-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.561
Merhaba canlar
Tuğra paşaya çok geçmiş olsun
Bez konusunda eymende aynı ne bağlatmak ne açtırmak istiyor ben genelde yıkıyorum artık kıçını o noktada açtırma konusunda banyoya gidince pek sıkıntı olmuyor ama bağlamak
Geçtiğimiz cumartesi eymen tv sehpasının üzerinden düştü kafasını sert bir şekilde yere vurdu sonra kucağımda ağlarken uyku hali bastırınca ben afalladım hemen hastaneye gittik
film çekildi ve orada kendine geldi eymen çığlıklar atarak ağlayarak
2 saat müşahedede durduk bahçelerde koşturarak çok şükür bir şey olmadan atlattık
aklımızdan geçen daha doğrusu benim koşulum tabiki iade değil ama o onu araştırmış burada eve alıcı bulmak da zor aslına bakarsan o yüzden de bakmış olabilir iadeye birazdan da bankaya gidip kredi koşullarını araştıracaktı bakalım ne çıkaracak. kimseye söylememek konusuna gelince ben o konuda kendimden eminim ağzım sıkıdır o konularda özellikle söz konusu annemin şerriyse ama eşim sağ olsun pek bir şey saklamayı beceremez bir hafta değil bir ay değil mutlaka yumurtlar birine ve asla kabul etmez ağzının gevşekliğini
koşulların her yerde aynı olması lazım aslında bizim arkadaşlardan biri urfada alıp iade etmek zorunda kalmıştı o yüzden de biliyorum durumu ama ne desem ki, istersen sen bir kez daha bak belki çamura yatıyorlardır baştan dikkat edilmeyen koşullardan falandır :26:
kısa ve öz olarak şunu söyleyeyim; kirada olmaktansa ev sahibi olmak kesin daha iyi. Ve toki nin evleri dehem komşu açısından hem de çevre düzenlemesi açısından urfa nın diğer yerlerinden daha nezih ise hiç düşünme derim. Minareyi çalan kılıfını da hazırlar.Evi alınca da ailelere de söyleyecek bi kılıf bulursunuz nasıl olsa:)selam millet
esinciğim allah yardımcın olsun sabretmeye çalış zor ama... akşamları işten gelince oğlunu al dolaşmaya parka falan çık biraz daha az muhatap olursun diyeceğim ama mümkün olsa sen zaten yapardın sanırım.
hasta bebişlere çok geçmiş olsun tuğraya çok üzüldüm biz dayanamıyoruz boğaz ağrısına üzerine bir de aftlar binmiş of yaaaa...
arkadaşlar benim fikrinize ihtiyacım var bana akıl verin, iş biraz uzun ama okur yorum yaparsanız sevinirim. biliyorsunuz benim bir cici kv durumu var ve altlı üstlüyüz ama alttaki ev ev değil o yüzden biz ortalık karışıp kimse kırılmadan biz evden çıkalım demiştik. ev arıyoruz ama maalesef burada boş kaloriferli daire kapanın elinde kalıyor ve şu anda yok bu sene de olacak gibi gözükmüyor. sadece toki de satılık 7-8 daire var %10 peşin 10 yıl vade 108000 tl, evler 3+1 ama işilik malum bütün tokilerdeki gibi işçilik pek işe yaramaz aylık ödemesi yaklaşık 500 tl olacakmış. eşim alalım oturalım bir evimiz olsun 3-4 sene daha çıkışımız zor zaten buradan gidince de kirasını alırız diyor. benim de bu konuda tereddütlerim var. biz gidince bu ev kardeşlerinin elinde kalır bize de beş kuruş gelmez diye korkuyorum o da "evin bizim olduğunu kimseye söylemeyiz kirada bilsinler bizi" diyor. bir taraftan da zaten böyle birşey yaparsak benim aileme kesinlikle söyleyemeyiz zaten, annem yıkar ortalığı sen oraya yerleştin onların yanında kal hep öyle köleleri ol diye. ben de eşime koşullar koydum "1- bu evi alsak da her yıl tayin istemeye devam edeceğiz 2-giderken bu evi satacağız" pek canı istemedi açıkçası. az önce de telefon etti iade koşullarını falan anlatıyor evin kira bedeli ödediğin paradan düşülüyormuş ve ekspertiz gelip evdeki hasara göre peşinattan düşüyormuş bana akıl verin ne yapsam.
