- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.881
kolaylıklar diliyorum..zor..
çok mutlu oldum:))
en yakın arkadaşım geliyor..çok özlemiştim:))
1 gece de olsa beraberiz
selam herkese,günaydınsizle konuşmayı özledim yahu.
BURCU çok güldüm kv ye.iyi yapıyorsun müstahak ona,otel mi beaa orası,ye içi yat,olmaz öyle.
TANYA cım hakkınızda hayırlısı olsun canım.
bana kv demeyin,zira bu ara papaz olmamıza azkaldı.Alp le ilgili konularda sıkıntılarım var.ben Alp in abes durumlarda ağlamasına müsade ediyorum,çünkü ağlamayı silah olarak kullanıyor.ben izin veriyorum bu kadın gidiyor kucaklıyor,kucaklayamazsa "ahh çocuğum,bitti ağlamaktan,helak oldu" falan demeye başlıyor.aşağıdan sesini duyuyor yukarı çıkıyor.az uyarmadım müdahale etme diye,ama basmıyor alık kafası gerzeğin,ki öyle yumuşak bir şekildede uyarmıyorum,bilen bilir pek yumuşak olamam ben sinirlenince:95:enson eşim babası ile konuştu,karışmasın diye.bakalım anladı mı alıkbirde sürekli dibinde,aman düşecek,vuracak diye öyle bir sıkıyor ki çocuğu Alp resmen bunalıyor.tabii birrde dayanılmaz o sesi var,güya seviyor çocuğu ama camlar zangırdıyor bağırtısından.
evet kv ile yaşamak zor bütün kış depresyondaydım bu yüzden bir türlü 3 kişilik bir aile olamadık. gezmede bile peşimizde bacağından ameliyat oldu yine gezdi ya bizimle pessss...
bu çocukların her haltına karışma durumu da var. çocuğunu terbiye etmene izin vermiyorlar ki her şeyin içindeler. bizimki de yeleğin cebin bir kraker paketi ha bire ağzına sokuyor zaten elvin iştahsız çocuk acıkmıyor ki öğünü yesin
.. ayy yine sinirim geldii...
Hepatit çok sevindim arkadaşının gelmesine dertleşin bol bol...
Son düzenleme: