2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esin bu a-mway ve L-oc ürünlerini satan kişinin sana eğitim vermesi gerekiyomuş, çünkü deterjanın sulandırması falan, temizleyeceğin alan, neyi temizlediğin deterjanın performansını etkiliyo demişti eltim:26: bazen alanlar pek faydasını görmedim ben diye geri getiriyolarmış ürünleri ama meğerse yanlış kullanıyolarmış. en başta banada komik geldi ama anlatınca hak verdim.
aylin aslında çokta pahalıya gelmiyo mesela bulaşık deterjanı falan sulandırıldığı için aynı fiyata geliyo, ama biraz pahalı olsada sağlık için değer gibi geldi bana, bide aklınızda bulunsun selenyum diye bi hap satıyolar vitaminmiş, çocuk yapmayı sağlayan hormonları falan aşırı çalıştırdığı için hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş:KK30:
yasemine katılıyorum, pahalı olmayan organik ürünler çok var piyasada, ama ben herşeyin markasını tercih ederim iade ,değişim,müşter memnunuyeti ile ilgili konular yüzünden yani:KK53:

Selenyumu bana sorun siz, aşılamadan önce 3'er 3'er içirmiştim Ekrem'e :KK1:
Gördüğünüz gibi, epey işe yaradı :)

Ben de Chuky nin çamaşırlarını ayrı sepette biriktirip ayrı yıkıyorum, normal deterjana geçsem bile 3-4 yaşına kadar ayrı yıkamaya devam edeceğim, içime sinmez

mertin 3 günde bir çamaşırları yıkanıyor,biriktiremiyorum ben:) bide yine A-mwayin leke çıkartan bi spreyi var sepete atmadan yemek dökülen yere bi fıslatıyorum elimle yalandan kuru kuru çitiliyorum atıyorum sepete, bakteri üremiyo oyüzden 30 derecede bile yıkanabilir ama 60 derecede yıkıyorum yinede. ben bizim beyazlarıda atıyorum mertin çamaşırlarıyla:26:
burcu allah canını almasın koparttın beni valla:KK52:

kuzunun sepeti ayrı günde 3-5 kez üst değiştirdiğinden de haftada en az 3 makine yıkıyorum sabun tozu ve dalin yumuşatıcı kulanıyorum yalnız yumuşatıcıdan sonra 1 durulama daha yapıyorum koku fln gidiyo ama yumuşak çamaşırları bööle hafif te bi kokusu kalıyo yeter nolcek bizimkilerle yıkamaya başliyim dedim ama lekeler çıkmaz diye düşündüm bu seferde düşük ısıda yıkanmış olacaklar dezenfekte olması için çoraplarını bile ütülüyorum onda sıkıntı yok ama neyse yüksek ısıda yıkamaya devam

Valla aklıma gelince ben de güldüm... Neler ettim ben o gariban kocama yaaa, adama içirmediğim vitamin, koca karı ilacı kalmadı :)))

Kirli sepeti bizde de ayrı, haftada en az 2 kere yüksek ısıda yıkanıyor çamaşırlar... Aman böyle gitsin işte, bakıcının alıştığı düzeni değiştirmeyeyim şimdi. Çoraplar bizde de ütüleniyor.

çorapları ütülemek deyince aklıma geldi doğuma günler kalmıştı artık kıyafetlerini yıkadım o minnacık çorapları ütülerken inanamadım bu kadarcık olacağına ayaklarının sonra oğduğunda o minicik çorapların içinde bile kayboluyordu ayağı mememe ilk yapıştığı anı hatırlıyorum canım yana yana ağlıy ağlıya emzirdiğim günlei hatırlıyorum şimdi nerdennn nereye

