2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne denir ki?
Hakkınızda hayırlısı olsun...
Seni tanıdım tanıyalı, derinleşerek kanayan bir yaraya neşter atmışsın, bundan sonra her şey daha iyi olur umarım.

Son düzenleme:
Ne denir ki?
Hakkınızda hayırlısı olsun...
Seni tanıdım tanıyalı, derinleşerek kanayan bir yaraya neşter atmışsın, bundan sonra her şey daha iyi olur umarım.

ben de öyle olmasını umuyorum ama pazar günü son tartışmamız bebeğin önünde oldu ve ben boşanmaktan her ne kadar krksamda oğlumun gözündeki dehşeti gördüm korkunun ecele faydası yok umarım hepimiz için en çok da olum için hayırlısı olur iskenderunda kalabilecek gibi görünüyorum ailem dönmem için şu ana kadar bişey demediler oğlumu babasından da ayırmamış olurum sık sık görüşürler herkes için sadece huzur...

En kötüsü odur zaten her zaman, olanların çocuğun önünde olması ve onun küçücük kalbinde oluşacak yaralar... Üzülme, emin ol birlikteyken huzursuz olmanız Cemy'i daha kötü etkileyecekti. Allah yardımcın olsun, sen bunların altından sapasağlam kalkabilecek bir kadınsın.

umarım dediğin gibi saasağlam durabilirim zira eserden bi fayda yok ailesine boşanıyouz diyip adanaya gitmiş herkesle ben muhatap olmak zorunda kaldım korkularımı kalbimin sıkışılığını anlatamam ama yeter biraz huzur biraz mutluluk benimde hakkım fiziksel olarak da çöktüm gören tanıyamıyor yaşlanışsın diyorlar oğlumun böyle bir annesiolmamalı kendine güvenli ve hep gülen bir annesi olmalı

Eser bu hareketiyle de gösterdi işte sana, doğru karar verdiğini. Şu an hissettiklerin çok normal, ne kadar çok sık telaffuz edilse de, bir anda bu kararı uygulamak herkese aynı şeyleri hissettirir arkadaşım. Biraz zaman tanı kendine, taşlar yerine oturacaktır. Kimseye karşı da sorumlu hissetme kendini, Eser'in ailesinden bir şey soran olursa bu konuyu oğlunuzla konuşun de geç, daha fazla yormasınlar seni.
İlk günlerin şoku geçince eski Esin olacaksın, hiç şüphem yok, güzel gözlü oğlunun hep gülen bir annesi olacak, biz seni öyle tanıdık zaten, öyle istiyoruz :)

Esincim, böyle günlerden çok geçtim ben, çok şükür kendi evliliğimde olmadı, olur mu bir gün bilmem ama annemle babam ben diyeyim 10 sen de ki 15 kere böyle şeyler yaşadılar :) Sen de bahsetmiştin gerçi, ikimiz de yabancısı değiliz olan bitenin. Şu an yaşayan sen olduğun için çok kolay değil kabullenmek elbette, ama daraltma kendini, her şeyin başı sağlık unutma, kendine dikkat et, sağlam dur, sana ihtiyacı olan bir oğlun var, bu yaşananların seni sarsmadığını görmek o taş kafa kocana en büyük ceza olacaktır (yine sinirim geldi). Sıkıldıkça oğlunu düşün, bol bol öp sarıl, al koynuna uyu, en güzel ilaç o olacak, Allah eksikliğini göstermesin.

HAkkınızda hayırlısı olsun arkadaşım. boşanmak tabii ki zordur ama bunu yaşayan ne ilk ne de son çiftsiniz bundan sonra hayatta oğlun var onun mutluluğu için elinden geleni yaparsın ve baş başa huzurlu bir hayat sürersiniz umarım.

Esincim canım arkadaşım doğru olanı yaptın üzülme boşuna,sen çok çok daha iyilerine layıksın, sen fedakarlıklarınla, o güzel gülen yüzünle köpeğin olacak kocaya layıksın, şimdi kendini kötü hissetmen normal, zaman herşeyin ilacı,boşanma davanızın bittiğinin ertesi gün kendini çok daha hissedeceksin,bana güven, arada kalmak belirsizlikler aslında seni kötü yapan yoksa verdiğin karar değil, oğlunun da babası var ve oğluyla ilgileneceğine de eminim.Her iyi insan, iyi koca iyi baba olamıyor,bunlar farklı şeyler, Eser de belki özünde iyi insan ama asla ve asla iyi koca değil, destekliyorum seni.

merhaba kızlar umarım yaz herkes içn iyi geçiyordur. biz sonunda kızımla baş başa kaldık ve çok mutluyuz Allah'ım herkese nasip etsin. kızıma dün itibariyle 3. bebek arabasını aldık bu sefer chicco liteway tercih ettik umarım iyi bir tercih olur. şuna karar verdim bir daha asla ucuz bir şey almayacağım parayı sokağa atmaktan başka bir şey değil.
öpüyorum hepinizii

Selam,
Bir ceee deyip kacacam, yurt disinda ve bilmedigin tanimadigin bir ulkede sehrin degisik insanlarinin icinde olmak cok farkli bir duygu, Iklim beni cok yoruyor, bebekle gezmek ne kadar zor yahuuu... Burada yaz boyu gunes gec battigi icin uyku duzenimiz bozuldu, insallah evimize dondugumuzde yeniden duzen kurabiliriz..

