2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

egosun camasırlarını hala daha bebek deterjanlarıyla yıkıyorum siz normal deterjanlara gectinizmi yoksa bende geceyim artık kirlenmek güzeldir diyen bi oğlum var çünkü

ben hala ayı ve bebek deterjanıyla yıkıyorum aslında onun çamaşırlarını yüksek ısıda yıkadığım için ayrı yıkıyorum deterjanını ve yumuşatıcısını da özel kullanıyorum çünkü kokularını seviyorum başka bi nedeni yok yani artık normal deterjana geçilebilir bence

kuduruk bebelere çokgüldüm valla ben de:)
özgür de kuduruk ama farklı alanlarda..bu aralar en sevdiği oyun ellerinden tutup omuzlarıma dek tırmanıyor sonra da takla atıyor nasıl eğlaniyor..:) benim halim perişan tabee..
inatlaşmalar başladı bizde de ..grçi hep bir inadı vardı da..genelde önemsemiyorum filan..ama babamız resmen yarışıyor ufaklıkla ve zevk alıyor resmen..
bu arada gecen gün annemin burnunu kanatıp babasının kafasını kızarttı oğluşş kafa atmak suretiyle..nerden öğrendi bulamadım..

yasemin benim de çalışasım yok hiç:) sabahtan beri ara vermeden çalıştım bastılar beni..

egosun camasırlarını hala daha bebek deterjanlarıyla yıkıyorum siz normal deterjanlara gectinizmi yoksa bende geceyim artık kirlenmek güzeldir diyen bi oğlum var çünkü

ben de hala sabun tozu kullanıyorum sanıyordum..annem son bi kaç seferdir lekeler çıkmıyor diye deterjan kullanmışş bir kaç gün oldum öğreneli..

Aylin, Kerem'e sıhhatler olsun:)
Ayşegül, Egoş'a geçmiş olsun, Allah korumuş, benim bile içim hopladı okurken.
Gülşan, geçmiş olsun canım, ben de sağlam sopa yiyorum Doruk'tan. Kızınca falan değil ama, severke hırpalıyor çocuğum. Boynumda bir diş izi var ki, rezillik yani, bilmeyenlerin aklına neler geliyordur kimbilir
Aklımda bunlar kaldı :)

Ayşegül, Rus.ya ya giderken yanımda her şeyi taşıyamadığım için orada iken mecburen normal deterjanla yıkadım ama evde hala bebek deterjanı ile ve bizim çamaşırlarımızdan ayrı olarak yıkıyorum, düşününce abarttığıma kanaat getirdim, 17 aylık oldu artık İklim ve normal deterjana geçmeye karar verdim, hatta çamaşırlarını da bizimkilere katacam..

Cem e şimdi kim bakıyor anlayamadım ben?annen mi eltin mi?

Ben de hala ayrı ve d.alan rox.y ile yıkıyorum

Cem e şimdi kim bakıyor anlayamadım ben?annen mi eltin mi?

Ben de hala ayrı ve d.alan rox.y ile yıkıyorum

eltim bakıyor ama zaten evlerimiz yan yana sitelerde işi olduğunda anneme bırakıyo şöyle enletıyım eserle yani kv ile aramda 200 metre eltimle aramda 100 metre mesafe var yani sürekli dip dibeiz görümceyle 500 metre var fena bi mesafe sayılmaz

o zaman ben de normal deterjanlara geceyim artık elimdeki daln bitsin ama yazık olmasın ayrı yıkarım ama yine onunkileri minnak minnak

saol burcu alınt yapamadım niyeyse gercekten elim ayagım tutmadı uzun bi süre ya yakalayamasaydım gözümün içine bakarak atladı ya ...sabah anneme anlatıyorum telde ben anlatırken gülüyo ben ben diyo şaşkın ben yaptım diye övünüyo gülermisin aglarmısın

Çamaşırlarını ben de hala ayrı olarak ve bebek deterjanı ile yıkıyorum.
Kocaman oldular aslında, artık normal deterjanl ve bizimkilerle yıkanabilir.
Ama mevcut durumda Doruk'un çamaşırlarından bakıcı sorumlu, böyle devam etsin o yüzden...