çorapları ütülemek deyince aklıma geldi doğuma günler kalmıştı artık kıyafetlerini yıkadım o minnacık çorapları ütülerken inanamadım bu kadarcık olacağına ayaklarının sonra oğduğunda o minicik çorapların içinde bile kayboluyordu ayağı mememe ilk yapıştığı anı hatırlıyorum canım yana yana ağlıy ağlıya emzirdiğim günlei hatırlıyorum şimdi nerdennn nereye

mucize o annesi Allahın verdiği en güzel hediye bize Allah acılarını göstermesin :KK66: gercekten egoş bi yana herkes bi yana ... evde gezdiriyodum bi gün lohusa lohusa basını tutamadı ben de tutamadım göğsüme carptı ay nasıl agladıydı o aglıyo diye bende agladım ben aglayınca bana bakıp sustu 25 günlüktü daha ya :KK66:

herkese ii akşamlar öpüyorum sizleri :KK66:

kızlar ne kadar abartmışsınız bu çamaşır olayını hele burcu çırapları bile ütülüomuş. ütületiomusun bilmiorm gerçide. ben iç çamaşırlarınıda ütülemiyorum gömlek tshirt fln işte.
melikenin çamaşırlarını 1. aydan itibaren bizimkilerle yıkadım halada yıkıyorum bnm makina 8 kiloluk olduğu için onun bütün kıyafetleri bile doldurmaz makinayı. yumuşatıcıda atıodum wala ama atmayabilirim bundan sonra. normal matiklerle yıkıyorum ben. siz çalışıyosunuz bakıcı makıcı anne fln halledio ben bide yok ayrı sepet. sonra melike o sepetleri deşecek yok ayrı yıka ayrı deterjan coraba kadar ütüle kafayı sıyırırım heralde.
Burcu mesajımı almadın mı sen??

herkese günaydın

sabahın köründe başlayan bir sıcak var bugün benim masamda camın önünde ve direk güneş alıyo klimada yanımda ama ne fayda offf bugün çok sıcak olacak anlaşılan

Çok sıcak, nemli ve bunaltıcı bir İstanbul sabahından günaydın,
Kuzu hiç uyuyamadı gece, beni de uyutmadı, sersem gibiyim, koca gün nasıl geçecek bilmiyorum.
Sabah da ağladı zaten yine arkamdan :KK14:

bugün kahvaltı faslımız biraz uzun olmuş galiba:KK56: çeneye dalmışız:KK1:
günaydın herkes iyidir inşallah, dünkü yağmurdan sonra toz biraz azaldı ama hala gözlerim acıyo:KK59:

Cep telefonum bozuldu.
4,5 yıldır kullanıyordum, normal...
Bütün telefon numaraları gitti canlarım, bana telefonunu vermek isteyen arkadaşlarım mesaj atabilirlerse çok sevinirim.
Bu arada şirketim bana hemen yeni cep telefonu aldı, maalesef e-postaları da alan bir telefon, bundan sonra 17.30'da bitmez yani benim mesai, offf yaaa...

Günaydınnn panpişlerim :KK1:
Ç.orlu dan bildiriyorum burası da pek sıcak,Ağustos ve Eylül de böyle geçecekmiş:KK51:
Bizden an itibariyle bi yaramazlık yok,akşam dışarı çıkma hatasında bulunduk,yorgunluktan dilimiz dışarda eve geldik,Kerocanla yemin ederim evden çıkmak istemiyorum ben yahu, ben mi abartıyorum yoksa bizimki ekstra mı hareketli, ondan mı bilemiyorum :KK33:
Bir de biz artık sonunda inek sütüne geçtik, siz de oda sıcaklığındaki sütü verin bakalım belki su yerine içerler,çünkü Kerocan da hiç inek sütü içmiyordu.

Allah iyiliğini versin Pan.Piş :KK1:
Kerocan hareketli tamam da biraz da dediğim dedik, zor ikna olan bir çocuk, seni bu kadar yoran o galiba... 2 yaş sendromu erken başladı da diyebiliriz kendisi için :)
Doruk da bir sürü saçmalık yapmak istiyor ama dikkatini başka bir şeye çekmek kolay oluyor, yoruluyorum ama çok sinirlenmiyorum en azından.

Dün akşam eski bakıcı geldi, geri dönmek istediğini söyledi, ben de kesin bir dille bunun mümkün olmadığını söyledim, ağladı.
Çok üzüldüm ama kararım kesin. Öyle işte.

X