Burcucum, bakici bulmussun, insallah hersey istedigin gibi olur bu sefer, kv konusunda Tanya ya katiliyorum, sen hayatini yasamaya bak, o kendini fazlalik gibi hissetsin, sen kendini kisitlama..

Tanyacim, bende fala inanmam ama zevkine baktirmisligim vardir, gelecegi bilmeleri mumkun degil, uyduruyorlar iste...
Memeden ayirma konusunda kolaylik diliyorum, nane yagi surenler varmis, aklinda olsun..

Esincim, Rabbim yardimcin olacaktir, sen guclu bir kadinsin, ailende arkanda imis ne guzel bak, Cemy boyle daha mutlu olacaktir eminim, hayata karsi dimdik dur ve kocana ne kadar saglam oldugunu goster arkadasim...

Yazgicim, tebrik ederim, kuduruk Alpisi kv ye birakabilmen iyi olmus, devam et, kendine zaman ayir... TV cok tehlikeli hakkaten, bizimkide duvarda asili, o konuyu ihmal etmesin esin...

Gulsancim Ankara ya gelemiyormus, bende uzulup duruyordum ben burada iken gelirse diye, neyse Kiymet ile gorusebilmisler, sevindim, elbet Ankara ya da gelir..

Unuttugum kimse varsa affola, firsat buldukca girmeye calisacam, sizsiz olmuyor beaa, bagimlilik yaptiniz :))

girdim selam vereyim diye,esin in yazdıklarını görünce yazmadan edemeyeceğim,öncelik onun

canım hakkınızda hayırlısı olsun.ama inan banada böylesi daha iyi olacak gibi geliyor.sen güçlü bir kadınsın esin,bunların üstesindende gelebilirsin.şuan herşey taze ve korkman doğal.ben boşanmış bir ailenin çocuğu olarak hep şunu söylerim,o huzursuzlukta,mutsuz bir anne,mutsuz ve karmaşık bir baba ile yaşamaktansa herzaman ayrılmış olmalarını tercih ederim.cemy şimdi küçük ama zamanla daha fazla şeye şahit olacak ve bu onun yüreğinde çok ama çok büyük yaralar açacak.bunları yaşamasındansa ayrı ama her ikiside ruhsal yönden daha sağlıklı anne ve babaya sahip olması çok daha iyi.hem sen mükemmel bir annesin,oğlun çok şanslı.zaman sanada iyi gelecek.ama inanki şu ana kadar söylemekten çekindiğim birşey varki evliliğiniz hiç huzurlu değil,senin kocanla ömür geçmez,geçen ömürde hep senden götürür.

şimcik size gelelim,selamlar canlarım.artık buraya pek takılamıyorum,çünkü Alpiş le takılıyorum.daha doğrusu o biryerlere tırmanıyor ben gidip indiriyorum.şuandada bir sandalyenin üstünde ayakta duruyor,kendi çıktı.ve ben onu 3 kez indirmeme rağmen yine çıkıyor.bu arada oğluş denizi çok seviyor,çıkmak istemiyor.çıkartınca basıyor yaygarayı.simidinin üstüne yatıp el,ayak çırpıyor.birde bu ara isteklerini farklı bir yolla dile getiriyor.susadığında gidip suluğunu alıyor ve getirip üstüme fırlatıyor içir diye.kaba çocuğum benimbizim onunla yatağımız bitişik ya,geçen sabah eşim son anda elinden almış yoksa ben uyurken atacakmış kafama suluğu
yani çok şükür iyiyiz.haa birde 3 yeni diş çıkardı,totalde 7 oldu henüz.

