2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

özellikle eserin ailesinden birşey beklememen ve alışman lazım buna.sonuçta hatalı da olsa kendi çocuklarını savunacaklar..
nerede huzurlu yaşayacaksan orayı tercih et..eğer seni sürekli lafla sözle taaciz edeceklerse yer mi yok yaşamaya iş mi yok çalışmaya yeterki sen gayretli ol..

Esincim, diğer arkadaşlara aynen katılıyorum, Eser in ailesinden bişey bekleme bence de bu saatten sonra, kendi ailene daha yakın olmanda fayda var, Eser in ailesinin ne dediği, ne yaptığı ile uğraşmaktan yine mutsuz olursun, Cemy gerçekten seven bir ailesi varsa eğer Eser in, fizana da gitmiş olsan gelir bulur, ilgilenirler Cemy ile..

Tanyacım, kv balkonu yakmış acaba..?

Ben şimdi yemeğe gidiyorum, öğleden sonra bende burdayım, kaynatalım biraz..

merhaba canlar dün akşamdan beri kahverengi leke leke akıntılarım oluyor doktoru aradım bekleyeceğiz dedi başka bir doktora gitmek istiyorum

yemeğimi yedim bile:)

merhaba canlar dün akşamdan beri kahverengi leke leke akıntılarım oluyor doktoru aradım bekleyeceğiz dedi başka bir doktora gitmek istiyorum

ne kadar ve neyi bekleyecekmişsiniz?
için rahat değilse git başka dr a ..tedirgin olarak beklemekten iyidir.hayırlı haber alalım inşallah

Esincim arkadaşlara katılıyorum,Eser in ailesi senin için sadece Cem i görmek istedikleri zaman görüşebileceğin insanlar artık, kaba olacak biraz ama şunu bil ki;öküz öldü ortaklık bozuldu.
ayrıca şimdiye kadar ne faydalarını gördün ki (eltin hariç) bundan sonra ne bekleyeceksin. Boşver

Benim müdür de toplantıda olacak galiba, yapalım valla burda bi patlama olmazsa...
bekliyorum

benim md de yok ama başımda pis bir iş var
ben de dedikodu yapmak istiyorum yaaaa ....

size son dakika hberi..kv nin balkonu yanmış..
kim yakmış:26:
işini bitirde gel hemen dedikoduya

annenlere yakın bir yerde iş bulma imkanın varsa git derim ama iş bulmadan sakın işini bırakma hiç değilse cemy nin velayetini alana kadar sonuçta ekmek nerde ise insanın memleketi orasıdır, ailesiyle içli dışlı olmak zorunda değilsin, bulursun bi bakıcı cemy kuzuma onlara muhtaç olmazsın, ben bile burda bakıcı bulduysam herkes bulur

kalp atışı almadığı için on gün bekleyelim demişti sanırım onu kastetti
canım bence başka bi dra git bebeğe bişey oluyorsa ya düşük falan allah korusun

üst balkondan kaynak yaparlarkene sıçramış..çok korkmuş..anlattıklarına göre epey kötü olmuş ama içeri girmemiş..ne yalan söliim üzüldüm korkunca..
e artık stres atmaya gelirler bana...
kalp atışı almadığı için on gün bekleyelim demişti sanırım onu kastetti
anladım canım...
beklemek istemiyorsan hiç durma git dr a ..

geldim geldim:) öğle arası ya çalışmayrum şimdi..:))
kv yi sevmem ama bu kadarını da istemem bea..ateş korkutur beni.

GÜLŞANCIM velayet sorun olmaz zira üzerimde mal mülk var eserin hiçbişeyi sigortası bile yok

