2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay bu göğüs konusuna değinmeden edemicem valla benimkini tüm insanlık alemigördü görsünlerde hem güzele bakmak sevaptan hem yiğidin malı meydandan seçin beğenin kullanın

Yeter artık....
bir gün bir gün öğün normal bir yemek yesin ya...
fdayanamıyorum snir krizinin eşiğindeyim şu anda kapattım kapıyı attım odadan dışarı yoksa elimden bir kaza çıkacak...
bugün daha ağzına lokma sürmedi ve yine mama yemedi.
ne ile sınanıyorum ben ya
yeter yemin ediyorum yeter...

esin seni böyle kararlı görmek çok güzel:) ama kv ile ne konuşacanki:26:
biraz sakin düşününce görümcekin aslında sadece kv yi kastettiğini anladım ilk günkü konuşmamızda ettiği laflar beni şu andada görümceme şikayet ettiğini gösteriyor bu zamana kadar saygımdan susmuştum yine bi saygısızlık etmem ama yaptıklarını kibarca hatırlatırım izinle konuştum güçlendim ayaklarını denk alsınlar zira alır oğlumu çeker giderim

esin seni böyle kararlı görmek çok güzel:) ama kv ile ne konuşacanki:26:
biraz sakin düşününce görümcekin aslında sadece kv yi kastettiğini anladım ilk günkü konuşmamızda ettiği laflar beni şu andada görümceme şikayet ettiğini gösteriyor bu zamana kadar saygımdan susmuştum yine bi saygısızlık etmem ama yaptıklarını kibarca hatırlatırım izinle konuştum güçlendim ayaklarını denk alsınlar zira alır oğlumu çeker giderim

esin ben eserin seni sevmedim ,sevmiyorum laflarına inanmıyorum, erkekler çok vicdansızdır, karşısındakini acıtmak için herşeyi söylerler, bence bu konularla kendini üzme, o evlilikten ve sorumluluktan sıkıldı böyle kurtulabileceğini sandı,ama çok pişman olacak görürsün bak:KK24:

bu arad sbaah yemek listemizi yazacaktı unuttum
sabah 1 gün var bi gün yok yumurta peynir(muhtelif) domates salatalık tam tahıllı ekmek
arada süt
öğlen evde ne varsa yemek pilav yoğurt
meyve
akşam (saati önemli 18 den önce yerse ece muhakkak acıkıp uyanıyo sonra yerse sabaha kadar deliksiz uyuyo)
evde ne varsa yemek pilav yoğurt
asıl önemli olan sevdiği bir yemekse mesela köfte patates benden çok yiyo sevmiyosa iki kaşık alıp bırakıyo

10,5 kilo hareketli ve sağlıklı yemesine takılmıyorum ve kendisi yerse daha çok yiyo çatalına takıyoru o ağzına götürüyo kaşıkla yenen yemeklerde çok başarılı değiliz henüz bide tabi her yemekten sonra duşa giriyoruz havalar sıcak allahtn bakalım kışa napcaz

aralarda ceviz fındık kek pasta artk o gün ne yaptıysam
ha bide yatmadan da süt veriyorum

Son düzenleme:
Yeter artık....
fdayanamıyorum snir krizinin eşiğindeyim şu anda kapattım kapıyı attım odadan dışarı yoksa elimden bir kaza çıkacak...
canım yaaa üzme kendini,bazı çocuklar yemedende yaşıyo nasıl oluyo bilmiyorum ama bizim komşunun oğlu 4 yaşında ve tek öğünle yaşıyo diyebilirim öyle aralarda süt meyve falanda yemiyo, ama maaşallah sağlıklı mertten daha az hastalanıyo yani:26:

ay bu göğüs konusuna değinmeden edemicem valla benimkini tüm insanlık alemigördü görsünlerde hem güzele bakmak sevaptan hem yiğidin malı meydandan seçin beğenin kullanın
:KK1:

canım sen yapacağını yapmışsın zaten, eser korkmuştur şimdi cemyi alıp gitmenden:18: anasına ayarı çeker bu akşam sen merak etme, salon kadını çizgini bozma:KK51:

elimdeki iş kafayı yedirtecek banaa..
ESİN sırf Yaseminin dediklerine aynen katılıyorum demek için geldim..kimseyle konuşma nasılsa arkandan konuşulacak senin haberin bile olmayacakk...v.s.kim dedi ne dediyi bırak yaşamana bak bak yakında çocularımız 1.5yaşına gelecek :))zaman nasıl da hızla geçiyor..elindeki güzelliği yaşa bence oğlunu yaşa babası kaçırdıklarına bu gün yarın zaten üzülecek..

hey gülşan..geldik yahu..bir yazım var halledeyim vallahi çalışmaycak bıktırıncaya dek senle yazışcam:)

canım yaaa üzme kendini,bazı çocuklar yemedende yaşıyo nasıl oluyo bilmiyorum ama bizim komşunun oğlu 4 yaşında ve tek öğünle yaşıyo diyebilirim öyle aralarda süt meyve falanda yemiyo, ama maaşallah sağlıklı mertten daha az hastalanıyo yani:26:

:KK1:

canım sen yapacağını yapmışsın zaten, eser korkmuştur şimdi cemyi alıp gitmenden:18: anasına ayarı çeker bu akşam sen merak etme, salon kadını çizgini bozma:KK51:

yok be canım gerçektn çok zor bir durum. Allah kimseye vermesin başım çatlıyor şu an sinirden babasını aradım gel diye yoksa elimden bir kaza çıkacak.

