bastıra bastıra söyle, yoksa onu da parçalama ihtimalim var