ş konusunda kariyer gibi bir sıkıntım var şu an stajımı yapıp sınavlara çalışıyorum daha da 2,5 senem var lisansımı almama iş yerimdede çok rahatım aynı işi antkyada bulamam ha ama daha öncede belirtmitim görümcemin kocasıyla çalışıyorum yani ne kadar sağlıklı devam eder iş ilişkimiz bilemem

dönelim konuya antakyaya gidip annemlerle yaşama fikri yeni bir iş yeni başlangız hemde yeni sektör fikri bu kadar yenilik aban zor geliyor şu dönemde ama itiraf edeyim o çok iyi anlaştığım eltim bile tavırlı bana karşı erçi tek tek hepsiyle konuşucam kararımı ona göre en son vericem fakat asıl üzüldüğüm görümcem gitmeden bana neden kırıldığıyla ilgili bikaç örnek verdihepsi birbirimizi yanlış anlamamızdan kaynaklanıyo yazık oğlumun böyle bir ailesi olmasını hiç istemezdim sağlıklı ilişkilerimiz olsun oğlumun kafası karışmasın istiyorum hayatta kuzenlerinden başka kimsesi yok bizler giince aiesiz kalmasın kendini yalnız hissetmesin istiyorum

duygularım çok karışık oturdum ağladım büroda hüngür sümük
bide dün eser babam ayrı yaşayın ama dilekçe vermeyi diyo dedi bende farketmez bize göre bu iş bitti ailen kendini nasıl rahat hissederse dedim zaten adli tatil başlıyo amcamda şehir dışında protokolü ona hazırlatıcam bekleriz dedim

Tanya, kv ne üzüldüm, korkmuştur tabi ama bunu kullanıp stres atmaya gelirse o zaman üzülmeyebilirim :))

Pınarcım, bence de başka bir doktora daha git, beklemek çok sıkıcı hakkaten, Allah korusun bebekle ilgili bir sorun varsa bile bu senin içinde zararlı.. Anneyi de tehlikeye atabilecek bişey olabilir sonuçta..

esin hep dua ediyorum en az zararla atlatın bu durumu diye, ama maalesef boşanma durumunda can ciğer kuzular bile taraf tutuyor, kimse hakkını yemeyelim demiyor. sen herkesle konuşacam diyosun doğru bi karar ama onada pek güvenme arkadaşım, çünkü boşanırsanız birsüre dedikoduları devam edecek eserin ailesi seni suçlu görecek bire bin katacak, oğlunu sudan çıkmış ak kaşık gibi görecek, hatta bu evliliğin senin yüzünden bittiğini falan söyleyecekler, çok içaçıcı konuşmadım belki ama görümcekin dediklerinden sonra bunlar olası durumlar. bence 2.5 sene sabredip lisansını al, köprüyü geçene kadar ayıya dayı de, yani patronla aranı iyi tut, sonra kararını veirsin gidip gitmeme konusunda, belki hayatına biri girer orda kalmaya devam edersin çok uçtum belki ama işini bırakma diye söylüyorum çok emek verdin ve kendi ayaklarının üstünde durabilmen için ve kendine güveninin olması için işine sahip çık derim.
yazdıklarını okuyunca eserin nekadar büyük bi hata yaptığını daha iyi anladım, zavallının sizden başka bişeyi yokmuş

Allahım ne olur bir gün benim yavrum da bunları yesin, karnım Aacıktı diye ağlasın ...
bizim menü:
sabah 9 da kalşkıyoruz
11.00 kahvaltı kavga dövüş
16.00 çorbadan 2-3 kaşık (kavga döğüş)
20-20.30 pilav veya makarna kavga döğüş
aradalarda meyve süt(anne sütü)

bence de tatlım terk et orayı ya da onlara onlara uzak yeni bir hayat da kurabilrsin...

merhaba hanımlar çarşıdan geldişk şimdi sakın dışarı çıkmayın ....
elvin kitaplığı boşaltıyor daha hiçir şey yemedi oooof..

Esintoş, ne demeye konuşacaksın ki ailedeki herkesle tek tek, bak suçlu ki gelip bizle konuşuyor derler, sen ne yaparsan yap bu insanlar anlamak istediklerini anlayacak ve inanmak isteyeceklerine inanacaklar, bu sebeple hiçte gidip konuşma kimseyle, içinde kalan bişeyler varsa kendini tatmin etmek için sadece biriyle konuş, mutlaka o ailenin diğer fertlerine gidip anlatacaktır zaten..

Ama şu var ki, iş meselesi yüzünden enişte ve eltinle konuş evet, burada senin de çıkarın söz konusu çünkü, lisansını alana kadar idare etsinler hiç değilse, sonra herkes kendi yoluna gider.. Eminim sen bu azimle çok iyi yerlere gelip başarılı bir iş kadını olursun..

