2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pınarcım, çok üzüldüm ama belki de düşük olmaz diye düşündüm, ne bileyim kanama durabilir falan, Rabbim hayırlısı ne ise onu versin, dualarımız seninle..

Pınarcım çok üzüldüm...
Allah'tan ümit kesilmez, hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...

Bize kucağımızdaki mucizeleri nasip eden Rabbim'e şükürler olsun, 2 yıl önce bu zamanlar onların sağlıkla kucağımıza gelmesi için dua ediyorduk.

Son düzenleme:
çıkıyorum işleri toparliyim umarım erken çıkabiliriz kuzumu özledim gidiyim bi sarılıyım öptüm sizleri pazartesi esinin dizi gibi hayatı kuşağında görüşmek üzere esen kalın

Bende çıkıyorum, hepinize iyi hafta sonları, bu gece bol bol dua edeceğim, ülkemiz için, milletimiz için, evlatlarımız için, kısacası hepimiz için ve herşey için, sizleri seviyorum..

Ben de çıkıyorum, hepinizi öpüyorum, güzel bir hafta sonu diliyorum.
Pazartesi günü hem kendimizden hem memleketimizden daha güzel haberlerle birlikte olalım inşallah.
Hayırlı kandiller tekrar...

aradi gelirken bisey istiyomuymusuz! HAYİRRR bu konuyla alakali facete durumumu okuyun cuk oturtuyorum simdi

neyse cok agir gelebilir bn face.e bisey yazmiyim iyisimi:)) twitterdan takip edebilrsiniz ama:)...........................................Terkeden kişinin gittiği yerde aradığını bulamayınca dönüp "Özledim" demesi; özlediğinden değil, eşek gibi pişman olduğundandır...................................................bugece azcik barissam sabaha yine tawrima dewam etsem . yok yok ben uyiyim en iyisi

kızlar sonunda yarın biz de tatile çıkıyoruz...
hepinizi çok seviyorum kendinize ii bakın...
dün elvin'e pediasur mama aldım içmedi eşek sıpası
sadeece 1 kere emdi bütün gün gece de 2 kere ama yine de yemek yemedi...
gelişmeler 17 gün sonra..
öptüm..

Selam millet, gerçi kimsecikler yok ama artık gelince alırsınız selamımı:)) çok uzun zaman olmuş topiğe girmeyeli, şimdi yazınca farkettim
Yaz yoğunluğu başladı bizde, ya biz bi yerlerdeyiz ya da misafir var, inanın hiç boş vakit yok, evde ayaklarımı uzatıp uzanmayı hatta sıkılmayı özledim:))
yaz gelsin gelsin dedim durdum ama şimdi de kış gelsin de düzenli hayata dönelim diyorum, ay uzun zamandır yazmadım ya şimdik uzun uzun yazıcam ama okumamazlık etmeyin haa
okullar tatil olduktan bikaç gün sonra şu kışın gidemediğimiz yurtdışı seyatine gittik, Paris ve milano'yu fethettik ayıptır sölemesi Eyoyla zorlukları olsa da güzel geçti doğrusu, sonra döndük 2 gün sonra babam geldi onunla yaloaya gittik..babam 2 aylığına bi ev kiraladı orda sahilde, 1 hafta yanında durduk döndük..sonra eşimin amca kızının düğünü vardı onlardan gelenler oldu falan..offf anlayacağınız boşluk olmaksızın yoğun geçiyo hayat, bugünlerde 10 günlüğüne falan konyaya gidicem sonra dönüşte bi 10 günlüğüne falan da yalovaya gidicem tekrar, sonra yine yatılı misafirlerim olacak..oyyy oyyy oyyy, gelsin kış geri wallaha
çok konuştum kafanızı şişirdim, sizlerde durum nedir bilmiyorum, hiç bakamadım geçmişe inş. ters bi vaziyet yoktur, son sayfadan anladığım hasret yine cengoyla tartışmış ama sonu iyi bitmiş gibi:)) flaş bi gelişme varsa yazıverin, yarın bi ara girip bakabilirim..
Sizi özlemişim anacım, hepinizi çok öpüyorum

