- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.301
aylin mert 4 ay önce kahvaltıyı ayrı ayrı yapıyodu ama şu sıralar zaten iştahsız ve çok halsizim tahammülsüzüm o yüzden karışım veriyorum bende, aman yesinlerde tek, ben başka bişey istemiyorum, zaten zayıfladı iyice meyvesini bile kahvaltısına koyuyorum artık akşamları sadece karpuz yemek istiyo çocuk aynı babası
akşam yatak odasının mobilyalarını söktük ama mert hep elimizin altındaydı valla, dolabın kapakları sökülünce içine girip zıplamaya falan başladı babası gibi vidaları sökmeye falan çalıştıçok şirin görünüyodu, bıdır bıdır kendi kendine konuştu, ordan oraya koştu benim yüreğim hop hop etti bi zarar gelecek diye ona:18: allaha şükür sağ salim bitti bitek karyola sökülecek akşam mobilya bitek o kaldı.
ne güzel senin yardımcıların var ben yine tek başına kaldım valla
Aylin, Doruk'la gezmeye gidiyoruz evet, yoruluyorum ama senin anlattığın kadar zor olmuyor. Hafta sonu gördüğü bütün su birikintilerine, göle, şelaleye girmeye çalıştı, uygun olanlarına girmesine izin verdim, sırılsıklam oldu, değiştirdik. Yerden bulduklarını topluyor ama ağzına atmıyor, annneeee diye bağırarak bana getiriyor. E olacak o kadar gezmeye devam :)
Sıcaklar ve tahammülsüzlük konusuna sonuna kadar katılıyorum, Doruk'u bile hırpalıyorum bazen, çok fena...
Meyve püresine döndüm bile ben, öbür türlü az yiyor, sinir oluyorum. Yemesi gerekeni püre olarak yediriyorum, sonra da önüne koyuyorum çeşit çeşit, öyle devam ediyor yemeye, gün boyu kemiriyor bir şeyler...
Durmak yok gezmeye devam diyorsun yani :))
Ne kadar meyve yemeli ki mesela bende hem püre hemde ayrıca meyve verenlerdenim, bir süre böyle devam edecem, kış aylarına göre meyve ile arası daha iyi ama yine de bana da az yiyormuş gibi geliyor.. Mesela 1 salkım üzüm, bir tabak dolusu dut yiyebiliyor bir oturuşta ama kayısı ile hiç arası yok, şeftali yemiyor, karpuz 2-3 parça yiyor arada, küçük armutlardan yiyor 2-3 tane, ama hepsini bir günde değil, bir gün birini yerse ertesi gün diğerini..
Evet Allah razı olsun valla, onlar olmasa halim haraptı.
Mobilyaları neden siz söküyosunuz ki,taşıma şirketi yok mu Mardin de? :44:
Şebo Ata bi kere daha 6. hastalık geçirmemiş miydi yahu? Ben sanki öyle hatırlıyorum :44:
Burcu sen çamaşır asamıyorsun ama Doruk la gezmeye gidebiliyorsun, ben Kerem le dışarı çıkmayı istemiyorum artık, dün AVM ye gitme hatasında bulunduk,Aman Allahım tüm AVM bizi dinledi, kesinlikle arabasında durmadı tüm M.igros u kendi gezecekmiş ve eline aldığı her ürünü alıp kaçmaya çalıştı,elinden alınca çığlık atarak sövdü bize, eğer parka bahçeye çıkarsak sürekli yerde ne bulursa ağzına atıyor deliricem, dün öğürüp ağzından bişey attı bi baktım böcek ve canlı üstelik, sabır ya rabbimmmm
Evet Allah razı olsun valla, onlar olmasa halim haraptı.
Mobilyaları neden siz söküyosunuz ki,taşıma şirketi yok mu Mardin de? :44:
Şebo Ata bi kere daha 6. hastalık geçirmemiş miydi yahu? Ben sanki öyle hatırlıyorum :44:
Burcu sen çamaşır asamıyorsun ama Doruk la gezmeye gidebiliyorsun, ben Kerem le dışarı çıkmayı istemiyorum artık, dün AVM ye gitme hatasında bulunduk,Aman Allahım tüm AVM bizi dinledi, kesinlikle arabasında durmadı tüm M.igros u kendi gezecekmiş ve eline aldığı her ürünü alıp kaçmaya çalıştı,elinden alınca çığlık atarak sövdü bize, eğer parka bahçeye çıkarsak sürekli yerde ne bulursa ağzına atıyor deliricem, dün öğürüp ağzından bişey attı bi baktım böcek ve canlı üstelik, sabır ya rabbimmmm
bende meyve yemesinden şikayetçi olanlardanım yemek yemio sürekli meyve yiyo her meyveyi de yiyo dedesinin bahçesinde üzüm çilek kayısı dut böğürtln var yere kadar eğilmiş olan dallardan kaçıp kaçıp kendi topluyo uzanaamazsa bizi çağırıyo kaldırın beni diye işaret ediyo karpuz dilimlendiği zaman küçük parçalara bölmeme izin vermiyo koca bidilimi kavrıyo bata çıka yiyo bide tabi salatalık vukuatımız var komşunun masasında görüyo söylene söylene gidip alıyo bide kızyo millete niye bensiz yiyosunuz diye çok sosyal tüm komşularla benden önce tanıştı ben va mıyım yok muyum bakmıyo bile arkasına alıp başını gidiyo koşuya bıdı bıdı anlatıyo bişiler gelene geçene el sallıyo selam veriyo