- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #113.161
esin seni böyle kararlı görmek çok güzel:) ama kv ile ne konuşacanki:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biraz sakin düşününce görümcekin aslında sadece kv yi kastettiğini anladım ilk günkü konuşmamızda ettiği laflar beni şu andada görümceme şikayet ettiğini gösteriyor bu zamana kadar saygımdan susmuştum yine bi saygısızlık etmem ama yaptıklarını kibarca hatırlatırım izinle konuştum güçlendim ayaklarını denk alsınlar zira alır oğlumu çeker giderimesin seni böyle kararlı görmek çok güzel:) ama kv ile ne konuşacanki:26:
biraz sakin düşününce görümcekin aslında sadece kv yi kastettiğini anladım ilk günkü konuşmamızda ettiği laflar beni şu andada görümceme şikayet ettiğini gösteriyor bu zamana kadar saygımdan susmuştum yine bi saygısızlık etmem ama yaptıklarını kibarca hatırlatırım izinle konuştum güçlendim ayaklarını denk alsınlar zira alır oğlumu çeker giderimesin seni böyle kararlı görmek çok güzel:) ama kv ile ne konuşacanki:26:
canım yaaa üzme kendini,bazı çocuklar yemedende yaşıyo nasıl oluyo bilmiyorum ama bizim komşunun oğlu 4 yaşında ve tek öğünle yaşıyo diyebilirim öyle aralarda süt meyve falanda yemiyo, ama maaşallah sağlıklı mertten daha az hastalanıyo yani:26:Yeter artık....
bir gün bir gün öğün normal bir yemek yesin ya...
fdayanamıyorum snir krizinin eşiğindeyim şu anda kapattım kapıyı attım odadan dışarı yoksa elimden bir kaza çıkacak...
bugün daha ağzına lokma sürmedi ve yine mama yemedi.
ne ile sınanıyorum ben ya
yeter yemin ediyorum yeter...
ay bu göğüs konusuna değinmeden edemicem valla benimkini tüm insanlık alemigördü görsünlerde hem güzele bakmak sevaptan hem yiğidin malı meydandan seçin beğenin kullanın
canım sen yapacağını yapmışsın zaten, eser korkmuştur şimdi cemyi alıp gitmenden:18: anasına ayarı çeker bu akşam sen merak etme, salon kadını çizgini bozmabiraz sakin düşününce görümcekin aslında sadece kv yi kastettiğini anladım ilk günkü konuşmamızda ettiği laflar beni şu andada görümceme şikayet ettiğini gösteriyor bu zamana kadar saygımdan susmuştum yine bi saygısızlık etmem ama yaptıklarını kibarca hatırlatırım izinle konuştum güçlendim ayaklarını denk alsınlar zira alır oğlumu çeker giderim
canım yaaa üzme kendini,bazı çocuklar yemedende yaşıyo nasıl oluyo bilmiyorum ama bizim komşunun oğlu 4 yaşında ve tek öğünle yaşıyo diyebilirim öyle aralarda süt meyve falanda yemiyo, ama maaşallah sağlıklı mertten daha az hastalanıyo yani:26:
canım sen yapacağını yapmışsın zaten, eser korkmuştur şimdi cemyi alıp gitmenden:18: anasına ayarı çeker bu akşam sen merak etme, salon kadını çizgini bozma
sen geldin ama birazdan patronda gelecek ben kaçacamelimdeki iş kafayı yedirtecek banaa..
ESİN sırf Yaseminin dediklerine aynen katılıyorum demek için geldim..kimseyle konuşma nasılsa arkandan konuşulacak senin haberin bile olmayacakk...v.s.kim dedi ne dediyi bırak yaşamana bak bak yakında çocularımız 1.5yaşına gelecek :))zaman nasıl da hızla geçiyor..elindeki güzelliği yaşa bence oğlunu yaşa babası kaçırdıklarına bu gün yarın zaten üzülecek..
hey gülşan..geldik yahu..bir yazım var halledeyim vallahi çalışmaycak bıktırıncaya dek senle yazışcam:)
gerçekten zor bir durum valla, ben bi öğün yemeyince çıldırıyorum,allah yardımcın olsun canımyok be canım gerçektn çok zor bir durum. Allah kimseye vermesin başım çatlıyor şu an sinirden babasını aradım gel diye yoksa elimden bir kaza çıkacak.
deli buna gülünürmü, allah kimseyi işsiz bırakmasınGeldim geldim...
Eski yazdıklarınızı okuyarak vakit kaybetmeyeyim, hemen dalayım konuya, iş çok, şirkette kriz var, sonumuzu iyi görmüyorum, her an işsiz kalabilirim, amaaan, çok da fifi
Yeter artık....
bir gün bir gün öğün normal bir yemek yesin ya...
fdayanamıyorum snir krizinin eşiğindeyim şu anda kapattım kapıyı attım odadan dışarı yoksa elimden bir kaza çıkacak...
bugün daha ağzına lokma sürmedi ve yine mama yemedi.
ne ile sınanıyorum ben ya
yeter yemin ediyorum yeter...
sen geldin ama birazdan patronda gelecek ben kaçacam
gerçekten zor bir durum valla, ben bi öğün yemeyince çıldırıyorum,allah yardımcın olsun canım
o kadar takılma rahat bırak biraz kendini de çocuğu da..yok be canım gerçektn çok zor bir durum. Allah kimseye vermesin başım çatlıyor şu an sinirden babasını aradım gel diye yoksa elimden bir kaza çıkacak.
Geldim geldim...
Eski yazdıklarınızı okuyarak vakit kaybetmeyeyim, hemen dalayım konuya, iş çok, şirkette kriz var, sonumuzu iyi görmüyorum, her an işsiz kalabilirim, amaaan, çok da fifi
Ne zamandır yazmaya çalışıyorum yazamadım bir türlü..
Sıkma canını arkadaşım, biliyorum bir anne olarak üzülüyorsun kafana takılıyor ama bazı çocuklar böyle malesef..
Başka yöntemler denedin mi hiç, mesela yemediği zaman bırak bir süre aç gezsin, çok acıkıp yer belki..
sağol canım artık yöntemleri tükettim ne yapacağımı bilmiyorum.
o kadar takılma rahat bırak biraz kendini de çocuğu da..
ben de yaşıyorum aynı sorunu üstüne vardıkca daha inat ediyor..dene istersen biz de işe yaradı kerevizli hazır çorba:) hiç bişey yediremedim..onu yedi:)