- 7 Ekim 2009
- 2.201
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.541
geç geliyrmuş bea..her gün zor..ayfercim yat kalk vardiyalı çalışmadığına dua et eşinin..bizim ne gecemiz belli ne günümüz..yarınımız için bile plan yapamıyoruz...
hilalim de uyusun maşallahh..
kimse uyanamamış dah..yasemin nerede haberin var mı?
canım hafta içi bir gün tatili haftasonu izni yok geliş saatleri en geç 22 oluyor birtek çarşamba 7 de geliyor onun işi de çok zor
yemek zamanı..
bu ara eşimin işine taktım ben ..hala beklemedeyiz..haber yok hiç bir plan yapamıyorum ya..gıcık oluyorum:))
Hepinize teşekkür ederiz teyzoşlar..
Alt değiştirtmeme konusunda yeni şeyler bulmam lazım olacak sanırım, çok fena bu konuda, kirli bezle bıraksak akşama kadar gezecek, hadi bir şekilde çıkardık diyelim, temiz bezi ne mümkün bağlayalım, köşe bucak kaçıyor, uzun zamandır yapmıyordu, şimdi 2-3 gündür yapması tuhaf geldi, ondan sordum sizinkiler de yapıyor mu diye..
Konuşma konusunda ise, annem-kvalide ve eşimle tv konusundaki anlaşmazlıklarımı daha önce yazmıştım, doktor öyle söylerken annemde yanımda idi, iyi oldu duyduğu yani, bende yanında olduğum zamanlar sürekli konuşuyorum bişeyler anlatıyorum, onun sorduğu sorulara cevap veriyorum, onun anlattıklarını anlıyormuş gibi yapıp alakasızda olsa bir cevap veriyorum ama elbette ki akşama kadar annemle yada kv ile neler yaptıklarını bilemiyorum, çok fazla konuşulmadığını düşünüyorum..
İşaret dilini benim kızımda kullanıyor ama daha çok konuşmak istiyor..
gececektir bence..bırak cıbıl dolaşsın azcık..külot faln giydir belki de çişini söyleyecektir de ondan dır??benim sıpa yı bi şekilde kandırmaya çalışıyorum olmadı salıyorum öyle geziyor biraz:))
Gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize tsk ederim.
Doktordan geldik azda olsa iyilesme var ve hala aci cekiyor.
ama Cok sükür komple agzina yayilmamis yaralar.
Yemek yememesi cok normal, agrisi var ama yeterki suyu cok icsin dedi.
Bez derdi bizdede var 1-2 haftadir. Acar acmaz kaciyor, öyle dolasmaya bayiliyor.
ikide birde atletini kaldirip pipisine bakiyor birseyler söyleyip gülüyor birde.
Baglamaya calisincada birsürü birseyler sayistiriyor.
umarım hemen iyileşir tuğracık ..
bu ara özgr de meraklı pipisine..duştan sonra kremlerken kendi pipisini kremliyor hemen:)) açıkta gezerken de gösterip duruyor..tepki vermiyorum ama.. evet pipin var orda diyorum ilgilenmiyorm çok..herhangi bir organ olduğunu anlasın diye..
Son düzenleme: