- 7 Ekim 2009
- 2.201
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.581
kesinlikle önermiyorum ..lakin ev elinizde patlayabilir..satamayabilirsiniz yani..onun dışında eğr orda kalmak istemiyorsan hiç girme derim..bir ilde evin varsa bir ayağın orda demektir.zaten eşinin ailesi orda anladığım kadarıyla...kira ödermiş gibi ayırın para biriktirin bence..eşin ne der bilemem ..selam millet
esinciğim allah yardımcın olsun sabretmeye çalış zor ama... akşamları işten gelince oğlunu al dolaşmaya parka falan çık biraz daha az muhatap olursun diyeceğim ama mümkün olsa sen zaten yapardın sanırım.
hasta bebişlere çok geçmiş olsun tuğraya çok üzüldüm biz dayanamıyoruz boğaz ağrısına üzerine bir de aftlar binmiş of yaaaa...
arkadaşlar benim fikrinize ihtiyacım var bana akıl verin, iş biraz uzun ama okur yorum yaparsanız sevinirim. biliyorsunuz benim bir cici kv durumu var ve altlı üstlüyüz ama alttaki ev ev değil o yüzden biz ortalık karışıp kimse kırılmadan biz evden çıkalım demiştik. ev arıyoruz ama maalesef burada boş kaloriferli daire kapanın elinde kalıyor ve şu anda yok bu sene de olacak gibi gözükmüyor. sadece toki de satılık 7-8 daire var %10 peşin 10 yıl vade 108000 tl, evler 3+1 ama işilik malum bütün tokilerdeki gibi işçilik pek işe yaramaz aylık ödemesi yaklaşık 500 tl olacakmış. eşim alalım oturalım bir evimiz olsun 3-4 sene daha çıkışımız zor zaten buradan gidince de kirasını alırız diyor. benim de bu konuda tereddütlerim var. biz gidince bu ev kardeşlerinin elinde kalır bize de beş kuruş gelmez diye korkuyorum o da "evin bizim olduğunu kimseye söylemeyiz kirada bilsinler bizi" diyor. bir taraftan da zaten böyle birşey yaparsak benim aileme kesinlikle söyleyemeyiz zaten, annem yıkar ortalığı sen oraya yerleştin onların yanında kal hep öyle köleleri ol diye. ben de eşime koşullar koydum "1- bu evi alsak da her yıl tayin istemeye devam edeceğiz 2-giderken bu evi satacağız" pek canı istemedi açıkçası. az önce de telefon etti iade koşullarını falan anlatıyor evin kira bedeli ödediğin paradan düşülüyormuş ve ekspertiz gelip evdeki hasara göre peşinattan düşüyormuş bana akıl verin ne yapsam.
bu evden kesin çıkmak zorundayım, tokideki o dairelerden başka kaloriferli daire yok, bir taraftan bakınca da burada kaldığım sürece ev sahibi derdi çekip tekrar ev taşımak gibi bir kaygım olmayacak. ne dersiniz sizce mantıklı mı ya da ben ne dersem ne koşul suarsam mantıklı hale gelir. yardım edin :26:
Tanyacım, annem, İklim ve ben üçümüz, St. Petersburg'a erkek kardeşimin yanına gidecez, ilk kez yurt dışına çıkacam, çok heyecanlıyım, bakalım İkoş bana ne maceralar yaşatacak uçakta ve orda :))
süpermiş:)))
umarım çok güzel bir tatil olur senin için..iklim de uslu durur..
Merhaba canlar
Tuğra paşaya çok geçmiş olsun
Bez konusunda eymende aynı ne bağlatmak ne açtırmak istiyor ben genelde yıkıyorum artık kıçını o noktada açtırma konusunda banyoya gidince pek sıkıntı olmuyor ama bağlamak
Geçtiğimiz cumartesi eymen tv sehpasının üzerinden düştü kafasını sert bir şekilde yere vurdu sonra kucağımda ağlarken uyku hali bastırınca ben afalladım hemen hastaneye gittik
film çekildi ve orada kendine geldi eymen çığlıklar atarak ağlayarak
2 saat müşahedede durduk bahçelerde koşturarak çok şükür bir şey olmadan atlattık
çokk geçmiş olsun canım..allah korumuş..
bir daha yaşatmasın..giderek zorlaşıyor bu sıpalara sahip olmak...umarım başedebiliriz..