- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.121
bende üzüldüm şimdi ama merak etme 6-7 sene içinde yenileri çıkacak nasılsaŞebnem, geçmiş olsun Ata'ya, ciddi birşey değildir inşallah...
Gülşan, ilaçlarımı içiyorum, aralarda fire oluyor ama düzenli içiyorum sayılır. En az 3 yıl sürecek bir tedavi demişti doktor, geçmedi demek ki... Yazın perişan ediyor beni yaa...
Bu arada, salıncaktan düştüğünde, üst yan kesici dişinin kenarı biraz kırılmış, hafta sonu fark ettim, çok üzüldüm yaaa
maaşallah iklim kuzuma, zaten bu konularda gurme kamile iklimin menemen yediği videoyu izlettim ağzı açık kaldı gülmekten çatladık resmenŞebnemcim, Ata ya çok geçmiş olsun, inşallah ciddi bişey değildir..
Burcucum, sana da geçmiş olsun, ilaçlarını düzenli kullanıyordun sanki, sıcaklar tiroidi etkiliyormu, hiç bilmiyordum, aman dikkat et kendine arkadaşım..
Gülşancım, İklim uzun zamandır çatal-kaşık kullanıyor, eskiden ağzına götürene kadar kaşığın içinde ne varsa dökülürdü hep ama artık uzmanlaştı diyebilirim, kaşığı doldurup çok az zaiyatla ağzına boşaltabiliyor :))
Kavun-Karpuzu minik parçalara ayırıp tabakla önüne koyuyorum mesela çatalla hepsini bitiriyor..
Kimi zamanda çatal-kaşıkla başlayıp elleriyle devam ediyor, sende Mert in eline çatal-kaşık ver artık, 1-2 denemeden sonra o da alışır, kendileri yedikleri zaman daha çok yiyorlar..
tavsiyelerini uyguluycam canım ama taşınma faslı bitsin öyle artık