2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çatladapatla, gözünüz aydın. Siz böyle anlattıkça bebeğimi özlüyorum, 3 hafta var daha... :KK43:

3 lü tarama yaptıracak kadar büyüdü demek bebeciğin kaydirigubbakcemile2

3 lü taramada neye bakıyorlarmış? Nasıl yapılacakmış? Biraz anlatsana...

sinpac tok veya aç farketmiyormuş benim o perşembeye 17 haftalık olacak kandan 3 tane hormona bakılıyormuş yüzdelik riskleri belirliyormuş, yaşa göre risk yok dedi doktorum ama ben şubat ve martta aşılama olmuştum onun için risk olabilir dedi doktorum 2 ay ara vermiştik inşallah ilaçların etkisi olmaz iyi çıkar.

Sinpaccım tesekkur edrım yanıtın ıcın ...moralım bıraz dustu acıkcası ben beslenmeye baslamalıyım dıye dusunurken artık yedıgım az bıseyıde mı cıkarıcam dıye urkmeye basladım.
Genelde senın durumun un normal oldugu yazıyor . hamlelıkte ılk 3 ay kusmalar olur sonra azalır ve yokolurmus ben ılk uc ay yemek yıyememenın dısında ve hazımsızlık dısında bırsey yasamadım ama bu bır hafta canımı sıktı hala mıdem agzımda bır sey yesem gene baslkıcam sankı...Herkesın bunyesı farkı benımkıde ıkıncı uc ayda mı zoırlucak acaba... :bbo:

Modesty, Canım benim,
Her yediğini çıkarsan bile yemelisin...
Bir de dikkatimi çekti mideni zorluyorsun sen...
Ben ilk üç ayda bazı şeyleri öğrendim...
Mesela yağda yumurta mutlaka kusturuyor...
Yumurtayı yağda peynirle ne zaman yesem ki, (iki defa yedim), hiç yağ koymasam bile beni iki gün kusturdu...
Yumurtayı haşlanmış yemelisin... Peyniri de az yağlı olanlardan yemelisin ki içinde kalsın...
Çok yağlı yiyecekler ve yemekler yeme... Ben mesela mama kıvamında yiyorum... Herşey yağsız ve salçasız.. Mesela et yada tavuk haşla, içine farklı sebzeleri de koyup... Sonra ondan küçük porsiyonlar halinde ye...
Mideni asla tam doldurma... Az ye, yarım saat sonra az daha ye...
Yemeklerle su içme... Çorbada içme... Su ve çorba bende kusmayı tetikliyor.... Ancak çok besleyici içinde bir sürü şey olan sebze çorbalarını yemek gibi yiyorum, az sulu...

sinpac tok veya aç farketmiyormuş benim o perşembeye 17 haftalık olacak kandan 3 tane hormona bakılıyormuş yüzdelik riskleri belirliyormuş, yaşa göre risk yok dedi doktorum ama ben şubat ve martta aşılama olmuştum onun için risk olabilir dedi doktorum 2 ay ara vermiştik inşallah ilaçların etkisi olmaz iyi çıkar.

17 haftalık mı? Ufff kocaman oluyor?

Hadi iyi haberlerini bekliyoruz...

Bu arada karnın büyüdü mü? Kaşınma var mı vücudunda?

23 Eylül toplantı, 24 Eylül ders başı. Programım belli değil canım. Kesin 21 saat + etütlerim olur. Nöbet konusunda da kolaylık sağlayacak müdürüm. :)

21 saat + etüt mü?

Baya bir derse gireceksin anlaşılan...

Hangi sınıfların ağırlıklı?

Ben lisede edebiyattan nefret ederdim yerimseniben (aramızda kalsın)

Şu kalıpları öğreniyorduk ve anlatması öğretmen için de gerçekten çok zordu.... Umarım senin sınıfların iyi üzmeyen öğrencilerden oluşur...

