2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın, iyi haftalar,
Merolayn geri gelmiş, her şey yolundaymış sevindim. Kendisine sorar mısınız telefonu neden sürekli kapalıymış, insan birimize bi mesaj atmaz mıymış!!!
Taşınacaklara Allah kolaylık versin, bebelerle çok zor gerçekten, ben Doruk'la çamaşır bile asamıyorum :)
Aylin, biz de geçemedik hala normal kahvaltıya, yiyor ama çok az yiyor, karışıma devam ediyoruz.
Şebnem, Ata kuzuma geçmiş olsun.
Cumartesi günü Sapanca ve İstanbuldere'ye gittik, Doruk çok keyif aldı, bütün gün oynadı, kudurdu, sonra da bayılıp 3 saat uyudu.

Evet Allah razı olsun valla, onlar olmasa halim haraptı.
Mobilyaları neden siz söküyosunuz ki,taşıma şirketi yok mu Mardin de? :44:
Şebo Ata bi kere daha 6. hastalık geçirmemiş miydi yahu? Ben sanki öyle hatırlıyorum :44:
Burcu sen çamaşır asamıyorsun ama Doruk la gezmeye gidebiliyorsun, ben Kerem le dışarı çıkmayı istemiyorum artık, dün AVM ye gitme hatasında bulunduk,Aman Allahım tüm AVM bizi dinledi, kesinlikle arabasında durmadı tüm M.igros u kendi gezecekmiş ve eline aldığı her ürünü alıp kaçmaya çalıştı,elinden alınca çığlık atarak sövdü bize, eğer parka bahçeye çıkarsak sürekli yerde ne bulursa ağzına atıyor deliricem, dün öğürüp ağzından bişey attı bi baktım böcek ve canlı üstelik, sabır ya rabbimmmm

Bu arada Gülşan haklısın bı sıcaklar benim de tahammül sınırımı yerlere düşürdü,eşime bile kızınca tekme tokat dövesim geliyo, cinnet geçirtiyor bu sıcaklar
Kahvaltı olayı zor valla, böyle devam etmesini ben de istemiyorum, yumurtasını zaten ayrı yedirdiğimiz için sorun yok ama zeytini ağzına almıyor,peyniri eh işte 2- 3 defa rica minnet yiyor, ver ona reçelli ekmek yesin, onda da ne vitamin minerla olacak, yoğurt yemeyi kesti zaten bi süredir, o yüzden yoğurt çorbası yapıyorum sürekli, meyve olarak da dün 1 tane kayısı yedi, meyve pürelerine bile tekrar dönücem bu gidişle.

Günaydın Canlar, güzel bir hafta diliyorum..

Hasretcim barışmanıza sevindim.
Ceren, tatile gitmişsin, inşallah bu tatil Elvin e iyi gelir..
Meralcim, özlettin kendini ve merak ettik, Paris ve Milano yu anlatmanı bekliyorduk ama uzun bir süre daha yoksun forumda anlaşılan, gez bakalım..
Mervecim sende hoşgeldin ve güle güle..
Gülşancım, maşallah işleri bitirmişsin, taşınmaya hazırsın, tek başımayım diyorsun ama her şeyi yapmışsın..
Aylincim, sana da kolaylık diliyorum, yardıma gelenler olması güzel, yoksa zor hakkaten, ben tatile gidip gelirken bile bir valizi zor topladım İklimle, arkamı döndüğüm an valizdeki herşey valizin dışında her yerde oluyordu, anında nasıl dağıtabiliyor, nasıl bu kadar hızlı olabiliyor şaşıyorum..
Şebnemcim, Ata nın döküntüleri çıktığına göre daha iyidir, 1-2 güne kadar tamamen düzelir, iştahı da yerine gelir, tekrar geçmiş olsun kuzuya, bu arada senin sabah deniz keyfine çok imrendim..

Kahvaltıyı karışım olarak verenler, içine neler koyuyorsunuz bir yazın hele, merak ettim, bizimkinin yemediği şeyler var mı karşılaştırayım..

