2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kıymetcim, Ve.da tarihi gibi görünse de aslında değil, bir konakta yaşanılanları anlatıyor, sıkılmadan okuyacağını düşünüyorum. Birde yine aynı yazarın ''Adı: Ay.lin'' isimli kitabı var ben onu da çok beğenerek okumuştum.

çok geçmiş olsun allah korumuş.
bez bizde de mesele altını açarken de bağlarken de gözyaşlarıyla ağlıyor. anal döneme mi geçiyorlar acaba :26:

Anladım, dur bakalım eşin bir araştırsın neler çıkacak, ona göre oturup bir karar verirsiniz, 3-4 sene daha orada kalacak gibiyseniz kira ile ev sahibi ile uğraşmanıza değmez, almanız daha mantıklı gibi, daha sonra da satmazsanız kirayı banka yoluyla direk siz alırsınız, kardeşleriyle muhatap olmasına izin vermezsiniz kiracının.
To.ki ye geri iade etme durumunu iyice araştırayım bakayım, uyardığın iyi oldu, hafta sonu gidip görüşmeyi düşünüyoruz zaten eşimle, önemli bir ayrıntı yakalarsam yazarım burayada..

Pınarcım, geçmiş olsun, Allah korumuş Eymen i, ev kazaları konusunda ne kadar dikkatli olsakta yaşanıyor malesef, inşallah daha büyük kazalar yaşamayız hiçbirimiz.

kısa ve öz olarak şunu söyleyeyim; kirada olmaktansa ev sahibi olmak kesin daha iyi. Ve toki nin evleri dehem komşu açısından hem de çevre düzenlemesi açısından urfa nın diğer yerlerinden daha nezih ise hiç düşünme derim. Minareyi çalan kılıfını da hazırlar.Evi alınca da ailelere de söyleyecek bi kılıf bulursunuz nasıl olsa:) Ohhh!!! Ben gidecekmişim gibi sevindim:)) ne zaman ve kaç gün gideceksiniz?
Okurken kalbim çarptı Pınarcım .Kim bilir sen neler yaşamışsındır. Allah korumuş..Geçmiş olsun. Artık her adımlarında arkalarında olmamız gerekiyor.

ben kiracıyı sokarsam gerisi mesele değil zaten, yarın"biz gidince kardeşim geçsin" derse olur sıkıntı

Yüzde sizde doğum lekeleriniz kaldı mı pembe maske mi alsam diye nette bakıyordum 79 tl yerine 49 tl 150 ml 'si

Geçenlerde annem dedi bana da, o diyene kadar farkında değildim, elmacık kemiklerimin üzerinde sis dediğimiz dalga dalga lekeler oluşmuş ama güneşten mi doğumla mı alakalı bilemiyorum, bişey kullanmayı düşünmüyorum şimdilik, bakalım..

canlar teşekkür ederim aslında normalde her dakika çıktığı yerdi amma bu sefer alkış yapınca dengesini kaybedip düştü
şimdi hala çıkmaya çalışıyor ben de düşer üff olursun doktora gideriz yapma deyince yaşadıkları aklına geliyor zannımca vazgeçiyor

evet o gün yaşadığım korku anlatılamaz kıymetciğim olay anında çok sakindim ama sonra belime giren ağrıyla kendimi ne kadar kastığımı anladım
Rabbime emanetler artık yoksa her anı tehlike eymen gibi bir çocuğun

ben kiracıyı sokarsam gerisi mesele değil zaten, yarın"biz gidince kardeşim geçsin" derse olur sıkıntı

Bak işte işin bu kısmı kötü olur hakkaten, neden kardeşi oturacakmış canım, onun için mi alıyorsunuz, ohh siz kredisini ödeyin kardeşi de bedava otursun, sen şartlarını kiracıya vermek yönünde geliştir en iyisi, biz çıkınca kimse oturamaz kredisi kolay ödeyebilmemiz ve gittiğimiz yerde rahat geçinebilmemiz için kiraya vermemiz lazım de mesela..

Bu arada kvalide ve kpeder, aralarında ne düşündü ne yapmak istiyorlar anlamış değilim ama hafta sonu eşim ben bu evden çıkacam burayı istemiyorum demeye başladı, aynı günün akşamı da kv ile kp çıkın bu evden kendinize bir ev alın gidin orda oturun dediler, şoklardayım hala..
Altından kesin başka bişey çıkacak ama hayırlısı..

ÇOK AMA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM YAA ALLAHTAN KÖTÜ BİŞEY OLMAMIŞ BETERİN BETERİ VAR CANIM

Bence heyecan yapma hemen, 2-3 gün daha beklersin ve test yaparsın, belki sıradan bir gecikmedir.

heyecan değilde tuhaf bir korku canım ya
kendimce son günlerde tek çocuğu ancak bakarım onunla yetineyim diye şartlandırmışken ne diyeyim hayırlısı olsun ama bu stresle bekleyemem sanırım

evet bakalım hayırlısı belki bugün çıkamam ve almam bekleyip göreceğiz soğukkanlı olmalıyım

bugün çok sessiz topik

eymen ayağımda uyuyor üzerinde bir tek bezi var hava çok sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…