2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam millet :KK71::KK71:
esinciğim allah yardımcın olsun sabretmeye çalış zor ama... akşamları işten gelince oğlunu al dolaşmaya parka falan çık biraz daha az muhatap olursun diyeceğim ama mümkün olsa sen zaten yapardın sanırım.

hasta bebişlere çok geçmiş olsun tuğraya çok üzüldüm biz dayanamıyoruz boğaz ağrısına üzerine bir de aftlar binmiş of yaaaa... :KK25:

arkadaşlar benim fikrinize ihtiyacım var bana akıl verin, iş biraz uzun ama okur yorum yaparsanız sevinirim. biliyorsunuz benim bir cici kv durumu var ve altlı üstlüyüz ama alttaki ev ev değil o yüzden biz ortalık karışıp kimse kırılmadan biz evden çıkalım demiştik. ev arıyoruz ama maalesef burada boş kaloriferli daire kapanın elinde kalıyor ve şu anda yok bu sene de olacak gibi gözükmüyor. sadece toki de satılık 7-8 daire var %10 peşin 10 yıl vade 108000 tl, evler 3+1 ama işilik malum bütün tokilerdeki gibi işçilik pek işe yaramaz aylık ödemesi yaklaşık 500 tl olacakmış. eşim alalım oturalım bir evimiz olsun 3-4 sene daha çıkışımız zor zaten buradan gidince de kirasını alırız diyor. benim de bu konuda tereddütlerim var. biz gidince bu ev kardeşlerinin elinde kalır bize de beş kuruş gelmez diye korkuyorum o da "evin bizim olduğunu kimseye söylemeyiz kirada bilsinler bizi" diyor. bir taraftan da zaten böyle birşey yaparsak benim aileme kesinlikle söyleyemeyiz zaten, annem yıkar ortalığı sen oraya yerleştin onların yanında kal hep öyle köleleri ol diye. ben de eşime koşullar koydum "1- bu evi alsak da her yıl tayin istemeye devam edeceğiz 2-giderken bu evi satacağız" pek canı istemedi açıkçası. az önce de telefon etti iade koşullarını falan anlatıyor evin kira bedeli ödediğin paradan düşülüyormuş ve ekspertiz gelip evdeki hasara göre peşinattan düşüyormuş bana akıl verin ne yapsam.
bu evden kesin çıkmak zorundayım, tokideki o dairelerden başka kaloriferli daire yok, bir taraftan bakınca da burada kaldığım sürece ev sahibi derdi çekip tekrar ev taşımak gibi bir kaygım olmayacak. ne dersiniz sizce mantıklı mı ya da ben ne dersem ne koşul suarsam mantıklı hale gelir. yardım edin :KK53::26:
kesinlikle önermiyorum ..lakin ev elinizde patlayabilir..satamayabilirsiniz yani..onun dışında eğr orda kalmak istemiyorsan hiç girme derim..bir ilde evin varsa bir ayağın orda demektir.zaten eşinin ailesi orda anladığım kadarıyla...kira ödermiş gibi ayırın para biriktirin bence..eşin ne der bilemem ..
Tanyacım, annem, İklim ve ben üçümüz, St. Petersburg'a erkek kardeşimin yanına gidecez, ilk kez yurt dışına çıkacam, çok heyecanlıyım, bakalım İkoş bana ne maceralar yaşatacak uçakta ve orda :))

süpermiş:)))
umarım çok güzel bir tatil olur senin için..iklim de uslu durur..

