- 19 Ağustos 2010
- 2.258
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.421
egosun camasırlarını hala daha bebek deterjanlarıyla yıkıyorum siz normal deterjanlara gectinizmi yoksa bende geceyim artık kirlenmek güzeldir diyen bi oğlum var çünkü
egosun camasırlarını hala daha bebek deterjanlarıyla yıkıyorum siz normal deterjanlara gectinizmi yoksa bende geceyim artık kirlenmek güzeldir diyen bi oğlum var çünkü
ben geldimmmm lazer için randevu aldım eskigittiğim yeri değiştiriyorum bu arada ben 4 kilo verdim lipo için kaldı 6 kilo sonra tutmayın b eni anacımmm
kuduruk bebelere gülsem mi anaları için ağlasam mı bilemedim ama halime şükrettim şu an yazlıkta olduğumuzdan etraf kalabalık olduğundan tüm gün oyalayacak birileri deniz havuz park sahil olduğundan rahatım kışa ne olur bilemiyorum çok hareketli 1 dk durmuyo ama en azından inatlaşmıyo çabuk oyalanıyo takmıyo yani inşallah böylede devam eder anasına çekmemiştir umarm
Cem e şimdi kim bakıyor anlayamadım ben?annen mi eltin mi?
Ben de hala ayrı ve d.alan rox.y ile yıkıyorum
selam ben geldimegosun camasırlarını hala daha bebek deterjanlarıyla yıkıyorum siz normal deterjanlara gectinizmi yoksa bende geceyim artık kirlenmek güzeldir diyen bi oğlum var çünkü
selam ben geldimöğlen patron ilçe dışına çıktı daha gelmedi bizde patronun eşiyle kahve ve dedikodu faslı yapıyorduk ama artık çalışma zamanı
ben mertin çamaşırlarını bir yaşından beri normal deterjanla yıkıyorum ama yumuşatıcısını d-alin kullanıyorum hala, son 2-3 yıkamalık kaldı oda, sonra a-mway diye bi ürün aldım yumuşatıcı, içinde kimyasal yokmuş, deterjan önemli değil ama yumuşatıcı kıyafetin içinde kalıyo ve terledikçe vücudundan içeri girebiliyomuş aklınızda bulunsun, uzmanlar yumuşatıcı kullanmayın diyo bebeklerde çünkü ileri yaşlarda cilt kanserine yakalanma riski artıyomuymuş neymiş:26: a-mway ürünlerini tavsiye ederim, eltim kullanıyo bulaşık yıkadıktan sonraki suyuyla balkondaki çiçeklerini suluyo ve içindeki vitaminler sayesinde çiçekleri ağaç gibi olmuşdiş macununu iki gün kullandım onlarda kaldığımda dişlerim resmen beyazladı reklam yapmış gibi oldum ama sizinle paylaşmak istedim kızlar
Gülşan, sana katılıyorum, yumuşatıcı çok önemli, ben yumuşatıcı kullanmıyordum bebek deterjanı ile yıkarken ama dediğin gibi a-mway in ürünleri gerçekten çok güzel, bende L.o.c adındaki deterjanını kullanıyorum, çok amaçlı bir deterjan, evin her köşesinde kullanılabilir, diğer ürünlerini de deneyecem, yumuşatıcı olarak bitkisel ürünleri tercih etmekte fayda var, direk bebeğin tenine temas ediyor çünkü..
içime sinmiyor benim bizimkilerle yıkamak özgrün kıyafetlrini..
deterjan da sinmiyor ama anneme engel olamıyorum..
yumuşatıcı konusunda katılıyorum gülşana..
ve hala 2 defa durulanıyor kıyafetlerimiz.
Ben ne bizim çamaşırlarımıza ne Doruk'unkilere uzun süredir yumuşatıcı kullanmıyorum.
Doruk'un deterjanı yumuşak yapıyor zaten, bizimkiler de ütüyle yumuşuyor, bir süre sonra fark edilmiyor bile yumuşatıcı kullanılmadığı...
Tanyacım, ben bu konuyu birazcık araştırdım da size de yazayım, mesela kirli çamaşır sepetinin içinde uzun süre bekleyen çamaşırlar çok bakteri üretirmiş, eğer bebek kıyafetlerini bu şekilde bizim çamaşırlarımızla aynı sepette bekletirsek benimde içime sinmez doğrusu, ama benim kızımın ayrı sepeti var mesela, çamaşır makinasına atarken bir araya gelecek çamaşırlar sadece ve o derece yüksek ısıda bakteri makteri kalmaz diye kendi kendime bir tez ürettim şimdi :))