Birde Eser in babasına ne oluyor da ayrı yaşayın diyebiliyor, hadi dedi diyelim, Eser in gelip bunu sana söylemesi bile yanlış, kendi fikri yok mu bu adamın da babasının fikirleriyle geliyor sana, arkadaşım gözünü aç kimsenin oyununa gelme, babası eğer iyi niyetle söylediyse bunu (ileride belki barışırlar diye mesela) gerçekten takdir ederim ama yok kendi çevrelerine karşı kötü görünmemek için yapıyorlarsa kendini kullandırma dikkatli ol derim..

GÜLŞAN ço güldüm eserin sizden başka bişeyi yokmuş lafına düşününce evet yok başını çok vuracak taşlara

dayanamadım aradım eseri dedim ablan bana böyle böyle dedi eğer durum buysa biz görüşmeye devam edemeyiz ailenle ben ablamla o kadar konuştum sende niye ablamla polemiğe giriyosun herkes bize bu ilişkiyi bitirdiğimiz için kırgın başka bişey yk falan filan saydı sövdü telefonda tai bende dayanamadım dedim valla tavrınız buysa durmam buralarda giderim tabi öle olunca oğlunu kaybetme tırsıklığıyla sakinleşti konuşması değişti ama yok bu böyle olmaz cumartesi sabahtan hatta belki yarın sabah gidip kv ile konuşucam bakalım neymiş karın ağrıları

esintoş şuan sana yeni bir başlangıç yapmak çok zor geliyor biliyorum aynılarını yaşadım çünkü ama oluyor herşeye yeni baştan başlayabiliyorsun bak karşında canlı örneği var sende yapabilirsin yapmalısında oğluşun için kendin için
evet gerçekten zor ve sıkıntılı bir süreç bu ama bencede eser in ailesinden uzak dur ne varsa kendi ailende var bunu sakın unutma seni üzmelerine izin verme

YASEMİNCİM bende senin söylediğin gibi sadece annesiyle konuşmayı düşünüyorum çünkü benimde içimde kalanlar var söylemezsem çatlarım herkes bilsin kimn ne olduğunu ve susmamın aptallığımdan değil asaletimden olduğunu zira bu insanlar bana çirkef muamelesi yapmaya getiriyor

babasına gelince aslında onların aklından geçen bi sür ayrı yaşasınlar belki barışırlar iyi niyetli bi adamdır babası ama aklının bi köşesinde yazın çok göz önündeyi elalem ne der de var

tanya kv ye üzüldüm şimdi
ceren inşallah canım senin kızında iştahı düzelir.
mert öğle yemeği yememiş bugün
esin adli tatil girerse araya siz barışırsınız ben söyleyim baştan eser babasına aslında ayrılmak istemediğini söyledi, oda böyle bi öneri getirdi oğluna o arada sen sakinleşecen ve eser kendini affettirecek, çakkaaaaallll

selam bayanlar :)
Abişim burda,yani aslında halamın oğlu ama biz beraber büyüdük,kardeşten öteyiz.
Telden giriyorum,geçmişi okudum.
Esin cim arkadaşlara katılıyorum sonuna dek,daha uzun yazamıyorum zor yazılıyor:)sonra birara yazarım.
Hasta bebişlere geçmiş olsun,Alp te hasta gibi
Pınar bekleme git canım,ben böyle 5 gün yattım,doktor bekletti ve sonra gittiğimde ben zaten anlamıştım dedi ve kürtaj etti.moralini bozma canım,hakkınızda hayırlısı olsun.
Bu arada sizlere çok güldüm,demek göğüslerinizi herkes gördü,iyi ozaman yanlız değilmişim,ziraa benimkini tüm akçay gördü,görüyor ve görcek sanırsamhuyum kurusun pek yakası kapalı giyinemiyorum.

MÜMKÜN DİİL adam bana seni sevmiyorum hiçbir ortak noktamız yok dedi hatta bununla kalmadı hiç sevmedim dedi yani ima etti büyük konuşmayalım ama ölürüm de dönmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…