BURCU m bakıcı bulmana çok sevindim,diliyorum işini layığı ile yapar ve seni memnun eder canım.sen tarifleri yaz,ben Alp uyuduğunda girer not ederim bebişim
YASEMİN CİM sağol,ayrıcada iyi tatiller canım sana.

dostlarım yanımda olduğunuz için çok çok teşekkür ederim sizden destek almak hata yapmadığımı bilmek nasıl rahatlatıyor anlatamam allahım bi an önce bu arada kalmalardan sıkıntılardan kurtarsı beni babam bu ayın 15 inde ugandaya gidiyor ve gitmeden dilekçelerinizi verelim diyor hayırlısı

merhaba:) herkese iyi haftalar....
öğle molası bakayım dedim size neler olmuşşş

Burcu gözün aydın..umarım memnun kalırsınız bakıcıdan..
Esincim zor bir dönemdesin.önce kendin kabullenmelisin ki herkes için kolay bir sürec olsun bu.sevsen de sevmesen de alıştığın bir insanı bırakmak kolay olmaz diğer alışkanlıklar gibi.sonunda rahatlayacağına ve ben de insanmışım ve hayatım varmış diyeceğine eminim:)) burdan farketiğim sen sanki kendini fazlaca ihmal ettinn bu konu yüzünden..
dilerim çok mutlu ol..
Yasemin ne işin var senin buralar da ??gezsene kızımm :)
tatiliniz güzel gecer umarım..gelince anlatırsın bizebol bol:)

anlıyorum seni bizde 15 gün önce oglumun gözü önünde tartışma yasadık hatta bende evi terk etmeyi düşündüm ki son 1 yılda cok kavga ettik biz...ege beni öpüyodu artık anne baska odaya gecelim bırak der gibi gercekten cok kötü bi durum.eşim düzelmeye basladı benim konustum yoksa biter bu iş diye
devam etseydi tartışmalarımız bende bitirecektim çünkü cocuklarımız bunları yasamayı haketmiyolar.olmuyorsa akılları baslarına gelmeden küçükken bitirmek en mantıklısı büyüdüğünde cok daha zor olur .hakkınızda hayırlısı olsun ben eminim oğlunla cok daha mutlu huzurlu bi hayatın olacak

merhaba,tam diyecektim ,merkla beyaz geceleri anlatmanı bekliyorum diye ..mesaj yazmışsın bile:)kesilikle katılıyorum-bebek büyünce(biz kanguruda taşınır kg olduğunda Gül ü 3*4 defa uçaklı seyahatlere-iş gezilere götürdük),hem Moskovadan bulunduğun şehre Sapsan ile (hızlı tren 3 saat )götürdük:)-zor oluyor...
Bakalım bu konuda italya dan sevgilerle Meral ne anlatır dönünce..
Çok eğlenirsin oralarda ,umarım..özelikle ben Çarların yazlıkları çok merak etmiştim,çok soğuktu -gidemedik biz ,hem çok yoğundu programımız..
İyi eğlenceler !

Selam herkese..
Evet nihayet Gülşanla buluştuk:)) Mert kuzum pek enerjikti. Bütün gün avm nin bir ucundan diğerine koşturdu durdu. Peşinde de babası:) Boşuna onu en uyumlu eş seçmedik yani :)) Pelin de Mert'i yakalabildiği yerde sarılmaya çalıştı:) Ama Mert olimpiyatlara katılmış gibi hiçbişeyin onu engellemesine fırsat vermedi:)Mert önde, babası arkada, onların arkasında Pelin ve en arkada da bizim bakıcı şeklinde koşturup durdular. Biz de Gülşanla çene çaldık bu arada:))))Mert bi ara oturup da bi kaç lokma bişey yedi Allahtan. O sayede babası ve bizim bakıcı biraz dinlenebildiler. Biz de bikaç fotoğraf çekildik :) Fotoların hepsi Gülşanın makinede olduğundan ben de sabırsızlıkla bekliyorum :)))

Esincim hakkınızda hayırlısı olsun. Senin gibi güçlü bi kadının bunun da altından kalkabileceğine ben eminim.Bu zaten ne zamandır aklında olan bişeydi. Cem için de en iyisinin bu olacağına eminim.

Burcucum bakıcınız hayırlı olsun.İnşallah iyi biri çıkar..

Yasemin, İklim bile seni yoruyosa ben hiç ağzımı açmıyorum.. Haftaya Bursa'ya gidiyoruz ve bern kara kara düşünüyorum orda Pelinle nasıl başedeceğimi..

Yazgı sana da sabır ve güç diliyorum arkadaşım.

Bu arada Pelin'in 10gündür fln gözü kanlanıyodu, bugün dr a gittik. Alerji dedi. Biz annemin bağındayız. Yani yayla evi gibi yeşillik bir yer. Polenlerden, güneşten alerji olmuş Bİ damla verdi ama Pelin gibi inat bi çocuğa o damlayı damlatmak çoook zor. Nasıl geçecek bu alerji bilemiyorum....

Günaydın, gününüz güzel geçsin...

Kıymet, Gülşan'la güzel zaman geçirmenize çok sevindim. Fotoları merakla bekliyorum.
Pelincik'e geçmiş olsun, umarım kronik bir şey değildir alerjisi.

Bakıcı yarın geliyor, bu defa çok tedirginim, geceleri uyuyamıyorum, iyice psiko oldum valla, amaannn!

Bizim topik bizim topik olalı bu kadar sessiz kalmamıştır.

Yeni doğum yaptığımızda bile daha çok yazıyorduk bea :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…