- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.841
günaydın dostlarım dün itibariyle evi terk etmiş bulunuyorum annemler halamın yazlığına gelmişlerdi yan siteye eserle son olarak pazar sabahı kavga ettik ve ben pılımı pırtımı topldım gözüm kararmış bir şekilde evden çıktım annemlere giderken ki sadee 100 metre kaza yaptım küçük bişeydi annemler benio halde iki gözüm iki çeşme arabayı çarpmış perişn görünce bitir dediler eğer daha huzurlu olacaksan böylesi daha iyi dediler allah oğlum için en hayırlı olanı göstersin
Ne denir ki?
Hakkınızda hayırlısı olsun...
Seni tanıdım tanıyalı, derinleşerek kanayan bir yaraya neşter atmışsın, bundan sonra her şey daha iyi olur umarım.
ben de öyle olmasını umuyorum ama pazar günü son tartışmamız bebeğin önünde oldu ve ben boşanmaktan her ne kadar krksamda oğlumun gözündeki dehşeti gördüm korkunun ecele faydası yok umarım hepimiz için en çok da olum için hayırlısı olur iskenderunda kalabilecek gibi görünüyorum ailem dönmem için şu ana kadar bişey demediler oğlumu babasından da ayırmamış olurum sık sık görüşürler herkes için sadece huzur...
En kötüsü odur zaten her zaman, olanların çocuğun önünde olması ve onun küçücük kalbinde oluşacak yaralar... Üzülme, emin ol birlikteyken huzursuz olmanız Cemy'i daha kötü etkileyecekti. Allah yardımcın olsun, sen bunların altından sapasağlam kalkabilecek bir kadınsın.
umarım dediğin gibi saasağlam durabilirim zira eserden bi fayda yok ailesine boşanıyouz diyip adanaya gitmiş herkesle ben muhatap olmak zorunda kaldım korkularımı kalbimin sıkışılığını anlatamam ama yeter biraz huzur biraz mutluluk benimde hakkım fiziksel olarak da çöktüm gören tanıyamıyor yaşlanışsın diyorlar oğlumun böyle bir annesiolmamalı kendine güvenli ve hep gülen bir annesi olmalı
günaydın dostlarım dün itibariyle evi terk etmiş bulunuyorum annemler halamın yazlığına gelmişlerdi yan siteye eserle son olarak pazar sabahı kavga ettik ve ben pılımı pırtımı topldım gözüm kararmış bir şekilde evden çıktım annemlere giderken ki sadee 100 metre kaza yaptım küçük bişeydi annemler benio halde iki gözüm iki çeşme arabayı çarpmış perişn görünce bitir dediler eğer daha huzurlu olacaksan böylesi daha iyi dediler allah oğlum için en hayırlı olanı göstersin
ben de öyle olmasını umuyorum ama pazar günü son tartışmamız bebeğin önünde oldu ve ben boşanmaktan her ne kadar krksamda oğlumun gözündeki dehşeti gördüm korkunun ecele faydası yok umarım hepimiz için en çok da olum için hayırlısı olur iskenderunda kalabilecek gibi görünüyorum ailem dönmem için şu ana kadar bişey demediler oğlumu babasından da ayırmamış olurum sık sık görüşürler herkes için sadece huzur...
merhaba,tam diyecektim ,merkla beyaz geceleri anlatmanı bekliyorum diye ..mesaj yazmışsın bile:)kesilikle katılıyorum-bebek büyünce(biz kanguruda taşınır kg olduğunda Gül ü 3*4 defa uçaklı seyahatlere-iş gezilere götürdük),hem Moskovadan bulunduğun şehre Sapsan ile (hızlı tren 3 saat )götürdük:)-zor oluyor...Selam,
Bir ceee deyip kacacam, yurt disinda ve bilmedigin tanimadigin bir ulkede sehrin degisik insanlarinin icinde olmak cok farkli bir duygu, Iklim beni cok yoruyor, bebekle gezmek ne kadar zor yahuuu... Burada yaz boyu gunes gec battigi icin uyku duzenimiz bozuldu, insallah evimize dondugumuzde yeniden duzen kurabiliriz..
Burcucum, bakici bulmussun, insallah hersey istedigin gibi olur bu sefer, kv konusunda Tanya ya katiliyorum, sen hayatini yasamaya bak, o kendini fazlalik gibi hissetsin, sen kendini kisitlama..
Tanyacim, bende fala inanmam ama zevkine baktirmisligim vardir, gelecegi bilmeleri mumkun degil, uyduruyorlar iste...
Memeden ayirma konusunda kolaylik diliyorum, nane yagi surenler varmis, aklinda olsun..
Esincim, Rabbim yardimcin olacaktir, sen guclu bir kadinsin, ailende arkanda imis ne guzel bak, Cemy boyle daha mutlu olacaktir eminim, hayata karsi dimdik dur ve kocana ne kadar saglam oldugunu goster arkadasim...
Yazgicim, tebrik ederim, kuduruk Alpisi kv ye birakabilmen iyi olmus, devam et, kendine zaman ayir... TV cok tehlikeli hakkaten, bizimkide duvarda asili, o konuyu ihmal etmesin esin...
Gulsancim Ankara ya gelemiyormus, bende uzulup duruyordum ben burada iken gelirse diye, neyse Kiymet ile gorusebilmisler, sevindim, elbet Ankara ya da gelir..
Unuttugum kimse varsa affola, firsat buldukca girmeye calisacam, sizsiz olmuyor beaa, bagimlilik yaptiniz :))