2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hımmm:26: kazanılmış haklarınızı kaybetmeyinde siz, yenilikler onların olsun dimi yani

gel seni de memur yapalım beraber sürünürüz ama hiç değilse daimi olur:))
hayırlısı olsun budurumda ne denir ki burcu..

neden kine???

Sağolun kızlar, hayırlısı...
Çok dert etmiyorum, babamın şirketi değil, burası olmazsa gider bi yerde çalışır 3 kuruş kazanırım valla, napim.
Allah sağlık versin.

Sağolun kızlar, hayırlısı...
Çok dert etmiyorum, babamın şirketi değil, burası olmazsa gider bi yerde çalışır 3 kuruş kazanırım valla, napim.
Allah sağlık versin.

e ii işte gönderirlerse bi süre dorukkuşla takılırsın sonrada iş bakarsın arada değişiklik ii oluyo

işlerimi bitirremsem de koyverdim gitti günlerden cuma, ayın 15 i, e bir de kandil..
bu kadar güzel ginde çok bile çalıştım:))

dün oğluşum sofrada bizimle söölemesi ayıp karnıyarık yedi..patlıcanı seviyor..erken değildir heralde vermek için..2 defa verdim henüz.ha bir de patlıcanların kökünü kemirmeye bayılıyor:)
bizim memede öğün atlama işi de giderek zorlaşıyor kolaylaşacağına..

merhaba canlar
bugün bebeğin kalp atışları dakikada 50 lerde olarak duyuldu kalp atışı olduğu için doktor müdahele edemeyeceğini ama düşük yapacağımı söyledi
zaten kanamam da çok arttı

hepinize teşekkür ediyorum desteğiniz için...

erken değildir heralde ama ben hiç vermedim daha, sindirimi zor olduğu için kışa kadar bekleyim diyorum ben. mert hiç emmediği kadar emiyor bu günlerde ben işe başladım diye galiba, eve girir girmez bacaklarıma yapışıyor mam mam diye:26:

canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum:26:
seninde kandilin mübarek olsun Rabbim herşeyin en hayırlısını versin inşallah, kuzucuk sağlıklı ise Rabbim onu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

üzüldüm canım kısmet değilmiş takdiri ilahi diyelim

egoş da öle cok emiyo öglen giyiniyorum görüverdi ayyyyyyy memmmm diye cıglık atıyo sevincinden

çok üzüldümömrü ne kadarsa onu yaşayacak...
Eymen paşaya sağlıklı uzun ömür versin..

aynııı ...daha ayakkabılarımı çıkarmadan atlıyor üstüme açmaya çalışıyor..
verdim. dokunmayınca 2. kez de verdim..patlıcan çok besleyici değil bildiğim kadarıyla ama değişik tat arıyor çocuk..
spk nın bagımsız denetim lisansı şekerim 2 ders kaldı topu topu 3 ders zaten

hmmm hiç anlamam ama çok zor gibi geliyor kulağa..umarım verirsin derslerini..

Son düzenleme:
yeniden slm ayferle konuşuyordum o arada pınarın mesajını okudum önce anlayamadım tam okurken ayfer söyledi pınar hamile biliyorumusun deni bende ona mesajı okudum
pınarcım canım inşallah rabbim büyük dualarımız sizinle tabiki herşeyin en iyisini bilen rabbimiz sizin içinde en hayırlısını iyisini nasip etsin üzülme birşey olmaz allahın izniyle
ayfer de çok üzüldü slm söyledi bu geceki dualarım pınar ve bebeği için dedi ve herkese slmı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…