Merhaba canlar

Tuğra paşaya çok geçmiş olsun

Bez konusunda eymende aynı ne bağlatmak ne açtırmak istiyor ben genelde yıkıyorum artık kıçını o noktada açtırma konusunda banyoya gidince pek sıkıntı olmuyor ama bağlamak :KK45:

Geçtiğimiz cumartesi eymen tv sehpasının üzerinden düştü kafasını sert bir şekilde yere vurdu sonra kucağımda ağlarken uyku hali bastırınca ben afalladım hemen hastaneye gittik
film çekildi ve orada kendine geldi eymen çığlıklar atarak ağlayarak
2 saat müşahedede durduk bahçelerde koşturarak çok şükür bir şey olmadan atlattık

çokk geçmiş olsun canım..allah korumuş..
bir daha yaşatmasın..giderek zorlaşıyor bu sıpalara sahip olmak...umarım başedebiliriz..

evet bakalım hayırlısı belki bugün çıkamam ve almam bekleyip göreceğiz soğukkanlı olmalıyım :KK17:

Bugün çok sessiz topik

eymen ayağımda uyuyor üzerinde bir tek bezi var hava çok sıcak :KK37:

burası neredeyse 2 ayı geçti sessiz eskisi gibi aktiflik yok herkes bişeylerle uğraşıyor miniklerle en başta ev taşıma tayinler hepsi var canım çok özledim aktifliği sessiz olması da insanı geriyor ne çok alışmışım size

Bu arada kvalide ve kpeder, aralarında ne düşündü ne yapmak istiyorlar anlamış değilim ama hafta sonu eşim ben bu evden çıkacam burayı istemiyorum demeye başladı, aynı günün akşamı da kv ile kp çıkın bu evden kendinize bir ev alın gidin orda oturun dediler, şoklardayım hala..
Altından kesin başka bişey çıkacak ama hayırlısı..

o ne yaw
siz onların evinde değilmiydiniz,
kendilerine yakın bir yerde ev bulmuşlardır oğlan uzağa gidemesin mantığıyla yapıyorlardır

burası neredeyse 2 ayı geçti sessiz eskisi gibi aktiflik yok herkes bişeylerle uğraşıyor miniklerle en başta ev taşıma tayinler hepsi var canım çok özledim aktifliği sessiz olması da insanı geriyor ne çok alışmışım size

:44: evet hepimiz alıştık canım hiç bir şey olmasa bile bana eymen yetiyor bazen günlerce açamıyorum pcyi
uyandı uyanacak :KK3:

yasemin sen bana notlarını yollayacaktın ne oldu???

614 sayfa var toplamda, ben daha 200 tanesini b.sayar ortamına aktarabildim, biraz sabredebilirsen kalanları da aktarıp yollayacam, şimdilik 200 sayfayı gönder diyorsan eğer uyarayım henüz psikolojik kısım yok bu 200 sayfada :))

o ne yaw
siz onların evinde değilmiydiniz,
kendilerine yakın bir yerde ev bulmuşlardır oğlan uzağa gidemesin mantığıyla yapıyorlardır

Biz onların evinde oturuyoruz evet, onlarda yan binada kendi evlerinde oturuyorlar, 2 tane evleri var yani, niyetlerini ben tahmin ediyorum aslında ama bekleyip görecem, bizden kira alamadıkları için çıkmamızı istiyorlar bence, kiraya verecekler benim oturduğum evi, konuşmalarından anladım..
Ne tuhaftır ki kendilerine yakın istemiyorlar, belki de ayak yapıyorlar, bende şaşkınım valla, birden ne oldu da bu kararı aldılar.. Kirasını verip oturayım desem tamam demezlerse bende yasemin değilim.. Ama bu benim için süper bir fırsat tabi, en kısa zamanda o evden çıkmam lazım hazır çıkın demişlerken..

merhabalar... 1 hafta çok güzel bi tatilin ardından geri geldim :) oğlumla güzel vakit gecirdim cok asırı yormadı beni en azından yemek yapıp ev toplamadım ,kocamın ukalalıgı üstündeydi yine biraz sogudugumu hissediyorm kendisinden böle olunca.kardeşi sabah aksam aradı bizi nasıl gidiyo tatiliniz die abisi bana ait olmasın amaç unutuvermesin onları dün kardeşine diyoki otel istediğimiz gibi cıkmadı tatilin tadı yoktu!!! neden böle dedin dedim gayet güzeldi bana göre .ukala işte,bu aksam da annem oglanı sorup duruyo diyo yemege gidelim dedi gidelim dedim.oğlanda bayılıyo kv ye sanki :)) bütün tatil boyunca arıyolar oglan napıyo ,beni soran yok tasıyıcı anneyim ya ben ...