selam ben geldim öğlen patron ilçe dışına çıktı daha gelmedi bizde patronun eşiyle kahve ve dedikodu faslı yapıyorduk ama artık çalışma zamanı
ben mertin çamaşırlarını bir yaşından beri normal deterjanla yıkıyorum ama yumuşatıcısını d-alin kullanıyorum hala, son 2-3 yıkamalık kaldı oda, sonra a-mway diye bi ürün aldım yumuşatıcı, içinde kimyasal yokmuş, deterjan önemli değil ama yumuşatıcı kıyafetin içinde kalıyo ve terledikçe vücudundan içeri girebiliyomuş aklınızda bulunsun, uzmanlar yumuşatıcı kullanmayın diyo bebeklerde çünkü ileri yaşlarda cilt kanserine yakalanma riski artıyomuymuş neymiş:26: a-mway ürünlerini tavsiye ederim, eltim kullanıyo bulaşık yıkadıktan sonraki suyuyla balkondaki çiçeklerini suluyo ve içindeki vitaminler sayesinde çiçekleri ağaç gibi olmuş diş macununu iki gün kullandım onlarda kaldığımda dişlerim resmen beyazladı reklam yapmış gibi oldum ama sizinle paylaşmak istedim kızlar

Vay beee,duydum o markayı ama çok pahalı diye almıyodum,demek ki pahalı vardır hikmeti ucuzdur vardır illeti sözünü boşuna söylememişler
Bi tanıdığın ablası ve eniştesi o markanın satışını yapıyorlar,her yıl yurt dışına falan tatile gönderiyor o marka bunları, en son kanarya adalarına gitmişlerdi.

amway bu şekilde reklam yapıyo ama bi dönem avrupada kansorojen olduğu gerekçesiyle yhasaklanmıştı şu anki duumunu bilemiyorum benimde eltim satıyo nezaketen aldım kullandım ama özellikle deterjanlarından hiç memnun kalmadım bu kadar söölendiniz napiyim bende bizim çamaşırlarla yıkamaya başliyim bari

içime sinmiyor benim bizimkilerle yıkamak özgrün kıyafetlrini..
deterjan da sinmiyor ama anneme engel olamıyorum..
yumuşatıcı konusunda katılıyorum gülşana..
ve hala 2 defa durulanıyor kıyafetlerimiz.

Gülşan, sana katılıyorum, yumuşatıcı çok önemli, ben yumuşatıcı kullanmıyordum bebek deterjanı ile yıkarken ama dediğin gibi a-mway in ürünleri gerçekten çok güzel, bende L.o.c adındaki deterjanını kullanıyorum, çok amaçlı bir deterjan, evin her köşesinde kullanılabilir, diğer ürünlerini de deneyecem, yumuşatıcı olarak bitkisel ürünleri tercih etmekte fayda var, direk bebeğin tenine temas ediyor çünkü..

A.mway şart değil ki arkadaşlar, bitkisel formüllü, tam organik bir sürü deterjan var piyasada, ben para.mini de ve unn.ado da çok rastlıyorum mesela..

Ben ne bizim çamaşırlarımıza ne Doruk'unkilere uzun süredir yumuşatıcı kullanmıyorum.
Doruk'un deterjanı yumuşak yapıyor zaten, bizimkiler de ütüyle yumuşuyor, bir süre sonra fark edilmiyor bile yumuşatıcı kullanılmadığı...

o dediğiniz markaya bir türlü güvenemedim ben..o temizleyiciden de kullandım ..olmadııı
yumuşatıcı kullanmak yerine daha fazla durulama yapmak dah iyi sanki..varsın parfüm kokmasın..bebişlerin kendi kokusu yeter..

içime sinmiyor benim bizimkilerle yıkamak özgrün kıyafetlrini..
deterjan da sinmiyor ama anneme engel olamıyorum..
yumuşatıcı konusunda katılıyorum gülşana..
ve hala 2 defa durulanıyor kıyafetlerimiz.

Tanyacım, ben bu konuyu birazcık araştırdım da size de yazayım, mesela kirli çamaşır sepetinin içinde uzun süre bekleyen çamaşırlar çok bakteri üretirmiş, eğer bebek kıyafetlerini bu şekilde bizim çamaşırlarımızla aynı sepette bekletirsek benimde içime sinmez doğrusu, ama benim kızımın ayrı sepeti var mesela, çamaşır makinasına atarken bir araya gelecek çamaşırlar sadece ve o derece yüksek ısıda bakteri makteri kalmaz diye kendi kendime bir tez ürettim şimdi :))

En güzelini yapmışsın valla.. Ben bir ara bizim çamaşırlarımızı bile bebek deterjanı ile yıkadım, o dönem bende yumuşatıcı kullanmamıştım.. Hiç te bişey olmadı, ütüleyemediğim zamanlarda bile yumşuacıktı çamaşırlar.

çok hoşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…