Aylin, Doruk'la gezmeye gidiyoruz evet, yoruluyorum ama senin anlattığın kadar zor olmuyor. Hafta sonu gördüğü bütün su birikintilerine, göle, şelaleye girmeye çalıştı, uygun olanlarına girmesine izin verdim, sırılsıklam oldu, değiştirdik. Yerden bulduklarını topluyor ama ağzına atmıyor, annneeee diye bağırarak bana getiriyor. E olacak o kadar gezmeye devam :)
Sıcaklar ve tahammülsüzlük konusuna sonuna kadar katılıyorum, Doruk'u bile hırpalıyorum bazen, çok fena...
Meyve püresine döndüm bile ben, öbür türlü az yiyor, sinir oluyorum. Yemesi gerekeni püre olarak yediriyorum, sonra da önüne koyuyorum çeşit çeşit, öyle devam ediyor yemeye, gün boyu kemiriyor bir şeyler...

günaydınlarrr dün çok uzun zamandan sonra hayatımın en huzurlu pazarını geçirdim herşeyin kafamda netleşmiş olması hedefimi koymuş olmam ve tabi sadece kuzuyla başka hiçbişey olmaksızın geçirilen gün çok güzeldi oğlum

sabah eser istedi yeğeninin göndermiş o sıcakta taşıyarak götürecekmiş dedim binin ben bırakırım götürdüm yarım saat geçti işim çıktı geri getiriyorum diye aradı gönderirken zaten içim cız etmişti hemen atladım teklife kahvaltı konusu geçmiş biz çok uzun zamandır ayrı ayrı veriyoruzhatta önüne koyuyorum o mıncıklıyoyiyo bende yediriyoru o arada ben çatala takıorum o yiyo falan başka türlü de yemiyo zaten ama bu sıcaklar zaten az olan iştahını bayağı etkiledi yalnız iyi olan şey tam öğle sıcağında yatıyo ve yaklaşık 3 saat uyuo yani12,30 gibi yemek yiyo yatıyo 4 e doğru kalkıyo en sıcak zamanları atlatmış oluyo çünkü evde durmuyo sürekli bahçe park sahil istiyo bakalım kışa napcaz

Durmak yok gezmeye devam diyorsun yani :))
Ne kadar meyve yemeli ki mesela bende hem püre hemde ayrıca meyve verenlerdenim, bir süre böyle devam edecem, kış aylarına göre meyve ile arası daha iyi ama yine de bana da az yiyormuş gibi geliyor.. Mesela 1 salkım üzüm, bir tabak dolusu dut yiyebiliyor bir oturuşta ama kayısı ile hiç arası yok, şeftali yemiyor, karpuz 2-3 parça yiyor arada, küçük armutlardan yiyor 2-3 tane, ama hepsini bir günde değil, bir gün birini yerse ertesi gün diğerini..

taşınacak anneler allah kolaylık versin sizi kimse bnim kadar iyi anlayamaz zira son 3 senede 8 kere taşındım bunların 6 sında bebekliydim birinde hamileydim

ctsi kv ile konuştum gayet medeni bir konuşmaydı kendisi ağırdan alın hemen mahkemeye gitmeyin dedi zaten adli tatil başlıyo babam gitti parasal konuları o çözecek yani otomaikman sarkıyo eylüle sonrasındada eserin askerlik tecili bitiyo yeniden tecil ettirmesini beklememiz gerekebilir bence bu iş uzicak neyse kv ile medeni konuşmamızın ardından esere gittim dedim ablanla olan konuşmamızdan sonra anladım ki ben burda kalamam burda tanıdığım herkes senin ailen benim kimsem yok bu şekilde huzurlu olamam ben antakyaya dönüyorum dedim bişey diyememe sen nasıl istersen ama tabi benim için zor olacak cemy nin burda olması rahatlatıyodu şimdi görüşmem zorlaşacak fln dedi ki hayatımda 2. kez eserin gözlerinin dolduğunu gördüm önce içim cız etti ama sonra bana söyledikleri yaptıkları geldi aklıma geçti içimin sızlaması yalnız dün annemle uzun zamandır bi arada olmamızın akabinde ufak ufak kapışmaya başladık ve farkettim ki hemen kendime ait bir ev iş ve hayat kurmam lazımm hemennnn