614 sayfa var toplamda, ben daha 200 tanesini b.sayar ortamına aktarabildim, biraz sabredebilirsen kalanları da aktarıp yollayacam, şimdilik 200 sayfayı gönder diyorsan eğer uyarayım henüz psikolojik kısım yok bu 200 sayfada :))

Biz onların evinde oturuyoruz evet, onlarda yan binada kendi evlerinde oturuyorlar, 2 tane evleri var yani, niyetlerini ben tahmin ediyorum aslında ama bekleyip görecem, bizden kira alamadıkları için çıkmamızı istiyorlar bence, kiraya verecekler benim oturduğum evi, konuşmalarından anladım..
Ne tuhaftır ki kendilerine yakın istemiyorlar, belki de ayak yapıyorlar, bende şaşkınım valla, birden ne oldu da bu kararı aldılar.. Kirasını verip oturayım desem tamam demezlerse bende yasemin değilim.. Ama bu benim için süper bir fırsat tabi, en kısa zamanda o evden çıkmam lazım hazır çıkın demişlerken..

çabukkkkk çık hatta ev bakmaya başla hemen bence bu fırsat kaçmaz :KK66:

baya da varmışş..neyse akşam oldu bi düşüneyim gözüm korktu..aylardır 1 dergi bile bitiremedim..onları nasıl okurum:KK31:
evet evet fırsatı kaçırma:))
merhabalar... 1 hafta çok güzel bi tatilin ardından geri geldim :) oğlumla güzel vakit gecirdim cok asırı yormadı beni en azından yemek yapıp ev toplamadım ,kocamın ukalalıgı üstündeydi yine biraz sogudugumu hissediyorm kendisinden böle olunca.kardeşi sabah aksam aradı bizi nasıl gidiyo tatiliniz die abisi bana ait olmasın amaç unutuvermesin onları dün kardeşine diyoki otel istediğimiz gibi cıkmadı tatilin tadı yoktu!!! neden böle dedin dedim gayet güzeldi bana göre .ukala işte,bu aksam da annem oglanı sorup duruyo diyo yemege gidelim dedi gidelim dedim.oğlanda bayılıyo kv ye sanki :)) bütün tatil boyunca arıyolar oglan napıyo ,beni soran yok tasıyıcı anneyim ya ben ...

hoşgeldin:)
sinir oldum kocana da görümcene de :KK36:

akşam oldu arkadaşlar:))
hoşçakalın:KK55:

Senin açından tatilin iyi geçmesine ve eğlenmene sevindim canım..
Ayyy sende hiç anlamıyorsun Ayşegülcüm, çok güzel geçiyor çok eğleniyoruz dese, annesi-kardeşi üzülecek, onlar sizinle gidemedi ya bir yanı eksik kalmıştır eşinin, annesi ve kardeşi üzülmesin diye numara yapmıştır güzel değildi diyerek..
Bu eşlerimizin saçmalıklarından gına geldi artık, analarını memnun edecekler poh pohlayacaklar diye bizi kendilerinden soğutuyorlar haberleri yok..

