2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende üzüldüm şimdi ama merak etme 6-7 sene içinde yenileri çıkacak nasılsa

maaşallah iklim kuzuma, zaten bu konularda gurme kamile iklimin menemen yediği videoyu izlettim ağzı açık kaldı gülmekten çatladık resmen
tavsiyelerini uyguluycam canım ama taşınma faslı bitsin öyle artık

Bana ve kuzuya geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim canlarım...
İlaçları içiyorum, onların yan etkisi var, maymun gibi oluyorum. İçmesem, geçmiyor, geçen yaz çok kötüydüm, bu yaz o kadar olmasa da zorlanıyorum.
Yasemincim, hipertiroid sıcağa tahammülsüzlük yapıyor ve sıcak havalarda daha fazla yorgunluk, sinir, çarpıntı oluyor.
İklim'e gerçekten hayranım, Allah nazardan korusun, akıllı bıdık yaaa...

O video çok uzundu ben bir kısmını koydum sadece, devamını izleseniz kopardınız, önündeki küçük kaseyi 3 kere doldurduk annemle 3 ünü de yedi maşallah, içindeki bittikçe bana uzatıyor yeniden doldur diye, ekmekleri kocaman kocaman ağzına sokuyor yaa, ben versem o büyüklükte ekmek tükürür ama kendi yiyince lop lop atıyor valla, ondan diyorum bırakın kendileri yesin diye, etraf çok kirleniyor ama olsun zamanla kirletmeden yemeyi de öğrenirler nasılsa :))

ata dr dan geldi gözlerini açamıyo yavrum bu sıcaktada ateş ne zor buaralar salgın varmış 3 gün sürer ateş demiş ilaç vermiş birde sıcaktan vücunda döküntüler oluşmuş allerjik

maaşallah diyorum başkada bişey demiyorum yani:)

ata dr dan geldi gözlerini açamıyo yavrum bu sıcaktada ateş ne zor buaralar salgın varmış 3 gün sürer ateş demiş ilaç vermiş birde sıcaktan vücunda döküntüler oluşmuş allerjik

Boncuğum benim yaa, yatsın uyusun bari, uyumakla direnç kazanır hiç değilse, kıyamam kuzuma..

Atacığıma tekrar geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Artık biraz çalışmam lazım, öpüyorum çok.

tanyacım sende akşam yemeğini bizim gibi erken veriyormuşsun acaba ondanmı çok emiyor bu sıpalar geceleri:26: ama akşam saat 8den sonra ağzına hiçbişey sürmüyo rendelenmiş meyveyi artık yemiyo zaten
acıkıyor o saatte vermezse annem hiç yemeyebiliyor ki bu öğünü de kavga dövüş yiyormuş..
az önce annem aradı bu çocuk iflahımı kesti benim diye..
geçmiş olsnn..umarım önemli bişeyi yoktur..
ben 8 aylık olduğundan beri masaya servis koyarım oğluşa yesin yemesin..canı isteyince çok güzel kaşıkla da çatalla da yer istemeyince duvarlar yerler yer..
not:yer dediğim 16 aylık bebek becerisiyle sınırlıdır:)
geçmiş olsun..
şimdi daha iyisindir umarım..

boşver takılma nasılsa değişecek bu dişleri:)

Günaydınnnn

Bizim bebeklikten beri şu anlattığın durum var, tek başına yıkıyorum ama çıktığı an 2 kişi zor zaptedip giydiriyoruz paşayı.

Tüm dişleri tam derken?28 tane mi çıktı bu dönemde kaç olması gerekiyor?
Bu arada çoook geçmiş olsun boncuğa.

Kızlar ben de Kero ya kaşık veriyorum bi süredir, çünkü vermezsem yemiyor, önüne büyük bir örtü seriyorum,bi kısmı yere bi kısmı ağzına yiyor,hatta bi bana veriyor bi kendi yiyor normalde yemeyeceği kadar yiyor hatta kendi kendine, bir süre sonra elleriyle devam ediyor ama ne yapalım yeter ki yesin dün mesela makarna koydum kaseye, yere de örtü koydum oynaya oynaya yedi.

20 tane olması gerekiyo aylincim :)) inci gibi dizidik hepsini bakalım ne zaman dökülmeye başlayacaklar beni asıl o günler korkutuyo

mertte artık kudurmaktan yemeye zaman ayırmak istemiyor galiba ,varsa yoksa sokak istiyo ama cehennem gibi sıcakta dışarı çıkaramıyoruz akşam bir saat anca çıkabiliyo ondada sineklerden duramıyoruz maalesef ben çatal kaşığa geç kalmışım anlaşılan du bakayım akşam eve gidince bi deneyim

gülmekten koptum nerden geliyo aklına diş sayısı falan maaşallah keroya o zaman:)

Tüm dişleri çıktı dediği için merak ettim yahu
Gündüzleri biz de çıkaramıyoruz sıcaktan,akşam çıkardığımızda da bizi pişman ediyor,ipini koparmış gibi bi oraya bi buraya,merdiven görmesin,kaldırım görmesin,bi iniyo bi çıkıyo, sürekli eğilmekten tüm site göğüsleri gördü valla

mertte öyle aynen ipini koparmış gibi hepte ters istikamete, yüksek kaldırmlara. düz yoldan değil toprak yada çakıllı yoldan yürüyo kamil çok kıskançtır o konuda o yüzden ben koşarım peşinde sen dur diyo benimde çok işime geliyo

Biraz çalıştım geldim :)

Tanya sağol canım...

Aylin, benim de bütün mahalle gördü valla, Doruk merdiven, tümsek, kaldırım, mazgal her türlü normal olmayan yerlerde geziyor. Ne belimde hal kalıyor ne kollarımda...

hoşgeldin canım öğleden sonra patron yok 4,e kadar tam gaz dedikodu yapalımmı
ben kaçtım şimdilik

benim md de yok ama başımda pis bir iş var
ben de dedikodu yapmak istiyorum yaaaa ....

size son dakika hberi..kv nin balkonu yanmış..

az önce örümcekle yaptığım konuşmada iskenderunda kalmamın çok da sağlıklı olmayacğı sonucuna varmış bulunuyorum zira kendisi çok insanı kırdığımı üzdüğümü çok bencil olduğumu söyledi ve gitti burda kimsem yok beni bağlayan tek şey işim ben yalnız kaldığımda eserin ailesi var diye güvenmiştim ama sanırım öyle olmayacak iyi düşünüp bir karar vermeliyim

Esincim, seni üzecek bir şey söylemek istemem ama bu vakitten sonra Eser gibi bir adamı ailesinden sana hayır gelmez. Hatta bence Cemy'e de pek hayır gelmeyecek. Onlar yokmuş gibi düşün ve hayatının bundan sonrasını ona göre planla derim ben, gelecek günlerde kendi ailene yakın olmak maddi manevi daha rahat olacaktır senin için. Allah Eser'in ailesine muhtaç etmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…