- 7 Ekim 2009
- 2.201
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.141
az önce örümcekle yaptığım konuşmada iskenderunda kalmamın çok da sağlıklı olmayacğı sonucuna varmış bulunuyorum zira kendisi çok insanı kırdığımı üzdüğümü çok bencil olduğumu söyledi ve gitti burda kimsem yok beni bağlayan tek şey işim ben yalnız kaldığımda eserin ailesi var diye güvenmiştim ama sanırım öyle olmayacak iyi düşünüp bir karar vermeliyim
merhaba canlar dün akşamdan beri kahverengi leke leke akıntılarım oluyor doktoru aradım bekleyeceğiz dedi başka bir doktora gitmek istiyorum
az önce örümcekle yaptığım konuşmada iskenderunda kalmamın çok da sağlıklı olmayacğı sonucuna varmış bulunuyorum zira kendisi çok insanı kırdığımı üzdüğümü çok bencil olduğumu söyledi ve gitti burda kimsem yok beni bağlayan tek şey işim ben yalnız kaldığımda eserin ailesi var diye güvenmiştim ama sanırım öyle olmayacak iyi düşünüp bir karar vermeliyim
Benim müdür de toplantıda olacak galiba, yapalım valla burda bi patlama olmazsa...
kim yakmış:26:benim md de yok ama başımda pis bir iş var
ben de dedikodu yapmak istiyorum yaaaa ....
size son dakika hberi..kv nin balkonu yanmış..
annenlere yakın bir yerde iş bulma imkanın varsa git derim ama iş bulmadan sakın işini bırakma hiç değilse cemy nin velayetini alana kadaraz önce örümcekle yaptığım konuşmada iskenderunda kalmamın çok da sağlıklı olmayacğı sonucuna varmış bulunuyorum zira kendisi çok insanı kırdığımı üzdüğümü çok bencil olduğumu söyledi ve gitti burda kimsem yok beni bağlayan tek şey işim ben yalnız kaldığımda eserin ailesi var diye güvenmiştim ama sanırım öyle olmayacak iyi düşünüp bir karar vermeliyim
merhaba canlar dün akşamdan beri kahverengi leke leke akıntılarım oluyor doktoru aradım bekleyeceğiz dedi başka bir doktora gitmek istiyorum
canım bence başka bi dra git bebeğe bişey oluyorsa ya düşük falan allah korusunkalp atışı almadığı için on gün bekleyelim demişti sanırım onu kastetti
üst balkondan kaynak yaparlarkene sıçramış..çok korkmuş..anlattıklarına göre epey kötü olmuş ama içeri girmemiş..ne yalan söliim üzüldüm korkunca..Esincim, diğer arkadaşlara aynen katılıyorum, Eser in ailesinden bişey bekleme bence de bu saatten sonra, kendi ailene daha yakın olmanda fayda var, Eser in ailesinin ne dediği, ne yaptığı ile uğraşmaktan yine mutsuz olursun, Cemy gerçekten seven bir ailesi varsa eğer Eser in, fizana da gitmiş olsan gelir bulur, ilgilenirler Cemy ile..
Tanyacım, kv balkonu yakmış acaba..?
Ben şimdi yemeğe gidiyorum, öğleden sonra bende burdayım, kaynatalım biraz..
anladım canım...kalp atışı almadığı için on gün bekleyelim demişti sanırım onu kastetti
bekliyorum
kim yakmış:26:
işini bitirde gel hemen dedikoduya
annenlere yakın bir yerde iş bulma imkanın varsa git derim ama iş bulmadan sakın işini bırakma hiç değilse cemy nin velayetini alana kadarsonuçta ekmek nerde ise insanın memleketi orasıdır, ailesiyle içli dışlı olmak zorunda değilsin, bulursun bi bakıcı cemy kuzuma onlara muhtaç olmazsın, ben bile burda bakıcı bulduysam herkes bulur
canım bence başka bi dra git bebeğe bişey oluyorsa ya düşük falan allah korusun
esin hep dua ediyorum en az zararla atlatın bu durumu diye, ama maalesef boşanma durumunda can ciğer kuzular bile taraf tutuyor, kimse hakkını yemeyelim demiyor. sen herkesle konuşacam diyosun doğru bi karar ama onada pek güvenme arkadaşım, çünkü boşanırsanız birsüre dedikoduları devam edecek eserin ailesi seni suçlu görecek bire bin katacak, oğlunu sudan çıkmış ak kaşık gibi görecek, hatta bu evliliğin senin yüzünden bittiğini falan söyleyecekler, çok içaçıcı konuşmadım belki ama görümcekin dediklerinden sonra bunlar olası durumlar. bence 2.5 sene sabredip lisansını al, köprüyü geçene kadar ayıya dayı de, yani patronla aranı iyi tut, sonra kararını veirsin gidip gitmeme konusunda, belki hayatına biri girer orda kalmaya devam edersin çok uçtum belki ama işini bırakma diye söylüyorum çok emek verdin ve kendi ayaklarının üstünde durabilmen için ve kendine güveninin olması için işine sahip çık derim.GÜLŞANCIM velayet sorun olmaz zira üzerimde mal mülk var eserin hiçbişeyi sigortası bile yok
ş konusunda kariyer gibi bir sıkıntım var şu an stajımı yapıp sınavlara çalışıyorum daha da 2,5 senem var lisansımı almama iş yerimdede çok rahatım aynı işi antkyada bulamam ha ama daha öncede belirtmitim görümcemin kocasıyla çalışıyorum yani ne kadar sağlıklı devam eder iş ilişkimiz bilemem