Geldim geldim...
Eski yazdıklarınızı okuyarak vakit kaybetmeyeyim, hemen dalayım konuya, iş çok, şirkette kriz var, sonumuzu iyi görmüyorum, her an işsiz kalabilirim, amaaan, çok da fifi :KK1:

elimdeki iş kafayı yedirtecek banaa..
ESİN sırf Yaseminin dediklerine aynen katılıyorum demek için geldim..kimseyle konuşma nasılsa arkandan konuşulacak senin haberin bile olmayacakk...v.s.kim dedi ne dediyi bırak yaşamana bak bak yakında çocularımız 1.5yaşına gelecek :))zaman nasıl da hızla geçiyor..elindeki güzelliği yaşa bence oğlunu yaşa babası kaçırdıklarına bu gün yarın zaten üzülecek..

hey gülşan..geldik yahu..bir yazım var halledeyim vallahi çalışmaycak bıktırıncaya dek senle yazışcam:)
sen geldin ama birazdan patronda gelecek ben kaçacam:KK58:

yok be canım gerçektn çok zor bir durum. Allah kimseye vermesin başım çatlıyor şu an sinirden babasını aradım gel diye yoksa elimden bir kaza çıkacak.
gerçekten zor bir durum valla, ben bi öğün yemeyince çıldırıyorum,allah yardımcın olsun canım:KK59:

Geldim geldim...
Eski yazdıklarınızı okuyarak vakit kaybetmeyeyim, hemen dalayım konuya, iş çok, şirkette kriz var, sonumuzu iyi görmüyorum, her an işsiz kalabilirim, amaaan, çok da fifi :KK1:
deli buna gülünürmü, allah kimseyi işsiz bırakmasın:KK61:
ben birazdan kaçıcam ama siz hoşgeldiniz:KK1:

Son düzenleme:
Yeter artık....

Ne zamandır yazmaya çalışıyorum yazamadım bir türlü..
Sıkma canını arkadaşım, biliyorum bir anne olarak üzülüyorsun kafana takılıyor ama bazı çocuklar böyle malesef..
Başka yöntemler denedin mi hiç, mesela yemediği zaman bırak bir süre aç gezsin, çok acıkıp yer belki..

[B]Ayy Gülşan ya, amin, küt diye işsiz kalmak çok kötü tabi.
Size yetişecem diye aceleden düzgün yazamamışım, mevcut durumda bile kkya kaçmış olmam komik geldi bana, millet birbirini yiyor, benim önümde pembe sayfalar :)

Yemeyen çocuk çok zor, çok sinir bozucu bir şey, kolay gelsin Ceren.[/B]

o kadar takılma rahat bırak biraz kendini de çocuğu da..
ben de yaşıyorum aynı sorunu üstüne vardıkca daha inat ediyor..dene istersen biz de işe yaradı kerevizli hazır çorba:) hiç bişey yediremedim..onu yedi:)
Geldim geldim...

yapma yaa o kadar mı..
hayırlısı..

Ne zamandır yazmaya çalışıyorum yazamadım bir türlü..
Sıkma canını arkadaşım, biliyorum bir anne olarak üzülüyorsun kafana takılıyor ama bazı çocuklar böyle malesef..
Başka yöntemler denedin mi hiç, mesela yemediği zaman bırak bir süre aç gezsin, çok acıkıp yer belki..

neler neler denedim. neler katıp karıştırdım anlatamam. saatlerce aç gezdirdim hiçbir şey değişmedi.
en çok sinirimi bozan da yemği yemiyor kaldırıyorum sonra bir bakıyorum yere damlamış mamayı yalıyor. beni delirtmek için yapıyor.

sağol canım artık yöntemleri tükettim ne yapacağımı bilmiyorum.

hep emmek mi istiyor?
sen görünmeden başkası yedirse..önüne de hep oynamak istediği ama izin vermediğin ya da ulaşamadığı bişey koysanız..
bir ara deliriyordum ben bu yüzden..haftasonları yine aynı..hiç birşey yediremezsem birlikte patates kızartıyoruz onu veriyorum..hiç değilse midesi küçülmesin diye faydalı değil ama yiyor ve ben rahat eiyorum..
biz bazen öyle yapıyoruz..

GÜLŞANN gitmeee
ne yapalım canım hepimizin işinin olmadığı rahat rahat gevezelik ettiğimiz bir gün olacak elbet:)

Son düzenleme:
o kadar takılma rahat bırak biraz kendini de çocuğu da..
ben de yaşıyorum aynı sorunu üstüne vardıkca daha inat ediyor..dene istersen biz de işe yaradı kerevizli hazır çorba:) hiç bişey yediremedim..onu yedi:)

benimkinin dozu biraz fazla...
hiç üzerine gitmiyorum baı günler hiçbir şey yedirmiyorum sırf üzülmesin diye...
her öğünün arasına 5 saat koyuyorum sıkmayayım diye...
benimki sadece kinder yiyor.
et manyağı da değilim. 9.5 kilo ki benim bebeğim 3 aylıkken 7.5 kiloydu doktor kilolu diye başımın etini yiyordu.

X