bende meyve yemesinden şikayetçi olanlardanım yemek yemio sürekli meyve yiyo her meyveyi de yiyo dedesinin bahçesinde üzüm çilek kayısı dut böğürtln var yere kadar eğilmiş olan dallardan kaçıp kaçıp kendi topluyo uzanaamazsa bizi çağırıyo kaldırın beni diye işaret ediyo karpuz dilimlendiği zaman küçük parçalara bölmeme izin vermiyo koca bidilimi kavrıyo bata çıka yiyo bide tabi salatalık vukuatımız var komşunun masasında görüyo söylene söylene gidip alıyo bide kızyo millete niye bensiz yiyosunuz diye çok sosyal tüm komşularla benden önce tanıştı ben va mıyım yok muyum bakmıyo bile arkasına alıp başını gidiyo koşuya bıdı bıdı anlatıyo bişiler gelene geçene el sallıyo selam veriyo

Yaz gelsin herşeyi taze taze yesinler dedik bu sefer de yemiyorlar işte sen 1 tabak duttan bahsediyosun Yasemin, ben 1 tane kayısı yedi diyorum,kavun karpuzu bile 1 dilim yemiyor,küçük armutlardan 2 tane falan yiyebiliyor,çekirdek verince deli oluyor ama bücür, bu arada dün duvar kağıdını yırtmasına izin vermedim diye bana döndü çığlık attı ve tükürdü, oy oy oy napıcaz bunlarla biz yahu.Çok asi ve özgür bi çocuk bizimki.

canım daha önce geçirmemişti yine böyle kızrmıştı burdan biri 6.hastalık olmasın demişti zaten 4 yaşına kadar her çocuk geçirirmiş daha sonrasında bağışıklık kazanırmış mikrobik bir hastalık ve ialç tedavisi yok kendi kendine geçiyo

Esin, Eser'in gözleri doldu deyince gözü çıksın diyesim geldi, ne yalan söyleyeyim :))) Hayırlısı olsun hakkınızda. Cemy'nin salatalık hikayesine bayıldım.

Yasemincim, Doruk 3-4 dilim kavun, bir muz, yarım elma civarında yiyor gün içinde. Püre olarak verirsem daha çok yiyor, dut ve kirazı çok seviyor, karpuz da yiyor ama çok sevmiyor. Tabi bunları 1 günde yemiyor, her gün başka başka yemesine çalışıyorum.

Aylin, çok güldüm Kerem'in tükürmesine, sert erkek yaw

günaydın iyi haftalar:)
sabahtan beri kuyorum sizi aha bu da var ay benimki de bööle diye diye ..
hafta sonu yoruldum geldim..hatta sağolsun özgür resmen imanımı gevretti..2 dk dumak yok , uyku yok yemek yok...ne yapacak sa benle yapsın ..azcık uzanıyorum saçlarımdan sürüklüyor beni..
memede öğün atlama girişimizmiz den de hala sonuç alamadık..
eşimle fena atıştık bir süredir kalkmayan suratı nedeniyle..burnunun sürtülesi gelmiş..sürttüm o da rahatladı bende:)
kahvaltı istese tek tek yiyebilir ama üşeniyor kanımca..karışım yiyoruz biz de..ne zaman tek tek kahvaltı yapacak, kendisi yemek isteyecek çok merak ediyorum..
hepiniz okudum ama aklımda bişey kalmamış..kusura bakmayın..
sadece birileri sıcak demiş ya..demeyin yahu yanıyorum ben burda..

canım daha önce geçirmemişti yine böyle kızrmıştı burdan biri 6.hastalık olmasın demişti zaten 4 yaşına kadar her çocuk geçirirmiş daha sonrasında bağışıklık kazanırmış mikrobik bir hastalık ve ialç tedavisi yok kendi kendine geçiyo