bu evden kesin çıkmak zorundayım, tokideki o dairelerden başka kaloriferli daire yok, bir taraftan bakınca da burada kaldığım sürece ev sahibi derdi çekip tekrar ev taşımak gibi bir kaygım olmayacak. ne dersiniz sizce mantıklı mı ya da ben ne dersem ne koşul suarsam mantıklı hale gelir. yardım edin:26:
Ohhh!!! Ben gidecekmişim gibi sevindim:)) ne zaman ve kaç gün gideceksiniz?Tanyacım, annem, İklim ve ben üçümüz, St. Petersburg'a erkek kardeşimin yanına gidecez, ilk kez yurt dışına çıkacam, çok heyecanlıyım, bakalım İkoş bana ne maceralar yaşatacak uçakta ve orda :))
Merhaba canlar
Tuğra paşaya çok geçmiş olsun
Bez konusunda eymende aynı ne bağlatmak ne açtırmak istiyor ben genelde yıkıyorum artık kıçını o noktada açtırma konusunda banyoya gidince pek sıkıntı olmuyor ama bağlamak
Geçtiğimiz cumartesi eymen tv sehpasının üzerinden düştü kafasını sert bir şekilde yere vurdu sonra kucağımda ağlarken uyku hali bastırınca ben afalladım hemen hastaneye gittik
film çekildi ve orada kendine geldi eymen çığlıklar atarak ağlayarak
2 saat müşahedede durduk bahçelerde koşturarak çok şükür bir şey olmadan atlattık
Anladım, dur bakalım eşin bir araştırsın neler çıkacak, ona göre oturup bir karar verirsiniz, 3-4 sene daha orada kalacak gibiyseniz kira ile ev sahibi ile uğraşmanıza değmez, almanız daha mantıklı gibi, daha sonra da satmazsanız kirayı banka yoluyla direk siz alırsınız, kardeşleriyle muhatap olmasına izin vermezsiniz kiracının.
To.ki ye geri iade etme durumunu iyice araştırayım bakayım, uyardığın iyi oldu, hafta sonu gidip görüşmeyi düşünüyoruz zaten eşimle, önemli bir ayrıntı yakalarsam yazarım burayada..
Yüzde sizde doğum lekeleriniz kaldı mı pembe maske mi alsam diye nette bakıyordum 79 tl yerine 49 tl 150 ml 'si
ben kiracıyı sokarsam gerisi mesele değil zaten, yarın"biz gidince kardeşim geçsin" derse olur sıkıntı
canlar teşekkür ederim aslında normalde her dakika çıktığı yerdi amma bu sefer alkış yapınca dengesini kaybedip düştü
şimdi hala çıkmaya çalışıyor ben de düşer üff olursun doktora gideriz yapma deyince yaşadıkları aklına geliyor zannımca vazgeçiyor
evet o gün yaşadığım korku anlatılamaz kıymetciğim olay anında çok sakindim ama sonra belime giren ağrıyla kendimi ne kadar kastığımı anladım
Rabbime emanetler artık yoksa her anı tehlike eymen gibi bir çocuğun
2 aydır ayın 19 unda olan reglim hala olmadı ve hiç bir belirti yok :18:
2 aydır ayın 19 unda olan reglim hala olmadı ve hiç bir belirti yok :18:
test yapsana canım neden bekliyorsun
Bence heyecan yapma hemen, 2-3 gün daha beklersin ve test yaparsın, belki sıradan bir gecikmedir.
heyecan değilde tuhaf bir korku canım ya
kendimce son günlerde tek çocuğu ancak bakarım onunla yetineyim diye şartlandırmışken ne diyeyim hayırlısı olsun ama bu stresle bekleyemem sanırım
evet eymen uyansın onu parka çıkarınca bir eczaneye giderim artık
lakin bu strese dayanır mı kalbim