Ne notları bu 614sayfa yahu???
Altından ne çıkacaktır Allah bilir.. Ne için çaBalıyolarsa ne kadar yorulmuşlardır plan yapmak için!:)

ay arka sokakları izledim gıcık oldum gece gece :KK37: kız ölmüş başında ağlıyorlar arkada klasik müzikten fon :KK53: bu ezel de fazla ekol oldu arka sokaklar bile özentilik yaptı ya pes dedim :KK50: nerede bizim o ince içli gözyaşı dolu müziklerimiz, kendi müziğini koysalar o da yeterdi.
gece gece dellendim paylaşmak istedim :KK9:
öptüm hepinizi, iyi geceler :KK54:

Merhaba canlar

Tuğra paşaya çok geçmiş olsun

Bez konusunda eymende aynı ne bağlatmak ne açtırmak istiyor ben genelde yıkıyorum artık kıçını o noktada açtırma konusunda banyoya gidince pek sıkıntı olmuyor ama bağlamak :KK45:

Geçtiğimiz cumartesi eymen tv sehpasının üzerinden düştü kafasını sert bir şekilde yere vurdu sonra kucağımda ağlarken uyku hali bastırınca ben afalladım hemen hastaneye gittik
film çekildi ve orada kendine geldi eymen çığlıklar atarak ağlayarak
2 saat müşahedede durduk bahçelerde koşturarak çok şükür bir şey olmadan atlattık
cerende öyle bez bağlamak imkansız hale geldi:KK50:
üst değiştrmek giymekte yine aynı şekilde.. zaten huyuz işte amaaan hangi birini anlatayım ki:89:
eyoya çok geçmiş olsun canım...
kız daha 1 gün gecikmiş adetin ona gecikme bile denmez allah iyiliğini wersin:)))

2 aydır ayın 19 unda olan reglim hala olmadı ve hiç bir belirti yok :18:

uff bnmkide hala düzelmedi sizinkilerde mi öle. emdikleri için mi bilmiorm ki. seninki pek gecikmiş sayılmaz bu tür aksamalar normal. sende mi ayda bire düştün ben önceden 27 günde bi oluodum şimdi arrtı bu sayı nie anlamıorm. bnmde 7-8 gün geçti

uff bnmkide hala düzelmedi sizinkilerde mi öle. emdikleri için mi bilmiorm ki. seninki pek gecikmiş sayılmaz bu tür aksamalar normal. sende mi ayda bire düştün ben önceden 27 günde bi oluodum şimdi arrtı bu sayı nie anlamıorm. bnmde 7-8 gün geçti
ben hemen 40 çıksın başlarım yine olmaya:KK43: uff şöyle aylarca olmasam ne rahattı yaw alışmıştım:KK49:

Selammm..
Bugün Tanya ve Ayfer de yok :))
Şirkette işler yavaşlamaya başladı, e tabi ben daha istemedikleri projeleri bile bitirip hazır ettim, çok çalışkanım vesselam :))
Ben burdayım haberiniz olsun, bol bol sohbet edebiliriz bugün..

Ne notları bu 614sayfa yahu???
Altından ne çıkacaktır Allah bilir.. Ne için çaBalıyolarsa ne kadar yorulmuşlardır plan yapmak için!:)

Canımcım, ben Çocuk Gelişimi Ve Psikolojisi kursuna gidiyorum ya, onun ders notları, b.sayara ortamına aktarıyorum, Tanya da okumak istemişti de, şimdi de gözü korktu ama :))

Günaydın anneler ;
Diş doktoruna gittim geldim dişimi çektirdim çene kisti oluşmuş mecburen çekti....
sizlerde ne var ne yok

günaydınnnnnn.işim çok oldugu için sabah erkenden geldim büroya.ege sabaha kadar aglayarak uyandı pek uyutmadı tekrar başa sardık sanırım çok da yavaş cıkıyor bizim dişler daha 6 tane dişimiz var gec ve agrılı cıkıyo :KK43:((

kv nin zekasına sapka cıkarttım kızı dogum yapacak az kaldı kendi evine getirecekmiş dogumdan sonra neymiş kızının bakılması lazımmıs kvnin evi geniş kızınınki küçükmüş 2 oda 1 salon küçük dediğide gayet rahat kalınır ,bi süre beraber yasayacaklarmıs...asıl amaç kızının kv si gelip oturmasın evde diye 66 yasında muglada tek basına yasıyo e cocuk olunca gelir kalırdı kadın :)

X