dönelim konuya antakyaya gidip annemlerle yaşama fikri yeni bir iş yeni başlangız hemde yeni sektör fikri bu kadar yenilik aban zor geliyor şu dönemde ama itiraf edeyim o çok iyi anlaştığım eltim bile tavırlı bana karşı erçi tek tek hepsiyle konuşucam kararımı ona göre en son vericem fakat asıl üzüldüğüm görümcem gitmeden bana neden kırıldığıyla ilgili bikaç örnek verdihepsi birbirimizi yanlış anlamamızdan kaynaklanıyo yazık oğlumun böyle bir ailesi olmasını hiç istemezdim sağlıklı ilişkilerimiz olsun oğlumun kafası karışmasın istiyorum hayatta kuzenlerinden başka kimsesi yok bizler giince aiesiz kalmasın kendini yalnız hissetmesin istiyorum
duygularım çok karışık oturdum ağladım büroda hüngür sümük
bide dün eser babam ayrı yaşayın ama dilekçe vermeyi diyo dedi bende farketmez bize göre bu iş bitti ailen kendini nasıl rahat hissederse dedim zaten adli tatil başlıyo amcamda şehir dışında protokolü ona hazırlatıcam bekleriz dedim
herkese günaydın:)
sıcak çok sıcak dahada sıcak olucak bugeceişe gelirken hava 35.5 dereceydi buda demek oluyorki öğlen 40,akşama 45 derece olucak
kızlar bebelerinizin bir günlük beslenme listesini yazarmısınız karşılaştıralımmertin iştahı iyice azaldı,zaten 600 gr vermişti izinde, iyice zayıflıycak diye tırsıyorum:18: ben mertinkini yazayım size:
kahvaltı 08:30 karışım veriyorum yumurta, peynir, süt, pekmez, ceviz, meyve,bisküvi
10:00 bir bardak ayran
12:00 öğle yemeği bir kase çorsa veya yemek + emziriyorum
16:30 akşam yemeği bir kase çorba veya yemek + emziriyorum
18:00 bizimle birlikte akşam yemeğinden tırtıklıyo
21:00 iki dilim karpuz veya 4-5 tane üzüm veya 2-3 tane kiraz
yatmadan önce emziriyorum, gecede 3 kez emiyo
Günaydın..
Gülşancım sizin yemek programınız gayet güzel, maşallah iyi yiyormuş Mert kuzusu, yalnız sana bir uyarıda bulunmak istiyorum, gece yatmadan önce meyve yedirme, midesinde asit yapar ve gaz oluşturur, rahatsız eder, uzmanlar büyükler için bile zararlı olduğunu söylüyor, meyveden alabileceği vitamini en verimli şekilde alacağı saatler öğleden öncedir, ha gündüz de atıştırmalık olarak öğün aralarında yesin ama asla gece verme arkadaşım, midesinde çürür faydadan çok zararı olur, aklında olsun.
Bizim programımızda şöyle;
08:00 Kahvaltı, karışım değil tek tek yiyor, hergün aynı şeyleri vermiyoruz çeşitlendirmeye çalışıyoruz.
10:30 Meyve (Bu aralar favorisi üzüm ve dut)
12:00-13:00 Süt ve Uyku
15:00 Çorba veya yemek olarak ne varsa
17:00 Yoğurt
19:00 Akşam yemeği olarak evde ne varsa
21:00 Süt ve Uyku
Gece uyandığında duruma göre süt veya su içip tekrar uyur
Gün içinde de öğün aralarında elinde tırtıkladığı bişeyler mutlaka oluyor.
GÜLŞANCIM velayet sorun olmaz zira üzerimde mal mülk var eserin hiçbişeyi sigortası bile yok
ş konusunda kariyer gibi bir sıkıntım var şu an stajımı yapıp sınavlara çalışıyorum daha da 2,5 senem var lisansımı almama iş yerimdede çok rahatım aynı işi antkyada bulamam ha ama daha öncede belirtmitim görümcemin kocasıyla çalışıyorum yani ne kadar sağlıklı devam eder iş ilişkimiz bilemem
dönelim konuya antakyaya gidip annemlerle yaşama fikri yeni bir iş yeni başlangız hemde yeni sektör fikri bu kadar yenilik aban zor geliyor şu dönemde ama itiraf edeyim o çok iyi anlaştığım eltim bile tavırlı bana karşı erçi tek tek hepsiyle konuşucam kararımı ona göre en son vericem fakat asıl üzüldüğüm görümcem gitmeden bana neden kırıldığıyla ilgili bikaç örnek verdihepsi birbirimizi yanlış anlamamızdan kaynaklanıyo yazık oğlumun böyle bir ailesi olmasını hiç istemezdim sağlıklı ilişkilerimiz olsun oğlumun kafası karışmasın istiyorum hayatta kuzenlerinden başka kimsesi yok bizler giince aiesiz kalmasın kendini yalnız hissetmesin istiyorum
bide dün eser babam ayrı yaşayın ama dilekçe vermeyi diyo dedi bende farketmez bize göre bu iş bitti ailen kendini nasıl rahat hissederse dedim zaten adli tatil başlıyo amcamda şehir dışında protokolü ona hazırlatıcam bekleriz dedim
GÜLŞANCIM velayet sorun olmaz zira üzerimde mal mülk var eserin hiçbişeyi sigortası bile yok
tanya kv ye üzüldüm şimdi
ceren inşallah canım senin kızında iştahı düzelir.
mert öğle yemeği yememiş bugün
esin adli tatil girerse araya siz barışırsınız ben söyleyim baştaneser babasına aslında ayrılmak istemediğini söyledi, oda böyle bi öneri getirdi oğluna o arada sen sakinleşecen ve eser kendini affettirecek, çakkaaaaallll