- 12 Haziran 2009
- 446
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.321
herkes nie özel den yazıyor birbirine yaaa bana niye kimse yazmıyo peki senağlama senağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes nie özel den yazıyor birbirine yaaa bana niye kimse yazmıyo peki senağlama senağlama
Tesekkurler arkadaslar hosbuldukkkkkk.
Simenay bebeginin ense kalinligi kac cikmisti.
herkese merhaba biliyorsunuz dün bayağı bir ağrım oldu bugün daha iyiyim ama birazdan doktoruma gidiyorum dünden beri gözüme uyku girmedi bebişimi görmezsem rahat edemeyeceğim.inşallah iyi haberlerle gelirim :Saruboceq:
herkese merhaba biliyorsunuz dün bayağı bir ağrım oldu bugün daha iyiyim ama birazdan doktoruma gidiyorum dünden beri gözüme uyku girmedi bebişimi görmezsem rahat edemeyeceğim.inşallah iyi haberlerle gelirim :Saruboceq:
Canımcım, ense kalınlığı 0,66 çıktı bebeğimin, doktor burun kemiği gelişimine de baktı, bunlar için normal demişti.
maşallah bütün E harfi ile başlayan isimler sizde şimdi sen bebeğinde adını E ile koyucan dimi canım isim kalmamış görünüyo ama bulursun inş. kaydirigubbakcemile3
Benim bebegimin 2.1 cikti ve yasim 30. Dusuk risk cikti. Senin kan tahlilinde mi farklilik var acaba. Canim bence hicbirseyi kafana takmamalisin. Herseyden onemlisi senin moralin biliyorsun. :Saruboceq: Insallah hersey normaldir saniyorum arkadaslarda tavsiye etmisler bencede kesinlikle 2. doktora gostermelisin sonuclari.
Şaka yaptım kızlar, Mart anneleri topiği çok kalabalık gerçekten ve arada kaynayabiliyor, kimseye küsmedim şaka yaptım size...
Ayağımdan ufak bir kaza geçirmiştim ya hani, 5 gündür evde yatıyorum, alçıya aldılar benim bacağımı komple, hamileyim diye röntgen çekemediler hastanede, kırık yokmuş ama çatlak ve incinme olabilirmiş, tedbir olsun diye dizime kadar alçıya aldılar bacağımı, hareket edemiyorum haliyle, zaten yürümem yasaklandı, üstüne basmayacakmışım, evde 10 gün yatacam sonra alçıyı çıkaracaklar, zor oluyor biraz ama iyileşmek için katlanıyorum artık...
Bebişim de iyidir umarım, bu kadar sorun arasında kendi derdime düşüp onu ihmal ettim açıkçası biraz, bulantılarım azaldı, iştahım açıldı kızlar benim, yattığım yerden habire yiyorum, annem sağolsun kilo aldıracak bana valla...
Bunun dışında amniyosentez konusu kafamı çok karıştırdı, sürekli ağlıyorum kızlar, doktoruma olan güvenim sarsıldı ben hastane ve doktor değiştirmeye karar verdim.. Bir konu açtım sizde okumak isterseniz buyrun..
Amniyosentez konusunda fikirlerinize ihtiyacım var.. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Arkadaslar birsey sormak istiyorum. bu doktor isimlerini neden ozelden yaziyorsunuz ne sakincasi var acaba. Ben KK da oyle daha onceden hicbir topige uye olmamistim da o yuzden soruyorum yani. Yonetimce mi yasak yoksa sizler mi paylasmak istemiyorsunuz isimleri.
Simenaycığım ayağın için çok geçmiş olsun. Bu amniyosentez meselesi için ilk yazdığında da kızmıştım. Doktorun "sonuc temiz çıkacak eminim ama sen yine de amniyosentezi yaptır" demiş. Ben bunu anlamıyorum temiz çıkacağına eminsen bunu neden yaptır diye ısrar ediyorsun. Yok içinde şüphe varsa benimle neden açıkça paylaşmıyorsun. Bu benim güvenimi yıkar. Ben doktorumun tutarsız konuşmasını, benimle açık olmamasını kabul edemem. Bence ilk fırsatta başka bir doktora git. Ben teslerim bu başka bir doktora gidiyordum artık ona deva etmek istediğimden emi değilim bu nedenle sonuçlarımla size geldim dersin. İçini ferah tut. İnşallah hiçbir şey çıkmaz.