Modesty, Canım benim,
Her yediğini çıkarsan bile yemelisin...
Bir de dikkatimi çekti mideni zorluyorsun sen...
Ben ilk üç ayda bazı şeyleri öğrendim...
Mesela yağda yumurta mutlaka kusturuyor...
Yumurtayı yağda peynirle ne zaman yesem ki, (iki defa yedim), hiç yağ koymasam bile beni iki gün kusturdu...
Yumurtayı haşlanmış yemelisin... Peyniri de az yağlı olanlardan yemelisin ki içinde kalsın...
Çok yağlı yiyecekler ve yemekler yeme... Ben mesela mama kıvamında yiyorum... Herşey yağsız ve salçasız.. Mesela et yada tavuk haşla, içine farklı sebzeleri de koyup... Sonra ondan küçük porsiyonlar halinde ye...
Mideni asla tam doldurma... Az ye, yarım saat sonra az daha ye...
Yemeklerle su içme... Çorbada içme... Su ve çorba bende kusmayı tetikliyor.... Ancak çok besleyici içinde bir sürü şey olan sebze çorbalarını yemek gibi yiyorum, az sulu...
cıdden olabılır mı bu dedıgın bende ılk 3 ayda yaga karsı bır antıpatı gelısmıstı yaglı yemeklerın dusuncesı bıle mıdemı bulandırıyordu... Mıde bulantılarım yok olunca onemsemedım haklı olabılırsın... Ay cok sagol sekercım fıkır ıcın buna dıkkat edıcem a.s.

MERHABA HANIMLAR
beimde bu 2. bebişimilkbebişimi 16. haftalıkken hissetmeye başlamıştım şimdikinide 9. haftada başladım özellikle akşamları sağ tarafıma yattığım zaman çok hareket ediyor ben zayıfta değilim ama hissediyorum.benim gibi çok erken hisseden varmı?

:CüvCüv: Herkese merhaba,
Bende bu topige bayagidir uyeyim ama cok fazla yazamiyorum. Arada cok nadir yazabiliyorum. Artik umarim daha sik yazabilirim. Eskileri soyle bir taradim. Bende allahin izniyle ikili testimi gecen hafta yaptirdim sizlere gore biraz gec oldu doktorum tatilden anca geldi cunku 13+4 de yaptirabildik bizde. Ense 2.1 cikti bir arkadasin daha saniyorum ayni cikmis. Bakalim cinsiyetler ayni mi olcak merak ettim acikcasi. Kan sonuclarida guzel dusuk risk cikmis. Bende dusunmuyordum ikili testi acikcasi ama doktorum tabikide yaptircaz diyince bisi diyemedim. Doktorun yaninda bi sebelek oluyorum cunku herseyi unutuyorum ona da dedim zaten guluyor mail atin bana diyor. :))) Bu arada ben 12. haftama kadar bulantilari ve mide yanmalarini idare edebiliyordum yani cok zorlamiyordu beni. Fakat 12 den sonra ozellikle gecen pazardan bu yana cok sarsti beni. Pazar pazartesi 2 gun bisi yiyemedim daha dogrusu yediklerimi cikardim doktorumda damardan besledi (3 sise serum verdiler). Bana 16. haftamda hersey gececekmis gibi geliyor kendime hedef olarak belirledim. hihoyyyt Bu arada cinsiyet konusunda hicbir fikrim yok cunku tahmini birsey soylemesini acikcasi ben istemedim doktorumdan. O da kesin gorunce soylerim dedi yani 18. haftada kesin gorur herhalde o zaman gidicem cunku doktora. Ay cenem dustu cok konustum. :))))) Insallah bundan sonra daha sik gorusmek ve paylasmak dilegiyle.... Herkese guzel saglikli gunler diliyorum.:Saruboceq:

günaydın şekerler nasılsınız bakalım bugün? opuyorumnanaktan
ben acaip heyecanlıyım saat 4 olsada dr.a gitsem diye bekliyorum
gece nerdeyse hiç uyumadım çok karnım,kasıklarım falan ağardı ama şaşılacak kadar dinamik haldeyim herhalde yavrumu görcem ya ondan :lepi:
buarada bugün için kocaeli de hava çok kötü olcak diyorlar inş. olmaz gidiceğim has.uzak,evim birinci katta ve geçen gün sokağı su bastı çok korkuyorum :1shok:

Of offf saat 4'e kadar beklemesi de zor :)

Gunaydın arkadaslar,

Gecmısı okumadım ama umarım herkes ve bebişler ıyıdır....
Arkadaslar ben 15. haftadayım ama ılk zamanalarda olmadıgı gıbı sabahları kusuyorum bır haftadır...Zaten bebek ıcın beslenmeye baslayamadım sabah ıyı bır syelr yedım dıye dusunuyordum 2 yumurtalı omlet bol peynır neyım pat dıye hepsını cıkardım cok uzuldum :KK43:(
Ben ılk 3 aylık donemde bıraz bulantı yasamıs hıc kusmamıstım ama bu son hafta da hemen her gun kusuyorum :KK43: Bebısım ac kaldı.
Sızde durumlar nasıl?