meraaaall hoşgeldi ncanımmm bendeik isaniyeliğine girdim bende yarın konyaya gidiyorum bi haftalığına we snele görüşmeyi çok isterim çokda sewinirim bana cebini özelden msj atarmıswın yarın yola cıkmadan bakar bende sana msj atarım cepten. ayy çok helecanlandım öptüm canım görüşürüzzz

herkese günaydın, iyibir hafta diliyorum hepimize
bizim lojmanda oturan kiracı ayın 20-25 i arasında boşaltacakmış evi gıcık oldum, ramazana kalıcaz galiba kamille mobilyaları söktük akşam ama paketlememeye karar verdik çizilirse çizilsin 45 derece sıcakta insanın hiç umrunda olmuyo eşya toparlamak, sadece mutfak kaldı vede oturduğumuz odadaki ıvır zıvır oyuncaklar yastıklar falan. 2-3 saatlik işim var ama acele etmiyorum daha bir haftamız var nasılsa
pınarı merak ettim minik kuzum nasıl acaba
merolayn ve melike hoşgeldiniz ve güle güle
ceren iyi tatiller belki orda cimcimenin iştahı açılır, su ve açık hava insanın iştahını açar nede olsa

herkese günaydın iyi haftalar

atanın ateşi düştü çok şükür ve arkasından bütün vücudu özellikle yüzü ve boynu parça parça kırmız döküntü doldu kırmızılıktan teni gözükmüyo ve dudakları ve ağzının içindede var sanırım doğru dürüst bir şey yemiyo bu hastalığın son evresi 1-2 güne kadar bunlarda biticek inş. dün çok mızmızdı bütüngün mızırda dı durdu ve kucağımdan 1 dk bile inmedi bir yandan sıcak bir yandan ata bayılacaktım

ama bu sabah deniz keyfi yaptım öyle işe geldim bütün yorgunluğun gitti :)))

umarım herkes iyidir pınardan haber alan varmı çok merak ettim inş. iyidir

ohh süpermiş valla burda deniz olsa bende girerdim
Iki gündür toz var burda nefes alamıyoruz, cam çerçeve açamıyoruz, zaten sıcak napıcaz bilmiyorum:26:

Günaydın millet
Ben de dün bütün gün sadece 2 koli yapabildim, o da Kero uyurken,uyandığında ne mümkün...Bugün annem geliyor, kv ile biraz toplayacaklar,dün sıcaktan denize bile gitmedim, evden çıkmayı gözüm yemedi o nası bi sıcaktı öyle,çocuğun peşinde koş onu koru kolla,yeme düzeni de bozulacak,zaten iştahsız vs derken amaaan dedim oturayım evimde.
Bizim velette çok iştahsız oldu, zaten aman aman bi iştahı yoktu o da gitti,dün yesin diye arkasında dolaştım ama nafile.
Normal kahvaltıya geç artık diyen anne-kv-bakıcı baskısından sonra dün bizimle oturttum paşayı ve sonuç olarak sadece ekmek ve salatalık yedi, herkes benden daha fazla biliyor ya

aylin mert 4 ay önce kahvaltıyı ayrı ayrı yapıyodu ama şu sıralar zaten iştahsız ve çok halsizim tahammülsüzüm o yüzden karışım veriyorum bende, aman yesinlerde tek, ben başka bişey istemiyorum, zaten zayıfladı iyice meyvesini bile kahvaltısına koyuyorum artık akşamları sadece karpuz yemek istiyo çocuk aynı babası
akşam yatak odasının mobilyalarını söktük ama mert hep elimizin altındaydı valla, dolabın kapakları sökülünce içine girip zıplamaya falan başladı babası gibi vidaları sökmeye falan çalıştı çok şirin görünüyodu, bıdır bıdır kendi kendine konuştu, ordan oraya koştu benim yüreğim hop hop etti bi zarar gelecek diye ona:18: allaha şükür sağ salim bitti bitek karyola sökülecek akşam mobilya bitek o kaldı.
ne güzel senin yardımcıların var ben yine tek başına kaldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…