- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.261
Alla Alla, niye ceza almış ki Kıymet, hiç bişey anlamadım.
Gülşan, şirket satıldı ya, yeni patronlarla anlaşamama, ortak dili konuşamama, beklentiler falan filan... Bizim bilmediğimiz, üst yönetimin bildiği daha neler vardır...
gel seni de memur yapalım beraber sürünürüz ama hiç değilse daimi olur:))Katılıyorum...
İşler kötü, şirket çok huzursuz, kimsenin yüzü gülmüyor Tanyacım, genel müdür duruma el koyayım dedi sanırım ama onun morali herkesten beter, pek işe yaraması o yüzden :)
şimdi kıymetten kandil mesajı aldım, bilmediği bir sebepten dolayı 1 hafta ceza almış kk ya giremiyormuş ama ziyaretçi olarak bizi takip ettiğini söyledi:26: neden ceza aldığı hakkında tahmini olan varmı aranızda ben son mesajlarına baktım bişey bulamadım halla halla
Sağolun kızlar, hayırlısı...
Çok dert etmiyorum, babamın şirketi değil, burası olmazsa gider bi yerde çalışır 3 kuruş kazanırım valla, napim.
Allah sağlık versin.
e ii işte gönderirlerse bi süre dorukkuşla takılırsın sonrada iş bakarsın arada değişiklik ii oluyo
tanya 20 agustos ta antyadayım inşallah sınav nedeniyle sen ne kadar daha oralardasın
işlerimi bitirremsem de koyverdim gittigünlerden cuma, ayın 15 i, e bir de kandil..
bu kadar güzel ginde çok bile çalıştım:))
dün oğluşum sofrada bizimle söölemesi ayıp karnıyarık yedi..patlıcanı seviyor..erken değildir heralde vermek için..2 defa verdim henüz.ha bir de patlıcanların kökünü kemirmeye bayılıyor:)
bizim memede öğün atlama işi de giderek zorlaşıyor kolaylaşacağına..
belli değil canım..
benim tahminim burda olurum :))
ne sınavı ki bu? merak ettim görüşürüz inşallah
canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum:26:merhaba canlar
bugün bebeğin kalp atışları dakikada 50 lerde olarak duyuldu kalp atışı olduğu için doktor müdahele edemeyeceğini ama düşük yapacağımı söyledi
zaten kanamam da çok arttı
hepinize teşekkür ediyorum desteğiniz için...
berat kandiliniz de mübarek olsun... dualarınızda unutmayın...
merhaba canlar
bugün bebeğin kalp atışları dakikada 50 lerde olarak duyuldu kalp atışı olduğu için doktor müdahele edemeyeceğini ama düşük yapacağımı söyledi
spk nın bagımsız denetim lisansı şekerim 2 ders kaldı topu topu 3 ders zaten
erken değildir heralde ama ben hiç vermedim daha, sindirimi zor olduğu için kışa kadar bekleyim diyorum ben. mert hiç emmediği kadar emiyor bu günlerde ben işe başladım diye galiba, eve girir girmez bacaklarıma yapışıyor mam mam diye:26:
çok üzüldümmerhaba canlar
aynııı ...daha ayakkabılarımı çıkarmadan atlıyor üstüme açmaya çalışıyor..erken değildir heralde ama ben hiç vermedim daha, sindirimi zor olduğu için kışa kadar bekleyim diyorum ben. mert hiç emmediği kadar emiyor bu günlerde ben işe başladım diye galiba, eve girir girmez bacaklarıma yapışıyor mam mam diye:26:
spk nın bagımsız denetim lisansı şekerim 2 ders kaldı topu topu 3 ders zaten
bende 21 ağustosta gd uzmanlığı için giricem ilk kez giricem o yüzden 5 dersin 5'i de duruyo