Modesty çok sıkıntılı biliyorum ama kendini üzme. Az az ama sık aralıklarla yemeye çalış. Benim görümcem ilk 4 ay hiç kusmamış ama sonrasında 9 ayına kadar hep kustu. Ne yese çıkarıyordu. Serum filan verdiler. Çok şükür bugün 2 yaşında sağlıklı bir kızı var. Allah o canı nasip ettiye her şekilde doğuyor.

17 haftalık mı? Ufff kocaman oluyor?

Hadi iyi haberlerini bekliyoruz...

Bu arada karnın büyüdü mü? Kaşınma var mı vücudunda?

inşallah sonuçlarım iyi çıkar onun içinde 1 hafta beklerim herhalde. kaşınma arada var doktora kreme başlayayımmı dedim evet dedi bebe yağı aldım jhonsan babynin spreyli yağ hissi vermiyor çok güzel kokusuda, bebe yağı olur yada eczaneden krem al dedi.karnım büyüdü akşama doğru kocaman sabahta büyüktü baya gazdanda çok şişiyor 1 ayda 2 kilo almışım doktorum güzel dedi

MERHABA HANIMLAR
beimde bu 2. bebişimilkbebişimi 16. haftalıkken hissetmeye başlamıştım şimdikinide 9. haftada başladım özellikle akşamları sağ tarafıma yattığım zaman çok hareket ediyor ben zayıfta değilim ama hissediyorum.benim gibi çok erken hisseden varmı?

merhaba gündoğmuş, bende hissettiğimi zannetmiştim ama sonra kayboldu o hareketler, salı günü doktoruma dedim sağ tarafımda ağrı var diye bebektir dedi artık hissedersin dedi ama ben 2-3 kere hissettim şimdi bi hareketlilik yok, emin misin bebek olduğundan?

Herkese Merhaba, umarım herkes iyidir, geçmişi oku oku bitiremedim valla, çok hızlı ilerlemiş sayfalar, yokluğumu pek farkeden olmamış anlaşılan, küstüm size, bu kız napar ne eder, nerelerde diye hiç merak etmediniz mi beni, başımdan neler geçti neler...

21 saat + etüt mü?

Baya bir derse gireceksin anlaşılan...

Hangi sınıfların ağırlıklı?

Ben lisede edebiyattan nefret ederdim yerimseniben (aramızda kalsın)

Şu kalıpları öğreniyorduk ve anlatması öğretmen için de gerçekten çok zordu.... Umarım senin sınıfların iyi üzmeyen öğrencilerden oluşur...

Edebiyat dedin mi kalıplar geliyor zaten akla :) Maalesef bunları anlatma şansım olmadı benim. İlköğretimde Türkçe öğretmeni olarak çalışıyorum 4 yıldır. 6-7-8. sınıflar. Daha küçük sayılır hepsi, tek üzüntüm sınav sonuçları düşük olduğunda oluyor. Hepsi kendi çocuğıum gibi. Sayıları da az. 50-60 kadar öğrencim var.

Bende bu topige bayagidir uyeyim ama cok fazla yazamiyorum. Arada cok nadir yazabiliyorum. Artik umarim daha sik yazabilirim. Eskileri soyle bir taradim. Bende allahin izniyle ikili testimi gecen hafta yaptirdim sizlere gore biraz gec oldu doktorum tatilden anca geldi cunku 13+4 de yaptirabildik bizde. Ense 2.1 cikti bir arkadasin daha saniyorum ayni cikmis. Bakalim cinsiyetler ayni mi olcak merak ettim acikcasi. Kan sonuclarida guzel dusuk risk cikmis. Bende dusunmuyordum ikili testi acikcasi ama doktorum tabikide yaptircaz diyince bisi diyemedim. Doktorun yaninda bi sebelek oluyorum cunku herseyi unutuyorum ona da dedim zaten guluyor mail atin bana diyor. :))) Bu arada ben 12. haftama kadar bulantilari ve mide yanmalarini idare edebiliyordum yani cok zorlamiyordu beni. Fakat 12 den sonra ozellikle gecen pazardan bu yana cok sarsti beni. Pazar pazartesi 2 gun bisi yiyemedim daha dogrusu yediklerimi cikardim doktorumda damardan besledi (3 sise serum verdiler). Bana 16. haftamda hersey gececekmis gibi geliyor kendime hedef olarak belirledim. hihoyyyt Bu arada cinsiyet konusunda hicbir fikrim yok cunku tahmini birsey soylemesini acikcasi ben istemedim doktorumdan. O da kesin gorunce soylerim dedi yani 18. haftada kesin gorur herhalde o zaman gidicem cunku doktora. Ay cenem dustu cok konustum. :))))) Insallah bundan sonra daha sik gorusmek ve paylasmak dilegiyle.... Herkese guzel saglikli gunler diliyorum.:Saruboceq:

hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda geçer bulantıların bulantı olunca insan yemek görmek sitemiyor ama ben az da olsa bulansa kırmızı yeşil elma yiyorum geçiriyor gibi , 18 haftalık sanırım kesinleşir bende 17de öğreneceğim inşallah ama şimdi benim ,için önemli olan 3lü tarama.

Herkese Merhaba, umarım herkes iyidir, geçmişi oku oku bitiremedim valla, çok hızlı ilerlemiş sayfalar, yokluğumu pek farkeden olmamış anlaşılan, küstüm size, bu kız napar ne eder, nerelerde diye hiç merak etmediniz mi beni, başımdan neler geçti neler...

Arkadaşım ne oldu, hayırdır? Ben de ortama ayak uydurmaya çalışıyorum, kopmuşum iyice.

kızlar tesekkurler ben bıraz yuruyuse cıkıcam mıdem baska turlu yatısmıcak sanırım

hepınızı opuyorum bu arada fty hosgeldın... Edebıyatcı sayende eskı gunerlımı ozledım... Bende bıur kolejde hocaydım ankda evlenınce ayrıldım.. Su sıra programları beklerdık ne heyecandı.... hele bıde kırtasıye arası vardıkı oyle mı tatlı olurdu o para.... Bende calısmak ıstıyorum ya artık ösledım...

Ben cıkıyorum sevgıler hepınıze

hoşgeldin simenay arkadaşım nerelerdesin
bende bu kız beni ekledi kayboldu nerelerde acaba diyordum iyimisin bebişin :ecrin_bebek: nasıl?

MERHABA HANIMLAR

Cık ben daha bit şey hissetmiyorum.

Hoşgeldin. Doktorun ne güzel haberle rvermiş. !8. Haftaya kadar beklemek mi sen çok sabırlıymışsın. Rabbim beni bununla sınamasın. Hemen söylesinler bana cinsiyetini. :)

Aşkolsun deme böyle. Bak çok dikkatli okumamışsın biz bir ara şu nerde bu nerde diyorduk biri de Simenay'ı merak ediyorum ben demişti. İnan ki unutulmadın.

kızlar tesekkurler ben bıraz yuruyuse cıkıcam mıdem baska turlu yatısmıcak sanırım

hepınızı opuyorum bu arada fty hosgeldın... Edebıyatcı sayende eskı gunerlımı ozledım... Bende bıur kolejde hocaydım ankda evlenınce ayrıldım.. Su sıra programları beklerdık ne heyecandı.... hele bıde kırtasıye arası vardıkı oyle mı tatlı olurdu o para.... Bende calısmak ıstıyorum ya artık ösledım...

Ben cıkıyorum sevgıler hepınıze

elma veya meyve ye geçer canım sendemi ankaradasın

inşallah sonuçlarım iyi çıkar onun içinde 1 hafta beklerim herhalde. kaşınma arada var doktora kreme başlayayımmı dedim evet dedi bebe yağı aldım jhonsan babynin spreyli yağ hissi vermiyor çok güzel kokusuda, bebe yağı olur yada eczaneden krem al dedi.karnım büyüdü akşama doğru kocaman sabahta büyüktü baya gazdanda çok şişiyor 1 ayda 2 kilo almışım doktorum güzel dedi

merhaba gündoğmuş, bende hissettiğimi zannetmiştim ama sonra kayboldu o hareketler, salı günü doktoruma dedim sağ tarafımda ağrı var diye bebektir dedi artık hissedersin dedi ama ben 2-3 kere hissettim şimdi bi hareketlilik yok, emin misin bebek olduğundan?

her yatışımda hissediyorum özelliklede tatlı yediğim zamanlar

X