Evet her geçene el sallama olayı bizde de var, büyüyünce milletvekili falan olacak herhalde, halkını selamlıyor seçim arabasından diyiyoruz bizde
Bu arada T.ekzen deki elemana bile giden çocuğum hala kv ye gitmiyor hatta gidip kadına vuruyor,niye böyle yapıyor anlamıyoruz hala :44:

valla bizimkisi meyveyi püre olarak yemeyi reddediyo artık, tek tek verincede meyve seçiyo pek bir ihtimal kalmıyo bana, bende kahvaltısına katıyorum
yasemin; 3 bisküvi, iki tatlı kaşığı dut pekmezi, 1 ceviz, 4-5 kabak çekirdeği rendesi, kibrit kutusu kadar peynir, yarım şeftali yada muz,bir yumurta alabildiğince süt bazen hepsini yemiyo, bazende silip süpürüyo maaşallah:)
bu arada toplanma işi bitti dediğime bakmayın kolilerin ağzı açık mecburen kullanıyoruz çünkü içindekileri ,mert gidip gelip içinden bişeyleri döküyo

esin senin adına sevindim güzel bir haftson geçirmişsin mertte saat 1 de yatıp 4 te kalkıyo

Cemy e maşallah, meyve yemesi ne güzel, salatalık hikayesine bende bayıldım.. Eser e acıyaım deme sakın, dolarsa dolsun gözleri, senin gözünden akan yaşları düşün..

Aylin, Kero nun tükürmesine çok güldüm, İklim de bana vurmaya başladı yavaş yavaş, istediği bişey olmayınca nereme denk gelirse patlatıyor bir tane..

Tanyacım, burun sürtme durumunuza çok güldüm, rahatlamış ama :)) Arada lazım demek ki..

Kahvaltı karışımlarınıza neler koyuyorsunuz diye sordum cevap yazsanıza...

aylin evden eve taşıma şirketleri 1 km mesafe için 1500tl istiyo burda başka bir ilden çağırmayı istemedik bizde , burada küçük bir kamyonet var herkes onunla taşınıyo 300tl ye taşıyolar. o kamyonet dışında taşınmak istersen at arabaları var 5-6 tur yaparak taşıtabiliriz, is-tikbali aradım gelip sökmeleri için biz sadece monte ederiz takmayız dedi, para kazanmak istemiyolar yani. anlıycaan biz kendimiz 2 saatte hepsini söktük mert olmasa belki 1 saatte biterdi
keronun tükürmesine ve cemynin salatalık mevzusuna çok güldüm.
tanya her kocanın zaman zaman ayar çekilmeye ihtiyacı vardır zaten, iyi yapmışsın
burcu iyi gezmişsiniz canım, mert gezmeye çıkınca akıllı duruyor gezme olsunda ona yeterki, sadece su falan görmesin yeter içine atlıyo doruk gibi

M.ilupa 8 tah.ıllı ballı+ceviz,fındık,badem ezmesinden 1 tatlı kaşığı+pekmez+tahin+unutmazsam tereyağ+inek sütü
peynir ve yumurtayı ayrı veriyorum

yasemincim sıpacım kahvaltısında neyve sevmiyor, koymuyporum ben de..annem yaptırıyor ya kontrolüm dışında genelde..kattığını söyledikleri :kahvaltı tahılı,bazen süt,ceviz içi,fındık içi, v.s.. pekmez, yumurta, arada peynir..
sadece kaşar yiyor benimki onuda ekmek gibi kemirerek..
meyve seviyor allahtan..mesela dün bn evdeyim ya pek yemedi..şööle:yarım dilim karpuz 1 erik, 2 ısırık artmut ve yarım dilim kavun ve yarım portakal yedi..:)) bir de en az 700ml su içmiştir..karpuz favorisi:))
not:sabahtan akşama dek sadece 1 dilim ekmek yedirebildim .yemek yok

Eincim acıma!! çok özleyen çok seven fizana da gitsen gelir görür..bahane olmasın sonra sen oraya gittin diye..sanki çok uzak br yer'' erkek duygusallığına her zaman güvenmemek lazım ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…